[4/4]
0232 30-08 02:00:00 LDU Quito-El Nacional
Konačan ishod 1 1,80
0173 29-08 19:00:00 Stuttgart II-Babelsber
Konačan ishod 1 1,65
0092 29-08 20:45:00 Celtic-Helsingborg
Konačan ishod 1 1,50
0264 29-08 22:30:00 Real Madrid-Barcelona
Konačan ishod 1 2,70
Za danas opet kupovi. Everton igra u gotovo kompletnom sastavu protiv slabog Leytona, dok danski Brondby u najjacem sastavu gostuje treceligasu Nordvestu. Ocekuju se pobjede u hendikepu.
Sto se tice meca Real-Barcelona, uvijek postoje 2 scenarija. Murinjo pusti Barsi posjed lopte i ceka njihovu gresku (uglavnom zadnje linije) ili ih napadne od starta jer Barsa nije naucila da se brani. S obzirom da Barsa ne mora napasti jer ima povoljan rezultat iz prvog meca, ne bih se usudio tipovati ishod meca. Ja cu to ispratiti in-play,da vidim kako ce otvorit mec.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Troicki krupnim koracima gazi ka eliminaciji
Who let the dogs out
[3/3]
0539 30-08 01:30:00 Nautico-Figueirense
Konačan ishod 2 3,80
0180 30-08 00:30:00 Coritiba-Internacional
Konačan ishod 1 2,40
0251 30-08 03:00:00 Cartagena-Millonarios
Konačan ishod X 3,30sa 2e 60
off: Ima li đe rezultati druge lige CG od danas?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
našao...
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Evo ja da izbacim sto sam igrao, mada cu panut ka svaki put, tako da ne pratite...
Seltik 1
Kluz 1
Dinamo 1
Fenerbahce 1
Lil 1
Real Madrid 1
55 eura
03:00 Gremio gg - 1,83
-------------------------
22:30 Real M. corners 10.5 > - 1,83
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja sam ispratio sa nesto sitno http://www.tipovi1x2.net/info/0030-c...rnacional-997/
prosli put bez gola u prvom poluvremenu, a sada u drugom, idioti...
al dobra utakmica![]()
Who let the dogs out
Ja citav dan planirao da odigram gg3+ i na kraj odigrao 4+, i trt. kad nece nece
Danas Hafnarfjord - Vestmanaja 4+, @2.45 [mozda i 7+, @22]
Who let the dogs out
Ja cu danas sa 4,5e da opicim
Psv-Zeta 2+ pp
Genk-Lucern 1
Hafnarfjord-IBV 3+
Belgija-Poljska h2
Izrael-Crna Gora h2
kvota je oko 13...
Kakav potez Ronalda
A sto reci za D grupu smrti Lige Sampiona?
Group A FC Porto (Portugal), Dynamo Kiev (Ukraine), Paris Saint-Germain (France), Dinamo Zagreb (Croatia)
Group B Arsenal (England), Schalke (Germany), Olympiakos (Greece), Montpellier (France)
Group C AC Milan (Italy), Zenit St. Petersburg (Russia), Anderlecht (Belgium), Malaga (Spain)
Group D Real Madrid (Spain), Manchester City (England), Ajax (Netherlands), Borussia Dortmund (Germany)
Group E Chelsea (England), Shakhtar Donetsk (Ukraine), Juventus (Italy), Nordsjaelland (Denmark)
Group F Bayern Munich (Germany), Valencia (Spain), Lille (France), BATE Borisov (Belarus)
Group G Barcelona (Spain), Benfica (Portugal), Spartak Moscow (Russia), Glasgow Celtic (Scotland)
Group H Manchester United (England), Braga (Portugal), Galatasaray (Turkey), Cluj (Romania)
"zesce losa decenija" na kladionicu
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
koju golcinu dade ovaj lik iz zvezde... pakao![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
odigrah sledece uzivo i stavih zadnjih 10e:
cz corners 10.5 > (2,00)
levante corners 12.5 > (1,90)
pa sta bude 8)
edit: gledam Cz i bojim se da ce .!. da bude
Last edited by Shadow'91; 30-08-12 at 20:53.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks