eto vam taj isti YT pa malo bolje pogledaj, damjanovic je tehnicar i daje vise golova od ove cepanice
eto vam taj isti YT pa malo bolje pogledaj, damjanovic je tehnicar i daje vise golova od ove cepanice
hahahahahh cepanice. Ovaj je pravi golgeter , a Damijanovic se okrece sa loptom kao muva bes glave.
po meni damjanovic je bolji a u svakom slucaju nama napadaca ne fali. i ne treba zvati te po 30 god , bolje ovi mladi da se spremaju za repku. Nikolic, kasalica, Djordjevic, Beciraj , Jovetic, mozda sam preskocio kojeg od ovih mladjih ali igraci koji imaju kvalitet dosta dobar bolji od ovih a tek su na pocetku karijere.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakav Radoncic ljudi o cemu pricate, valjda treba mladjima pruziti sansu. A ne dovoditi ove sa druge strane planete, evo vidjeli smo koja je muka svaki put kad Damjanovic dolazi. Ja ga licno volim kao igraca ali treba se i njemu ubrzo zahvaliti jer imamo dosta mladjih igraca koji jedva cekaju poziv u A reprezentaciju.
Upravo tako ljudi,po meni ne treba zvat ni Radoncica ni Damjanovica,ovaj 29 a ovaj 31 godinu,bolje pruzat sansu vise Beciraju i ovim mladjima uz Mirka i Jovetu
Bozidar Janjusevic potpisao za Vojvodinu.
Jeste da nije Juventus, ali nije uopste losa solucija s obzirom da u Vojvodini ozbiljno rade sa mladim igracima, a tamo su od nasih mladica vec braca Kordic (Saleta je poslat u Mladost na pozajmicu), Kosovic, Sekulic.
Ima momak potencijala, definitivno.
Izgleda da je PSV zainteresovan za Marka Vukcevica, danas ce ga gledati na utakmici Grbalj-Buducnost.
http://www.pobjeda.me/2012/08/22/psv-zeli-vukcevica/
Vukčević? Ko?
Na pitanje da li PSV traži mladog vezistu Budućnosti Marka Vukčevića, Dik Advokat je zbunjeno odgovorio:
"Koga? Ko? Možda neko drugi, ja nisam čuo za to. Možda je to želja njegovog menadžera", rekao je Hidink i izazvao smijeh novinara.
Aahahahhahahahah e kuku ahahaahahahha
On jes arogantan al nije budala. Da sad ovo kaže a posle mjesec,dva Vukčević ode na probu? Nema šanse.
Advokat je jedno veliko ..... . Ja inace ne volim Zetu, ali sjuta bi volio da pobjede psv i da mali Boljevic postigne gol, jer u njega vidim velikog igraca za u boduce.
Hahaha,a sto je ovo.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kako ih je sprcnuo Dik![]()
http://www.blackburn.vitalfootball.c...e.asp?a=275352
Umije li neko objasnit ovo o Vukčeviću? Stara je vijest pa sam možda i propuštio kad se o tome pisalo.
Xxx007 - vidjeces sjutra sto si pjan pisa![]()
Montenegro vs Letonia - Highlights and goals ( Friendly International 15 avgust 2012)
Moram promijenut kot, nekomi ulazi u kompjuter, ovo nisma je pisao. Jer znam dace psv dase sprda sa zetom.
Ja cita sinoc Tuttosport, opet pisu dace Juventus, da posalje jos jednu ponudu Fiorentini za Jovetica, dako bude ovaj 30mio.
Juventus are back in talks with Stevan Jovetic, after failing to bring Fernando Lllorente. They may offer Fabio Quagliarella to Fiorentina
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A koliko prdnjave sa tim igračima i trampama. Što više ne iskeširaju 30 miliona i gotova priča. Ka da su neke pare. Da je rođen u Brazil ili Španiju 80 bi bila cijena.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks