San Marino je prekjuce izgubio do Malte 3-2![]()
Jovan Vucinic iz Bara , igrao u Mornaru, Teleoptiku pa u Smederevu sad je u Cukarickom , 92god ..
Dodjoh na drugo poluvrijeme i to na juznu tribinu , kuku sto je ono sa reflektorima - oci me jos bole . pih
Fino odigrasmo , lagano - bacis loptu Joveti on se posprda i tako u krug .. Kako mi je drago zbog Kasalice sto je postigao pogodak jer vidjeh pricu na prethodnim stranama a sto ce nam on , bla bla bla ..
Neko je pitao za frku Niksicana na jugu . Ja koliko vidjeh policija je htjela da ih izbaci prije kraja utakmice pa su se oni sa pravom pobunili . Valjda je tako ispalo ..
A jos da dodam nesto , idem ja ka' Niksicu danas i prolaze dva autobusa sa navijacima i necete vjerovat' prati ih 6 MARICA i 2-3 dzipa cini mi se i mozda koji golf , taman kao da dolaze Milvolovih 1000navijaca .
Strasno .
BISOGNA VINCERE !
E pljuni me ako ovaj dacapo dres nije ljepši od ovoga LEGEA što trenutno nosimo.
To sam isto htio da pitam, zna li neko koje to uslove treba da ispunimo pa da nas neka ozbiljna sportska kompanija uzme i izradi nam neke dresove? Moramo li da se plasiramo na neko veliko takmičenje ili šta...? Imamo već nekoliko svjetski poznatih igrača, igrali smo baraž za EP, fudbalski svijet je koliko-toliko čuo za nas, a dres reprezentacije i dalje ne liči ni na šta. Kako bi dobro bilo da uleti neki Adidas tu, mada bih ja za početak bio zadovoljan bilo čime što ne liči na đubretarski plašt.
A kakav gol sto je ovo![]()
Vjerujem da je u pitanju sponzorstvo. Od ovih sad vjerovatno dobijamo dresove za sve selekcije itd, određeni broj garnitura itd. A da se prihvatimo ADIDAS ili Nike onda bi dobili za prvi i mladi tim a ostalo bi morali plaćat. Tu se gleda i veličina zemlje tj koliko se tih dresova može prodati "civilnom" stanovništvu itd.
makedonija, albanija, i jos po neke ekipe su u rangu letonije pa se zna kako smo sa njima igrali i kakva nam je igra bila. vise ne treba ni jednog protivnika podcjenjivati, odigrali smo dobro u polju zato je tako lose i izgledala, kada god su krenuli u napad presing im je bio i brzo su loptu gubili.
vecina ovdje je potcjenila belgiju iako ima extra sastav sto je pokazala sada protiv holandije. dovoljno j ejedna dobra ekipa i jedna losijeg kvaliteta da se vidi kako igrati i sa jednima i sa drugima.
zast sada nasu dobru igru omalozavati,
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odiralismo super kao ekipa. Bili cvrsti u odbranu bes nekih velikih greski, iznosili loptu lijepo, odavno ovako nismo igrali, ovo mi da je nada protiv Poljske. Li imam dva igraca da odvoim Jovetica i Zverotica, jojo klasa drbling pas sve fenomenalno ja mislim da ovog ciklisa njega i mirka nece moc niko da zaustavi. Zverotic lud igrac koliko trci koliko se bori ponekad hoce zorom ponesto da uradi ali sa njegovim kretanjem po terenu sve te grske ispravlja. I ne treba zaboravit da covjek igra desnog beka u young boys.
Poenta je da mi nismo odigrali dobro koliko su oni loši...
sve na stranu, al nas moze sve itekako radovat atmosfera unutar tima.
jedan mirko kojem nije muka da preko kine dodje na okupljanje reprezentacije, i udje u igru iako ga je brnovic bio oslobodio obaveze da dolazi uopste, a kamo li da ulazi u igru.
joveta koji igra i zalaze se kao je borba za bodove.
cak i volkov koji gine po terenu. zadnjih desetak minuta sam ga vidio da hramlje, i nije ni pokusao da trazi izmejnu...
jedan simon kojem se makar na trudu i pozrtvovanosti ne moze zamjerit nista...
a i svi ostali, da ih ne prozivam sad redom.
po meni, uz solidnu igru ovo je najveci plus nase reprezentacije.
Pored Nike i Adidas tu su i Puma, Umbro, pa onda i Kappa, Diadora, ASICS, Lotto, Fila, Reebok, Mizuno, Joma, ....Vjerujem da je u pitanju sponzorstvo. Od ovih sad vjerovatno dobijamo dresove za sve selekcije itd, određeni broj garnitura itd. A da se prihvatimo ADIDAS ili Nike onda bi dobili za prvi i mladi tim a ostalo bi morali plaćat. Tu se gleda i veličina zemlje tj koliko se tih dresova može prodati "civilnom" stanovništvu itd.
Sve su ovo vrhunski proizvodjaci u odnosu na Legea.
Last edited by suponik; 16-08-12 at 10:27.
Je li moguce da se nidje na net-u ne mogu naci higlightsi sa sinocnjeg meca. Nema ni kosarke takodje.
Montenegrino CT ode na odmor i odma Crne Gore nidje nema
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Da se nadovezem na Vladovu pricu o dresovima reprezentacije . Msm da su ovi dresovi blago je receno raspad sistema , nsita grdje a ni skuplje u svom zivotu nisam kupio . Dres nase repke sa sorcem sam platio koliko se sjecam 55 eura ispod stadiona sto je previse dodas jos 10 eura i mos bilo gdje u svijet da kupis dres sa oznakama gore navedenih marki. A druga stvar msm da i mi nismo tako lose trziste za to jesmo mali, ali msm da bi bilo dosta prodaje . Ja se isto nadam da cemo promjeniti proizvodzaca opreme , al u to cisto sumnjam . Evo svaki nas tim u nasu ligu takodje ima Legea opremu pa moguce daje i to dio dogovora nekog ...
Ljudi u CG bi vise kupovali opremu i dresove CG kada bi oni bili od nekog od gore navedenih proizvodjaca a samim tim i boljeg dizajna, kvaliteta i na kraju krajeva imena.
I ja sam htio da kupim nas dres i mozda jos nesto od Legea ali kada sam vidio koliko kosta a kako izgleda i kojeg je kvaliteta dovidjenja.
Ima li dje da se pogleda snimak ili golovi utakmice? Ubih se trazeci ...
ne sprdaj te se. dresovi su odlicni.
ja sam dobio na poklon onu kinesku kopiju i solidna je.
:yipiiii:
mogu mislit kakav je original!![]()
Tek sad viđeh ovaj post.
Kakve veze ima tržište? Ako recimo Adidas odluči da sponzoriše dresove reprezentacije Crne Gore, logično bi bilo da oni savezu plaćaju neke (pretpostavljam sitne) pare zbog toga što ih reklamiraju? Ne znam tačno kako funkcionišu ti sponzorski ugovori, ali daleko od toga da veličina našeg tržišta koči bilo kakav napredak u tom pogledu.
Primjera radi, Albanija je u periodu od 2008. do 2010. godine nosila Nike opremu. Ne vidim po čemu su to veće i razvijenije tržište od nas? Takođe, kao fudbalska nacija uopšte nisu ni primirisali rezultatu koji smo mi ostvarili u posljednjim kvalifikacijama. Je li moguće da i tu neko krade?
Mislim... nije da će iko manje/više voljet reprezentaciju zbog dresa, ali davat 60 eura za LEGEA dres, a isto toliko košta Adidas, Nike itd... glupost. Isto tako, ovo nam je treći kvalifikacijski ciklus, tako da je definitivno vrijeme da se nešto radi po tome pitanju.
I CZ je nosila Nike, Lotto i ne znam još koje sve, pa sad su i oni Legea. I to se fale kako im je jedan od boljih ugovora što se tiče opreme, dosad. Ima tu dosta začkoljica vjerujem. A ovo za prodaju dresove, to je dranje klasično. Neđe zimus sam vidio akciju njihovu đe si za manje od 100e dobijao komplet trenerku, majice neke, šuškavac,debelu jaknu,torbu,ranac,patike,čarape,šorc itd. Prejeftini su sem za ovaj navijački artikal.
Edit: Malo sam prećera u nabrajanju možda.Al ovakva je bila akcija:
http://www.takolako.rs/user/include/...nto_velika.jpg
Last edited by Dutch; 16-08-12 at 10:51.
Ne znam, ja imam bijeli Legea original s utakmice, meni je baš lijep. Materijal je prejak dres kao pero lak a baš čvrst. Jedino eto što bi mogli imena da štampaju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Okej je Crvena Zvezda, jer Beograd je sam po sebi milionsko tržište, da ne pričamo koliko ljudi širom stare Jugoslavije podržava Zvezdu. Namjerno sam uporedio s Albanijom, da mi ne bi objašnjavali kako to ima neke veze. Ja mislim da ođe neko trpa pare u džep, a reprezentacija nosi dres koji se pravi u Novom Pazaru...
Nemoj da porediš Albaniju i nas. Pogledaj samo koliko oni + Kosovo imaju stanovnika + dijaspora. U pitanju je tržište višestruko veće od našeg sigurno.
ja imam legein dres , ne nase reprezentacije nego nekog drugog tima i dobar je . lagan i dosta cvrst, samo je nekima problem sto to nije nike ili adidas to je drugo. markirana roba je to
ja sam gledao vani da uzmem dres reala adidasov u njihove radnje, ispod 90 i to bez imena nije bio. tako da ne vjerujem da bi ispod te cijene bio i nas dres.
sa druge strane ja ne znam dje se moze kupiti dres jedne ekipe za 55 eura sa sorcem da je dobrog kvaliteta i orginal.
a legea u opste nije neka losa marka, ko je ikada nosio prave dresove znace da razlikuje.
Last edited by lepetanac; 16-08-12 at 11:04.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks