AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Tada su igraci a i neki iz uprave bili optuzeni za koriscenje nekih supstanci, znam da je bilo nesto posle.
A i kada je kritikovao Feraru, pokazalo se kao tacno pa je ovome unistio obraz, sto je i trebao jer je Ferara smece, kao i Conte, i Modji.
Juventus ima da se posere na Romu.
Izvinjavam se na izrazu.
I ovo pisem potpuno subjektivno.
Ali ce tako i da bude.
Hvala.![]()
Napoli ili juventus osvajaju ,treceg nema![]()
Da se razumijemo, pratim sve utakmice reprezentacije, idem cesto i na gostovanja, tako da uopste ne gajim "hejt" prema ovim igracima, naprotiv.
"Malo cupavo iz Firence" nije receno u negativnom kontekstu.
Vidjeh onaj Bobanov intervju pa sam iznenadjen komentarima. Nasa fubalska javnost je previse burno reagovala. Jovetic jos uvijek nije sazrio kao igrac i ima jos dosta da guli, logicno, na pocetku karijere je. U utakmicama reprezentacije jos uvijek nije pokazao taj kvalitet, koji je Mirko pokazao.Kvalitet koji pravi razliku.
Serija A vise ne postavlja standarde kao nekad. Dok se ne dokaze u velikim utakmicama, a to ne moze bez LS, njegov kvalitet je diskutabilan. Moze samo da se prica o potencijalu i talentu. Jedno je ostvarena igracka karijera,a drugo naziranje iste. Nidje mediji i javnost ne mogu da se useru u sportiste kao kod nas.
Cim neko nesto valja, mi ga precjenimo,stvorimo previse presije, negativne atmosfere i zagusimo ga prevelikim ocekivanjima.
@Napoli-Juve
Juve ce odigrati 10 utakmica vise od Napolija ove sezone, otprilike. Znajuci kako je Pirlo odigrao na 3 fronta prije 2 godine i kako se Vucinic nosi sa zgusnutim rasporedom, mislim da nece pruziti u Seriji A ono sto su pruzili prosle sezone. Vidjeli smo protiv Fiore kako izgledaju poslije 4 utakmice u 12 dana. Odma se vidi da zbog rasporeda nijesu fizicki dominantni kao sto su bili.
Ada dokazao se prije 3 godine majka mu stara, kakvi poceci karijere kakvi bakraci, igra na najvecem nivou, naravno da moze da napreduje,jer je mali jak mentalno, i jedan od najvecih radnika koje su moje oci vidjele. Dok se drugi zajebavaju , piju koktele, on pije bravo od breskve i uziva u zivotu, i ti ga sad kritikujes da nije uspio u Ls, posle golova Liverpulu, Sportingu i Bajernu, da su prosli dalje od onih sramotnih ofsajda dje bi samo i tada zavrsio, plus da nije bilo povrede.. Napredak svake sezone je kod njega vidljiv, ovo ce ti svako rec ko ga bar 5 min gleda.
all is worthwhile if the soul is not small .
Eh, nije Zeman bilo ko..uvijek je imao fiks ideje.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Наравно да је момак успио..А једва чекам дан,кад ће прећи у јачи тим..И кад буде имао некога ко ће му асистирати,пошто ево гледамо само његове голове,(већином) у Фиори,ђе он буквално сам проналази голове..И не могу медији да ми напуне главу да је он класа,доктор.итд итд..То могу сам да видим,медији само преувеличавају ствар - као и за све остало..На сваку текму кад Јовета игра,игра са 100 % концентрације,снаге..На сваку лопту се нуди,утрчава,одиграва...Како у репки тако и у Фиори..Ове године можда и најбоља форма Стевана икад..Али треба то примијетити..Пошто поједини гледају само кад га метне,и то је то..Ево опет,једва чекам да га гледам у Јуве,Милан,Барселону..Па ће тек онда да дође до изражаја..И још нешто,није ми никакав рођак,те оволико позитивно о њему куцкам - већ је једноставно то реалност.
Najveci problem sa Zemanom je shto u karijeri nije osvojio (osim Serie B) ni jednu titulu, a zapazenijih uspjeha je imao samo sa Fodjom, Lecceom i sad Pescarom. Kad god je uzeo da trenira "vece" timove, to se neslavno zavrsilo. Istina je da je dosta inovirao pristup fudbalu i stvorio dosta dobrih igraca, istina je i da njegove ekipe igraju ofanzivni gung ho fudbal kakav ljudi vole, ali stvarno je previshe price i hajpa oko covjeka (a tome i on naravno svesrdno doprinosi) koji za svojih 25-30 godina karijere bash i nije postigao toliko mnogo.
Sto se tice vecerasnje utakmice, ocekujem glatku pobjedu Juventusa.
Deserve's got nothing to do with it.
Hmmm, cisti...
Igraci su ostali "cisti" a timski doktor je osudjen zbog davanja doping sredstava.
Kasnije je oslobodjen jer u tom periodu nije postojao zakon o dopingu da bi na kraj cijeli slucaj zastario.
Na stranu pravni dio price, nije sve bilo cisto jer neki od lijekova koji tada nisu bili zabranjeni, sad jesu. Jesu li cisti igraci koji su uzimali sredstva koja su danas doping? Jesu... za zakon, dok su u sportskom smislu malo manje cisti.
Release Yourself
Daj da se otvori novi Kalćopoli i Juve prebaci u Seriu F, a stadion da se dodijeli Interu ili već nekome.
I znam da danas je danas
Juveu se bas ne da sa trenerima.
Eo sad citam da i ovaj sto je v.d. trenera ima nekih problema sa zakonom i da mu prijeti zatvor.
Pri kraju mu je sudjenje za incident u koji su stradale dvije djevojke.na zalost i njegovu i njihovu izgleda njegovom greskom.
FICG je narucio provjeru ove trojice igrace dan nakon Zemanovih navoda i tu kontrolu nije vrsio Juventusov doktor. Testovi su pokazali da igraci NISU koristili nedozvoljene supstance. Ako cemo logikom da su koristili supstance koje su nakon 10 godina proglasene nedozvoljenim (sto je upitno opet,jer nisu testirani na njih) mozes lagano da iskljucis 90% fudbalera iz najboljih liga. "Gospodin" Zeman je oklevetao nekog i nije uputio duzno izvinjenje. Toliko o njemu kao covjeku.
Ovih dana smo svedoci da ljudi koji su od redovnih sudova drzave (konkretno slucaj Teri) oslobodjeni padaju pod optuzbama fudbalskih saveza. Sto neko rece - staljinisticka pravda - prezumpcija krivice,a ti dokazi da si nevin. Isto je primjenljivo i na slucajeve dopinga i namjestanja utakmica. Nego,neke stvari se rade zbog prestiza i karijere.
Pronti per domani, non sara' una semplice partita, ma molto di piu', domani con i vostri occhi assisterete ad una Juve tanta affamata. Daro' l'anima.Forza Juventus
"Spremni za sjutra, nece biti jednostavno, ali vise od svega, sjutra cete svojim ocima prisustvovati jednom vrlo gladnom Juveu. Ostavicu dusu. Naprijed Juventus."
najava Vidala pred utakmicu![]()
Opet Milan los. Pf, moram se navici na ovo![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
FORMAZIONI UFFICIALI
JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Vucinic
A disp.: Storari, Lucio, Marrone, Isla, Lichtsteiner, Asamoah, Pogba, Giaccherini, Padoin, Bendtner, Giovinco, Quagliarella.
All.: Carrera
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Burdisso, Castan, Balzaretti; Tachtsidis, Florenzi, De Rossi; Lamela, Osvaldo, Totti
A disp.: Goicoechea, Svedkauskas, Marquinhos, Romagnoli, Piris, Marquinho, Perrotta, Lopez, Destro.
All.: Zeman
Forza ROMA!
A daj, šta je ovo ?!
Caceres, De Ceglie, Matri ? Jebeni Matri ?!
Conte, presrao si sa ovim sastavima, ali ono..debelo.
I znam da danas je danas
Liga šampiona maco,liga šampiona![]()
Ako su igrači umorni već u septembru, onda ga gasi odmah.
I znam da danas je danas
Vidi Matri kako nogu pruža. Pi jadovčino !
I znam da danas je danas
Trpaj ! J*bi, ne vadi !
I znam da danas je danas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks