Page 58 of 137 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast
Results 1,426 to 1,450 of 3405

Thread: Samsung Galaxy SIII

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Niko ne veli da ne smijete prijaviti, o Boze, o cemu pricamo... Ali kako bismo ustanovili do chega je, pitam ima li jos neko istih problema na nekom drugom telefonu...

A sto se tice load-a imenika, u mom slucaju, traje onoliko koliko traje tranzicija sa dialer screen-a... Ukoliko kontakte pozovem direktno iz App liste, onda momentalno...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    283
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    288 Posts

kako se otvori NIKO hahahaha

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

niko uze li ti ajfon ?tolko o tome sto ti valjao samsung ;p
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    niko uze li ti ajfon ?tolko o tome sto ti valjao samsung ;p
    Cujes ti ovoga proletera...
    Nisam ga uzeo iz razloga sto nisam htio da dam iste pare za polovan iphone koliko kosta novi s3 i iz principa sam opet kupio s3.
    Ja sam itekako svjestan svojih potreba i cinjenica je da mi velicina malo smeta i da sam zbog toga htio da uzmem manji telefon pa sam birao izmedju androida i iphone. Posto su androidi sve vecinom ploce od telefona a zbog cinjenice da na iphone imam istih par aplikacija koje koristim svakodnevno, htio sam da promijenim ali ne zbog toga zato sto je neki tel. BOLJI jer se poredit ne mogu nego zato sto meni odgovara ta neka velicina i zato sto ja nemam neke velike potrebe izuzev nekog normalnog koriscenja standardnih aplikacija tipa viber, skype, wireless uopste par sajtova i foruma sto koristim i normalna upotreba telefona kao telefona tako da...

Send from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ili u prevodu vidio si da je kanta i zadrzao se na s3 , pravi muski teljefon !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

ili u prevodu vidio si da je kanta i zadrzao se na s3 , pravi muski teljefon !
    Nije vala kanta daleko je od kante ali se poredit ne mogu ta dva telefona i bio bih glup da dam iste pare za polovan telefon kad mogu za iste pare novi i BOLJI tel da kupim sa 2 god garancije. Wtf??

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by N-I-K-O View Post
    Nije vala kanta daleko je od kante ali se poredit ne mogu ta dva telefona i bio bih glup da dam iste pare za polovan telefon kad mogu za iste pare novi i BOLJI tel da kupim sa 2 god garancije. Wtf??

Potpuno se slazem ali sto ces..
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Druze ja ne znam sto ces ti od ovoga telefona oli mi rec? Ja ne primjecujem a vidim i dostina to sto ti konstantno primjecujes. Mozda mi imamo drugacije kriterijume bice da je to pa ne primjecujemo te djelice sekunde koje prodju ponekad kad oces da otvoris nesto pa jebote sjednes za kompjuter kuci pa zakoci nekad nesto sekundarno neka glupost a ne telefon ako je to to sto ti cijelo vrijeme pricas onda nema kompjutera i telefona koji je napravljen za tebe.

Pazi, SIII prije svega bi trebalo da bude telefon.
    Loadovanje imenika traje...ponekad 2 sec, ponekad 3 sec...ponekad 5 sec. Da nije to malo previse?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

cijele dvije sekunde kad kliknes dugme za imenik ? jebeeenti kakvo smece

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Loadovanje imenika traje...ponekad 2 sec, ponekad 3 sec...ponekad 5 sec. Da nije to malo previse?
    Meni to nije nikakav problem ali evo kad mi ti rece ajde reko da vidim to i zaista traje 2 sekunde. Sad ti meni reci trazis li ti telefon koji ce bukvalno brzinom svjetlosti da ti otvori bilo sto na tvoju komandu "klik" - vec otvoreno? I to je to sto po tebi uopste ovaj telefon ne valja? Ako je to onda evo zavrsavam svaku pricu i postujem jednostavno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ocigledno trazi, samo ne znam koji to radi, dal ajfon sa laznim multitaskingom ?

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Mozes li to da snimis, cisto da vidim kako izgleda...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

cijele dvije sekunde kad kliknes dugme za imenik ? jebeeenti kakvo smece
    2 sec je u najboljem slucaju.

Meni to nije nikakav problem ali evo kad mi ti rece ajde reko da vidim to i zaista traje 2 sekunde. Sad ti meni reci trazis li ti telefon koji ce bukvalno brzinom svjetlosti da ti otvori bilo sto na tvoju komandu "klik" - vec otvoreno? I to je to sto po tebi uopste ovaj telefon ne valja? Ako je to onda evo zavrsavam svaku pricu i postujem jednostavno...

Pazi, ovo je telefon. Nije tablet. Ovaj uredjaj bi trebalo da bude prvo TELEFON a onda ostalo.
    To nije, jer load imenika traje u najboljem slucaju 2 sekunde, sto je uzas jer je to nesto sto se koristi najvise.
    Brze otvara browser nego imenik. To je uzasno. Tako je i sa porukama.
    I sad, ti kazes da ga koristis izmedju ostalog za pozive, a nisi do sad primjetio da load imenika traje 2 sec?

A prije 2 sata si rekao da nema laga. Pa zar to nije lag?

Koristio sam 4S 2-3 mjeseca, ukupni lag za to vrijeme nije bio 2 sec.

I da, od njega ocekujem da mi sve otvori brzinom svjetlosti, kao sto to rade drugi telefoni (4S, N9...)...to barem ocekujem od TELEFONA koji ima procesor od 1.4Ghz i 4 (slovima: cetri) jezgra, i kosta 600 eura.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 29-08-12 at 13:26.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Mozes li to da snimis, cisto da vidim kako izgleda...

Ne, jer ako imas SIII to mozes sam da vidis. Samo uzmi S3, ugasi sve aplikacije, klikni na CONTACTS i cekaj...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Koje aplikacije da izgasi? Kod Androida u pozadini može da radi samo muzika, sinhronizacija, transferi i download. Može samo da isprazni recent apps listu ali to nema veze sa multitasking-om...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Ao ja ne znam sto se ljudi neriviraju. Ovaj se u sve zivo razumije od auta preko telefona do svega zivog. Davno je jedan pametni covjek rekao nekom covjeku koji se u sve mjesao "Ti veze nemas niokocega. Bolje da znas oko jedne stvari perfektno nego oko svake povrsno"

Inace fabija imam neki Boing 747 nesto mi radar I mjerac visine laguju 0.000007 djelova sekunde. Treba li to brze da radi ili treba tako da LAGUJE

Sent from my HTC HD2

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Ne, jer ako imas SIII to mozes sam da vidis. Samo uzmi S3, ugasi sve aplikacije, klikni na CONTACTS i cekaj...
    Imam S3 i to ne mogu da vidim...

Evo sam samo zbog tebe i na YT nesto uploadovao... Kada se ide iz menija u kontakte ide jos brze tako da to nijesam ni snimao... Vjerovatno lazem i da imam tel i da mi se imenik otvara ovako kako se otvara...
    Last edited by Ben Dover; 29-08-12 at 14:02.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

2 sec je u najboljem slucaju.

Pazi, ovo je telefon. Nije tablet. Ovaj uredjaj bi trebalo da bude prvo TELEFON a onda ostalo.
    To nije, jer load imenika traje u najboljem slucaju 2 sekunde, sto je uzas jer je to nesto sto se koristi najvise.
    Brze otvara browser nego imenik. To je uzasno. Tako je i sa porukama.
    I sad, ti kazes da ga koristis izmedju ostalog za pozive, a nisi do sad primjetio da load imenika traje 2 sec?

A prije 2 sata si rekao da nema laga. Pa zar to nije lag?

Koristio sam 4S 2-3 mjeseca, ukupni lag za to vrijeme nije bio 2 sec.

I da, od njega ocekujem da mi sve otvori brzinom svjetlosti, kao sto to rade drugi telefoni (4S, N9...)...to barem ocekujem od TELEFONA koji ima procesor od 1.4Ghz i 4 (slovima: cetri) jezgra, i kosta 600 eura.
    To brate nije lag. To je funkcija kojoj je odredjeno da jednostavno toliko traje zbog drugih procesa koji rade i da se nebi desavalo da to trajanje bude svakom razlicito ili da nebi to nazivali lagom upravo zbog tih stvari nazivali tim imenom. Dakle odredjeno je trajanje otvaranje kontakata unaprijed, tako je odredjeno i na sve druge stvari testiranjem. Neke su funkcije brze neke sporije i zbog komandi u pozadini programa zna se zasto je napravljeno tako kako je napravljeno da nekoj funkciji treba sekund a nekoj 5 ili nekoj ne treba ni djelic sekunde da se otvori. To nije lag. Lag je kad ti zadas komandu pa te to nesto ne slusa kako treba pa se javljaju kasnjenja i brkanja usled obrade procesa ti bi to treba da znas sobzirom da si polaga taj predmet na spr zar ne??

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

To brate nije lag. To je funkcija kojoj je odredjeno da jednostavno toliko traje zbog drugih procesa koji rade i da se nebi desavalo da to trajanje bude svakom razlicito ili da nebi to nazivali lagom upravo zbog tih stvari nazivali tim imenom. Dakle odredjeno je trajanje otvaranje kontakata unaprijed, tako je odredjeno i na sve druge stvari testiranjem. Neke su funkcije brze neke sporije i zbog komandi u pozadini programa zna se zasto je napravljeno tako kako je napravljeno da nekoj funkciji treba sekund a nekoj 5 ili nekoj ne treba ni djelic sekunde da se otvori. To nije lag. Lag je kad ti zadas komandu pa te to nesto ne slusa kako treba pa se javljaju kasnjenja i brkanja usled obrade procesa ti bi to treba da znas sobzirom da si polaga taj predmet na spr zar ne??

Jos smo ludji mi sto se primamo na ovo...

evo jos jedan da ne bude da sam brisao posljednje pokretane aplikacije i tako to da bi bilo brze... Napominjem da je ovo bez ikakvih dodatnih podesavanja...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Koje aplikacije da izgasi? Kod Androida u pozadini može da radi samo muzika, sinhronizacija, transferi i download. Može samo da isprazni recent apps listu ali to nema veze sa multitasking-om...
    Pa to, recent apps...

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Inace fabija imam neki Boing 747 nesto mi radar I mjerac visine laguju 0.000007 djelova sekunde. Treba li to brze da radi ili treba tako da LAGUJE

Sent from my HTC HD2
    Ups. Ti si ono vozio Phaetona mat sa akrapovic spuljom? Aj otvori topic i pricaj o tome, bas me zanima ta prica, kao i svaka tvoja.

Imam S3 i to ne mogu da vidim...

Evo sam samo zbog tebe i na YT nesto uploadovao... Kada se ide iz menija u kontakte ide jos brze tako da to nijesam ni snimao... Vjerovatno lazem i da imam tel i da mi se imenik otvara ovako kako se otvara...
    Tako radi i meni.
    Probaj sljedece:

pritisni MENU i REMOVE ALL
    Onda klikni na ikonicu CONTACTS i da vidimo ima li laga.

Ako ga nemas onda si big time srecnik.

Imamo ga ja, Niko, Oliver Queen i gomila ljudi na net.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Dakle, dosli smo do zakljucka da imenik "laguje", iskljucivo ukolko prethodno ocistis recent apps -sto se vjerovano podudara sa svakom situacijom kada pozelite da nekog pozovete... Pa da, ljudi najcesce paranoicno ciste recent apps prije nego sto ce nekoga pozvati... U stvari, to bi trebalo uvesti kao pravilo, da se mora uraditi prije svakog poziva tj. koriscenja imenika... ccc... Teskih li momenata...

Ma, ja sam nenormalan sto se uopste ukljucujem u ovakve rasprave...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakvih procesa? Pa contacts je najjednostavija aplikacija, osim mozda kalkulatora i ona bi trebalo da se otvori najbrze. Meni Gmail, browser, settings, tapatalk, gallery....sve otvara za pola sekunde. Ovo traje 2+. Zasto?

I to nije lag?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

evo jos jedan da ne bude da sam brisao posljednje pokretane aplikacije i tako to da bi bilo brze... Napominjem da je ovo bez ikakvih dodatnih podesavanja...

Jao.
    Pa izmedju ostalih otvorenih aplikacija, otvorenu si imao i aplikaciju imenika, i onda naravno da nema lag-a.
    Probaj da pritisnes REMOVE ALL i onda pokreni tu aplikaciju.
    Aj uradi to please i snimi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    529
    Thanks Thanks Received 
    502
    Thanked in
    131 Posts

Mora da ti je uključen sync sa FB i ko zna čime još. Ja imam 1500 kontakata i samo gmail sync i otvara relativno brzo...

Sent from S3
    www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    45 Posts

Jao.
    Pa izmedju ostalih otvorenih aplikacija, otvorenu si imao i aplikaciju imenika, i onda naravno da nema lag-a.
    Probaj da pritisnes REMOVE ALL i onda pokreni tu aplikaciju.
    Aj uradi to please i snimi...
    E pa to je to sto je odredjeno da traje 2 sekunde svatas. Jer je toliko odredjeno testiranjem da traje da se taj proces savrseno i bezbjedno zavrsi prije nego sto otvori drugu funkciju. Opet ti kazem da to nije lag. Ti si u ovom slucaju izbrisa sve i odma kliknio kontakte, dakle cim je proces zavrsio on je usao u kontakte i taj proces prebacanja iz remove all u contacts traje 2 sekunde i kraj price. Hiljadu puta mozes isto da uradis i nikad ali bas nikar nece trajat duze ili krace nego uvjek isto. To nije lag

Page 58 of 137 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)