View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 33 of 64 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 801 to 825 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Stanić: Namjera stvarnih osnivača Pozitivne da naprave Pozitivni Demokratski Front
    03. oktobar 2012.
    Share

Najava čelnika Pozitivne Crne Gore Miloša Konatara da su spremni za promjenu državnih simbola u parlamentu sa opozicijom je definitivna potvrda onog što su predstavnici koalicije Evropska Crna Gora tvrdili od početka kampanje - da je osnovni cilj Pozitivne prevođenje građana koji su podržali nezavisnu Crnu Goru u poslaničke mandate koji će se koristiti za izmjenu karaktera ove države, kazao je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika Mirko Stanić, šef Medijskog pula SDP-a.
    - Drugim riječima - namjera stvarnih osnivača i vlasnika te partije da naprave Pozitivni Demokratski Front. I time suvereniste prevedu u to preletačko jato - kategoričan je Stanić, koji dodaje:
    - Koliko im je temeljna politika pokazuje i da su u istom danu kad je Konatar iznio namjeru za promjenu simbola obmanjivali građane Cetinja.
    Na sreću građana Crne Gore, neće doći u situaciju da mijenjaju simbole, ni Pozitivna, ni Frontaši, ni SNP-ovci. Neće dozvoliti stotine hiljada građana naše zemlje kojima su ti simboli u srcu i koji to pokazaju i kad dočekujemo olimpijce i kad mladi naučnici osvajaju medalje u znanju i kad bodrimo naše sportiste od Londona do San Marina.
    Neće dozvoliti ni uvjerljiv rezultat koalicije Evropska Crna Gora koja ostaje jedini garant nezavisne, građanske i multuetničke Crna Gore - zaključio je Stanić.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Perić: Pogrešna interpretacija Konatarove izjave, simboli završena priča

03. oktobar 2012.

Direktor Pozitivne Crne Gore Srđan Perić rekao je za Portal Analitika, da je izjava Miloša Konatara, koji je naš potal prenio sa sajta radija Antene M, pogrešno interpretirana u naslovu teksta. Perić je istakao da je tekst korektno prenesen ali da naslov nije u skladu sa stavom koji je Konatar izrazio u emisiji Vruće stolice na radiju Antena M.
    - Pozitivna Crna Gora ne prihvata pogrešnu interpretacije od strane Vašeg medija kada je riječ o izjavi člana Predsjedništva Miloša Konatara. Molimo vas ili da uklonite informaciju koja sadrži netačno prenesen stav ili je uskladite sa stavom koji je gdin Konatar iznio. Radi se o direktnoj političkoj šteti koju nanosite Pozitivnoj Crnoj Gori, za nas je pitanje simbola završena priča – rekao je Perić.
    Miloš Konatar iz Pozitivne Crnu Gore rekao je u emisiji Vruće stolice na radiju Antena M da je pitanje državnih simbola za njih završena priča i da je njegovoj partiji, kako je naveo, ipak prioritet socio – ekonomska situacija u zemlji. Konatar međutim ne spori da bi Pozitivna izašla u susret inicijativi za izmjenu simbola.
    - To jeste realnost koju u perspektivi trebamo rješavati kada se to pitanje pokrene. Zakonski postoji procedura da se to pitanje pokrene ukoliko neko smatra da postojeća rješenja treba mijenjati. Mi smo na ta pitanja stavili tačku i mi smo se okrenuli rješavanju problema, najvećeg problema koji danas ima država Crna Gora. To nisu razlike po vjeri i po naciji već su to razlike između bogatih i siromašnih u Crnoj Gori – rekao je Konatar za Antenu M.

http://www.portalanalitika.me/compon...rena-pria.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Taman krenuh da stavim demant ali demant je stvarno genijal i po sistemu "nije sija no vrat"
    Konatar međutim ne spori da bi Pozitivna izašla u susret inicijativi za izmjenu simbola.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

mora se priznati da je Lekić (sa Milanom Popovićem, ideologom i akademikom DANU) jako dobro uspio da prikrije činjenicu da je DF zapravo koalicija okupljena oko NOVE. Mandića pažljivo "odmjenjuju" svuda i staraju se da isti ostane daleko od mikrofona i kamera. Ima trenutaka kad se i meni učini da ova dvojica upravljaju njim, a ne on njima.
    Ipak pošto je DF zapravo ime za proširenu NOVU (neku vrstu Srpske Liste garnirane crnogorskim otpadnicima) zgodno je malo podsjetiti se šta bijaše program te partije:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

(,, MINA ", 9 decembar 2006, agencijski izvještaj)
    Mandić je kazao da se zalaže da se novim Ustavom Crne Gore uspostavi dvodomni parlament koji će se sastojati od Doma građana i Doma naroda.
    »Insistiramo da se Crna Gora ustavno uredi kao multinacionalna zajednica u kojoj će svaki narod biti predstavljen shodno rezultatima popisa iz 2003. godine, što je jedino pravedno rješenje budući da u Crnoj Gori ne postoji većinski narod «.

»U Domu građana važio bi princip: jedan građanin-jedan glas, dok bi u Domu naroda svi narodi bili paritetno zastupljeni, čime bi se spriječila nepravedna i opasna majorizacija. Ugroženi narodi samo tako se mogu zaštititi od nekorektnog preglasavanja u oblastima koje predstavljaju njihov vitalni nacionalni interes, kao što je to ustaljena politička praksa u mnogim evropskim državama. Mi ćemo nastojati da se u svim javnim nastupima naglašava neriješen status srpskog naroda u Crnoj Gori. «, kazao je Mandić.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

(,, MINA ", 6 septembar 2006.)

Mandić: Ni glasa onima koji pripadaju sekti Miraša Dedeića, govore crnogorskim jezikom i koji su glasali za nezavisnost CG

Andrija Mandić je kazao:
    "Sve ono što govore drugi politički subjekti, što govori Pokret za promjene i ostale opozicione stranke su već davno prežvakane političke priče.
    To smo godinama pričali u parlamentu ", naveo je on. Govoreći o Pokretu za promjene, on je naglasio:
    "Ima danas onih koji pripadaju sekti Miraša Dedeića, koji govore crnogorskim jezikom i koji su na referendumu glasali za nezavisnu Crnu Goru, a sada dolaze i traže srpski glasove i predstavljaju se kao nada srpske naroda.
    Njima ni glasa ", istakao je Mandić.

On je ponovio da će se partija na čijem je čelu zalagati za konstitutivnost srpskog naroda u novom Ustavu Crne Gore i za srazmjernu zastupljenost Srba u državnim i organima lokalne samouprave u skladu sa rezultatima popisa.

Mandić je kazao i da će lista na čijem je čelu insistirati na kulturno-prosvjetnoj autonomiji za Srbe, kao i na ustavnom definisanju srpskog jezika i ćiriličnog pisma kao službenog.
    "Zalagaćemo se i za specijalne veze sa Srbijom, kao i za pravo na nacionalna obilježja i njihovu javnu upotrebu", rekao je Mandić.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

(,,Večernje novosti”, Beograd - M. Babović, 27.10.2007 - nakon usvajanja Ustava CG)

Srbi su dobro razumjeli novi Ustav nove Crne Gore, mada je napisan na crnogorskom. Njih oko 200.000 bukvalno su preko noći postali manjina u najmlađoj evropskoj državi.
    Sada ih brine kako će se oduprijeti “cunamiju” pomodnog crnogorstva koji prijeti da nas potpuno potopi. Mi se zlažemo za “belgijski model” po kojem bi u Vladi sjedjeli predstavnici svih naroda – kaže Mandić. – Takođe treba uvesti i dvodomni parlament, ali od diskriminacije ćemo se braniti i osnivanjem srpskih televizija, radio stanica, novina, kulturnih društava."

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mandić traži da se omogući državljanstvo Srbije za 200.000 Srba iz CG
    Autor: Tanjug | 30.09.2007. - 11:05

Andrija Mandić, lider liste srpskih partija, ocijenio je danas da će državljanstvo Srbije naredne godine zatražiti oko 200. 000 građana Crne Gore, koji Srbiju doživljavaju kao svoju matičnu zemlju. Mandić je odbacio mogućnost da će državljani Crne Gore koji dobiju srpsko državljanstvo izgubiti crnogorsko, navodeći da su takve priče "prljava kampanja vlasti uperena protiv vlastitih građana".

"Anketa koju smo sproveli pokazuje da se naredne godine može očekivati ​​da oko 200.000 građana Crne Gore zatraži državljanstvo Srbije", rekao je Mandić podgoričkim medijima.

On je najavio da će ta opoziciona koalicija od narednog mjeseca održavati tribine u svim crnogorskim gradovima, na kojima će građanima objašnjavati da niko nema pravo da im oduzme već stečeno državljanstvo i da je to suprotno Ustavu i svim domaćim i međunarodnim pravnim aktima.
    Mandić je dodao da su priče o oduzimanju crnogorskog državljanstva "kampanja zastrašivanja, koja pokazuje da u Crnoj Gori postoji nedemokratski režim, spreman brutalno manipuliše najdelikatnijim osjećanjima, slobodom i identitetom svojih građana".

"Da li neko misli da bi mogao oduzeti državljanstvo stotinama hiljada ljudi koji ovdje žive, i to nakon referenduma na kojemu su za nezavisnost javno glasali toliki strani državljani", upitao je Mandić i poručio da "jamči da od tog scenarija neće biti ništa".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poučno, zaista... Ono da je Crna Gora "državolika tvorevina" i "najveća divlja građevina u Evropi" stavićemo na račun kuće...
    Za one koji su se uželjeli da vide najuticajniju figuru DF-a (kao budućeg najjačeg političkog subjekta u opoziciji), a koji se zasad vješto skriva iza ovog Miloševićevog ambasadora (koji je nešto vazda napućenih usana ko da se isključivo hrani cijeđenim sokom od limuna), evo malo da ga se prisjetimo jer je pomalo neobično da ga toliko nema, pa se se može desit da ga potpuno zaboravimo i ne poznamo kad ponovo odluči da (je vrijeme da) se pojavi....

Last edited by El Re; 03-10-12 at 21:06.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Taman krenuh da stavim demant ali demant je stvarno genijal i po sistemu "nije sija no vrat"
    Konatar međutim ne spori da bi Pozitivna izašla u susret inicijativi za izmjenu simbola.
    Dobro, to su iz Antene M potpuno pogrešno parafrazirali. Konatar je u svojoj izjavi samo pomenuo da postoji procedura ako neko ima većinu u parlamentu i slično. Ne branim ga, da se razumijemo, ali to on nije rekao. Vjerujem li im u tom pogledu? Apsolutno ne, zbog više razloga, samo što ne treba stavljati u usta nekom a da to ovaj nije rekao.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam da li je taj Konatar onaj bivsi omladinac iz partije za promaju, ali znam da neki iz PGC bi u slucaju flertovanja sa frontovcima vojvode brzo prestali biti clanovi.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    mora se priznati da je Lekić (sa Milanom Popovićem, ideologom i akademikom DANU) jako dobro uspio da prikrije činjenicu da je DF zapravo koalicija okupljena oko NOVE. Mandića pažljivo "odmjenjuju" svuda i staraju se da isti ostane daleko od mikrofona i kamera. Ima trenutaka kad se i meni učini da ova dvojica upravljaju njim, a ne on njima.
    Ipak pošto je DF zapravo ime za proširenu NOVU (neku vrstu Srpske Liste garnirane crnogorskim otpadnicima) zgodno je malo podsjetiti se šta bijaše program te partije
    Iskreno, El Re, koliko misliš da ima glasača DF-a koji ne znaju da je ta koalicija lijepo zapakovana Nova srpska demokratija? Ja mislim da ih gotovo nema, i da svi znaju da kad se skine pakovanje u vidu Ćakija Lekića izmigolji se Emilo Labudović.
    Ovo što si postavio, kao jedno sjajno podsjećanje, dobro je samo da se podsjete oni nacionalni Crnogorci koji su dali glas za koaliciju "Bolja Crna Gora" na lokalnim izborima 2010.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Naravno, da treba poštovati državu u jojoj se živi i radi. No to ne znači da ne treba raditi na njenom unapređenju, na promjenama...
    No, meni je malo problematičan dio koji sam boldovao. Na osnovu čega tvrdiš da su nacionalni Crnogorci većinski narod i da tu činjenicu treba poštovati?
    Ovo je nekorektno i uvredljivo prema Crnoj Gori i Crnogorcima!
    Ma potpuno je u pravu Djukanović i svaka mu je sveta! Makar po sto puta bio opozicija, vjerovaću i boriću se da ova lijepa država pretekne i pobijedi u borbi protiv onih
    koji smatraju da nema Crnogoraca kao većinbskog naroda, JER TO ZNAČI DA NEMA NI CRNE GORE KAO MATICE...TO NEĆE MOĆI BEZ BORBE!

A ako iko može da tu borbu da konačno i zanavjek dobije-može baš Djukanović!

A vi iz PCG tješite se da je "bogatstvo ako postoje oni koji smatraju da nisu Crnogorci i u sred Crne Gore se time ponose" i da je patriotizam da im se to "pravo" omogući...hajde molim vas...meni nije to bogatstvo, nego politička neblagodarnost od onih koji od te CG dobijaju plate, penzije, socijalno i zdravstveno, policijsku zaštitu, vojnu zaštitu, pravo da biraju i da budu birani i sva druga evropska prava.. i to ponavljam po deseti put, JER IZGLEDA DA JE POTREBNO!
    Neka je vječna Crna Gora, i ta u parola koja povremeno može izgledati patetična i suvišna od mene će se naglašavati i izvikivati sve dok godj postoje oni koji bi najradije da te Crne Gore nema!

A posle ćemo uć u NATO i EU i neće biti potrebe da se ponavlja, jer je niko neće ugrožavat time što formira parlamentarnu većinu da pokuša da tu Crnu Goru ukine tom većinom...dotle-BORBA ZA CG, PA MA GDJE ME VODILA!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 03-10-12 at 21:33.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Iskreno, El Re, koliko misliš da ima glasača DF-a koji ne znaju da je ta koalicija lijepo zapakovana Nova srpska demokratija? Ja mislim da ih gotovo nema, i da svi znaju da kad se skine pakovanje u vidu Ćakija Lekića izmigolji se Emilo Labudović.
    Ovo što si postavio, kao jedno sjajno podsjećanje, dobro je samo da se podsjete oni nacionalni Crnogorci koji su dali glas za koaliciju "Bolja Crna Gora" na lokalnim izborima 2010.
    Dragi prijatelju,

ja baš i nemam visoko mišljenje o svijesti i pamćenju naših građana. Naprotiv!.. Lično mislim da i sitna živina ima bolju memoriju od crnogorskih građana. Uostalom, zar nije 23 godine vladavine DPS-a (koji iz izbora u izbore samo niže još ubjedljivije pobjede) upravo dokaz akutnih oblika demencije koja karakteriše naše sugrađane?
    Čak bih se kladio da sad uzmeš i gostima ovog PDF-a (koji bi, obzirom na specifičnost tema koje obrađuje Politika, trebalo da su ljudi sa razvijenijom memorijom) daš 10 sekundi da se prisjete šta su večerali juče, velika većina bi bila potpuno zatečena i zbunjena. Trebao bi im toliki mentalni napor da bi se na prste mogli izbrojati oni koji bi se sjetili u tih zadatih 10 sekundi. A ne da se sjete koji je političar što izjavio "ove" ili "one" godine...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nesto mi ne djeluje da ce ovog puta DPS biti ubjedljiviji nego zadnji put! Ovaj put sa njima nisu BS i HGI, a oni su realno jaci od LP-a.

Juce mi na vrata bijahu pozitivci, danas SNP. Vrijedni ljudi.

Poltronski Portal Analitika je danas bas pokusao da ga smjesti Pozitivnoj. Promijenili su i sami naslov prije nego je stigao demant, ali su pustili da stoji nekoliko sati.
    Valja opravdat' ulozene pare.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Iskreno, El Re, koliko misliš da ima glasača DF-a koji ne znaju da je ta koalicija lijepo zapakovana Nova srpska demokratija? Ja mislim da ih gotovo nema, i da svi znaju da kad se skine pakovanje u vidu Ćakija Lekića izmigolji se Emilo Labudović. Ovo što si postavio, kao jedno sjajno podsjećanje, dobro je samo da se podsjete oni nacionalni Crnogorci koji su dali glas za koaliciju "Bolja Crna Gora" na lokalnim izborima 2010.
    Zašto misliš da nema? Ja, pak, smatram da ih ima, i to mnogo...čak većina onih koji će glasati za tu koaliciju. Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad DF izgubi na izborima i ostanu sa 10-11 poslanika, Lekic ce odma da pobjegne dolje u Rim i nece se javljat vise.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

ako odes koju godinu unazad isto ili slicno je pricao i vodja dpsa i jos mnogi pored njega, ne vidim bas nikakvu razliku osim vremensku...a onaj ko je jednom prevario CG narod radi svoje koristi uradice to opet ako mu se ukaze prilika
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    4,286
    Thanks Thanks Received 
    8,284
    Thanked in
    3,152 Posts

''Predsjednik DPS Milo Đukanović poručio je na tribini u Beranama da se ta partija na oktobarskim izborima ne bori za dio kolača vlasti, već da sačuva povjerenje da bi podmetnula svoja leđa pred ogromnim teretom odgovornosti koji stoji pred Crnom Gorom.''

O ljudi moji, meni su njegove izjave presmijesne postale. Cini mi se da se i on smije kad procita ovaj govor sto mu napisu, no se nekako suzdrzi dok ne zavrsi s govorom. Nerealno skroz sto pricaju. Zivotinjska farma. Pravi primjer.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jup prica upravo ono cime kupi glasove , msm prica je trula , al realno kad vidis Mandica, Medojevica, Milica, i sad ove pozitivce , evo prvi ja koji se izjasnJAvam ko Crnoorac, kako da im dam glas , kad hoce da mjenjaju ono sto sam ja zastavu , himnu , jezik, KAKO KAKO KAKO , OBJASNITE MI TO MOLIM VAS

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    i sad ove pozitivce , evo prvi ja koji se izjasnJAvam ko Crnoorac, kako da im dam glas , kad hoce da mjenjaju ono sto sam ja zastavu , himnu , jezik, KAKO KAKO KAKO , OBJASNITE MI TO MOLIM VAS
    jao strašno, i ja sam se prepao i sad trčim da glasam dps, može li kako prije 14og?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dragi prijatelju,

ja baš i nemam visoko mišljenje o svijesti i pamćenju naših građana. Naprotiv!.. Lično mislim da i sitna živina ima bolju memoriju od crnogorskih građana. Uostalom, zar nije 23 godine vladavine DPS-a (koji iz izbora u izbore samo niže još ubjedljivije pobjede) upravo dokaz akutnih oblika demencije koja karakteriše naše sugrađane?
    Čak bih se kladio da sad uzmeš i gostima ovog PDF-a (koji bi, obzirom na specifičnost tema koje obrađuje Politika, trebalo da su ljudi sa razvijenijom memorijom) daš 10 sekundi da se prisjete šta su večerali juče, velika većina bi bila potpuno zatečena i zbunjena. Trebao bi im toliki mentalni napor da bi se na prste mogli izbrojati oni koji bi se sjetili u tih zadatih 10 sekundi. A ne da se sjete koji je političar što izjavio "ove" ili "one" godine...
    Mislim da je najmanje problem u pamćenju. Ovđe se radi o selektivnom pamćenju, nedostatku iskrenosti ili žargonski rečeno "foliranju". Problem je i što se pokušava u nešto povjerovati, valjda očekujući da to vjerovanje postane istina, iako znaju da neće. Pa i dalje se trude, pri tom sabirajući babe i žabe, samo da bi na kraju ispalo kako su zamislili. Pošto to foliranje nije bolest, već bezobrazluk, teško da možemo govoriti o epidemiji, iako sve upućuje na to.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Ovo je nekorektno i uvredljivo prema Crnoj Gori i Crnogorcima!
    Ma potpuno je u pravu Djukanović i svaka mu je sveta! Makar po sto puta bio opozicija, vjerovaću i boriću se da ova lijepa država pretekne i pobijedi u borbi protiv onih
    koji smatraju da nema Crnogoraca kao većinbskog naroda, JER TO ZNAČI DA NEMA NI CRNE GORE KAO MATICE...TO NEĆE MOĆI BEZ BORBE!

A ako iko može da tu borbu da konačno i zanavjek dobije-može baš Djukanović!

A vi iz PCG tješite se da je "bogatstvo ako postoje oni koji smatraju da nisu Crnogorci i u sred Crne Gore se time ponose" i da je patriotizam da im se to "pravo" omogući...hajde molim vas...meni nije to bogatstvo, nego politička neblagodarnost od onih koji od te CG dobijaju plate, penzije, socijalno i zdravstveno, policijsku zaštitu, vojnu zaštitu, pravo da biraju i da budu birani i sva druga evropska prava.. i to ponavljam po deseti put, JER IZGLEDA DA JE POTREBNO!
    Neka je vječna Crna Gora, i ta u parola koja povremeno može izgledati patetična i suvišna od mene će se naglašavati i izvikivati sve dok godj postoje oni koji bi najradije da te Crne Gore nema!

A posle ćemo uć u NATO i EU i neće biti potrebe da se ponavlja, jer je niko neće ugrožavat time što formira parlamentarnu većinu da pokuša da tu Crnu Goru ukine tom većinom...dotle-BORBA ZA CG, PA MA GDJE ME VODILA!

Pozdrav,
    I ja kažem, Bone, nek je vječna Crna Gora. Ne samo da kažem, nego to stvarno mislim i želim.
    Ali ti mi, kao ni citirani autor, ne odgovoriste na osnovu čega tvrdite da cu Crnogorci većinski narod u Crnoj Gori.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Msm nemam ja sto tebe da se pravdam samo ti kazem, nezavisno od izbora kako da glasam ljude koji mi je vecina programa i i izbornih konvencija prica o srbiji i mjenanju himne i ostalog, neka daju program za ekonomsko socijalni oporavak a, a ne o tome sto blate , isto proalze isto na svake izbore

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post

Juce mi na vrata bijahu pozitivci, danas SNP. Vrijedni ljudi.
    I meni su došli pozitivci.
    Cura je bila tako lijepa da sam joj dao broj. Mob. Broj fiksnog i mail.
    Rijetko lijepo stvorenje
    I da nisam htio da ih glasam glasao bi ih

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Msm nemam ja sto tebe da se pravdam samo ti kazem, nezavisno od izbora kako da glasam ljude koji mi je vecina programa i i izbornih konvencija prica o srbiji i mjenanju himne i ostalog, neka daju program za ekonomsko socijalni oporavak a, a ne o tome sto blate , isto proalze isto na svake izbore
    pa je pozitivnoj vecina programa prica o Srbiji? Da li si uopste procitao njihov program ili se hvatas za nesto sto im je ocito podmetnuto?

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Makni sad pozitivnu , pricam o Milicu, Medojevicu, Mandicu ...Ok pozitivna nije, jer danas nisam ni stigao demant njihov da vidim.Ja tebe pitam jel primjecujes kako je ostalim pajtasima opozicije na svim izborima ista prica, prica kojom DPS daju glasove, jer imas masu glasaca kad cuje njihovu pricu , da glasaju za DPS ili ne izadju na izbore,i kazem samo da kad bi malo retoriku i plan svojih govora promjenili , puno bolje prolazili na izbore....

Thanks Thanks Given 
    4,286
    Thanks Thanks Received 
    8,284
    Thanked in
    3,152 Posts

Jup prica upravo ono cime kupi glasove , msm prica je trula , al realno kad vidis Mandica, Medojevica, Milica, i sad ove pozitivce , evo prvi ja koji se izjasnJAvam ko Crnoorac, kako da im dam glas , kad hoce da mjenjaju ono sto sam ja zastavu , himnu , jezik, KAKO KAKO KAKO , OBJASNITE MI TO MOLIM VAS
    Mislim da bi ti se Milo sad ismijao u facu kad bi procitao tvoj komentar. Rekao bi da im je ovo najlakse stecen glas u cijeloj drzavi.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Zašto misliš da nema? Ja, pak, smatram da ih ima, i to mnogo...čak većina onih koji će glasati za tu koaliciju. Pozdrav,
    Idemo ovako. Sa jednog sajta:

Dobro dizajnirana ambalaža uspostavlja direktnu vezu između proizvođača i kupca. Ona privlači potrošača koji zbog toga odlučuje da kupi proizvod. Osnovna uloga pakovanja, osim estetske, jeste i unapređenje prodaje. Ambalaža je odavno prevazišla svoju osnovnu namjenu – da zaštiti proizvod na policama radnji i tokom transporta i da sačuva njegova osnovna svojstva. Ona danas predstavlja i sponu između proizvođača i potrošača i prenosi kupcu poruku koju je proizvođač utkao u njen dizajn. Ambalaža se danas smatra glasnogovornikom proizvođača. Ona proizvod treba što više da približi kupcima i da ih posebnošću zaintrigira da taj proizvod kupe. Dizajn može dosta uticati i na cijenu gotovog proizvoda. Udio ambalaže u prodajnoj cijeni nekog luksuznog proizvoda može da iznosi čak i 70 odsto, a kod prehrambenih koji se prodaju u marketima i više od 20 procenata.

Kako u moru sličnosti odabrati proizvod koji je potreban? Istraživanja o navikama potrošača pokazuju da se najveći dio kupovina obavlja neplanski i da jedan dio potrošača bira proizvode prema dizajnu pakovanja. Istraživanja sprovedena u SAD pokazala su da se u prosjeku od deset kupljenih proizvoda sedam kupi impulsivno – neplanski. To umnogome govori o tome koliko pakovanje može da privuče potrošača i kolika je njegova psihološka moć.

Ostatak objašnjenja je u mom odgovoru El Re-u i našem foliranju.

EDIT: Da ne zaboravim. Sjećaš li se kada je DPS posljednji put nastupio na parlamentarnim izborima pod tim imenom? Reći ću ti: 1996 i to je bilo prije razlaza Bulatović - Đukanović. Od tada:
    "Da živimo bolje", "Pobjeda je Crne Gore" i od 2002 "Za evropsku Crnu Goru". Misliš li da je to slučajno i da pod tim imenom nastupaju i kad nijesu u koaliciji sa SDP-om (lokalni izbori u Podgorici 2010)?
    Last edited by amnesiac; 03-10-12 at 23:00.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ako odes koju godinu unazad isto ili slicno je pricao i vodja dpsa i jos mnogi pored njega, ne vidim bas nikakvu razliku osim vremensku...a onaj ko je jednom prevario CG narod radi svoje koristi uradice to opet ako mu se ukaze prilika
    i mene brate zanima na vr' koliko god zastarijeva neka izjava, jasan politicki stav, jasan govor mrznje, poziv na rat i tako to?
    mozemo li to nekako ustanovit? (zao mi je sto je mandic povod da to pitam, ali i on je mala beba za M.Dj.)

Page 33 of 64 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)