View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

solidna partija.
    najzad rutinska pobjeda.
    svidjelo mi se kako je onaj placenik iz srbije odigrao prvo poluvrijeme. trcao je, probija i trudio se maksimalno.
    ako ovako nastavi, pocet cu na njega da gledam kao na naseg igraca!
    u drugo poluvrijeme ga je malo prekomandovao, pa i nije vise dolazio toliko do izrazaja...
    milo mi je sto je kasalica imao ovakav debi.
    sve u svemu, zadovoljan sam isao iako ovi jadovi nisu nikakvo mjerilo.
    najveci pobjednik ove utakmice je brna, ni jedan zvizduk za njega!
    p.s. sto bi likovima iz niksica na juznu tribinu zna li ko?
    na kraju prolazimo pored njihovog autobusa a onaj njihov "vodja" skandira nesto tipa: " ko ne skace iz podgorice je." ili tako nesto... :burp:

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Dobro je što nije gostovala mesarska reprezentacija, ali je mogla kakva kvalitetnija. Samo da ne pomisle da nakon ove utakmice znaju đe su. Baša doktor, Drinčić bez greške, Volkov osjetan dodatak našoj igri, nije ni Vukčević u toliko lošoj formi da bi se potenciralo, solidno je odigrao i na krilima baš imamo potencijala za vatromet. Joveta klasa iznad. Savo standardan. Jovanović i Savić mogu bolje. Delibašić standardno borben, Đalović 2.0.Zverotić kad bi pored nevjerovatnog trčanja i borbe imao kvalitetan pas bili bi zemlja jaki. Kasalica brz ali nije klasan igrač, štuca sa tehnikom i u primanju i građenju, ipak može biti koristan zbog brzine i njuha. Sve u svemu tim ima potencijala i prostora za kombinatoriku dovoljno da se nadamo.
    Last edited by Superhik; 15-08-12 at 23:07.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

gledajući prošle kvalifikacije nije ova letonija baš loša ekipa - dobili gruziju u goste, neriješeno sa grčkom, preko 2 gola im niko nije davao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaista su fino odigrali veceras, jeste da ova Letonija mozda i nije neki pravi pokazatelj, ali opet... Startna formacija, osim naravno Delibasica Vucinic, djeluje dosta obecavajuce. Svi su bili manje-vise dobri, ali ono sto je veceras prikazao Jovetic mene je potpuno impresioniralo. Kakav igrac ljudi moji. U par navrata mi je djelovao kao Mesi, sto je radio Letoncima. Ako on i Vucinic budu kroz kvalifikacije u formi u kojoj su trenutno - nema zime. Takodje je potrebno i da nam Basa bude zdrav, jer covjek jednostavno igra doktorski. I Drincic je meni djelovao kao da je znatno digao formu od proslog ciklusa, dosta je bio aktivan u gradnji napada i nije se trkacki stedio, bas naprotiv. Jedino mi je Zverotic djelovao neubjedljivo dok su igrali u tandemu, kada je Drincic izasao i Zverotic je bio dosta bolji. Volkov radi ono sto se od njega trazi, to je jasno. Za Kasalicu debi kakav je samo mogao zamisliti, moze nam biti od velike koristi prije svega na lijevoj strani kao alternativa Volkovu, svakako bolje rjesenje od Vladimira Bozovica iako Kasalici to nije prava pozicija. Zao mi je sto Bakic nije igrao vise, ali mislim da je njemu, ako ne vec sad a onda ce biti vrlo brzo mjesto u ovoj ekipi. Najvise me brine igra Dzudovica, cini mi se jos sporiji i tromiji nego ranije, i koliko god meni bio mio i mozda i najgotivniji lik iz reprezentacije, mozda bi bilo pametnije umjesto njemu dati sansu nekom mladjem. Uglavnom, fina uvertira pred kvalifikacije, ovoga puta mozemo reci kako imamo i kvalitet ali i kvantitet, jedino me brine (ne)strucnost Brnovica jer i dalje smatram da je nedorastao selektorskom poslu, ali i pored toga ja sam optimista. Ako ni zbog cega drugog, a onda zbog Stevanove briljantne igre danas...
    Last edited by Socrates; 15-08-12 at 23:12.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    gledajući prošle kvalifikacije nije ova letonija baš loša ekipa - dobili gruziju u goste, neriješeno sa grčkom, preko 2 gola im niko nije davao.
    Igrali su bez 2 najkvalitetnija igrača, kao mi kakvi bi bili bez Jovete i Vučinića

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kako je Beco odigrao ,odgledao sam samo 4,5 minuta i morao da picim..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako je Beco odigrao ,odgledao sam samo 4,5 minuta i morao da picim..
    Po meni ne bi ga trebalo koristiti onamo na krilu, odigrao je korektno, par vraćanja i jednom solidni driblinzi što nismo navikli od njega

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ljudi, ja ne znam što ste vi dobro viđeli noćas u našoj igri.

Ona Letonija se ne pita s glavom, možda i najgora reprezentacija koja je ikad došla u Podgoricu. Imam utisak da je onaj Kazahstan, kad smo ga 4:0 ošašavili, bolje odigrao nego oni noćas. Lopta nam ide presporo, loša komunikacija između odbrane i veznog reda, od Zverotića oće na silu da naprave nekog plejmejkera, Drinčić konstantno izvodi kornere/prekide a ne umije loptu da ubači... ne znam.

Doveli su ovu Letoniju da bi im držali loptu 70% vremena, pa da se stekne utisak kako smo se ustvari popravili - a realnost je da bi ekipa s foruma bolje odigrala od ovog našeg sjajnog sparing partnera. Ko god je pažljivo i imalo objektivno gledao, mogao je da shvati da ova pobjeda pred meč sa Poljskom ne znači apsolutno ništa. Mene raduje to što je pružena šansa novim igračima i što je Filip Kasalica dao gol. Jovetićeva klasa je ono što se zna od ranije, to je samo potvrdio golom.

Bećiraj ojačao, vidi se da je u formi - u svakom slučaju mora da bude opcija prije Delibašića. Koliko ga god volio, on nije igrač za špic reprezentacije u ovom trenutku. Ako fizički ne može da se nosi s ovako lošim igračima kao što su Letonci, šta očekivati od njega kad počnu kvalifikacije... hvala mu za onaj gol Engleskoj, ali to je jedno poglavlje koje je zatvoreno i iza nas, ne može se igrat na račun stare slave kad već imamo bolje.

Volkov dobar, ali ga uopšte ne cijenim kao čovjeka i fudbalera, zna se iz kojih razloga.

Na kraju, zna li neko zašto Jovetić nije predao Vučiniću kapitensku traku kad je ovaj ušao? Je li zaboravio ili imamo novog kapitena? :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ljudi, ja ne znam što ste vi dobro viđeli noćas u našoj igri.

Ona Letonija se ne pita s glavom, možda i najgora reprezentacija koja je ikad došla u Podgoricu. Imam utisak da je onaj Kazahstan, kad smo ga 4:0 ošašavili, bolje odigrao nego oni noćas. Lopta nam ide presporo, loša komunikacija između odbrane i veznog reda, od Zverotića oće na silu da naprave nekog plejmejkera, Drinčić konstantno izvodi kornere/prekide a ne umije loptu da ubači... ne znam.

Doveli su ovu Letoniju da bi im držali loptu 70% vremena, pa da se stekne utisak kako smo se ustvari popravili - a realnost je da bi ekipa s foruma bolje odigrala od ovog našeg sjajnog sparing partnera. Ko god je pažljivo i imalo objektivno gledao, mogao je da shvati da ova pobjeda pred meč sa Poljskom ne znači apsolutno ništa. Mene raduje to što je pružena šansa novim igračima i što je Filip Kasalica dao gol. Jovetićeva klasa je ono što se zna od ranije, to je samo potvrdio golom.

Bećiraj ojačao, vidi se da je u formi - u svakom slučaju mora da bude opcija prije Delibašića. Koliko ga god volio, on nije igrač za špic reprezentacije u ovom trenutku. Ako fizički ne može da se nosi s ovako lošim igračima kao što su Letonci, šta očekivati od njega kad počnu kvalifikacije... hvala mu za onaj gol Engleskoj, ali to je jedno poglavlje koje je zatvoreno i iza nas, ne može se igrat na račun stare slave kad već imamo bolje.

Volkov dobar, ali ga uopšte ne cijenim kao čovjeka i fudbalera, zna se iz kojih razloga.

Na kraju, zna li neko zašto Jovetić nije predao Vučiniću kapitensku traku kad je ovaj ušao? Je li zaboravio ili imamo novog kapitena? :mrgreen:

Prije bi ti misa dao brkove da mu obrijes ili zenu da mu tu**S, no kapitensku traku D:

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    3,206 Posts

ima li ko okacit snimak golova?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    na kraju prolazimo pored njihovog autobusa a onaj njihov "vodja" skandira nesto tipa: " ko ne skace iz podgorice je." ili tako nesto... :burp:
    Standardno shabanisanje.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jos jedan smor na stadionu.
    Grdju ekipu od Letonije nijesam gledao.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A kome smo mi drzali loptu 63-64% taj je prelud

Nego fino su igrali , kontrolisali situaciju, samo je greote Beciraja koristit po krilu, mogao mu je dat od prvog minuta umjesto Delibasica ili cijelo drugo poluvrijeme ali na mjestu spica...
    Ali Simon je unikat , ja mislim jedini tip koji ga bash ne zapinje uopshte u svom klubu ali zato uvijek standardan u prvih 11 reprezentacije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Simon je i nocas koristio petu 7-8 puta sigurno. A kad dobije loptu obavezno ide u neki suludi dribling. Nije ni cudo sto ne zapinje u Blekburn.
    Uglavnom slazem se sa vecinom komentara, nisu lose momci odigrali samo moraju malo vise da napadaju i da ne gnjave loptu. Mene je Drincic iznervirao nocas jer u par navrata nije uzeo loptu sa nase polovine pa da je ponese naprijed nego gleda sa sredine. Takodje je imao par veoma losih pasova. Bolji od njega mi je bio Zverotic, momak je pravi borac. Volkov odlicno pokriva lijevu stranu, pokazao da moze da igra i beka i krilo. Kasalica ima brzinu i kako rekose ostali valjat ce da udje sa klupe kad bude trebalo. Joveta majstor, svaki dodir sa loptom perfektan. Basa doktor, kako taj covjek ima osjecaj za loptu i kretanje protivnickog igraca. Stvarno je milina gledati takvog stopera.
    Last edited by filip__pg; 15-08-12 at 23:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav smor od utakmice,da mi je znat kakva je njihova liga kad im je ovakva reprezentacija....Ona dva njihova stopera u jednu situaciju udaraju loptu glavom kao da nije njihova,onaj plavi prima na grudi ima poginut,sramota je igrat pripremne utakmice sa ovakvim ekipama,nema motiva nema nicega, i onda ne mozes ni da procijenis svoje igrace protiv ovakvih...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja bih samo Jovanovića pomjerio u sredinu da igra sa Bašom, Savić desno, a Volkov lijevo.

Tvrdim da bi nam odbrana bila 40% bolja. Savo Pavićević pojma nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo sad dođoh kući.

Što znam, ovako bi reko čoek lijepo smo odigrali, ali me strah koliko je zapravo ovo bio jak protivnik. Oni su došli bez Gorkssa i Caune, 2 ključna igrača, Veparkovskis je igrao kratko. A i inače su lošiji od nas.
    Izuzetno me nerviralo dodavanje lopte između dva štopera do iznemoglosti, ali ajde kad je pao prvi gol i Letonci su malo izašli. Čini mi se, da ga ne dadosmo u prvo, 0-0 beton.
    Božović je izašo par puta i bio u ničiju zemlju. Bekovi, Jovanović dobar, još bolji kad je prešo na štopera, Savo gazio gore dolje ali prosuo dvije izgledne šanse lošim centaršutevima. Teren ili ne, pogriješio je. Baša je bog otac odbrane, nemoguće kako mirno igra taj čovjek. S druge strane, ne znam je li možda i mene uvatila paranoja engleskih novinara, ali mislim da je Savić slabiji nego što je bio. Par strašno loših postavljanja i samo zbog invalidnosti njihovih špiceva nismo primili golove. Da li igra opuštenije za reprezentaciju, da li je stvarno u slaboj formi, ne znam. Volkov je baš igrao ono što se i očekuje, šilo po strani, dug for i ful gas. Dobar. Drinčić solidan, vidi se da su Rusi počeli prije skoro mjesec. Korneri opet daleko bilo, s kornerima se stvarno mora nešto učinjet. Zverotić jak, ali kao da on i Drina jedan drugome smetaju, kad se oslobodio malo taj prostor, Zverotić je bio bolji. Simon, tuga. Imao je i gorih izdanja ali mislim da je stvarno koliko god srce imao, najgori igrač naše reprezentacije trenutno. Ja ga obožavam, ali mislim da je dosta strpljenja bilo. Delibašić odigrao više nego što sam mislio, vraćao se primao loptu, spuštao i igrao sa Jovetom, odličan. Što reć za Jovetu, jednostavno genije. Peković je baš slab, nasmijao me par puta startovima ali izgleda baš nespremno. Vjerovatno je zato i počeo s klupe. Mislio sam da je to teoretski nemoguće, ali Fatos je još jači nego što je bio. Beton, armirani. Kako se odbi jedan Letonac od njega u duel, umro sam od smijeha. Dobar s loptom, čudo će bit ako ne ode ovih dana. Kasalica me prijatno iznenadio, eto milo mi je što je dao gol. Izgleda ga je to malo ponijelo, u par navrata je bio u povećem ofsajdu. Mirko je igrao koliko je morao, ništa više. Bakić uveden da se proda, ali i odradio solidno što je bilo do njega. Otvarao se fino, iako nije puno dirao loptu. Džudo jako spor, vidi se da ga stižu godine a i da mu je tim ipak ispao u drugu ligu, baš nije spreman kao inače. Na kraju mi je žao što Điđo ne uđe, eto da upiše nastup.

Varljiva utakmica, nadam se da neće bit "lako ćemo" kad dođe Poljska. Možda je i bolje da nismo dobili ovu utakmicu, ili bar da smo igrali s nekim jačim. Strah me efekta ove utakmice, naročito na Brnu.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Kakav smor od utakmice,da mi je znat kakva je njihova liga kad im je ovakva reprezentacija....Ona dva njihova stopera u jednu situaciju udaraju loptu glavom kao da nije njihova,onaj plavi prima na grudi ima poginut,sramota je igrat pripremne utakmice sa ovakvim ekipama,nema motiva nema nicega, i onda ne mozes ni da procijenis svoje igrace protiv ovakvih...
    Eto..O tome se radi..Ovo je sramno.Ne moze se protiv ovakvih tiomova..Ne moze se nista procijenit protiv ovakvog tima,i tacka.Katastrofa kako su losi..I onda dodje jedan Joveta,kome je sve jedno s kim igra..i umire da dobijemo..Vucinic,koji je usao,odma se nervira..pokazuje kuda lopta da ide..Tacno se vidi dje igraju.Ali eto..Ne moze ovo da bude mec pred Poljsku,katastrofa za savez kako je los tim izabrao..U cemu je poenta?! Da dobijemo neku amatersku ekipu,da bi se vidjelo da smo dobili..Dajtee bre..Dovedtie neki jaci sastav.Pa i da se izgubi utakmica,ipak je prijateljska..I samo tu mozes da vidis kako sto i dje..

E jos nesto..Kako se mali Bakic krece,i kakav pas ima..Doktor,Bog..samo da nastavi da igra..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovaj meč kao da je Strugarov menadžer ugovarao.

Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je ovaj Vucinic sto je danas dao gol za mladu reprezentaciju?

Evo izvjestaja sa te utakmice, izgubili su na penale 7-6.

http://fscg.co.me/201208152517/Vijes...al-serije.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Btw nocas Estonija 1:0 Poljska u 91 minut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ista ona Belgija sto smo igrali sa njom u maju, razbila Holandiju 4-2.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    A ista ona Belgija sto smo igrali sa njom u maju, razbila Holandiju 4-2.
    A ko zna sto se tamo deshavalo vodila je Belgija ja mislim poluvrijeme 1:0 pa ovi 1:2 i onda poslije 3-4 izmjene u Belgiji daju 3 gola za 15tak minuta za 4:2...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Btw nocas Estonija 1:0 Poljska u 91 minut

To sam htio da kažem, izgubili su u Talinu... mi smo svojevremeno s pobjedom od tamo dolazili. :mrgreen:

Što se tiče ostatka, za nas interesantnih rezultata:

Engleska 2:1 Italija
    Ukrajina 0:0 Češka
    Albanija 0:0 Moldavija

San Marino
    je na odmoru. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I to sa slabijim timom ako se dobro sjecam, da smo tamo dobili 0:1 bjeshe li?

Page 1070 of 2251 FirstFirst ... 705709701020106010661067106810691070107110721073107410801120117015702070 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)