Page 143 of 592 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 14777

Thread: Android

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

galaxy s1 sa broken ekranom vrijedi...koliko? za zamjenu/doplatu itd?
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    galaxy s1 sa broken ekranom vrijedi...koliko? za zamjenu/doplatu itd?
    reci POLOMLJENIM ekranom, da upada u oči
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,627
    Thanked in
    2,731 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Ako gledamo istoriju mobilnih Sony bi trebalo da tuži SVE pošto je prvi proizveo tel. sa touchscreen-om

Inače ovo je bilo i prije njega ..
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

To nije touchscreen
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

ljudi o kakvim tacskrinovima vi pricate. je li ovo na 0:35
    this is pointless

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

nego imam jedan problem sa samsung galaxy w a moguce je da je i sparco ima isti takav. naime, RAM memorija mi stoji na oko 200mb od raspolozivih 350 iako su sve aplikacije u task menadzeru ugasene. posle 2 minuta udjem i nema aplikacija upaljenih medjutim ima opcija kao "cancel applications" ili tako nekako, ja pritisnem i ladnoo veli da sam ugasio 3, 4, 5, ili ne znam ni ja koliko aplikacija. posle 2 minuta udjem i ponovo ram na 200mb i ponovo kao izgasim nekoliko aplikacija. ugasim tel i upalim kad ono sve isto. packet data ugasen, background sranja i sinhronizacije ugaseni, oce li mi neko rec kakve su to aplikacije sto on sam pokrece te mi puni ram ili o cemu se radi

hvala
    this is pointless

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,627
    Thanked in
    2,731 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    To nije touchscreen
    Nije nije...

Quote Originally Posted by primarius View Post
    nego imam jedan problem sa samsung galaxy w a moguce je da je i sparco ima isti takav. naime, RAM memorija mi stoji na oko 200mb od raspolozivih 350 iako su sve aplikacije u task menadzeru ugasene. posle 2 minuta udjem i nema aplikacija upaljenih medjutim ima opcija kao "cancel applications" ili tako nekako, ja pritisnem i ladnoo veli da sam ugasio 3, 4, 5, ili ne znam ni ja koliko aplikacija. posle 2 minuta udjem i ponovo ram na 200mb i ponovo kao izgasim nekoliko aplikacija. ugasim tel i upalim kad ono sve isto. packet data ugasen, background sranja i sinhronizacije ugaseni, oce li mi neko rec kakve su to aplikacije sto on sam pokrece te mi puni ram ili o cemu se radi

hvala

Normalan rad Androida, naime kada "kiluje" sve aplikacije, ugasiš i one koje su sistemske. One se same podignu poslije manje od minuta i ti ih opet ugasiš. Menadžment aplikacije ja poboljšan na verzijama 2.3.x i većim pa ti task killer i nije potreban više. On je tu više kao prva pomoć za slučaj nužde a ne kao stvar koja je obavezna za koristiti.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Nije nije...

Normalan rad Androida, naime kada "kiluje" sve aplikacije, ugasiš i one koje su sistemske. One se same podignu poslije manje od minuta i ti ih opet ugasiš. Menadžment aplikacije ja poboljšan na verzijama 2.3.x i većim pa ti task killer i nije potreban više. On je tu više kao prva pomoć za slučaj nužde a ne kao stvar koja je obavezna za koristiti.
    to znaci da je ovo normalno sto se meni desava? inace napominjem da mi nije nimalo usporen rad telefona
    this is pointless

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Evo kopam po netu da nadjem rjesenje za ovaj forwarding na voicemail (a da se pri tome ne radi o dodatnoj aplikaciji) i nalazim neka uputstva ali na ICS za sada ne umijem naci... Dok na CM 7.2 uredno ima ovakva opcija za broj iz kontakta http://techowtest.files.wordpress.co...il31.png?w=604

Opcije date u instrukcijama na ova dva sajta ispod ja ne umijem da nadjem...
    http://androinica.com/2010/08/how-to...-to-voicemail/
    http://techow.net/2012/02/21/how-to-...il-in-android/
    Hvala, ali nije to to. Trazim da mi npr. poslije 4 zvona automatski prebaci svaki poziv na govornu postu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Hvala, ali nije to to. Trazim da mi npr. poslije 4 zvona automatski prebaci svaki poziv na govornu postu.
    to nema veze s OS-om ili samim telefonom, no zovi Telenor. oni ce ti sve rec'.

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,364
    Thanked in
    642 Posts

Uh kad se sjetim SE P800 i P900 sa UIQ , nostalgija me uhvati ... sad bih volio jedan da imam opet
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    84 Posts

Moguce je da i Nokia udje u Android vode... ako WP8 propadne:

http://www.gsmarena.com/android_is_n...-news-4471.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba mi aplikacija za zakljucavanje galerije, tj da mi trazi sifru pri svakom ulasku u galeriju. Zna li neko ime aplikacije?

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

imas takvih aplikacija koliko ti volja.... ukucas u search gallery lock...sigurno ce ti izbacit dosta toga...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Secondly, and this is worse, a staggering 64 percent of Android users are still stuck on Gingerbread, which is 19 months old. And even worse, 17.3 percent of Android users are on Froyo, which was released 26 months ago. And then there are some who are still on Eclair, which was released some time during the Stone Age.
    What this tells us is that if you're waiting to get Android 4.1 Jelly Bean on your non-Nexus devices, you are going to have to wait for a long, long time.

If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sramno ali ide na dusu proizvodjaca telefona, ne Google-a. oni za Nexuse redovno 'pustaju' update.

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Secondly, and this is worse, a staggering 64 percent of Android users are still stuck on Gingerbread, which is 19 months old. And even worse, 17.3 percent of Android users are on Froyo, which was released 26 months ago. And then there are some who are still on Eclair, which was released some time during the Stone Age.
    What this tells us is that if you're waiting to get Android 4.1 Jelly Bean on your non-Nexus devices, you are going to have to wait for a long, long time.

Moj skromni komentar. Moje je misljenje da dosta uticaja na ovu statistiku ima to koju verziju androida proizvodjaci daju preinstaliranu na uredjaje, jer ruku na srce, licno sam svjedok, da velika vecina android korisnika ni ne zna da koristi android a kamoli da ga updateuje ili slicno. Takodje ne znam da li su u ovu statistiku usli podaci koji se odnose na verzije androida na prodatim telefonima ili verzije androida koje se u stvari koriste (npr. neko je kupio tel sa 2.2i updateovao ga je na 2.3.7 - u kojem se on segmentu ove ""pite" nalazi)...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Moj takođe skromni komentar je da pola 2.1, 2.2 i 2.3 čine non-branded kinezi (što telefoni što tableti)
    A to update, šta da se update-uje? Nekolicina Samsunga, HTC-ova, Sony-a i par Motorola, malo Asus i Samsung tableta (pričam za oficijalno), tek slijedeće godine u ovo doba možda pređe ICS 50%, a ovi pričaju o JB-u koji tek treba da izađe na jedan telefon i jedan tablet.
    Meni su smješna hvaljenja kako Android ima zajednicu sve u 16, aplikacije, xda i ostali, drži ih google, statistika nenormalna, pare, marketing, samsung i htc ubijaju Nokiju i apple, a dok su pojedini čekali ICS, Nokija je ažurirala svaku platformu po nekoliko puta, iako Symbian ima 6-7 telefona, Meego 1 ('mrtve platforme') a Winmo 3-4 telefona.

Kada je predstavljen ICS (oktobar), sve kompanije su odmah dobile source code. HTC, Samsung i SE, odmah prekratile listu uređaja koji će dobiti ICS (odma komentari 'I can throw my phone now') i rekoše svi će ih dobiti oko nove godine. Neki su dobili tokom februara i marta a neki neće ni do kraja ljeta.

U pravu je ovo što kaže clapton, ali kada se kašnjenje dogodi kod Nokije ili Apple to je smak svijeta
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    imas takvih aplikacija koliko ti volja.... ukucas u search gallery lock...sigurno ce ti izbacit dosta toga...
    Imao sam jednu, ali nesto krije slike, pa mora preko te aplikacije da se ulazi... neprakticna mi je... ocu jednostvno kod kad se ulazi na fabricku aplikaciju galeriju

Probao sam preko App lock, ali kad se udje u kameru, mogu sve slike da se gledaju :/ Kad zakljucam i kameru, udje se u task manager 'clear memory' i moze lagano da se udje opet.
    Last edited by NeroAzzurro; 03-07-12 at 21:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Moj takođe skromni komentar je da pola 2.1, 2.2 i 2.3 čine non-branded kinezi (što telefoni što tableti)
    A to update, šta da se update-uje? Nekolicina Samsunga, HTC-ova, Sony-a i par Motorola, malo Asus i Samsung tableta (pričam za oficijalno), tek slijedeće godine u ovo doba možda pređe ICS 50%, a ovi pričaju o JB-u koji tek treba da izađe na jedan telefon i jedan tablet.
    Meni su smješna hvaljenja kako Android ima zajednicu sve u 16, aplikacije, xda i ostali, drži ih google, statistika nenormalna, pare, marketing, samsung i htc ubijaju Nokiju i apple, a dok su pojedini čekali ICS, Nokija je ažurirala svaku platformu po nekoliko puta, iako Symbian ima 6-7 telefona, Meego 1 ('mrtve platforme') a Winmo 3-4 telefona.

Kada je predstavljen ICS (oktobar), sve kompanije su odmah dobile source code. HTC, Samsung i SE, odmah prekratile listu uređaja koji će dobiti ICS (odma komentari 'I can throw my phone now') i rekoše svi će ih dobiti oko nove godine. Neki su dobili tokom februara i marta a neki neće ni do kraja ljeta.

U pravu je ovo što kaže clapton, ali kada se kašnjenje dogodi kod Nokije ili Apple to je smak svijeta
    Pa u tome je fora, Nokiina sva ponuda je koliko i samsungov galaxy niz(bez tableta), a htc, sony, lg... To je ukupno oko 100 tipova telefona(ne racunam kineze). Nije to lako izvest.

A i na neke telefone nece da guraju updatove da bi korisnici presli na novije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Pa u tome je fora, Nokiina sva ponuda je koliko i samsungov galaxy niz(bez tableta), a htc, sony, lg... To je ukupno oko 100 tipova telefona(ne racunam kineze). Nije to lako izvest.

A i na neke telefone nece da guraju updatove da bi korisnici presli na novije.
    nisu problem low end telefoni vec ovi poput SGS2 ili Note-a koji su cekali po pola godine, mozda i vise.
    bolje sam ja pros'o sa prastarim SGS-om jer su developeri posle mjesec, 2 napravili potpuno funkcionalan ROM, tacnije port-ovali sa Nexus S-a (koji je maltene isti tel). za mjesec dana a vjerovatno i manje cu i JB imat .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    nisu problem low end telefoni vec ovi poput SGS2 ili Note-a koji su cekali po pola godine, mozda i vise.
    bolje sam ja pros'o sa prastarim SGS-om jer su developeri posle mjesec, 2 napravili potpuno funkcionalan ROM, tacnije port-ovali sa Nexus S-a (koji je maltene isti tel). za mjesec dana a vjerovatno i manje cu i JB imat .
    Dobro developere ne racunam, jer ova slika 100% pokazuje telefone koji se fabricki prodaju sa tom verzijom androida.

Pa HD2 je medji prvima(ako ne i prvi) imao funkcionalan ICS a nije ni android telefon.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Ima li neko jos problem danas sa marketom (play store) ? Evo ni kod mene ni kod druga ne moze se instalirati niti jedna aplikacija. Normalno pocinje download ..ali kad se zavrsi uopste je ne instalira??

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
    Always,forever and beyond ...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    Ima li neko jos problem danas sa marketom (play store) ? Evo ni kod mene ni kod druga ne moze se instalirati niti jedna aplikacija. Normalno pocinje download ..ali kad se zavrsi uopste je ne instalira??

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
    Ja ali meni nece ni da pocne download

Sent from my digitron

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Krene meni download ali malo sporije. Kad dodje na 100% jednostavno nestane.
    Always,forever and beyond ...

Page 143 of 592 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)