Page 316 of 715 FirstFirst ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... LastLast
Results 7,876 to 7,900 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    ali moram da recem da taj aplauz je tako ciganski i providno,ono na silu da se malo izlijece kompleksi nize vrijednosti

Mene samo zanima iduca stvar - kakve mi to komplekse nize vrijednosti moramo da lijecimo? I od koga tacno?

Haha iskreno nisam gleda utakmicu na Tv ,niti jednu njihovu ,niti cu taj cirkus da gledam ikad , mada cujem da momci dobro igraju i svaka im cast na tome ali sa sportske strane su jedna velika nula
    Nisi gleda' nijedan nas mec a odje prosipas pamet!?

Pa evo propustio si par stvari da vidis:

1) momke koji izgaraju za svaku loptu, momke za koje je poraz strana rijec, momke koji sa ponosom nose drzavni dres;
    2) kako igra ekipa kojoj fali dva glavna igraca;
    3) kako se ophodi prema protivniku, kako se njihova himna aplauzom pozdravlja.

i jos mnogo toga.

Zalosno je da kazes za ove momke koji nas mjesec dana cine srecnim i ponosnim, koji objasnjavaju neke stvari na terenu kao i van njega - da su NULA od sportista.

No to je izgleda tako kod nas. Sve nam je tudje draze.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Aj napisi sto je laz u ovom tekstu, ja sam Crnogorac ali se stidim te utakmice i ponasanja
    Brate je li moguce da si ovako licemjeran ahahhahahaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Zaista ne znam zašto dozvoljavaju pojedinima da vrijeđaju svaki uspjeh Crne Gore i to na Crnogorskom forumu,da li je neko pomislio da baljazganja pojedinih ovđe vrijeđaju i da shodno tome trebaju ti pojedinci da snose posljedice koje su propisane pravilima foruma,ko ovđe određuje koliko je teška uvreda i da li uvreda treba uopšte da se mjeri ili da se sankcioniše.
    Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori na ovo pitanje?

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

A dobro ti je reka' Montenegrino CT...muka me uhvati da chitam kakvih sve "crnogoraca" ima,no hvala Bogu vishe od 60% nas je kako treba a ti NEMOJ gledat nijednu utakmicu svega ti,bolje kad ne gledash,i za nas i po tvoje zdravlje
    ...

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Zaista ne znam zašto dozvoljavaju pojedinima da vrijeđaju svaki uspjeh Crne Gore i to na Crnogorskom forumu,da li je neko pomislio da baljazganja pojedinih ovđe vrijeđaju i da shodno tome trebaju ti pojedinci da snose posljedice koje su propisane pravilima foruma,ko ovđe određuje koliko je teška uvreda i da li uvreda treba uopšte da se mjeri ili da se sankcioniše.
    Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori na ovo pitanje?
    I mene to zanima,jer na jednom njihovom forumu,poznatom,ne smijem napisat da je Djokica igrao loshe,odmah mi se brishu poruke,dijele banovi itd...
    ...

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Nisam ulazio na ovu temu jer me ne zanima ali moram da recem da taj aplauz je tako ciganski i providno,ono na silu da se malo izlijece kompleksi nize vrijednosti ,jos cujem da su dijelili letke da se to uradi haha znaci toliko im je vazno bilo to. Naravno tu su Varvari, jer se s njima lako manimulise , ostalo sto su se karte dijelile samo DPS-u i firmama kojima je on dozvolio jasno govori kakva je situacija i kompleksi u ovoj drzavi.
    Nisu oni to dzabe uradili ,mislim naivan je onaj koji misli da je to moralo tako. Pravi razlog da se karte ne puste u prodaju je taj sto se nije znalo ko ce biti vecina navijaca na tribinama ,dal Srba ili Crnogoraca i bojali su se eventualnih sukoba na tribine , naravno tu je i lijecenje kompleksa da budu samo Crnogorci na tribine. Haha iskreno nisam gleda utakmicu na Tv ,niti jednu njihovu ,niti cu taj cirkus da gledam ikad , mada cujem da momci dobro igraju i svaka im cast na tome ali sa sportske strane su jedna velika nula . Eto Crnogorac sam , ali ovakvo ponasanje pih,jos mi se vise smucilo na ovu drzavu. Prijatno
    Vala nekako pretekosmo bez tvog učešća u ovoj temi pa se nisi morao truditi da bježiš sa časova da bi ovo napisao.Reci mi jel ste vi Srbi neki mazohisti?Više volite da vas biju i pljuju nego da vam aplaudiraju?Tebi momci dobro igraju a velika su sportska nula a to si onako na usput čuo, ne pratiš ništa od onog o čemu pišeš ovdje, znaš da se neko bojao sukoba pa ti ili si Šerlok Holms pa odlično izvlačiš zaključke sa dešavanja kojima nisi prisustvovao ili lupaš gluposti za medalju.No da te ne zadržavamo sad će šesti čas početi bolje požuri
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    I mene to zanima,jer na jednom njihovom forumu,poznatom,ne smijem napisat da je Djokica igrao loshe,odmah mi se brishu poruke,dijele banovi itd...
    cekaj malo!!
    oces da kazes da si na nekom srpskom forumu pisao nesto protiv djokija i cudis se sto te banuju? mora da se salis!

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Peniser Djokica se ne dira on je nacionalno blago i budući predsjednik Srbije.E neka su te banovali:courage:
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    cekaj malo!!
    oces da kazes da si na nekom srpskom forumu pisao nesto protiv djokija i cudis se sto te banuju? mora da se salis!
    Aha,al ni jednu pogrdnu rijech, sve fino pojasnim,da mu treba onaj doktor Chetojevic itd...al se javi tamo domaci izdajnik sa ovog foruma,nebitno ko je,jbg odavde da napishe kako sam ja VELIKI mrzitelj svega shto je srpsko,da sam CG nacionalicsta i bla bla hahahaha
    i sad se taj isti domaci izdajnik,navodno Crnogorac pita prije neki dan dje je Djokici doktor Chetojevic ahahahah))
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja zaista očekujem odgovor na postavljeno pitanje u predhodnom komentaru,nadam se da će neko nešto napisati od vodećih ljudi foruma...

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Nisam ulazio na ovu temu jer me ne zanima ali moram da recem da taj aplauz je tako ciganski i providno,ono na silu da se malo izlijece kompleksi nize vrijednosti ,jos cujem da su dijelili letke da se to uradi haha znaci toliko im je vazno bilo to. Naravno tu su Varvari, jer se s njima lako manimulise , ostalo sto su se karte dijelile samo DPS-u i firmama kojima je on dozvolio jasno govori kakva je situacija i kompleksi u ovoj drzavi.
    Nisu oni to dzabe uradili ,mislim naivan je onaj koji misli da je to moralo tako. Pravi razlog da se karte ne puste u prodaju je taj sto se nije znalo ko ce biti vecina navijaca na tribinama ,dal Srba ili Crnogoraca i bojali su se eventualnih sukoba na tribine , naravno tu je i lijecenje kompleksa da budu samo Crnogorci na tribine. Haha iskreno nisam gleda utakmicu na Tv ,niti jednu njihovu ,niti cu taj cirkus da gledam ikad , mada cujem da momci dobro igraju i svaka im cast na tome ali sa sportske strane su jedna velika nula . Eto Crnogorac sam , ali ovakvo ponasanje pih,jos mi se vise smucilo na ovu drzavu. Prijatno
    Има једна лепа установа где су зидови и под прекривени мадрацима, па ти обуку кошуљицу и онда можеш по цео дан да мрзиш, цвичиш, сиктиш на своје другаре из земље Слаткиша и лупаш главом о зид, без да узнемираваш нормалан свет.Леп поздрав.

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Sramota što se nijedna neće igrati u Baru
    Срамота...
    Last edited by BAR; 04-09-12 at 21:49.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Aha,al ni jednu pogrdnu rijech, sve fino pojasnim,da mu treba onaj doktor Chetojevic itd...al se javi tamo domaci izdajnik sa ovog foruma,nebitno ko je,jbg odavde da napishe kako sam ja VELIKI mrzitelj svega shto je srpsko,da sam CG nacionalicsta i bla bla hahahaha
    i sad se taj isti domaci izdajnik,navodno Crnogorac pita prije neki dan dje je Djokici doktor Chetojevic ahahahah))
    Je li problem da kazes o kom forumu je rijec? Moze i na pm.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

kad ce se crngorska javnost nauciti da pozdrav aplauzom ide poslije himne a ne tokom himne,a ovo nije prvi put da se desava,i na fudbalu isto tako,u isto vrijeme aplauz-himna...to je ono da se pokazes koliko si dobar...

ajmo sad napadi !

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    kad ce se crngorska javnost nauciti da pozdrav aplauzom ide poslije himne a ne tokom himne,a ovo nije prvi put da se desava,i na fudbalu isto tako,u isto vrijeme aplauz-himna...to je ono da se pokazes koliko si dobar...

ajmo sad napadi !
    U oba slucaja pokazujes postovanje prema himni za razliku od zvizdanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    cekaj malo!!
    ..pun ti je inbox,napravi mjesta

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,096
    Thanked in
    2,322 Posts

Što se ložite, troluje momak...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Super bi bilo da troluje no mu je svaka prica ovakva na forum Medo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Što se ložite, troluje momak...
    Znam ja da on troluje kako ti kažeš ali ovo nije prvi put i nije samo on i nikad nikakvih sankcija,da ja sad napišem štogod "fino" vjerujem da bi bili ažurni jer zamisli čuda da neko ođe napiše nešto što vrijeđa tu "gospodu".
    Sjećam se dok je bila olimpijada kakve su sve gadosti napisale na račun Crne Gore i nijedan od tih nije banovan (jeste izbrisan komentar i to kad su ga svi pročitali).

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,096
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Super bi bilo da troluje no mu je svaka prica ovakva na forum Medo
    Znam, mislim da se neko svo vrijeme zajebava, ako ne onda je odavno zreo za Dobrote...

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Znam ja da on troluje kako ti kažeš ali ovo nije prvi put i nije samo on i nikad nikakvih sankcija,da ja sad napišem štogod "fino" vjerujem da bi bili ažurni jer zamisli čuda da neko ođe napiše nešto što vrijeđa tu "gospodu".
    Sjećam se dok je bila olimpijada kakve su sve gadosti napisale na račun Crne Gore i nijedan od tih nije banovan (jeste izbrisan komentar i to kad su ga svi pročitali).
    To ti je stara forumska "demokratija"... No tako nam je i u državu, svakom je dozvoljeno da pljuje po CG i Crnogorcima, a poslije su "pljuvači" ugroženi...
    Last edited by MeDo_JE; 04-09-12 at 22:16.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Ne troluje ovaj,ovo je neki Baston boy,hahahaha
    ...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

ajmo sad napadi !
    Aplauz je bio čist gest prkosa, i daleko od norme. Naravno da je urađeno da se nekome nešto pokaže i dokaže, to niko ne spori. Ono što neke peče je činjenica da je uspjelo i da je sve proteklo kako treba.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... mada cujem da momci dobro igraju i svaka im cast na tome ali sa sportske strane su jedna velika nula .
    Ostala sam samo zabezeknuta! U stvari i zbunjena...
    I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.

Oh, my god it was so good....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dabogda mi svakog rivala i ovako docekali... I ovako ispratili:-)

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by Danaida View Post
    Ostala sam samo zabezeknuta! U stvari i zbunjena...
    Zbunjen je i on shto je najgore,sad ne zna vishe za koga da navija,psuje one za koje je navijao jer izgubishe od ovih koje ne voli ))
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ajmo sad napadi !
    to si u pravu al to je sljedeci level sazrijevanja publike, za sad smo daleko ispred svih komsija po ovom pitanju - a najmanje smo imali priliku da prisustvujemo velikim sportskim dogadjajima od svih. ne zaboravi da se u Podgorici (da ne pricam o cg) gotovo nikad nisu igrale utakmice reprezentacije (prethodnih drzava), da je sve ovo pocelo tek prije par godina, i da prosjecni navijac nije bio na vise od 10 utakmica na kojima se intonira himna.

Page 316 of 715 FirstFirst ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)