Quote Originally Posted by Old Bone View Post
Ovo je nekorektno i uvredljivo prema Crnoj Gori i Crnogorcima!
Ma potpuno je u pravu Djukanović i svaka mu je sveta! Makar po sto puta bio opozicija, vjerovaću i boriću se da ova lijepa država pretekne i pobijedi u borbi protiv onih
koji smatraju da nema Crnogoraca kao većinbskog naroda, JER TO ZNAČI DA NEMA NI CRNE GORE KAO MATICE...TO NEĆE MOĆI BEZ BORBE!

A ako iko može da tu borbu da konačno i zanavjek dobije-može baš Djukanović!

A vi iz PCG tješite se da je "bogatstvo ako postoje oni koji smatraju da nisu Crnogorci i u sred Crne Gore se time ponose" i da je patriotizam da im se to "pravo" omogući...hajde molim vas...meni nije to bogatstvo, nego politička neblagodarnost od onih koji od te CG dobijaju plate, penzije, socijalno i zdravstveno, policijsku zaštitu, vojnu zaštitu, pravo da biraju i da budu birani i sva druga evropska prava.. i to ponavljam po deseti put, JER IZGLEDA DA JE POTREBNO!
Neka je vječna Crna Gora, i ta u parola koja povremeno može izgledati patetična i suvišna od mene će se naglašavati i izvikivati sve dok godj postoje oni koji bi najradije da te Crne Gore nema!

A posle ćemo uć u NATO i EU i neće biti potrebe da se ponavlja, jer je niko neće ugrožavat time što formira parlamentarnu većinu da pokuša da tu Crnu Goru ukine tom većinom...dotle-BORBA ZA CG, PA MA GDJE ME VODILA!

Pozdrav,
Bone, ne znam kome se obraćaš, vjerovatno svim necrnogorcima, ali odmori malo.

Treba da znaš da u CG postoji veliki broj onih koji se ne izjašnjavaju kao etnički Crnogorci, ali ovu državu vole i poštuju baš ovakvu kakva jeste, NEZAVISNU I GRAĐANSKU... I dobar broj tih ljudi se borio da bi ona postala takva...

Eto ja nisam nacionalni CGorac, ali je volim, poštujem... Mislim da je himna najboja na svijet... Da nas neko napadne, ratovao bih... Musliman sam, volim zastavu i eto, ne smetaju mi čak ni krstići...

Slažem se ja da ima i onih koji bi je ugljenisali ovog momenta i pripojili tamo nekom itd, itd... Ali ne možeš tako da pričaš da svi koji nisu etnički CGorci ovu državu bi u dim pretvorili... Meni je tako zvučalo...

Da ne bude cio post off... Navešću razlog zašto sam lobirao kod ukućana da glas daju PCG...
Tu partiju neki ljudi optužuju da je četnička (?!?!?!)... Ne znam, sve je moguće... Ali ako će jedan Pajović - Crnogorac, Jasavićka - Muslimanka, i Abazović - Albanac, raditi u interesu četnika... Onda neka sve ide do đavola... Ne znam, meni to djeluje nemoguće...ali vidjećemo.