Mene samo zanima iduca stvar - kakve mi to komplekse nize vrijednosti moramo da lijecimo? I od koga tacno?
Nisi gleda' nijedan nas mec a odje prosipas pamet!?
Pa evo propustio si par stvari da vidis:
1) momke koji izgaraju za svaku loptu, momke za koje je poraz strana rijec, momke koji sa ponosom nose drzavni dres;
2) kako igra ekipa kojoj fali dva glavna igraca;
3) kako se ophodi prema protivniku, kako se njihova himna aplauzom pozdravlja.
i jos mnogo toga.
Zalosno je da kazes za ove momke koji nas mjesec dana cine srecnim i ponosnim, koji objasnjavaju neke stvari na terenu kao i van njega - da su NULA od sportista.
No to je izgleda tako kod nas. Sve nam je tudje draze.
I don't get lucky. I make my own luck.
Zaista ne znam zašto dozvoljavaju pojedinima da vrijeđaju svaki uspjeh Crne Gore i to na Crnogorskom forumu,da li je neko pomislio da baljazganja pojedinih ovđe vrijeđaju i da shodno tome trebaju ti pojedinci da snose posljedice koje su propisane pravilima foruma,ko ovđe određuje koliko je teška uvreda i da li uvreda treba uopšte da se mjeri ili da se sankcioniše.
Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori na ovo pitanje?
A dobro ti je reka' Montenegrino CT...muka me uhvati da chitam kakvih sve "crnogoraca" ima,no hvala Bogu vishe od 60% nas je kako treba a ti NEMOJ gledat nijednu utakmicu svega ti,bolje kad ne gledash,i za nas i po tvoje zdravlje![]()
...
Vala nekako pretekosmo bez tvog učešća u ovoj temi pa se nisi morao truditi da bježiš sa časova da bi ovo napisao.Reci mi jel ste vi Srbi neki mazohisti?Više volite da vas biju i pljuju nego da vam aplaudiraju?Tebi momci dobro igraju a velika su sportska nula a to si onako na usput čuo, ne pratiš ništa od onog o čemu pišeš ovdje, znaš da se neko bojao sukoba pa ti ili si Šerlok Holms pa odlično izvlačiš zaključke sa dešavanja kojima nisi prisustvovao ili lupaš gluposti za medalju.No da te ne zadržavamo sad će šesti čas početi bolje požuri
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Peniser Djokica se ne dira on je nacionalno blago i budući predsjednik Srbije.E neka su te banovali:courage:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Aha,al ni jednu pogrdnu rijech, sve fino pojasnim,da mu treba onaj doktor Chetojevic itd...al se javi tamo domaci izdajnik sa ovog foruma,nebitno ko je,jbg odavde da napishe kako sam ja VELIKI mrzitelj svega shto je srpsko,da sam CG nacionalicsta i bla bla hahahaha
i sad se taj isti domaci izdajnik,navodno Crnogorac pita prije neki dan dje je Djokici doktor Chetojevic ahahahah))
...
Ja zaista očekujem odgovor na postavljeno pitanje u predhodnom komentaru,nadam se da će neko nešto napisati od vodećih ljudi foruma...
Има једна лепа установа где су зидови и под прекривени мадрацима, па ти обуку кошуљицу и онда можеш по цео дан да мрзиш, цвичиш, сиктиш на своје другаре из земље Слаткиша и лупаш главом о зид, без да узнемираваш нормалан свет.Леп поздрав.
Срамота...
Last edited by BAR; 04-09-12 at 21:49.
Црногорце је одржало црногорско срце.
kad ce se crngorska javnost nauciti da pozdrav aplauzom ide poslije himne a ne tokom himne,a ovo nije prvi put da se desava,i na fudbalu isto tako,u isto vrijeme aplauz-himna...to je ono da se pokazes koliko si dobar...
ajmo sad napadi !
Što se ložite, troluje momak...
#fakenews
Super bi bilo da troluje no mu je svaka prica ovakva na forum Medo![]()
Znam ja da on troluje kako ti kažeš ali ovo nije prvi put i nije samo on i nikad nikakvih sankcija,da ja sad napišem štogod "fino" vjerujem da bi bili ažurni jer zamisli čuda da neko ođe napiše nešto što vrijeđa tu "gospodu".
Sjećam se dok je bila olimpijada kakve su sve gadosti napisale na račun Crne Gore i nijedan od tih nije banovan (jeste izbrisan komentar i to kad su ga svi pročitali).
Znam, mislim da se neko svo vrijeme zajebava, ako ne onda je odavno zreo za Dobrote...
To ti je stara forumska "demokratija"... No tako nam je i u državu, svakom je dozvoljeno da pljuje po CG i Crnogorcima, a poslije su "pljuvači" ugroženi...
Last edited by MeDo_JE; 04-09-12 at 22:16.
#fakenews
Ne troluje ovaj,ovo je neki Baston boy,hahahaha
...
Dabogda mi svakog rivala i ovako docekali... I ovako ispratili:-)
to si u pravu al to je sljedeci level sazrijevanja publike, za sad smo daleko ispred svih komsija po ovom pitanju - a najmanje smo imali priliku da prisustvujemo velikim sportskim dogadjajima od svih. ne zaboravi da se u Podgorici (da ne pricam o cg) gotovo nikad nisu igrale utakmice reprezentacije (prethodnih drzava), da je sve ovo pocelo tek prije par godina, i da prosjecni navijac nije bio na vise od 10 utakmica na kojima se intonira himna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks