Bijela Golf dvojka bez prednjeg kraja, nikad nisam vidio tako nesto. Mercedes 190 oko stuba, bocno je udario.
Kazu da su trojica momaka poginuli, jos 3 ili 4 u H, tesko povrijedjeni.
Jadne te majke!
Na onu pravinu od Tolosa do Centra u zadnjih 10 dana preko 20 saobracajnih nezgoda je bilo. Oce li mi rec neko sto je trka ljudi?
Bolje 5 minuta kasnije nego 20 godina ranije!
Bijela Golf dvojka bez prednjeg kraja, nikad nisam vidio tako nesto. Mercedes 190 oko stuba, bocno je udario.
Kazu da su trojica momaka poginuli, jos 3 ili 4 u H, tesko povrijedjeni.
Jadne te majke!
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-12 at 22:58.
TAKUMI
A jadna im i majka i otac. Ovo je tragedija. Stvarno dokle više ovako. Žao mi je mladih ljudi!
This time next year we'll be millionaires
veće tragedije u grad od one na blažov most pa do sad nije bilo...katastrofa...
nothing comes from violence and nothing ever could
Izivljavanje krivudavim putevima...
TAKUMI
kad su sleceli oni u BMWa(probili ogradu)?
She is only here to annoy herself!
Nije trka no su Podgoričani divlji, treba živjet na more ili u Mojkovac, ne čuh da je bilo udesa u skorije vrijeme u te krajeve :/
sa starog se zaleceli E34kom i na onaj most na bulevar nekako skrenuli desno(ne znam kako na onu pravinu valjda zato sto je onamo malo neravno) probili ogradu i ubili dolje...
She is only here to annoy herself!
ne, ne...nisam rekla da ovo nije tragedija, nego ne pamtim ovako nešto od tad do sad...uf
kad su se momci trkali blažovim mostom, a jedna kola su kroz ogradu direktno u moraču...
Kad je to bilo? Koliko?
TAKUMI
Iskuliraj Trile, niko te ne "pecka", no te fino pitam shto se izdeshavalo i kako. Ako se ne slazesh sa mojim shvatanjem stvari, samo reci da nije tako i sve je ok. I nisam jadan nikako. I kakve veze ima ko je kolko dugo na forumu?? Ja sam batalio forum dugi niz godina, a inache sam bio chlan i onoga staroga foruma dok si ti bio josh premali za to. Biraj rijechi jer nema potrebe da se glupirash ovako, niko te ne pecka. Ako se ne slazesh, obrazlozi (ili nemoj ako ne smatrash da treba, tvoja stvar) da je bilo drugachije.
Ne znam zbog cega stavljaju ovako jake stubove za rasvjetu?
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-12 at 23:00.
TAKUMI
užas!užas!
Malo je reći da ovaj golf nema prednji kraj...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Bolje odnijet stub nego stub neciji zivot.
TAKUMI
a zato su kola vatrogasna onako jurila kroz grad...
Bože dragi, nikad jezivije što ne viđeh.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks