AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Sampdorija sinoc Romi nije nista mogla, bili su satjerani u svoj kazneni cijeli mec. Autobus ispred gola i to je to sto je Ferara uradio.
Inace, danas legenda puni 36 godina, srecan rodjendan duso moja i jos sto golova da das! Francesco Totti, princ Rima!
Hhahah. E jbg. Ja i dalje mislim da ce Inter da razbije Romu u Rimu. Evo vidjeces. Recimo Inter bi tesko izgubio mec kakav je Roma izgubila od Bolonje.
Sa igracem manje im nista nisu mogli. Prema tome to nije zasluga ekonoma Sampe nego trenera.
A meni je cura u Meridan rekla 1.90 prije neki danmada sad provjerih na sajt Meridian cak vise ni nema u ponudi ko ce biti sampion Italije.
Last edited by desert de Lleó; 27-09-12 at 21:12.
I don't get lucky. I make my own luck.
vidim svi kazu da ce juventus ovo prvenstvo lagano osvojit,mislim da nije tako,cak stavise mislim da ce dobro morat da se pomuce ove godine![]()
Nema te ekipe koja ce ga pjeske osvojit a igra i domace prvenstvo i LS ali ce ga osvojit uz malo vishe muke, najveca sreca im je sto se Milan raspada, Inter je isto truba, Romu ne treba posebno predstavljat, Lacio pretezno prosjecan tim sa 5-6 igraca da valja...
Jedino je Napoli dosta jak iako nema Lavecija.
Ovako ce slicno bit i u subotu:
e da je 1.9 ja bih 1000e stavio
nego je 1,25 ili 1,30 ne sjecam se.. isto kao i za barsu i psg.. sramotno male kvote...
Nije lako ništa osvojiti, posebno kad si na 3 fronta.
Ali Juve ima najozbiljniju ekipu, s' tim da je Napoli jak..ali mislim da nijesu materijal za pehar. Vidjećemo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
kazu da nije htio da se rukuje sa Zemanom:
![]()
Itekako ima razloga za to.Zbog toga i ocekujem da ce Konte narediti juris od pocetka.
Vidim niko ne spominje Sijenu, dobise sinoc Bolonju. Krenuo je Serse Cosmi.I jos nesto, vidim niko ne spominje Parmu, skoro u svako kolo je sviran penal protiv njih, ne znam je li namjerno ili ne, ali onaj protiv Juventusa i drugi protiv Djenove nije postojao. Cini mi se da je Mirante odbranio 3 penala ove sezone.
Evo Cavani i Hamsik nijesu materijal za scudetto, a Vucinic i Matri jesu.
To je slicno ovim subjektivnim izjavama da je Jovetic bolji igrac od Bobana.Uvrijedise se crnogorci, coce, sto je Boban prozvao Jovetica. Stevan ako dostigne ono sto je Boban postigao, sve nogama u guzicu, i mi i on. Nije Vucinic dosao do Bobanovog nivoa, a ne ovo malo cupavo iz Firence.
Sta je isporociralo ovako snishodljiv post prema mirku i joveti kolega, moze li se znat?
Ako smijem da odlutam malo (a smijem), previše se hajpuju ta dva momka, naročito ovuda po forumu.
Niko ne kaže da su loši igrači ali kad bi neko ko ne zna što je fudbal pročitao neke postove nekih korisnika koji ih cijene bi mogao lagano da pomisli da obojica imaju krila i lasere umjesto zjenica.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Malo čupavo iz Firence - ahahahahah..Koliko samo zavidnosti,ljubomore,mrznje..Ccc..Lošee je to preloše..Za toga malog čupavog se otima po Evrope..I taj mali je u 4 igrača Serie A trenutno..
Edit: Neko ko zna šta je fudbal,dovoljno mu je da pogleda utakmicu đe igraju ova 2 igrača..I da zna o čemu se radi..Ne treba on ništa da čita,i da pomišlja..Samo nek utakmicu pogleda..Pa skoro ka da su krila ekipe :mrgreen:..A ovima dušmanima,poruka..Samo nek su zdravo.
Last edited by Markouskas; 28-09-12 at 13:46.
I čim neko kaže da nisu božanstva, odma' je veliki dušmanin.
Crna Gora, sjajno.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Nijesam znao da Napoli igra sa 2 igrača u polju, kako su im dozvolili to ?
Svaka čast ako su samo Cavani i Hamšik dobili Lacio. Bez golmana i još 8 igrača.
Onda su božanstva, ništa ispod toga.
I znam da danas je danas
Sto je to izjavio Boban?
Mislim da se ne bi smjelo uporedjivati ta 2 igraca,jednostavno Stevan je nova generacija fudbalera. Ima tehniku ali on ide i vise na snagu, ne igra leprsavo i tako dalje..Boban je vec bio maestro. Posle njega Rui Costa. Eh kakve je imao igrace Milan nekad majko moja.
all is worthwhile if the soul is not small .
Novinar : Gostujete u Torinu , tamo se tesko uzimaju bodovi , al sta mislite o rezultatu ?
Zdenek Zeman : Nisam toliko preopterecen za tim stvarima . Bolje vam je takve stvari da pitate Kontea i Buffona jer oni se bave kladionicom , zavrsio je trener Rimske Vucice .
Zeman je najveći kompleksaš koji je ikad hodao Italijom. Skoro svake nedjelje spomene Juventus u izjavama ili Contea. Da malo pogleda u svoje dvorište, koje se raspada ne bi toliko prdnjavio okolo.
Lik koji se samo bavi Juventusom. Da navijači Rome išta znaju ne bi se smijali tome, nego bi ga naveli na činjenicu iz prošle rečenice.
Samo zbog njega želim bar 4 gola u njihovoj mreži.
I znam da danas je danas
Jbg, posto mu se nije dalo da bude trener Juvea, sad ga pljuje. Covjek je isao toliko daleko da je optuzio za doping igrace Juventusa i iduci dan kontrola dodje u trening kamp Juvea i testira sve igrace i naravno rezultati budu negativni.
Koliko sam zavolio Mourinha posle one izjave da ce morati da provjeri na Google ko je Zeman. Hhahahhahahahaah. To samo on moze da kaze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks