Ko je to rekao da je to bio fix decenije, dobice Srbija da izbace Izrael,pogotovo ako izgube sjutra protiv Izraela
---Chelsea Fc---
20:00 Antalyaspor 1/x-1 - 2,40/5,50
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
okle druze![]()
Danas nesto izbaci pa cemo pratit![]()
West Ham-1
Norwich-1
Anderlecht-1
Slazem se za Anderlecht. Kvalitetnija su ekipa od kiprana a odgovara im i pobjeda od 1:0, tako da bih zaobisao igru na golove. Belgijanci bi morali ovo iskoristiti kad su vec dobili lakog protivnika u kvalifikacijama LS.
Sto se tice ovih engleskih kupova, tu je sve moguce jer se ne zna koji timovi izlaze na teren i kome je kup motivacija. S obzirom na formu i stil igre Sheff.Wed (koji forsira napadacki fudbal) i Fulham (koji je zapoceo ofanzivno sezonu) vjerujem u golove 3+ i GG. Ako gledamo statistiku medjusobnih duela Reading-Peterborough, i na ovom mecu bi trebalo biti golova.
Međusobni mečevi: READING - PETERBOROUGH 20.03.12 CHA Peterborough Reading 3 : 1 29.11.11 CHA Reading Peterborough 3 : 2 17.04.10 CHA Reading Peterborough 6 : 0 19.09.09 CHA Peterborough Reading 3 : 2 13.04.02 LEA Reading Peterborough 2 : 2
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Cini mi se da bi i Udineze moga doc 1
sinoc sam vidio ovu statistiku sto se tice meca reding-piterboro i tu golovi ne bi trebali doci u pitanju.
prevelika kvota stavljena na dinamo m - stutgart. mislim da je kec odlicna opcija, pa i da gosti uguraju koji gol, kec ne bi trebao doci u pitanju.
kvota je cak @2.60, moze i dnb1 @1.85
jos par meceva
leeds - oxford 3+
westham - crewe 3+
sunderland - morecambe 3+
Guarani - Parana....... 1.....2.05
Karsli-Ipsvic....2,...2.20
Russia!
Evo zasto se ne igraju kup utakmice. http://www.rezultati.com/utakmica/rm...talji-utakmice Mada ovaj mec je bio izbacen iz ponude...
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
odigrah ovaj dinamo sad na kvotu 5 sa sicom nekom.. vidjecemo sto ce bit
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja ga odigrah na poluvrijeme ,da ce dati makar jedan gol do kraja, na sasvim pristojnu kv 1.85![]()
U vezi ovog kupa engleskog novo pravilo je da timovi nizih liga moraju da izvedu najjace sastave dok premier ligasi mogu rezerve da koriste..![]()
to uveliko mijenja nas pristup tim utakmicama
pa prvoligasi mogu i sa igracima sa klupe da odrze lekciju nizerazrednim timovima
Who let the dogs out
Guarani oca im
FREE SINGL:
Safarova - Wozniak 2
KVOTA 2,30
SIGURNOST 7/10
FREE TRIPL 2:
Celtic - Helsingborg 1
Santos - Bahia 1
Lille - FC Kopenhagen 1
KVOTA 3,00
SIGURNOST 9/10
FIX DANA:
LDU Quito - El Nacional 1
SIGURNOST 9/10
KVOTA 1,85
Od mene jos Barca 2 / 2&3+ / GG3+
ppGG / pp2+ ili cak x/2
Sent from my HTC HD2
US Open 17:00
Troicki (-5.5) - Stebe H1 [pobjeda Troickog sa 6 ili vise gemova razlike]
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks