O kuku majci..Mozda misli da ismijava ove,sto se slikaju ovako sa smart telefonom u ogledalo( ili ne ),ali ispada gori od njih..I jos,nesto..Jel ovo duck face?! Po nasem,jel ovo napucio usne? OMG.
ne mora ti Serhi biti u prijatelje, samo ukucaj njegovo ime i piši na njegovom profilu![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Meni izgleda da mora. Niti mogu da pishem niti mogu da ga dodam.![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
meni nije prijatelj i našla sam ga na Marko Milacic Novi Profil...evo ovako kako sam ja napisala pokušaj![]()
Ne može se komentarisati ako nijeste prijatelji...
#fakenews
aoooooo MedoJe velim ti da je on otvorio svoj profil i za one koji mu niejsu prijatelji, ja mu nijesam prijatelj?! ovo mi piše kad mu otvorim profil:
Do you know Marko?If you know Marko, send him a friend request or message him.
i sve mi stoji samo sačekaj malo da se učita ima na svaki status postavljeni po 150 komentara čovjek
Otvorio je da možemo gledati ali ne možemo komentarisati...![]()
#fakenews
izvinjavam se, mislila sam na otvaranje profila![]()
Nijesi vala morao quote sa slikom odradit'. Nijesam morao dva puta da gledam ovo...
Mene je vise sokiralo sledece: ,,Sjajna poruka onima koji su u Areni zviždali crnogorskoj, ali, veliko ali, taj aplauz, nažalost, nema utemeljenje u ljubavi. Naprotiv. Istinsko pomirenje i mirenje moraju doći iz srca i iskreno. Ovako, lažemo i sebe i druge."
O kakvom pomirenju je rijec? Ovdje se radi samo o nama i nasem postovanju prema drugim narodima, njhovim simbolima, itd., a ne o ljubavi i mrznji.
Inace, pjevanje nase himne je bilo najbolje do sada! Ne znam je li ko primijetio Dasicevu desnu ruku prilikom intoniranja himne. Da sam na mjestu Ivanovica, ja bih ga tuzio za seksualno uznemiravanje... Nije ni cudo sto mu nije bilo do pjesme. :P
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Selektor Pavićević poziva navijače
Utakmica je u 20:30. Ulaz je besplatan.
Ajmo svi. Da napunimo sportski...
On je naveo da ne želi da umanjuje pobedu Crne Gore u poslednjem meču minulog vikenda (72:62), ali da je sudijski kriterijum na tom meču "sumnjiv".
"Ne mislim da Savez treba da šalje protest u FIBA, ali ja planiram da pozovem sudiju Lamoniku, koji je moj veliki prijatelj i da ga pitam kako je moguće da nam od trenutka kada smo stekli prednost dosudi tri faula u napadu, Krstića optereti ličnim greškama i dosudi tri sekunde u reketu. Ne kažem da je bilo tendencije, ali je definitivno protivnik posle toga vraćen u igru. To nisam video u karijeri, ali činjenica je da smo odigrali slabo i zasluženo izgubili", zaključio je Ivković.
Sramota što se nijedna neće igrati u Baru
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Dobro se sjetio nekolika dana kasnije. Mora da se pravda nesrećnik,što će on.
Nisam ulazio na ovu temu jer me ne zanima ali moram da recem da taj aplauz je tako ciganski i providno,ono na silu da se malo izlijece kompleksi nize vrijednosti ,jos cujem da su dijelili letke da se to uradi haha znaci toliko im je vazno bilo to. Naravno tu su Varvari, jer se s njima lako manimulise , ostalo sto su se karte dijelile samo DPS-u i firmama kojima je on dozvolio jasno govori kakva je situacija i kompleksi u ovoj drzavi.
Nisu oni to dzabe uradili ,mislim naivan je onaj koji misli da je to moralo tako. Pravi razlog da se karte ne puste u prodaju je taj sto se nije znalo ko ce biti vecina navijaca na tribinama ,dal Srba ili Crnogoraca i bojali su se eventualnih sukoba na tribine , naravno tu je i lijecenje kompleksa da budu samo Crnogorci na tribine. Haha iskreno nisam gleda utakmicu na Tv ,niti jednu njihovu ,niti cu taj cirkus da gledam ikad , mada cujem da momci dobro igraju i svaka im cast na tome ali sa sportske strane su jedna velika nula . Eto Crnogorac sam , ali ovakvo ponasanje pih,jos mi se vise smucilo na ovu drzavu. Prijatno
---Chelsea Fc---
Procitajte ovaj tekst...
http://www.in4s.net/index.php/kolumn...vinistika-fora
Meni je ovo cisto prese*avanje...
Pratim fudbal,rukomet,vaterpolo... ali vise na kosarkasku utakmicu ovih cirkusanata sa manipulisanom masom navijaca vise nikad![]()
---Chelsea Fc---
@mashinac a chega se ti to imash stidjet oko ove utakmice UMJESTO ako si zaista Crnogorac srcem i dushom da se PONOSISH shto su momci napravili a i publika ???
...
posto vidim da si namrtvo bistar decko, objasni mi sledece:
nijesam u varvare, ne radim ni u jednu firmu koja je dobila ulaznice, nijesam u DPS, niko nije manipulisao sa mnom, letak sam procitao negdje na poluvrijeme, aplaudirao sam himni srbije a prije toga bodirogi cijeli minut a niko mi nije reako da to treba da radim, ne osjecam kompleks nize vrijednosti i nista od ovih baljezgarija koje si napisao. kako objasnjavas moje postojanje i ponasanje na tom mecu, a pri tom znam da nisam bio jednini takav slucaj tamo, naprotiv!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks