kako se otvori NIKO hahahaha![]()
Niko ne veli da ne smijete prijaviti, o Boze, o cemu pricamo... Ali kako bismo ustanovili do chega je, pitam ima li jos neko istih problema na nekom drugom telefonu...
A sto se tice load-a imenika, u mom slucaju, traje onoliko koliko traje tranzicija sa dialer screen-a... Ukoliko kontakte pozovem direktno iz App liste, onda momentalno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
niko uze li ti ajfon ?tolko o tome sto ti valjao samsung ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Cujes ti ovoga proletera...
Nisam ga uzeo iz razloga sto nisam htio da dam iste pare za polovan iphone koliko kosta novi s3 i iz principa sam opet kupio s3.
Ja sam itekako svjestan svojih potreba i cinjenica je da mi velicina malo smeta i da sam zbog toga htio da uzmem manji telefon pa sam birao izmedju androida i iphone. Posto su androidi sve vecinom ploce od telefona a zbog cinjenice da na iphone imam istih par aplikacija koje koristim svakodnevno, htio sam da promijenim ali ne zbog toga zato sto je neki tel. BOLJI jer se poredit ne mogu nego zato sto meni odgovara ta neka velicina i zato sto ja nemam neke velike potrebe izuzev nekog normalnog koriscenja standardnih aplikacija tipa viber, skype, wireless uopste par sajtova i foruma sto koristim i normalna upotreba telefona kao telefona tako da...
Send from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
ili u prevodu vidio si da je kanta i zadrzao se na s3 , pravi muski teljefon !
cijele dvije sekunde kad kliknes dugme za imenik ? jebeeenti kakvo smece
Meni to nije nikakav problem ali evo kad mi ti rece ajde reko da vidim to i zaista traje 2 sekunde. Sad ti meni reci trazis li ti telefon koji ce bukvalno brzinom svjetlosti da ti otvori bilo sto na tvoju komandu "klik" - vec otvoreno? I to je to sto po tebi uopste ovaj telefon ne valja? Ako je to onda evo zavrsavam svaku pricu i postujem jednostavno...
ocigledno trazi, samo ne znam koji to radi, dal ajfon sa laznim multitaskingom ?
2 sec je u najboljem slucaju.
Pazi, ovo je telefon. Nije tablet. Ovaj uredjaj bi trebalo da bude prvo TELEFON a onda ostalo.
To nije, jer load imenika traje u najboljem slucaju 2 sekunde, sto je uzas jer je to nesto sto se koristi najvise.
Brze otvara browser nego imenik. To je uzasno. Tako je i sa porukama.
I sad, ti kazes da ga koristis izmedju ostalog za pozive, a nisi do sad primjetio da load imenika traje 2 sec?
A prije 2 sata si rekao da nema laga. Pa zar to nije lag?
Koristio sam 4S 2-3 mjeseca, ukupni lag za to vrijeme nije bio 2 sec.
I da, od njega ocekujem da mi sve otvori brzinom svjetlosti, kao sto to rade drugi telefoni (4S, N9...)...to barem ocekujem od TELEFONA koji ima procesor od 1.4Ghz i 4 (slovima: cetri) jezgra, i kosta 600 eura.
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-08-12 at 13:26.
TAKUMI
Koje aplikacije da izgasi? Kod Androida u pozadini može da radi samo muzika, sinhronizacija, transferi i download. Može samo da isprazni recent apps listu ali to nema veze sa multitasking-om...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ao ja ne znam sto se ljudi neriviraju. Ovaj se u sve zivo razumije od auta preko telefona do svega zivog. Davno je jedan pametni covjek rekao nekom covjeku koji se u sve mjesao "Ti veze nemas niokocega. Bolje da znas oko jedne stvari perfektno nego oko svake povrsno"
Inace fabija imam neki Boing 747 nesto mi radar I mjerac visine laguju 0.000007 djelova sekunde. Treba li to brze da radi ili treba tako da LAGUJE
Sent from my HTC HD2
Last edited by Ben Dover; 29-08-12 at 14:02.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
To brate nije lag. To je funkcija kojoj je odredjeno da jednostavno toliko traje zbog drugih procesa koji rade i da se nebi desavalo da to trajanje bude svakom razlicito ili da nebi to nazivali lagom upravo zbog tih stvari nazivali tim imenom. Dakle odredjeno je trajanje otvaranje kontakata unaprijed, tako je odredjeno i na sve druge stvari testiranjem. Neke su funkcije brze neke sporije i zbog komandi u pozadini programa zna se zasto je napravljeno tako kako je napravljeno da nekoj funkciji treba sekund a nekoj 5 ili nekoj ne treba ni djelic sekunde da se otvori. To nije lag. Lag je kad ti zadas komandu pa te to nesto ne slusa kako treba pa se javljaju kasnjenja i brkanja usled obrade procesa ti bi to treba da znas sobzirom da si polaga taj predmet na spr zar ne??
Pa to, recent apps...
Ups. Ti si ono vozio Phaetona mat sa akrapovic spuljom? Aj otvori topic i pricaj o tome, bas me zanima ta prica, kao i svaka tvoja.
Tako radi i meni.
Probaj sljedece:
pritisni MENU i REMOVE ALL
Onda klikni na ikonicu CONTACTS i da vidimo ima li laga.
Ako ga nemas onda si big time srecnik.
Imamo ga ja, Niko, Oliver Queen i gomila ljudi na net.
TAKUMI
Dakle, dosli smo do zakljucka da imenik "laguje", iskljucivo ukolko prethodno ocistis recent apps -sto se vjerovano podudara sa svakom situacijom kada pozelite da nekog pozovete... Pa da, ljudi najcesce paranoicno ciste recent apps prije nego sto ce nekoga pozvati... U stvari, to bi trebalo uvesti kao pravilo, da se mora uraditi prije svakog poziva tj. koriscenja imenika... ccc... Teskih li momenata...
Ma, ja sam nenormalan sto se uopste ukljucujem u ovakve rasprave...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mora da ti je uključen sync sa FB i ko zna čime još. Ja imam 1500 kontakata i samo gmail sync i otvara relativno brzo...
Sent from S3
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
E pa to je to sto je odredjeno da traje 2 sekunde svatas. Jer je toliko odredjeno testiranjem da traje da se taj proces savrseno i bezbjedno zavrsi prije nego sto otvori drugu funkciju. Opet ti kazem da to nije lag. Ti si u ovom slucaju izbrisa sve i odma kliknio kontakte, dakle cim je proces zavrsio on je usao u kontakte i taj proces prebacanja iz remove all u contacts traje 2 sekunde i kraj price. Hiljadu puta mozes isto da uradis i nikad ali bas nikar nece trajat duze ili krace nego uvjek isto. To nije lag
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks