Originally Posted by
Old Bone
Ovo je nekorektno i uvredljivo prema Crnoj Gori i Crnogorcima!
Ma potpuno je u pravu Djukanović i svaka mu je sveta! Makar po sto puta bio opozicija, vjerovaću i boriću se da ova lijepa država pretekne i pobijedi u borbi protiv onih
koji smatraju da nema Crnogoraca kao većinbskog naroda, JER TO ZNAČI DA NEMA NI CRNE GORE KAO MATICE...TO NEĆE MOĆI BEZ BORBE!
A ako iko može da tu borbu da konačno i zanavjek dobije-može baš Djukanović!
A vi iz PCG tješite se da je "bogatstvo ako postoje oni koji smatraju da nisu Crnogorci i u sred Crne Gore se time ponose" i da je patriotizam da im se to "pravo" omogući...hajde molim vas...meni nije to bogatstvo, nego politička neblagodarnost od onih koji od te CG dobijaju plate, penzije, socijalno i zdravstveno, policijsku zaštitu, vojnu zaštitu, pravo da biraju i da budu birani i sva druga evropska prava.. i to ponavljam po deseti put, JER IZGLEDA DA JE POTREBNO!
Neka je vječna Crna Gora, i ta u parola koja povremeno može izgledati patetična i suvišna od mene će se naglašavati i izvikivati sve dok godj postoje oni koji bi najradije da te Crne Gore nema!
A posle ćemo uć u NATO i EU i neće biti potrebe da se ponavlja, jer je niko neće ugrožavat time što formira parlamentarnu većinu da pokuša da tu Crnu Goru ukine tom većinom...dotle-BORBA ZA CG, PA MA GDJE ME VODILA!
Pozdrav,
Bookmarks