kakva bajna "religiozna" druzna a i oni oko njih su sve "biseri" prosuti.
Da ne smrdi na sve strane covjek bi pomislio da je draguljarnica.
A najcuveniji su Crnogorci iz Beograda, dok Milo nije preoteo titulu im, pa su mu se naljutitili i namjestili da padne sa drogom.
kakva bajna "religiozna" druzna a i oni oko njih su sve "biseri" prosuti.
Da ne smrdi na sve strane covjek bi pomislio da je draguljarnica.
Last edited by Ego_and_his_own; 21-09-12 at 18:38.
Ti kad se ufatis u najocitiju laz imas vjerodosojne dokazeTi zajedno sa njim bio u skolu? Sredi se malo jer kako si krenuo jos ce ispasti da si bio sa drugom Titom na Drvar
Ne treba mnogo truda da se o tom jadniku cojem informise pa evo da se pośetis na skolskog druga
E kuku meni sa kim ja diskutujem![]()
Zar ti mislis da neko s tobom diskutuje? To se drugacije zove mada kad si skolski drug tako poznate licnosti ko zna. Umjesto onih ogleda sa slanom vodom, bez obzira na njihovu humoristicku vrijednost, predji na klasicne humoreske da lakse zanr pogodimo![]()
Ja sa tim covjekom nebih bio na isto mjesto nikad da nisam morao. Ja sam bio vojnik u Operativnom Centru VJ koji se nalazi u krugu skole nacionalne odbrane i generalstabne skole na banjici.
Da ti meni govorish da lazem a nikakvog dokaza za to nemash niti pruzash?
I ti covjek?
Eee da do toliko godina stignesh i tako se ponasash.... Dje ste vi sebi dozvolili da dodjete.
Dokaze vazda sam napises pa ponekad procitaj sta pises. Cudno da ti tada ne rekose (ili da nijesi vidio) kako je ona avetinja rusila Vukovar nego bas o zadatku da opljacka nesto po BiH ito sa BanjiceTako pronicljiv momak pa malo sto mu bajke poturali nego jos i nama odje ponavljas kao neki dokaz.... humoreska
Izgleda da vjera stvarno moze sve. Da nije onaj Kvarnoga da me kvari ja nikad ovo ne bih nasao ali kao prilog temi
- Bila sam očajna - ispričala je Selma. - Onda smo mama i ja otišle na put i u jednu crkvu posvećenu svecu koji je činio mnoga čuda. Ušla sam unutra, stavila ruke u osveštanu vodu i rekla: "Molim te, Bože, daj mi neke grudi". I on mi ih je dao!
Blago "vama" sa tobom, ko god da su ti ti "vama".
A on je u Vukovar isha preko frankfurta i vrca se jer su karte bile jeftinije. A cim je posa tamo zavrshio otisha je na kanarska ostrva u mirovinu direktno iz Vukovara preko Milana. Nisu sceli da ga zamaraju vishe jer je ima previshe stresa tamo.
Samo sto je on bio aktivan na terenu dugo posle Vukovara.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
A sve foliranje i price izmisljene za narod, posalji obicnu vojsku medju civilima kao otkriveno da postoje neprijateljska gnijezda, a iza oni upadali u banke i drzavna preduzeca dje su imali sigurne informacije da se nalazi novac i zlato.
Ko zna koliko su takvih operacija izvrshili.
A pricate odje kako je to bio religiski rat, a u stvari su bile religiske zrtve na sve tri strane - nevini - ubijali su ih zbog onoga ko su a ko je zapravo to sve ucinio? ubice lopovi i kriminalci a glupi narod zavrshi opljackan i gologuz.
I neka no im josh mozak popishe toliko da pored oba oka nista ne vide. Neka no ce josh da se svadjaju sa tobom sto im prigovarash e ispada da su glupi a njima se to ne svidja. Pa zar nije to cudo za istrazivanje?
Ako ovaj zivot nije najveci show.
Last edited by Rakun; 21-09-12 at 23:29.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Theo van Gogh?
Geniji, možete li mi razjasnit nešto? Ako se muslimani nađu uvrijeđeni, mi se moramo njima prilagoditi, a ako se mi nađemo uvrijeđeni, opet se mi moramo njima prilagoditi. Jesam li vas dobro razumio? Ego, zakoni Saudijske Arabije i sličnih retardiranih zemalja ne važe ovđe i ne važe u zemlji u kojoj su objavljene knjige, filmovi, karikature itd. Zašto bi ikoga ti zakoni zanimali? Poštuješ li ti zakone Kolumbije i Zimbabvea?
★
Pa iz istog razloga sto neko nebi volio da bude okruzen sa neprijetaljeima ko sto je sad slucaj. Srbi vas ne vole, Hrvati vas ne vole, Bosanici isto tako, Albanci i kosovari takodje.
Jedino vas lopovi i kriminalci vole i imaju tu utociste.
A sve je to zbog vasheg nedolicnog ponasanja i nebrige o drugima. A ako precerate sa tom nebrigom pa josh pocnete da vrijedjate otvoreno, pa ne ocekujete valjda da ce vas neko trpljeti?
Pravljenje posprdnih filmova o nekome ko je daleko, ne znaci da taj neko ne moze doci ti blizu.
Razmisli malo o tome.
A ovo su sve paljevine od strane bolesnih individua kojima je najmanje stalo do tvoje i drugih sigurnosti, vec bi rado da te gurnu u vatru pa da poginesh.
Ko je okružen neprijateljima? Crnogorci?
Praviš veoma glupu generalizaciju.
Ima ljudi u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Albaniji koji nas vole i koji nas ne vole. Ali i ako nas neko ne voli to ne znači da nam je neprijatelj. Veliki je put od toga da te neko ne voli do neprijateljstva.
A oni koji su otvoreno neprijateljski nastrojeni prema Crnogorcima su rijetki.
Kakvo je to naše nedolično ponašanje i nebriga o drugima? Manjine u Crnoj Gori imaju više privilegija nego u bilo kojoj državi u okruženju.
Lupaš kao i inače.
Odma da se razumijemo, gledao sam film i film je obično smeće. Nema nikakvu umjetničku ili kritičku vrijednost.Pravljenje posprdnih filmova o nekome ko je daleko, ne znaci da taj neko ne moze doci ti blizu.
Razmisli malo o tome.
A ovo su sve paljevine od strane bolesnih individua kojima je najmanje stalo do tvoje i drugih sigurnosti, vec bi rado da te gurnu u vatru pa da poginesh.
Ali taj ko ga je snimio ima svako pravo da ga objavi i muslimani imaju svako pravo da kritikuju i pljuju film i producenta.
Ono što nemaju pravo je da pozivaju na ubistvo svih koju su radili na filmu i ubijaju ljude, a to evo rade zadnjih 10 dana.
Ničija sloboda govora i mišljenja se ne smije ograničavat zbog nečijih prijetnji nasiljem, pa i ako su ti koji prijete islamski vjernici.
Za svo nasilje, ubistva i uništavanje koje su uradili niko nije kriv i ogovoran do oni sami.
Last edited by ASC; 22-09-12 at 10:32.
pa podji ti sam i pokazi to svoje pravo njima i kod njih, ne uvlaci druge u svoje tumacenje sto je tebi pravo da vrijedjash druge.
A necesh to nikad ucinjeti, no dok se krijesh iza drugih hrabar si, a plakao bi im ko malo dijete.
Upozna sam ja dosta takvih ka sto si ti.
Opet lupaš gluposti.
Koga uvlačim u svoje tumačenje šta je pravo? Sloboda govora je univerzalno prihvaćena vrijednost u civilizovanim državama.
Ono što je za nekoga uvredljivo za nekoga drugog nije. Crtež nije ni približno dovoljan povod za oduzimanje nečijeg života.
U arapskim zemljama sloboda govora je uskraćena i mnoga druga ljudska prava se uveliko krše.
Zašto bih ja išao kod njih? Za bilo kakvu izjavu koja se njima ne sviđa slijedi smrtna kazna.
S druge strane ako nisi primjetio muslimani imaju potpunu slobodu govora na zapadu.
Nazivaju zapadno društvo bolesnim, izopačenim, zlobnim pa ih niko zbog toga ne ugrožava.
Zašto bi im plakao kao malo dijete? Šta bi mi to uradili? A ja mišljah da su muslimani mirni i tolernatni.![]()
Last edited by ASC; 22-09-12 at 07:23.
Ma mislim da bi najopravdanije bilo da se vi fino pokupite svi koji imate zelju da praktikujete to pravo da vrijedjate i zelite to pravo da iskazete odete kod njih tamo i rascistite to medju sobom.
Ostavite ljude koji oce da zive u miru i nece da vrijedjaju druge, na mir.
No necete to uraditi jer ste obicne kukavice.
Imas li mozga dovoljno na prosto pitanje da odgovoris jednom u zivotu ili planiras da nastavis da se proseravas? Da znam da se ne mucim dzabe.
Last edited by VanjaTheMan; 22-09-12 at 08:49.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja se po stoti put, neđe u dubini duše, sve nadam da je ovo neki običan troll i da će neko kazat "ljudi, zajebavao sam se."![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks