View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Savića mediji u Engleskoj ''razapinju'' poslije svakog pos*anog minuta koji odigra u dresu Sitija. Možda malo prećeruju, ali ipak u meču sa Letonijom se jasno moglo viđet da baš i ne mlate praznu slamu. Možda je samo u pitanju trenutna forma, ali činjenica je da su ovaj Savić sad i onaj iz kvalifikacija za EURO dva svijeta.

Nastasić se dobro kotira kad su u pitanju ti mladi CB-ovi. Uz Varane-a iz Real Madrida važi za budućnost te pozicije u evropskom fudbalu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Savića mediji u Engleskoj ''razapinju'' poslije svakog pos*anog minuta koji odigra u dresu Sitija. Možda malo prećeruju, ali ipak u meču sa Letonijom se jasno moglo viđet da baš i ne mlate praznu slamu. Možda je samo u pitanju trenutna forma, ali činjenica je da su ovaj Savić sad i onaj iz kvalifikacija za EURO dva svijeta.
    Apsolutno. E sad meni je nejasno kako može neko ko je u Sitiju da igra lošije nego kad je tek došo tamo.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Može ako je počeo da gubi samopouzdanje. Za njega bi najbolje bilo godina dana kaljenja u Čempionšipu ili da ga neđe na kontinent pošalju. Ovako će samo stagnirat,to je izvjesno.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Stvarno je cudno kako svoju igru nije popeo na veci nivo, samo kroz treninge je to mogao da uradi,a da ne pricamo da je blizu 15 utakmica igrao prosle sezone, i posle toliko kikseva Mancini jos vjeruje u njega...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zaboravite loše društvo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vi sve neki kiksevi pa kiksevi , pa svi gledamo utakmice i znamo da svaki igrac posebno u odbrani pogrijesi. da ja znam samo jedan je kiks bio koji je prouzrokovao gol, svi ostali su dio igre. pa po meni Kompani je imao vise gresaka nego on prosle godine a 3 puta iskusniji igrac. ono sto sam ja gledao njegovih utakmica prosle godine solidno je odigrao. a nisam bas nesto procitao da ga mediji bas toliko kritikuju, vecinom navijaci.
    a ne vjerujem da je bas toliko los pa mu mancini daje toliko sansi, nemaju jadni para da kupe boljeg igraca. nisu ga htjeli ni na pozajmicu dati a mogli su
    Last edited by lepetanac; 20-08-12 at 12:59.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Letonije i nije bio los, mada se vidi neka nesigurnost kod njega kad nema kome da dobaci loptu ili kad ostane 1 na 1 sa protivnickim igracem. U proslim kvalifikacijama je bio mnogo sigurniji i znao je da fino dribla igrace, sad mi se cini kao da brzo pocne da panici pa samo ispali loptu. Nego mlad je on igrac i ne treba ga precerano kritikovati. Boljeg igraca koji bi njega zamijenio trenutno nemamo, a odbrana Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic ce pokazala kao bedem, sa tim sto sad i Volkov moze da igra na mjesto Jovanovica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja zbilja ne znam zbog cega mislite da je Savic nazadovao u posljednjih godinu dana. Ja sam pratio dosta meceva City-a prosle godine, skoro svaki sto je Savic igrao. I imao je zbilja jako losu sezonu, prepunu kikseva, tacno se vidjelo da je potpuno izgubio samopouzdanje koje je imao dok je igrao u Partizanu. Sigurno je pritisak ucinio svoje, dosao je za velike pare u klub sa ogromnim ambicijama i od njega se odmah ocekivalo da bude top igrac, a to je malo teze kada igrate na poziciji stopera sa 70 i kusur kila u Premijer ligi. I zbilja nisam ocekivao da ce ga Mancini ostavit i ovu sezonu, bio sam ubijedjen da ce ga dati negdje na pozajmicu, sto i ne bi bilo lose za Savica ni u kom slucaju. Iako je jos rano za takve zakljucke, po meni ove sezone je ipak sazrio u igri, i dalje ima kikseva, doduse ne fatalnih kao lani, i fizicki je malo jaci. Takodje navijaci, pogotovo oni u Engleskoj, potpuno zanemaruju "nevidljiv" posao koji on radi tj koliko sitnih duela on dobije i to je mozda kljucni faktor zbog cega ga i Mancini drzi. Najveca mu je mana sto je dosta nesiguran sa loptom u nogama i cesto zna da panici u takvim situacijama, a igraci u Engleskoj to sad znaju i to koriste. A istim tim navijacima City-a je i Kompani bio promasaj do unazad godinu - godinu i po. Da li ce sve to biti dovoljno da Savic ostane u City-u, ne znam. Ali se ipak potvrdilo da je to ipak bio preveliki skok, iz Partizana u City, ipak je mozda trebalo koju godinu da odigra u klubu nizeg renomea u jakoj ligi, kao sto je Stevan uradio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo malo sa sajta Zenita malo o Djordjevicu, momak dobija pohvale sa svih strana. Inace je najmladji prvotimac u istoriji kluba, makar tako ovdje pise.

http://en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/55977.html
    http://en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/55974.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam gledao skoro svaku prejteljsku utkamicu sto je city odigrao. I svaku utakmicu je odigrao dobro mozda je moglo bolje ali je ipak bilo dobro. Ima on malo ne sigurnosti to je kada pravu presing na njega ali do sada to nije bilo tolko opasno da covjek moze da kaze da nije napredovao ili da je bolje igrao dok je bio u Partizan. Ja i dalje tvrdim da Savic, moze da bude dobar igrac i bice sigurno. On mora samo jos malo dase razvije fizicki i vise nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Niko ne govori da je Savić loš igrač. On je drugi najbolji štoper kojeg ova zemlja ima.
    Ali je činjenica da je slabiji nego što je bio recimo u kvalifikacijama za EP. Nadam se da je samo pitanje forme.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

taj nastasic je vjerujte mi ultra precijenjen igrac. Gledao sam prosle godine sve meceve viole prelijetali su ga tako da sigurno mancini nece zamijenit savica sa njim

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    1,662
    Thanked in
    824 Posts

Evo bolji snimak od jucerasneg duela zenit anzi.:tongue:
    Djordjevic sa dvije stative..........

http://en.fc-zenit.ru/main/video/gl2919/

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

je li moguece da ga ovako gol nije htio. odlicna oba suta, svaka cast momku i nadam se da ima dobar pas jer nam sto prije takav igrac treba u reprezentaciji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno steta sto mu ovo nije uslo,jer je prelijepo ovo odradio...Ali doce go kad ovako ulazi u sanse

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

dobar dio ljudi odje pretjeruje oko savica.
    znak da je neko nedje stvarno nezadovoljan njegovom formom ce biti onda kad on ode iz onog tima.
    kome nije tesko nek provjeri samo koji sve igraci city-a ne ulaze cak ni u protokol za meceve pa ce mu bit malo jasnije neke stvari.
    on je prosle godine imao kikseva, al se oni svima desavaju. ko se sjeca recimo meca kad je city uzeo titulu, ta ista titula je mogla poc na drugi kraj grada zbog kardinalne greske leskota cini mi se.
    evo, i juce je rodwel napravio kardinalnu gresku posle koje su ovi imali kontru i poveli sa 2-1.
    greske se desavaju i sastavni su dio sporta...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Dobar je ovaj Djordjević ... ima fin šut ... ne boji se da krene u prodor ... fin pas je napravio kod gola ... samo da ga što prije isprobamo a ko zna možda mu reprezentacija bude talična
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

njega bi i sada zvali koliko ja kapiram u reprezentaciju, ali su ga pustili da bi se dokazivao u klub. tako je nesto objasnjeno.
    mislim da dobijamo nesto sto nismo imali do sada, jer mi se cini da on i klasican centarfor, vise vuce nesto kao jovetic. igrac sto se bolje snalazi iza napadaca, ili ga ja mozda tako dozivljavam, sto ne mora biti tacno
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bila bi greska Jovetica (treba da se pokaze jos itd) da ide u siti jer stil igre koji oni furaju moze se desiti da sjedi na klupi cesto..i Dzeko sjedi cesto zbog stila igre (nemaju krila da nabacuju) koji siti igra..a tevez je jedna sebicna sirovina kao sto je i aguerro, tu lopte Jovetic nebi dobio od njiha sem kad se ne zakrce u situaciju da toboze kao htjeli da daju pas itd...sad pare itd..sve zavisi kakav stil praksira klub u kojem ides..moze biti dobro a moze bit nedaj boze..ja englesku ligu bas ne gotivim..90% je sprintanje i 10% fudbal..Njemacka, Spanija, Italija, Francuska, Turska..kao igrac bih se ja zadovoljio da igram u tim zemljama hehe

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda

CGF i CDM vam donose učinak naših internacionalaca proteklog vikenda u fudbalskim šampionatima širom svijeta.

GOLMANI:

MLADEN BOŽOVIĆ (Videoton) - Branio čitav meč. Njegov Videoton slavio protiv Egera 2-1.
    VELJKO BAJKOVIĆ (Hotur) - Odlično branio u ubjedljivoj pobjedi svog tima nad IR-om.
    VUKAŠIN POLEKSIĆ (Debrecin) - Polako ulazi u staru dobru formu, branio svih 90. minuta. Debrecin slavio na gostovanju Pečuju 3-2.
    BOBAN BAJKOVIĆ (Crvena zvezda) - Branio svih 90. minuta. Njegova ekipa je remizirala na "Marakani" sa Radom 2-2.

ODBRANA:

VLADAN ADŽIĆ (OFK Beograd) - Debitovao u dresu OFK-e . Igrao čitav meč, njegova ekipa poražena je u Jagodini minimalnim rezultatom.
    DEJAN OGNJANOVIĆ (Smederevo) - Igrao čitav meč u porazu njegovog tima od Javora 0-5.
    VLADIMIR VOLKOV (Partizan) - Naš reprezentativac je odigrao svih 90. minuta u neočekivanom porazu Partizana od Srema 2-1.
    MILKO NOVAKOVIĆ (Javor) - Besprekoran u pobjedi Javora nad Smederevom.
    IGOR ZONJIĆ (Teleoptik) - Igrao svih 90. minuta . Njegova ekipa je savladala Novi Sad 1-0.
    NIKOLA ČELEBIĆ (BSK Borča) - Bio jedan od boljih u pobjedi Borče nad Slobodom pred svojim navijačima.
    LUKA PEJOVIĆ (Jagijelonija) - Odigrao svih 90. minuta u pobjedi Jagijelonije nad Podbeskidzeom.
    LUKA TIODOROVIĆ (Smederevo) - Zamijenjen u 53. minutu.
    MIJUŠKO BOJOVIĆ (Šarloa) - Nažalost njegov efektan gol nije ublažio ubjedljiv poraz Šarloe od Standarda 2-6.
    SAŠA BALIĆ (Krivbas) - Ušao u 70. minutu meča. Krivbas remizirao 0-0 sa Dnjeprom.
    DEJAN BOLJEVIĆ (Tatran) - Zamijenio Poliaceka u 80. minutu. Njegova ekipa je savladala Nitru kod kuće 1-0.

VEZNI RED:

VLADIMIR BOLJEVIĆ (Krakovija) - Strijelac za Krakoviju u 24. minutu. Najbolji fudbaler na terenu, odigrao svih 90.minuta.
    NEMANJA NIKOLIĆ (OFK Beograd) - Igrao čitav meč u Jagodini. Dobio je žuti karton u 28. minutu meča.
    NIKOLA DRINČIĆ (Krasnodar) - Standardno dobar u igri Krasnodara. Njegov tim remizirao sa Rostovom 0-0.
    JANKO TUMBASEVIĆ (Zimbru) - Odličan u pobjedi Zimbrua nad Iskrom, na terenu je proveo svih 90. minuta.
    VLADIMIR BOŽOVIĆ (Rapid) - Proveo svih 90. minuta na terenu. U 10. minutu dobio žuti karton. Njegov Rapid je remizirao u gostima sa ekipom Petrolula.
    MIRKO RAIČEVIĆ (Zakarpatija) - Igrao svih 90. minuta u ubjedljivom porazu svoje ekipe od Metalista 0-3.
    MARKO VEŠOVIĆ (Crvena zvezda) - Proveo svih 90. minuta na terenu, asistirao kod izjednačujećeg gola.
    MILOŠ KRKOTIĆ (Dačija) - Strijelac gola za Dačiju u 66. minutu. Njegov tim remizirao sa Tiraspolom 1-1.
    STEFAN DABETIĆ (Voždovac) - Ušao u igru u 80. minutu meča. Njegova ekipa je slavila u Gornjem Milanovcu 2-0.

NAPAD:

FILIP KASALICA (Crvena zvezda) - Nije uspio da zatrese mrežu Rada. Igrao svih 90. minuta.
    DRAGAN BOGAVAC (OFK Beograd) - Igrao do 68. minuta kada ga je zamijenio Batioha.
    DAMIR KOJAŠEVIĆ (Astana) - Igrao čitav meč , strijelac trećeg gola za Astanu koja je slavila sa 5-0 protiv Atiraja.
    STEVAN JOVETIĆ (Fjorentina) - Ponovo zadužio kapitensku traku. Igrao svih 90. minuta u Kup meču sa Novarom koji je Fiorentina dobila sa 2-0.
    LUKA ĐORĐEVIĆ (Zenit) - Brzo je Đorđević dobio povjerenje Spaletija. Naš mladi reprezentativac igrao je čitav meč između Anžija i Zenita. Rezultat na kraju je bio 1-1, a Đorđević je dobio žuti karton u 81.minutu.
    FATOS BEĆIRAJ (Dinamo) - Ušao u igru početkom drugog dijela meča. Bez značajnijih prilika za gol. Njegov tim na gostovanju u Zadru bio ubjedljiv 3-1.
    BOJAN KALJEVIĆ (Metalurg) - Igrao svih 90. minuta. Njegov Metalurg je slavio protiv Nasafa 1-0.
    IVAN BOŠKOVIĆ (Nasaf) - Izašao iz igre početkom drugog dijela meča.
    BOGDAN MILIĆ (Gvanžu) - Zamijenio Sub Kima u 46. minutu. Gvanžu je kao domaćin poražen od Daežona 1-2.
    DEJAN DAMJANOVIĆ (Seul) - Zamijenjen u 73. minutu.
    DŽENAN RADONČIĆ (Suvon) - Dvostruki strijelac za Suvon u pobjedi nad Seulom 2-0.
    JOVAN VUČINIĆ (Čukarički) - Ušao u igru u 75. minutu meča.
    ANDRIJA DELIBAŠIĆ (Rajo Valjekano) - Odigrao posljednjih 15 minuta u trijumfu nad Granadaom 1-0.
    NIKOLA NIKEZIĆ (Olimpija) - Zamijenjen sredinom drugog poluvremena u remiju Olimpije sa Celjem 2-2.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...teklog-vikenda
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko je ovaj radoncic u koreji? vidim zabija cesto a korejanska liga nije za podbaciti..igra se dosta brzo itd imamo napadaca ali da sam selektor bi imao za svaku poziciju 3 igraca neke na spisku a neke na sirem spisku jer kartoni, povrede rade svoje...

edit- vidjeh na wiki da ima 29g, znaci dovoljno za jedan ciklus ali vecina trenera mozda nebi zvala plus tesko pratiti to daleko tamo na istoku
    Last edited by Luis Roca; 21-08-12 at 01:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bgm ta liga je solidna,mnogo jaca od nekih po evropi, a Radoncic je dobar igrac,nego ga je nesto mucila povreda,samo im je tamo Bog Damjanovic,al i Bogdan Milic je dobar tamo...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Samo pogledaj Damjanoviću broj golova i odma ti je jasno što je bog . Najbolji strani strijelac te lige ikad,a realno ima još 4-5 godina igre tamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj youtube sad nevjerovatan sta god hoces nadjes;;evo zadnju tekmu golove u koreji radoncica i jednu prijasnju tekmu..zovu ga pluralno tamo haha Radoncici
    192cm visok dobro se krece za tu visinu izgleda popularan tamo

Damjanovic je igrao jednu tekmu za nas, ne?

Page 1075 of 2255 FirstFirst ... 755759751025106510711072107310741075107610771078107910851125117515752075 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)

1. Bruda