Page 132 of 825 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast
Results 3,276 to 3,300 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    zna se sto je naseljeno mjesto, samo treba chitat
    I kolika je đe brzina dozvoljena. Svojevremeno me lik pita sa povelikom dozom čuđenja: A ti pratiš što piše na znakove pored puta?!

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by Femaman View Post
    Van grada 50kmh prekoracenje? Svi ce ti je trazit kad 30 prekrsis...
    Pa njegovo je da proba, tvoje je da obrazložiš. Samo poimanje naseljenogi nenaseljenog mjesta je krajnje čudno.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne znam gdje živiš trenutno, ali u CG nije baš tolika vladavina prava, pa se nerijetko desi da ti poštom dođe poziv za sud a da uopšte nijesi ni napravio kakav prekršaj.
    Ne bojim se toliko policije, ali po defaultu na sud je policajac vazda u pravu. Sud neće dozvolit da ti izvodiš pravdu umjesto njih, a već svi znamo kako ide kad dođe do toga. Već napisah, ja volim vas mlade buntovnike, hazardere koji ste zauzeli čvrst, mudat stav da vam ne može niko ništa. Poduraće taj stav neko vrijeme, dok vam se ne desi situacija da se zapitate što je meni ovo trebalo?
    Ne znam ni koliko godina imaš, nemam ni ja premnogo, jedva 10tak godina imam vozačku, i prešao sam podosta kilometara u grad a pogotovo van grada i nagledao se svega i svačega. Učestvovao sam u dva udesa i u oba je bila totalna šteta nad autom proglašena. Policija me zaustavila xyz puta, i u većini slučajeva je bilo korektno i profesionalno, a ovih manje od 5% nekorektnih situacija se nekako više pamte.
    Tako sam pošao na sud zbog blokiranja policijskog vozila iako je između mene i policijskog vozila mogao da prođe FAP ali je policajcu bilo muka da u rikverc izađe sa parkinga. A sudija me nije osudila jer policajac nije koristio razglas u sportskoj sali a mogao je. A i bila je kivna na Danilovgradsku policiju nešto sve su prilike.
    Tako me jedan policajac zaustavio i pitao gdje si krenuo?
    Tako me jedan isti policajac zaustavio 3 puta u razmaku od 2 sata na isto mjesto sa sve urednim pregledanjem dokumenata.
    Tako me jedan pitao čije ti ovo auto, iako je na moje ime? Drugo pitanje je bilo odakle mi pare da kupim auto?
    Tako me jedan ubjeđivao da traka za vuču, koja usput trpi opterećenje od 10tona i drži paletu cimenta na okupu, nije isto što i sajla za vuču iako na krajeve ima regularne zakačke.
    Tako me jedan policajac zaustavio ispred Budoša prvi dan obavezne zimske opreme i vidio nove gume, koje se još nijesu bile ni isprljale dovoljno nego su se osjećale na miris gume. Da li da kažem da je usput i mjerio dubinu šara novih guma?

I bilo je još tih situacija. Samo što sam vazda sa finim i kulturnim nastupom odgovarao na pitanja, nekad završio i na sud i prošao nekažnjeno. Zato ih je bolje i izbjegavat, i ne tražit đavola. Jer nikad ne znaš na koga ćeš da naletiš.
    A ima vas koji volite te mačo varijante i pametovanja koji kako ti reče neće dozvolit da ispaštate zbog tuđih grešaka. Ne da ćete dozvolit, nego ćete ih na kraj i platit sve su prilike.
    A Ima nas koji ih radije izbjegavamo.

Jedna stvar mi je mnogo interesantna odavno. Oni koji prave prestupe se najviše pozivaju na zakone, pravila i slično. I najviše se bune. A oni isti ih najviše krše. Kakav paradoks.
    sve ti potpisujem ! kad me pita dje idem, prica da sam prosao kroz crveno kad je treptalo zeleno ili zuto.. uhhh. ma treba ih bit, pa na edukaciju poslat..
    Last edited by Z600; 25-07-12 at 09:20.
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

sto se desava sa onom zelenom strelicom za lijevo npr. kod skretanja kad prodjes 2 sanduka pa put distribucije ides 30 km/h a ona ti se ugasi pola metra prije nego sto si prosao?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

moraces da ides brze

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

onda je jos manja vjerovatnoca da ces stati

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    sto se desava sa onom zelenom strelicom za lijevo npr. kod skretanja kad prodjes 2 sanduka pa put distribucije ides 30 km/h a ona ti se ugasi pola metra prije nego sto si prosao?
    Ovisno od refleksa, refleksnju radnju desnom nogom prilagoditi refleksnom intenzitetu i na taj nacin pritisnuti pedalu do gasa.
    :watermelon:
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post

Htio je jedan frajer da me kazni kod Subaru-a bas zbog toga, ponavljam, HTIO JE...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Zato su u srbiji uveli novi znak koji tacno oznacava ulazak i izlazak iz naselja, pa cajci ne mogu slobodno da tumace da li je tu ogranicenje 50 ili nije.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Imaš i kod nas te znakove za gradove
    Ali kad ti stave Meterizi, Kornet i Šteke a nigdje blizu kuće i broje kao naseljeno mjesto... Užas

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

ima onih skretanja put CT gdje ja u zivotu nisam vidio da je neko skrenuo tamo ili izasao odatle a hiljadu puta sam prosao tuda (kao i svi)

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    6 Posts

Nemojte tako ljudi ima onamo posle tunela put Ct na 3 trake dje onaj parkira kafenog kadeta, ja mislim da bi onamo trebali stavit ogranicenje 50 i nacrtat pjesacki ako ga koji put pakira preko dzade da ga obezbijedimo ipak je i ono naseljeno mjesto

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

dzaba ovo van naseljenog mjesta preko 50km/h kad toga prakticno kod nas nema....na svaki kilometar neka tabla za neko selo dje niko ne zivi

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Mene samo interesuje nesto - kako to da ova drzava nema nikakve zakone, tj. ima, al se ne postuju! Oduzeta mi je vozacka 9. maja (na 2 (dva) mjeseca) jer sam na nekom od bulevara vozio 85, a dozvoljeno je 50, nikakva novcana kazna ili tako nesto, nego me drugi put u zivotu zaustavise i oduzese vozacku na 2 mjeseca! Ok prezalio sam i to, al danas je 25. jul ja vozacku jos nisam dobio, to je citavih 15 dana preko, racunajuci da ce doci iduce srijede (posto im posta "odozgo" stize svake srijede), to je 21, 22 dana preko, zamislite sad da mi je vozacka vazna za posao koji radim ili da trebam nedje da putujem? Sta i kako da se pravdam? Nisam bio u mogucnosti da odem 9. jula po vozacku jer mi je oduzeta u Podgorici, otisao sam 10. da bi mi oni rekli da je u arhivi ili je vec poslata za Bar, naravno LAZ! Vozacka je kod njih, samo je bio problem da ustane i pronadje, sama nece da se javi! Inace evo druga srijeda kako idem po vozacku, al nema, rekose - "Dodji iduce srijede, mi smo samo duzni da predamo ono sto dobijemo i nemamo nikakve veze sa vama!".
    Kontam da u drugim drzavama ne bi bila oduzeta vozacka jer sam jednom prekoracio brzinu na bulevaru sa tri trake u 00:09, valjda bi bila samo neka opomena, al kod nas je tako, uzmu vozacku, uzmu auto, uzmu motor, pa se ti slikaj! To sto se plavci ustekaju iza nekog bora ili zbunja je ok, al kad trebaju nesto da urade kako treba i na vrijeme, e to se ceka po mjesec dana (u najboljem slucaju), jer oni debili koji rade sa strankama ne mogu dic dupe i potraziti nesto 2 minuta!
    Raspala nam je drzava skroz...
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Tuzno, budi uporan moraju da ti je daju, ja nisam cuo jos da salju vazacku kuci, kome god su je uzeli morali su licno po nju da idu, pa cak bila i u drugoj opstini.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Mene samo interesuje nesto - kako to da ova drzava nema nikakve zakone, tj. ima, al se ne postuju! Oduzeta mi je vozacka 9. maja (na 2 (dva) mjeseca) jer sam na nekom od bulevara vozio 85, a dozvoljeno je 50, nikakva novcana kazna ili tako nesto, nego me drugi put u zivotu zaustavise i oduzese vozacku na 2 mjeseca! Ok prezalio sam i to, al danas je 25. jul ja vozacku jos nisam dobio, to je citavih 15 dana preko, racunajuci da ce doci iduce srijede (posto im posta "odozgo" stize svake srijede), to je 21, 22 dana preko, zamislite sad da mi je vozacka vazna za posao koji radim ili da trebam nedje da putujem? Sta i kako da se pravdam? Nisam bio u mogucnosti da odem 9. jula po vozacku jer mi je oduzeta u Podgorici, otisao sam 10. da bi mi oni rekli da je u arhivi ili je vec poslata za Bar, naravno LAZ! Vozacka je kod njih, samo je bio problem da ustane i pronadje, sama nece da se javi! Inace evo druga srijeda kako idem po vozacku, al nema, rekose - "Dodji iduce srijede, mi smo samo duzni da predamo ono sto dobijemo i nemamo nikakve veze sa vama!".
    Kontam da u drugim drzavama ne bi bila oduzeta vozacka jer sam jednom prekoracio brzinu na bulevaru sa tri trake u 00:09, valjda bi bila samo neka opomena, al kod nas je tako, uzmu vozacku, uzmu auto, uzmu motor, pa se ti slikaj! To sto se plavci ustekaju iza nekog bora ili zbunja je ok, al kad trebaju nesto da urade kako treba i na vrijeme, e to se ceka po mjesec dana (u najboljem slucaju), jer oni debili koji rade sa strankama ne mogu dic dupe i potraziti nesto 2 minuta!
    Raspala nam je drzava skroz...
    A malo si mnogo išao bulevarom u naseljeno mjesto... Cijelih 85khm?
    Gdje ti je uzmu u tu opštinu ideš po nju. Ne čuh da ih šalju poštom.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

a zbilja onamo put zete ili na stari je katastrofa vozit 85

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

moras priznat da je velika razlika 8-8 i zeta ! 8-8 stalno skrecu ili voli,roksped,okov, narod prelazi bas je guzva milion ljudi a dok je ka zati pravina,livada sa strane pregledno nema ukljucenja.
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

naravno da ces usporit i da neces vozit 85 preko pjesackog (pogotovo ako uocis da ima nekog tu)

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

u 00:10 nema zive duse, bar ja ne primjetih nekog, sem policajca iza auta u borove, inace salju postom za sup, po opstinama... u beograd dje je prenaseljeno vozit 50 je isto kao namigivanje djevojci, ali u mraku, tako da ta prica o naseljenom mjestu ne pije vodu, pogotovo ne u 00:00+ i dje imas preglednost od 500 metara i tri trake...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    u 00:10 nema zive duse, bar ja ne primjetih nekog, sem policajca iza auta u borove, inace salju postom za sup, po opstinama... u beograd dje je prenaseljeno vozit 50 je isto kao namigivanje djevojci, ali u mraku, tako da ta prica o naseljenom mjestu ne pije vodu, pogotovo ne u 00:00+ i dje imas preglednost od 500 metara i tri trake...
    malo nisam sa sobom jutros nacisto, pa mozda pogrijesno shvatih.
    Volio bih da vidim farove/svjetla koji ti omogucavaju kristalnu preglednost na 500m u ponoc ili iza ponoci.
    Imalo duse ili nemalo, ogranicenje je takvo kakvo je i ono vazi 24h 365d, a naseljena mjesta ne treba uzimat olako u glavu.
    A po ovom postu zakljucujem da jedva cekas ponoc da se trkas. I onda moram razmisljat da se tako ne pojavim dje u kom bulevaru da ne naletis u mene jer nisi ocekivao zive duse iza ponoci ?
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Imaš i kod nas te znakove za gradove
    Ali kad ti stave Meterizi, Kornet i Šteke a nigdje blizu kuće i broje kao naseljeno mjesto... Užas
    Quote Originally Posted by John Cena View Post
    dzaba ovo van naseljenog mjesta preko 50km/h kad toga prakticno kod nas nema....na svaki kilometar neka tabla za neko selo dje niko ne zivi
    ZOBS na putevima

Član 9

Pojedini izrazi upotrijebljeni u ovom zakonu imaju sljedee znaenje:
    1) put je svaki javni i nekategorisani put na kojem se vrši saobraaj;

.
    .
    .

30) naselje je prostor na kome se redovi ili grupe zgrada nalaze sa jedne ili sa obje strane
    puta, dajući mu izgled ulice i čije su granice označene saobraćajnim znakovima za
    obilježavanje naseljenih mjesta;
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    malo nisam sa sobom jutros nacisto, pa mozda pogrijesno shvatih.
    Volio bih da vidim farove/svjetla koji ti omogucavaju kristalnu preglednost na 500m u ponoc ili iza ponoci.
    Imalo duse ili nemalo, ogranicenje je takvo kakvo je i ono vazi 24h 365d, a naseljena mjesta ne treba uzimat olako u glavu.
    A po ovom postu zakljucujem da jedva cekas ponoc da se trkas. I onda moram razmisljat da se tako ne pojavim dje u kom bulevaru da ne naletis u mene jer nisi ocekivao zive duse iza ponoci ?
    E ako cu se trkat sa puntom 1.7 (oko 60 hp) koji jedva 150km/h hvata po tim bulevarima ti reci, nisam od takvih, a i nemam auto za trke... Nego da nisi ti u civilu ovde? Posto vas ima i po forumima koliko hoces...
    Inace sto se tice te policije, vozio sam i brze i u po' bijela dana, pa ne ubih nikog, a te policije koliko god da ima nikad ih nije dosta, da sam isao po tom bulevaru 150 pa i da mi drzis neki govor, a ovako sva tvoja prica pada u vodu... Ti nikad nisi prekoracio ogranicenje?
    A i ovde ne govorim o tome, vozicu i vozim kako mislim da treba, nego o aljkavosti nasih policajaca i ostalih iz mupa, od kojih cekam vozacku duze od 20 dana, u drugim drzavama bih vjerovatno mogao i da ih tuzim i da uzmem nesto od drzave, od ove niti imas sto uzet, niti bi sto postigao, no bi oni uzeli nesto od mene vjerovatno...
    Last edited by ^izzy^; 27-07-12 at 13:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene kad su je uzeli u Kolasin , posle 2 mjeseca otisao sam tamo i lik mi kaze da su je poslali za Podgoricu,5-6 dana posle uzimanja... I cim sam stigao u Podgoricu uzeo sam vozacku...

Btw... Prekjuce idem za Dg,neregistrovan naravno i kod komanskog mosta,zaustavlja policajac auto sto je islo prvo, pa kamion iza njega, pa mene ali ja nemam gdje da stanem i upalio ja 4 zmigavca na sred magistrale kad on prilazi i kaze vozi,vozi shouuuuu
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Mene kad su je uzeli u Kolasin , posle 2 mjeseca otisao sam tamo i lik mi kaze da su je poslali za Podgoricu,5-6 dana posle uzimanja... I cim sam stigao u Podgoricu uzeo sam vozacku...

Btw... Prekjuce idem za Dg,neregistrovan naravno i kod komanskog mosta,zaustavlja policajac auto sto je islo prvo, pa kamion iza njega, pa mene ali ja nemam gdje da stanem i upalio ja 4 zmigavca na sred magistrale kad on prilazi i kaze vozi,vozi shouuuuu
    ehehehe od tebe samo neki biser mogu cut ahahah

Page 132 of 825 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)