Page 42 of 57 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 1412

Thread: Druga tema

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A najcuveniji su Crnogorci iz Beograda, dok Milo nije preoteo titulu im, pa su mu se naljutitili i namjestili da padne sa drogom.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

kakva bajna "religiozna" druzna a i oni oko njih su sve "biseri" prosuti.

Da ne smrdi na sve strane covjek bi pomislio da je draguljarnica.
    Last edited by Ego_and_his_own; 21-09-12 at 18:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    pa dobro hari ti si obavijesten covjek.

Samo necesh mene ucit kad sam ja bio u OC VJ dje je i on bio i ucio skolu nacionalne odbrane. To jest ima je kompleks od cinova pa su mu sredili da je zavrshi zbog starija dugova koje su imali prema njemu. A ja sam cuo to iz usta mnogo vjerodostojnih od tvojih koji su sigurno znali sto i kako.
    Ti kad se ufatis u najocitiju laz imas vjerodosojne dokaze Ti zajedno sa njim bio u skolu? Sredi se malo jer kako si krenuo jos ce ispasti da si bio sa drugom Titom na Drvar Ne treba mnogo truda da se o tom jadniku cojem informise pa evo da se pośetis na skolskog druga

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

E kuku meni sa kim ja diskutujem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zar ti mislis da neko s tobom diskutuje? To se drugacije zove mada kad si skolski drug tako poznate licnosti ko zna. Umjesto onih ogleda sa slanom vodom, bez obzira na njihovu humoristicku vrijednost, predji na klasicne humoreske da lakse zanr pogodimo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ja sa tim covjekom nebih bio na isto mjesto nikad da nisam morao. Ja sam bio vojnik u Operativnom Centru VJ koji se nalazi u krugu skole nacionalne odbrane i generalstabne skole na banjici.

Da ti meni govorish da lazem a nikakvog dokaza za to nemash niti pruzash?

I ti covjek?

Eee da do toliko godina stignesh i tako se ponasash.... Dje ste vi sebi dozvolili da dodjete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dokaze vazda sam napises pa ponekad procitaj sta pises. Cudno da ti tada ne rekose (ili da nijesi vidio) kako je ona avetinja rusila Vukovar nego bas o zadatku da opljacka nesto po BiH ito sa Banjice Tako pronicljiv momak pa malo sto mu bajke poturali nego jos i nama odje ponavljas kao neki dokaz.... humoreska

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izgleda da vjera stvarno moze sve. Da nije onaj Kvarnoga da me kvari ja nikad ovo ne bih nasao ali kao prilog temi
    - Bila sam očajna - ispričala je Selma. - Onda smo mama i ja otišle na put i u jednu crkvu posvećenu svecu koji je činio mnoga čuda. Ušla sam unutra, stavila ruke u osveštanu vodu i rekla: "Molim te, Bože, daj mi neke grudi". I on mi ih je dao!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Blago "vama" sa tobom, ko god da su ti ti "vama".

A on je u Vukovar isha preko frankfurta i vrca se jer su karte bile jeftinije. A cim je posa tamo zavrshio otisha je na kanarska ostrva u mirovinu direktno iz Vukovara preko Milana. Nisu sceli da ga zamaraju vishe jer je ima previshe stresa tamo.

Samo sto je on bio aktivan na terenu dugo posle Vukovara.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Izgleda da vjera stvarno moze sve. Da nije onaj Kvarnoga da me kvari ja nikad ovo ne bih nasao ali kao prilog temi
    HEheheheheheheheheh, na dobre stvari nailazis, to mi je drago Ima li svjedocenje kakvog musarca, da je trazio nesto, ili, daleko bilo, da je trazio pameti? Da uputimo Ega tamo
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Blago "vama" sa tobom, ko god da su ti ti "vama".

A on je u Vukovar isha preko frankfurta i vrca se jer su karte bile jeftinije. A cim je posa tamo zavrshio otisha je na kanarska ostrva u mirovinu direktno iz Vukovara preko Milana. Nisu sceli da ga zamaraju vishe jer je ima previshe stresa tamo.

Samo sto je on bio aktivan na terenu dugo posle Vukovara.
    Video Ego, video, bez toga nema dokazivanja u danasnjem svijetu tehnologije, mada se i videom moze manipulirati, tako da obezbijedi video, i ja cu ti povjerovat. Ovo za jeftine karte do Frankfurta, jer ja jos ne naidjoh na jeftinu
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    HEheheheheheheheheh, na dobre stvari nailazis, to mi je drago Ima li svjedocenje kakvog musarca, da je trazio nesto, ili, daleko bilo, da je trazio pameti? Da uputimo Ega tamo
    Ja sam slab u te vjerske stvari ali sam cuo tvrdnju da je Bog najbolje podijelio pamet i niko nece da kaze da je nema

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A sve foliranje i price izmisljene za narod, posalji obicnu vojsku medju civilima kao otkriveno da postoje neprijateljska gnijezda, a iza oni upadali u banke i drzavna preduzeca dje su imali sigurne informacije da se nalazi novac i zlato.

Ko zna koliko su takvih operacija izvrshili.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A pricate odje kako je to bio religiski rat, a u stvari su bile religiske zrtve na sve tri strane - nevini - ubijali su ih zbog onoga ko su a ko je zapravo to sve ucinio? ubice lopovi i kriminalci a glupi narod zavrshi opljackan i gologuz.

I neka no im josh mozak popishe toliko da pored oba oka nista ne vide. Neka no ce josh da se svadjaju sa tobom sto im prigovarash e ispada da su glupi a njima se to ne svidja. Pa zar nije to cudo za istrazivanje?

Ako ovaj zivot nije najveci show.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

A pricate odje kako je to bio religiski rat, a u stvari su bile religiske zrtve na sve tri strane - nevini - ubijali su ih zbog onoga ko su a ko je zapravo to sve ucinio?
    Tačno, žrtve su bile religiozne

ubice lopovi i kriminalci a glupi narod zavrshi opljackan i gologuz.
    Ubice i kriminalci koji su eto desilo se veliki vjernici
    I neka no im josh mozak popishe toliko da pored oba oka nista ne vide.
    Podsjeća na jednu grupu ljudi zar ne

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 21-09-12 at 23:29.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Niko od ovih koji blate poslanika se nece smiriti dok ne prodju kao Rembrantov praunuk kad je nacrtao onu karikaturu Poslanika.. (poruka na grudima zakucana britvulinom).
    Theo van Gogh?

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Ali priznajem da je dobra "fora". Posle objavljivanja filma,francuski list doliva ulje na vatru sa 4. karikature da bi ispalo: Muslimani nasilni,opasni i sl. Pazite kako je jak jevrejski lobi: bukvalno svudje u svijetu su sad americki drzavljani ugrozeni, u znak protesta im pale zastave, kamenuju i zatvaraju ambasade, ubijaju diplomate - ali ovi ne odustaju od filma.
    To je samo tvoje misljenje, funetis, i tvoje nepostovanje drugih drzava i njihovih zakona isto tvoje misljenje. Po meni neozbiljno, ali hej! Nije ti jedino! Samo se nemoj zacuditi sjutra kad vi djavo odnese shalu.
    Kad drzish misljenje cemu god da mu je svrha za sebe, niko ti nece nista, kad ga javno iznosish sa namjerom da se podrugujesh nekome i da mu se sprdash. To nije samo misljenje vec jasna namjera stoji iza toga da isprovocira reakciju. Ako neznash pa ti se omakne, pa ti neko skrene paznju, pa se ti popravish, je jedno a kad znash i kad namjerno to radish, to je vec nesto drugo sto ce zasigurno proizvesti reakciju (jer mu je to i cilj). Svako dijete malo je to naucilo o ljudima tu osobinu.
    Geniji, možete li mi razjasnit nešto? Ako se muslimani nađu uvrijeđeni, mi se moramo njima prilagoditi, a ako se mi nađemo uvrijeđeni, opet se mi moramo njima prilagoditi. Jesam li vas dobro razumio? Ego, zakoni Saudijske Arabije i sličnih retardiranih zemalja ne važe ovđe i ne važe u zemlji u kojoj su objavljene knjige, filmovi, karikature itd. Zašto bi ikoga ti zakoni zanimali? Poštuješ li ti zakone Kolumbije i Zimbabvea?
    ★

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Pa iz istog razloga sto neko nebi volio da bude okruzen sa neprijetaljeima ko sto je sad slucaj. Srbi vas ne vole, Hrvati vas ne vole, Bosanici isto tako, Albanci i kosovari takodje.

Jedino vas lopovi i kriminalci vole i imaju tu utociste.

A sve je to zbog vasheg nedolicnog ponasanja i nebrige o drugima. A ako precerate sa tom nebrigom pa josh pocnete da vrijedjate otvoreno, pa ne ocekujete valjda da ce vas neko trpljeti?

Pravljenje posprdnih filmova o nekome ko je daleko, ne znaci da taj neko ne moze doci ti blizu.

Razmisli malo o tome.

A ovo su sve paljevine od strane bolesnih individua kojima je najmanje stalo do tvoje i drugih sigurnosti, vec bi rado da te gurnu u vatru pa da poginesh.

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Pa iz istog razloga sto neko nebi volio da bude okruzen sa neprijetaljeima ko sto je sad slucaj. Srbi vas ne vole, Hrvati vas ne vole, Bosanici isto tako, Albanci i kosovari takodje.

Jedino vas lopovi i kriminalci vole i imaju tu utociste.

A sve je to zbog vasheg nedolicnog ponasanja i nebrige o drugima. A ako precerate sa tom nebrigom pa josh pocnete da vrijedjate otvoreno, pa ne ocekujete valjda da ce vas neko trpljeti?
    Ko je okružen neprijateljima? Crnogorci?

Praviš veoma glupu generalizaciju.
    Ima ljudi u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Albaniji koji nas vole i koji nas ne vole. Ali i ako nas neko ne voli to ne znači da nam je neprijatelj. Veliki je put od toga da te neko ne voli do neprijateljstva.
    A oni koji su otvoreno neprijateljski nastrojeni prema Crnogorcima su rijetki.

Kakvo je to naše nedolično ponašanje i nebriga o drugima? Manjine u Crnoj Gori imaju više privilegija nego u bilo kojoj državi u okruženju.

Lupaš kao i inače.

Pravljenje posprdnih filmova o nekome ko je daleko, ne znaci da taj neko ne moze doci ti blizu.

Razmisli malo o tome.

A ovo su sve paljevine od strane bolesnih individua kojima je najmanje stalo do tvoje i drugih sigurnosti, vec bi rado da te gurnu u vatru pa da poginesh.
    Odma da se razumijemo, gledao sam film i film je obično smeće. Nema nikakvu umjetničku ili kritičku vrijednost.
    Ali taj ko ga je snimio ima svako pravo da ga objavi i muslimani imaju svako pravo da kritikuju i pljuju film i producenta.

Ono što nemaju pravo je da pozivaju na ubistvo svih koju su radili na filmu i ubijaju ljude, a to evo rade zadnjih 10 dana.
    Ničija sloboda govora i mišljenja se ne smije ograničavat zbog nečijih prijetnji nasiljem, pa i ako su ti koji prijete islamski vjernici.

Za svo nasilje, ubistva i uništavanje koje su uradili niko nije kriv i ogovoran do oni sami.
    Last edited by ASC; 22-09-12 at 10:32.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

pa podji ti sam i pokazi to svoje pravo njima i kod njih, ne uvlaci druge u svoje tumacenje sto je tebi pravo da vrijedjash druge.

A necesh to nikad ucinjeti, no dok se krijesh iza drugih hrabar si, a plakao bi im ko malo dijete.

Upozna sam ja dosta takvih ka sto si ti.

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Opet lupaš gluposti.

Koga uvlačim u svoje tumačenje šta je pravo? Sloboda govora je univerzalno prihvaćena vrijednost u civilizovanim državama.
    Ono što je za nekoga uvredljivo za nekoga drugog nije. Crtež nije ni približno dovoljan povod za oduzimanje nečijeg života.

U arapskim zemljama sloboda govora je uskraćena i mnoga druga ljudska prava se uveliko krše.
    Zašto bih ja išao kod njih? Za bilo kakvu izjavu koja se njima ne sviđa slijedi smrtna kazna.

S druge strane ako nisi primjetio muslimani imaju potpunu slobodu govora na zapadu.
    Nazivaju zapadno društvo bolesnim, izopačenim, zlobnim pa ih niko zbog toga ne ugrožava.

Zašto bi im plakao kao malo dijete? Šta bi mi to uradili? A ja mišljah da su muslimani mirni i tolernatni.
    Last edited by ASC; 22-09-12 at 07:23.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

pa podji ti sam i pokazi to svoje pravo njima i kod njih, ne uvlaci druge u svoje tumacenje sto je tebi pravo da vrijedjash druge.

A necesh to nikad ucinjeti, no dok se krijesh iza drugih hrabar si, a plakao bi im ko malo dijete.

Upozna sam ja dosta takvih ka sto si ti.
    Mislis li da je opravdano to sto Muslimani ubijaju, pale i ruse zbog tog filma?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ma mislim da bi najopravdanije bilo da se vi fino pokupite svi koji imate zelju da praktikujete to pravo da vrijedjate i zelite to pravo da iskazete odete kod njih tamo i rascistite to medju sobom.

Ostavite ljude koji oce da zive u miru i nece da vrijedjaju druge, na mir.

No necete to uraditi jer ste obicne kukavice.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Imas li mozga dovoljno na prosto pitanje da odgovoris jednom u zivotu ili planiras da nastavis da se proseravas? Da znam da se ne mucim dzabe.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-09-12 at 08:49.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ma mislim da bi najopravdanije bilo da se vi fino pokupite svi koji imate zelju da praktikujete to pravo da vrijedjate i zelite to pravo da iskazete odete kod njih tamo i rascistite to medju sobom.

Ostavite ljude koji oce da zive u miru i nece da vrijedjaju druge, na mir.

No necete to uraditi jer ste obicne kukavice.

Kukavica je onaj ko ćuti i ne brani svoje stavove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ja se po stoti put, neđe u dubini duše, sve nadam da je ovo neki običan troll i da će neko kazat "ljudi, zajebavao sam se."

Page 42 of 57 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)