Page 27 of 57 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 651 to 675 of 1412

Thread: Druga tema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    A odje se ne radi o genetskom poremecaju?

No o Evoluciji.

Kako kad je vama sve, kad vi odgovara argumentu onda je Evolucija a kad vi ne odgvara onda je "genetski poremecaj".
    Ne.

Genetski poremećaj se manifestuje drugačije.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    @Ego,

Šta je sa genetskom analizom? Fosili nisu jedina potvrda teorije evolucije, čak nisu ni najvažnija.
    Pa nista ko Genetski kod nije zapravo dokaz da smo stvoreni.

A danas se nezna mnogo o genetici i dosta nagadjanja tu ima i predpostavki i teorija. Razlaganje i analiza genetskog koda se vrshi na vrlo primitivan nacin i traze se grupe elemenata koje se podudaraju oblikom a ne sustinom.

Mi neznamo danas detalje na koji nacin geni funkcionishu i koje su tacno informacije u njima, znamo samo da funkcionishu i strukturne forme. Koriste se razne statisticke metode da bi se doslo do nekakvih odgovora medjutim to su sve nagadjanja.

Kod nije desifrovan vec se zna da ako s emodifikuje(koriste se razni modifikovani virusi) da ima odredjene efekte a te modifikacije su vrlo traljave sa obzirom da se radi o vrlo slozenom sistemu iako bi ti bio odusevljen sa danasnjom tehnologijom.

medjutim Genetski kod je preveliki zalogaj za danasnje znanje covjeka.

I to je cist dokaz da smo mi stvoreni. Jer kako ce neko objasniti da je covjek nastao od necega toliko savrshenog da mu ni on sma nezna funkciju u kontekstu evolucije.

Nemoze nikako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

A ti ako mozesh da primijetish jajasta glava i ova lobanja nisu nikako isto.

Pri procesu uoblicavanja lobanje nema primjera koji pokazuje da je oblina ovakve forme moguce postici.

A ne samo to pogledajte proporcije glave i tijela i kolike su ocne duplje
    Gore sam dao link o genetskom poremećaju i tamo ćeš vidjeti da može. Postoji niz poremećaja (brojem 65) koji za rezultat imaju izduženu glavu raznih oblika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pa nista ko Genetski kod nije zapravo dokaz da smo stvoreni.

A danas se nezna mnogo o genetici i dosta nagadjanja tu ima i predpostavki i teorija. Razlaganje i analiza genetskog koda se vrshi na vrlo primitivan nacin i traze se grupe elemenata koje se podudaraju oblikom a ne sustinom.

Mi neznamo danas detalje na koji nacin geni funkcionishu i koje su tacno informacije u njima, znamo samo da funkcionishu i strukturne forme. Koriste se razne statisticke metode da bi se doslo do nekakvih odgovora medjutim to su sve nagadjanja.

Kod nije desifrovan vec se zna da ako s emodifikuje(koriste se razni modifikovani virusi) da ima odredjene efekte a te modifikacije su vrlo traljave sa obzirom da se radi o vrlo slozenom sistemu iako bi ti bio odusevljen sa danasnjom tehnologijom.

medjutim Genetski kod je preveliki zalogaj za danasnje znanje covjeka.

I to je cist dokaz da smo mi stvoreni. Jer kako ce neko objasniti da je covjek nastao od necega toliko savrshenog da mu ni on sma nezna funkciju u kontekstu evolucije.

Nemoze nikako.

Postoji takozvana Molekularna taksonomija koja potvrđuje teoriju evolucije bolje od fosila.

Kreacionisti je ne koriste u svojoj debati jer dokaz koji pruža je previše jak u korist evolucije.

U stvari da i fosili nikad nisu nađeni Molekularna Taksonomija bi bila jedino što je potrebno za dokazivanje evolucije.

http://en.wikipedia.org/wiki/History...ular_evolution
    http://en.wikipedia.org/wiki/DNA_taxonomy
    http://en.wikipedia.org/wiki/DNA_barcoding
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/taxonomy

Dodato naknadno

Samo da dodam DNK ljudi i mnogih životinja odavno je sekvenciran Danas je moguće za 1000$ sekvencirati vaš kod za jedan dan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Whole_genome_sequencing

Quote Originally Posted by wikipedia
    2012

In January 2012, Life Technologies introduced a sequencer to decode a human genome in one day for $1,000 [85].
    To se može uraditi počevši sa ovog linka (da se stupi u kontakt)

http://www.lifetechnologies.com/glob...roto.html.html

http://www.dels.nas.edu/bls?gclid=CP...FYcPfAod638ASg

Na ovom siteu se mogu downoudovati genomi ljudi i raznih živih bića, biljaka, životinja čak i virusa.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/guide/howto/dwn-genome/
    Last edited by funestis; 15-09-12 at 05:23.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Mogu ti i ja za 50 centi iskopirat DVD sa binarnim kodom mojih programa.

Kakvu korist od toga imash? Ako ti ja ne obezbijedim dekoder sekvenci i startup rutinu i model ti nista s atim nemozesh uraditi (sa postavkom, koja je vjerovatna, da ti nije poznata arhitektura instrukcija modernih procesora).

Full genome sequencing provides raw data on all six billion letters in an individual's DNA. However, it does not provide an analysis of what that data means or how that data can be utilized

I ko ti garantuje da je proces tacan? Da ne preskoci koji gen i da su podaci zapravo samo sirovi koji propustaju masu detalja iz proteina koji su na molekularnom i sub molekularnom nivou, gdje ulazimo u domen kvantne fizike i sl.

A i na tom grubom nivou parova se vidi o kakvoj impozantnoj kompleksnosti se odje govori.
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 05:48.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A pazite sad ovo!

Svaka celija vash ima ovaj kod! A jedna cini dlaku na glavu, druga nokat na nogu treca jezik cetvrta srce peta mozak sesta jetru itd... i tako njih 100 triliona u vasem tijelu!

I da vi vidite to sve i da pricate o nekakvoj slucajnosti?

A sto je to no iluzija?

Da od slucajnog ide proces pa sve do takve savrshenosti i da mi i ostala bica o tome nista ne znamo.

Pa to je fundamentalna greska u vasem rezonovanju, jer je to nemoguce.

Da nase tijelo se samo tako kompleksno razvije u jedan nevjerovatno kompleksan sistem a da o tome pojma nema?

Pa to je nemoguce i vasa je prica nevjerovatno naivna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...
    I da vi vidite to sve i da pricate o nekakvoj slucajnosti?
    ...
    Šta je slučajnost?

Pazi na ulici nađeš 10$ ...
    Ako vidiš kome su ispale ti to nećeš nazvati slučajnost a ako ne vidiš hoćeš. :-) a u oba slučaja je potpuno ista pojava

Slučajnost je samo naziv i opis za pojavu kojoj neznamo tačan tok i zakonitost po kojoj se dešava.
    To je jedan način da opišemo sistem koji može imati dosta raznih uticaja i kompleksan je za preciznu analizu pa kažemo slučajno.

Inače ateisti će ti prvi reći da se sve dešava po prirodnim zakonima i da nema mjesta slučajnosti.

Pa evo baciš novčić "po prirodnim zakonima" i on slučajno padne ali to nije stvarna slučajnost
    Mi samo neznamo kako smo ga tačno i precizno kojom snagom bacili , kako je vazduh i udar na podlogu uticao na njegovo kretanje pa onda naravno i neznamo na koju će stranu konačno pasti.

Samo što znamo (ili vjerujemo ako si baš skeptik) je da približno pola puta padne na jednu a pola puta na drugu stranu.

To nam je dovoljno za opis tog sistema da nebi gubili vrijeme petljajući sa nebitnim detaljima.
    "Slučajnost" je model za opis neke pojave ili sistema a ne stvarna pojava.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Slucajnost je kad idesh i udarish u nekoga iza coska, pa mu recesh "oprosti" ili pocnesh da vicesh na njega "sto ne gledash dje idesh" zavisi od toga kakva si osoba.

prirodni zakoni su tu neupitni, udario si jer nisi gledao.

Slucajnost je suprotno od namjere koja je ocigledna iza naseg postojanja.

Ako ni ovo nije ocigledno onda nista nece biti ocigledno.

A sigurno nece mnogima biti ocigledno, i to je opet dokaz da od price Evolucionista nema nista bez sto je to upravo njima kazna zakona prirode koji su postavljeni od strane nekog Veoma Mudrog i Sveznajuceg.

U Kuran-u kaze:

Mi čovjeka od smjese sjemena stvaramo da bismo ga na kušnju stavili i činimo da on čuje i vidi. (76- Ad-Dahr, 2)
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 07:41.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A ko nas cera da odje polemishemo?

Slucajno smo se nasli?

Ja ne mislim da je ista slucajno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...
    A sigurno nece mnogima biti ocigledno, i to je opet dokaz da od price Evolucionista nema nista bez sto je to upravo njima kazna zakona prirode koji su postavljeni od strane nekog Veoma Mudrog i Sveznajuceg.
    Neslažem se sa tobom da Bog djeluje mimo "zakonite harmonije" (prirodnih zakona otkrivenih i neotkrivenih ) i nevidim ni primjere ni razloge ni svrhu takvog ponašanja niti mi je to logično

Dva pitanja:

Ko je stvorio čovjeka?
    Ateista - prirodni zakoni
    Ja - prirodni zakoni iza kojih stoji Bog. U tom smislu spoznaje Bog je konačna istina.
    Abrahamski (judeizam, hrišćanstvo isalm) vjernik - Bog nekim čudom mimo prirodnih zakona
    ...

Kako je čovjek stvoren?
    Ateisti - Po objašnjenjima teorije Evolucije

Ja - isto jer Bog djeluje po prirodnim zakonima i nauka je metod da se to otkrije.
    Ako bi djelovao mimo prirodnih zakona ponašao bi se suprotno "pravilima" koja je sam postavio. Na neki način bi se ponašao nekorektno.
    Bog: "Evo pravila za sve a ja ću suprotno po mome " i sad mu ti vjeruj

Abrahamski vjernik - Nezana se - to je tajna - možda se nikad neće saznati < - Ovo nije znanje - tu se neslažem
    U Kuran-u kaze:

Mi čovjeka od smjese sjemena stvaramo da bismo ga na kušnju stavili i činimo da on čuje i vidi. (76- Ad-Dahr, 2)
    Nevjerujem . Zašto bi Bog stavljao nekoga na kušnju?
    A da takođe nevjerujem da Boga uopšte interesuje u šta mi vjerujemo ili ne. Zbog neke svoje sujete ili već ako je to za Boga uopšte moguće definisati. Nevjerujem

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Slucajnost je kad idesh i udarish u nekoga iza coska, pa mu recesh "oprosti" ili pocnesh da vicesh na njega "sto ne gledash dje idesh" zavisi od toga kakva si osoba.

prirodni zakoni su tu neupitni, udario si jer nisi gledao.
    Evo cisti dokaz koliko "daleko" doseze tvoja sposobnost da razmisljas o uzrocima i posljedicama. Vidis samo jedan povrsan, krajnji faktor koji je doveo do toga da udaris u covjeka. A ne pitas se zasto si bas u tom trenutku bio bas na tom mjestu i zasto nisi obracao paznju. I zasto je taj covjek bio bas na tom mjestu bas u tom trenutku i zasto on nije obracao paznju. I zasto je taj covjek bio bas taj covjek a ne neki drugi od 7 milijardi na planeti. A za sve to postoji itekako dobar razlog koji nema nikakve veze sa bogom. Ali mi te razloge ne mozemo da znamo jer ne mozemo ni da znamo koliko daleko u proslost treba da idemo da povezemo svaki dogadjaj i svaki razlog koji nas je na kraju doveo do tog trenutka. I ti to nazivas slucajnoscu jer nemas dovoljno informacija da bi te dogadjaje povezao. Zato ne obracamo paznju na takve stvari. Ni ti ni taj covjek niste tu slucajno dosli. Imali ste svoj razlog koji je povezan sa ko zna jos koliko ljudi i dogadjaja iz tvoje i njegove proslosti. I sve je povezano u jedan ogromni uzrocno-posljedicni sistem koji se konstantno odvija kao podmazan i u kojem ucestvuje ogroman broj promjenljivih zbog cega i ne mozemo da ga izracunamo. Tako da sva ta prica o slucajnosti pada u vodu. I sam si rekao da ne vjerujes da je ista slucajno. To je tacno, ali nije jedina suprotnost slucajnosti namjera nekog tvorca. Prava suprotnost slucajnosti su prirodni zakoni koji se u svakom trenutku odvijaju u tebi i oko tebe i svih nas. Ako u tome ne vidis ljepotu a vidis je u nekom izmisljenom bogu koji tvom neznanju daje opravdanje, ti si izgubljen slucaj.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Neslažem se sa tobom da Bog djeluje mimo "zakonite harmonije" (prirodnih zakona otkrivenih i neotkrivenih ) i nevidim ni primjere ni razloge ni svrhu takvog ponašanja niti mi je to logično
    Ja to nisam ni rekao, ne razumijem zasto me pogresno intepretirash. Sve je to po zakonu. procitaj bolje sto sam napisao.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Kazesh:
    Dva pitanja:

Ko je stvorio čovjeka?
    Ateista - prirodni zakoni
    Ja - prirodni zakoni iza kojih stoji Bog. U tom smislu spoznaje Bog je konačna istina.
    Abrahamski (judeizam, hrišćanstvo isalm) vjernik - Bog nekim čudom mimo prirodnih zakona
    ...
    Ti odje nisi postavio samo pitanje vec i odgovorio sa svojim percepcijama i sto ti mislish da ko misli.

Cudo je ljudima sve sto ne shvataju. Sjecam se kad su bile restrikcije dugorocne u CG i kad je jedna starija komsinica dosla i pod svijecama razgovarala sa majkom kad me je vidjela da imam Laptop koji je upaljen, nazvala to cudom.

Sigurno me nije smatrala Bogom zbog toga. vec da se cudi kako to radi jer nezna, nema znanja o tim stvarima a vidi da radi.

Ja - isto jer Bog djeluje po prirodnim zakonima i nauka je metod da se to otkrije.
    Ako bi djelovao mimo prirodnih zakona ponašao bi se suprotno "pravilima" koja je sam postavio. Na neki način bi se ponašao nekorektno.
    Bog: "Evo pravila za sve a ja ću suprotno po mome " :grin: i sad mu ti vjeruj :grin:
    Zasto bi Bog pravio nekakva pravila koja mu nebi valjala, i zasto bi to ako bi bilo i moguce, ga sprijecilo da ih promijeni? Pa zar ih on nije sam postavio?

Ti smatrash da Bog robuje svojim pravilima pored toga da moze da pogrijeshi u njima?

Koja to pravila je on postavio pa ih prekrshio? Na sta se pozivash?

Abrahamski vjernik - Nezana se - to je tajna - možda se nikad neće saznati < - Ovo nije znanje - tu se neslažem
    Pa vjernik je od svih trojice naiskreniji.

Nezna nezna, a mozda ni da nece ni saznati, a ne da se obmanjuje kako zna - a zna da nezna ko sto ti postavljash da ti znash koji su to prirodni zakoni i ateistu isto stavljash u istu poziciju.

Jer ja znam da onaj koji se ne samoobmanjuje ima matematicki vece sanse da sazna nego onaj sto sebe laze da zna. Jer on nece ni ispitati svoje ubjedjenje da zna jer je sebe ubijedio u tu laz.

Nevjerujem . Zašto bi Bog stavljao nekoga na kušnju?
    A sigurno ima neki razlog kad se toliko mijesha u covjekov zivot. Ne vjerujesh valjda da ako ti neznash zasto bi to cinio da on zato to i ne cini?

A zna se razlog zasto, iz istog razloga zasto covjek cupa korov iz baste a ostavlja korisno rastilje.

To je sasvim logicno da ce izmedju loseg i dobrog probrati sto mu koristi njegovoj namjeri a odbaciti ono sto mu ne koristi njegovoj namjeri.

A da takođe nevjerujem da Boga uopšte interesuje u šta mi vjerujemo ili ne. Zbog neke svoje sujete ili već ako je to za Boga uopšte moguće definisati. Nevjerujem
    Vidish, ja se slazem sa Jungom da vjera/nevjera mora imati nekog utemeljenja u realnosti i da nemoze biti bez ikakvog razloga. Taj razlog je veoma bitan i mora biti ispitan u suprotnom se moze lako pokazati kao iluzija.

Ipak da bi imao postavku takvu, ti morash ignorisati ono sto gandi rekao a ocigledno je vezano za Religiju i njene proroke i poslanike.
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 10:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja to nisam ni rekao, ne razumijem zasto me pogresno intepretirash. Sve je to po zakonu. procitaj bolje sto sam napisao.
    Ali onda je Evolucija najbolja teorija za koju znamo.
    Možda nije konačana potpuna istna u svim detaljima. Mislim možda se u budućnost još istraži, sazna, dopuni i promijeni ali ona korektno i logično objašnjava i povezuje činjenice iz oblasti razvoja živog svijeta.
    To su "koraci Bozjeg stvaranja" gledano iz religiskog ugla. Kako je Bog korak po korak stvarao razne vrste zivih organzama pa i čovjeka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ali onda je Evolucija najbolja teorija za koju znamo.
    Kako moze laz biti najbolja teorija koju znamo, kad znamo da istina vec postoji?

to jedino moze biti ako ti neznash(ne zelish ili ne mzoesh da znash) sto je istina, a umislio si da znash.

Ja sam odje pokazao na genetskom kodu da je teorija Evolucije jedna gomila besmislica.

To su "koraci Bozjeg stvaranja" gledano iz religiskog ugla.
    Tebi je religiski ugao nepoznat. Ti mislish da ti je poznat, ali meni je ocigledno da ti nije poznat vec ti nazvish nesto "Religiskim uglom" sto je zapravo tvoja umisjenost da je "religiski ugao".

Ja sumnjam da ti to radish namjerno. Ali ja to nemogu da tvrdim. Ti to mozda radish svjesno.

Ali sam siguran da je to posledica zakona u oba slucaja.
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 10:47.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ja uvidjam da ti banalizujesh sve intepretacije i da ti to onemogucava (pa ko bi banalnost prihvatio?) da uvidish sustinu. A sustina je da si ti taj koji daje smisao svemu.

taj smisao koji ti dajesh ne cini ostalih svijet drugacijim vec samo tvoj.

Ako ti sebe ubijedish da znash neki zakon a u stvari ti se samo cini, to nece promijeniti prirodu toga zakona vec samo tvoj odnos koji ce biti pogreshan i odvesti te u pogresnu stranu.
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 10:26.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

A evo zakon izrecen u Kuranu:

"Reci: Hoćete li da vam kažem koji su gori od takvih i koje će Allah još teže kazniti?
    Oni koje je Allah prokleo i na koje se rasrdio i u majmune i svinje pretvorio, oni koji su se šejtanu klanjali - njih čeka najgore mjesto,
    jer oni su najdalje s pravog puta odlutali."

A odje nema nista bez opis prirodnog zakona. Onaj koji ne cini po njegovom zakonu taj je zalutao. Sejtan nije nista odje bez Laz.

A svaki zakon implicira Kaznu i Korist od njega.
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 10:36.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ja sam odje pokazao na genetskom kodu da je teorija Evolucije jedna gomila besmislica.
    Gle ovoga. On je najiskrenije ubijedjen da je dokazao da je evolucija besmislica. A ne zna ni sta je teorija evolucije. Neka no sad misli da je prof.dr. genetike :lolblue:

Ja uvidjam da ti banalizujesh sve intepretacije i da ti to onemogucava (pa ko bi banalnost prihvatio?) da uvidish sustinu.
    Rece covjek ciji se pogled na svijet svodi na "Ne znam, zato mora da je bog".

Pa kako covjek da ga shvati ozbiljno...
    Last edited by VanjaTheMan; 15-09-12 at 10:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by septembar;2954853
    To su "koraci Bozjeg stvaranja" gledano iz religiskog ugla. Kako je Bog [B
    korak po korak[/B] stvarao razne vrste zivih organzama pa i čovjeka.
    Cu korak po korak kad on to omunjio sve za 6 dana a sedmi se odmara

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nesto mi se cini da se nije vracao sa odmora.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sjecam se kad sam posao na fakultet i kad smo imali predavanje profesora fizike, koji nam je objasnjavao kako zapravo vrijeme tece. I kad nam je rekao da se mi zapravo krecemo sa zemljom oko sunca neznam ni ja kojom astronomskom brzinom i da mi ne stojimo i da je to jedno vrijeme, pa da se sunce krece takodje i da na tom nivou je josh veca brzina i da je vrijeme drugacije, pa da se i galaksija krece i da je to tek neznam ni ja koja astronomska velicina i da je i tu vrijeme drugacije. I da to ide i dalje tako.

na kraj ispade da se mi krecemo nekom basnoslovnom astronomskom brzinom a da to ni ne osjecamo i da vrijeme tece drugacije u zavisnosti sa i od koje se tacke gleda.

Pa onda sam ucio o tome kako vrijeme zapravo nije konstanta i da zavisi od prostora i brzine i da su to sve opste poznate stvari medju naucnicima.

I onda ja cujem odje Evulucioniste kako pricaju o 6 dana i 3000 godina (+- iljade) ka da je to nesto opste poznato da je konstanta.

A jada crnoga od naucnika....
    Last edited by Ego_and_his_own; 15-09-12 at 11:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako moze laz biti najbolja teorija koju znamo, kad znamo da istina vec postoji?

to jedino moze biti ako ti neznash(ne zelish ili ne mzoesh da znash) sto je istina, a umislio si da znash.

Evo možemo da se vratimo na početak rasprave
    Ja tvrdim da Evolucija deluje na virus gripa koji evoluira brzo svake godine ....

Ako se slažeš možemo da raspravljamo dalje da li djeluje na više organizme ...
    Tebi je religiski ugao nepoznat. Ti mislish da ti je poznat, ali meni je ocigledno da ti nije poznat vec ti nazvish nesto "Religiskim uglom" sto je zapravo tvoja umisjenost da je "religiski ugao".

Ja sumnjam da ti to radish namjerno. Ali ja to nemogu da tvrdim. Ti to mozda radish svjesno.

Ali sam siguran da je to posledica zakona u oba slucaja.
    Ne razumijem šta hoćeš da mi kažeš osim da misliš da sam u zabludi - to jedino vidim

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

ja sam jasno napravio razliku izmedju pojma rijeci "Evolucija" i teorije Evolucije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Da sam svemoćan i da sam na njegovom mjestu ja bih sve to opleo za jedan maksimalno dva dana i odmara se 5 dana ...
    Mada nevidim razlog što se nebi relaksirao i posle tih 5 dana
    Uvijek sam se pitao a šta je radio 8 dan, 9 dan , ili šta radi danas . Voajeriše ili šta već, gleda šta mi radimo ?
    Sav taj "fizički model" abrahamskih religija je dijetinjast.

P.S. A možda mu je to neka norma da odradi jedan univerzum nedeljno ... od početka do kraja da ga sklopi i onda odmara dan pa onda ponovo 16 432 univerzum ka radnici u Folsfagen ( umalo ne rekoh Tojotu pa se sjetih da oni i nedeljom rade ..)
    Last edited by septembar; 15-09-12 at 11:45.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ja se bojim septembre da kad ti moje cinjenice izlozene o tebi samome kroz iznosenje cinjenica o genetskom kodu i kompleksnosti covjeka i zivih organizama nisu dovoljne da promijenish i ispitash svoje stanoviste o teoriji Evolucije i tvojoj percepciji o Bogu, da se vrlo mmalo moze postici diskutovanjem o virusima.

Ja mislim da je to plod zakona i da tvoje nastavljeno krsenje njega nas nece pribliziti nista blize.

Ja mislim da bi ipak sa vecom paznjom trebao poslushati gandija a i druge istaknute ljude koji su pokazali djelima svoje vrijednosti.

A sumnjam da bih ja to mogao sto bolje reci od njega u onom tekstu.

Page 27 of 57 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)