sto se desava sa onom zelenom strelicom za lijevo npr. kod skretanja kad prodjes 2 sanduka pa put distribucije ides 30 km/h a ona ti se ugasi pola metra prije nego sto si prosao?
She is only here to annoy herself!
moraces da ides brze![]()
onda je jos manja vjerovatnoca da ces stati![]()
Zato su u srbiji uveli novi znak koji tacno oznacava ulazak i izlazak iz naselja, pa cajci ne mogu slobodno da tumace da li je tu ogranicenje 50 ili nije.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imaš i kod nas te znakove za gradove
Ali kad ti stave Meterizi, Kornet i Šteke a nigdje blizu kuće i broje kao naseljeno mjesto... Užas![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ima onih skretanja put CT gdje ja u zivotu nisam vidio da je neko skrenuo tamo ili izasao odatle a hiljadu puta sam prosao tuda (kao i svi)
Nemojte tako ljudi ima onamo posle tunela put Ct na 3 trake dje onaj parkira kafenog kadeta, ja mislim da bi onamo trebali stavit ogranicenje 50 i nacrtat pjesacki ako ga koji put pakira preko dzade da ga obezbijedimo ipak je i ono naseljeno mjesto
dzaba ovo van naseljenog mjesta preko 50km/h kad toga prakticno kod nas nema....na svaki kilometar neka tabla za neko selo dje niko ne zivi![]()
Mene samo interesuje nesto - kako to da ova drzava nema nikakve zakone, tj. ima, al se ne postuju! Oduzeta mi je vozacka 9. maja (na 2 (dva) mjeseca) jer sam na nekom od bulevara vozio 85, a dozvoljeno je 50, nikakva novcana kazna ili tako nesto, nego me drugi put u zivotu zaustavise i oduzese vozacku na 2 mjeseca! Ok prezalio sam i to, al danas je 25. jul ja vozacku jos nisam dobio, to je citavih 15 dana preko, racunajuci da ce doci iduce srijede (posto im posta "odozgo" stize svake srijede), to je 21, 22 dana preko, zamislite sad da mi je vozacka vazna za posao koji radim ili da trebam nedje da putujem? Sta i kako da se pravdam? Nisam bio u mogucnosti da odem 9. jula po vozacku jer mi je oduzeta u Podgorici, otisao sam 10. da bi mi oni rekli da je u arhivi ili je vec poslata za Bar, naravno LAZ! Vozacka je kod njih, samo je bio problem da ustane i pronadje, sama nece da se javi! Inace evo druga srijeda kako idem po vozacku, al nema, rekose - "Dodji iduce srijede, mi smo samo duzni da predamo ono sto dobijemo i nemamo nikakve veze sa vama!".
Kontam da u drugim drzavama ne bi bila oduzeta vozacka jer sam jednom prekoracio brzinu na bulevaru sa tri trake u 00:09, valjda bi bila samo neka opomena, al kod nas je tako, uzmu vozacku, uzmu auto, uzmu motor, pa se ti slikaj! To sto se plavci ustekaju iza nekog bora ili zbunja je ok, al kad trebaju nesto da urade kako treba i na vrijeme, e to se ceka po mjesec dana (u najboljem slucaju), jer oni debili koji rade sa strankama ne mogu dic dupe i potraziti nesto 2 minuta!
Raspala nam je drzava skroz...
Tuzno, budi uporan moraju da ti je daju, ja nisam cuo jos da salju vazacku kuci, kome god su je uzeli morali su licno po nju da idu, pa cak bila i u drugoj opstini.
a zbilja onamo put zete ili na stari je katastrofa vozit 85![]()
moras priznat da je velika razlika 8-8 i zeta ! 8-8 stalno skrecu ili voli,roksped,okov, narod prelazi bas je guzva milion ljudi a dok je ka zati pravina,livada sa strane pregledno nema ukljucenja.
f6
naravno da ces usporit i da neces vozit 85 preko pjesackog (pogotovo ako uocis da ima nekog tu)
u 00:10 nema zive duse, bar ja ne primjetih nekog, sem policajca iza auta u borove, inace salju postom za sup, po opstinama... u beograd dje je prenaseljeno vozit 50 je isto kao namigivanje djevojci, ali u mraku, tako da ta prica o naseljenom mjestu ne pije vodu, pogotovo ne u 00:00+ i dje imas preglednost od 500 metara i tri trake...
malo nisam sa sobom jutros nacisto, pa mozda pogrijesno shvatih.
Volio bih da vidim farove/svjetla koji ti omogucavaju kristalnu preglednost na 500m u ponoc ili iza ponoci.
Imalo duse ili nemalo, ogranicenje je takvo kakvo je i ono vazi 24h 365d, a naseljena mjesta ne treba uzimat olako u glavu.
A po ovom postu zakljucujem da jedva cekas ponoc da se trkas. I onda moram razmisljat da se tako ne pojavim dje u kom bulevaru da ne naletis u mene jer nisi ocekivao zive duse iza ponoci ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ZOBS na putevima
Član 9
Pojedini izrazi upotrijebljeni u ovom zakonu imaju sljedee znaenje:
1) put je svaki javni i nekategorisani put na kojem se vrši saobraaj;
.
.
.
30) naselje je prostor na kome se redovi ili grupe zgrada nalaze sa jedne ili sa obje strane
puta, dajući mu izgled ulice i čije su granice označene saobraćajnim znakovima za
obilježavanje naseljenih mjesta;
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
E ako cu se trkat sa puntom 1.7 (oko 60 hp) koji jedva 150km/h hvata po tim bulevarima ti reci, nisam od takvih, a i nemam auto za trke... Nego da nisi ti u civilu ovde? Posto vas ima i po forumima koliko hoces...
Inace sto se tice te policije, vozio sam i brze i u po' bijela dana, pa ne ubih nikog, a te policije koliko god da ima nikad ih nije dosta, da sam isao po tom bulevaru 150 pa i da mi drzis neki govor, a ovako sva tvoja prica pada u vodu... Ti nikad nisi prekoracio ogranicenje?
A i ovde ne govorim o tome, vozicu i vozim kako mislim da treba, nego o aljkavosti nasih policajaca i ostalih iz mupa, od kojih cekam vozacku duze od 20 dana, u drugim drzavama bih vjerovatno mogao i da ih tuzim i da uzmem nesto od drzave, od ove niti imas sto uzet, niti bi sto postigao, no bi oni uzeli nesto od mene vjerovatno...
Last edited by ^izzy^; 27-07-12 at 13:56.
Mene kad su je uzeli u Kolasin , posle 2 mjeseca otisao sam tamo i lik mi kaze da su je poslali za Podgoricu,5-6 dana posle uzimanja... I cim sam stigao u Podgoricu uzeo sam vozacku...
Btw... Prekjuce idem za Dg,neregistrovan naravno i kod komanskog mosta,zaustavlja policajac auto sto je islo prvo, pa kamion iza njega, pa mene ali ja nemam gdje da stanem i upalio ja 4 zmigavca na sred magistrale kad on prilazi i kaze vozi,vozishouuuuu
![]()
---Chelsea Fc---
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks