Originally Posted by
kvarni
Bem ti, poceo si da prorices. Fijuuuuuuu, fijuuuuuuuuu
:lolblue: Eto i to postade sinhrono s religijom

Originally Posted by
funestis
Vidi, što god se desi da se desi, ako neko sjutra dođe meni doma da mi odnese šalu, to nije zato što sam ja loš nego zato što je on loš. To je jednostavno tako.
Ako ja zaslužujem da budem ubiven zbog mog mišljenja i izražavanja onda neka bude tako jer i onako ne bih želio da živim na svijetu gdje je takovo stanje stvari.
saglasna sam sa tvojim stavovima, tolerancijom koju pokazuješ na ovom forumu a koja nažalost nije svojstvena vjernicima, mada na znam zašto...ni ja ne želim da živim na svijetu i u svijetu koji oće oko za oko, zub za zub i koji film poistovjećuje sa mačem i koji tvrdi da ako si snimio (loš) film, zaslužuješ da budeš ubijen?! Strašno

Originally Posted by
Ego_and_his_own
Dobra recenica ima u Jevandjeljima o tome:
"Ko se macha lati, od macha ce i da pogine. Tu je (bitna) vjera i strpljenje svetih."
A mnogi su se pomamili danas, i ja vidim iste znake odje ko sto je bilo 90-tih tu. Ja neznam sto je to te ljude zasvrbi te oce da se biju. Ali ih svrbi opasno.
interesantno je šta vjerniče smatraš mačem...film? Ili možda moj stav koji je u suprotnosti sa tvojim? Možda je i on za tebe mač, pa mi želiš da od mača stradam kad sam već mačem na tebe nasrnula?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks