galaxy s1 sa broken ekranom vrijedi...koliko? za zamjenu/doplatu itd?
Originally Posted by my name is ...
To nije touchscreen
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ljudi o kakvim tacskrinovima vi pricate. je li ovo na 0:35
this is pointless
nego imam jedan problem sa samsung galaxy w a moguce je da je i sparco ima isti takav. naime, RAM memorija mi stoji na oko 200mb od raspolozivih 350 iako su sve aplikacije u task menadzeru ugasene. posle 2 minuta udjem i nema aplikacija upaljenih medjutim ima opcija kao "cancel applications" ili tako nekako, ja pritisnem i ladnoo veli da sam ugasio 3, 4, 5, ili ne znam ni ja koliko aplikacija. posle 2 minuta udjem i ponovo ram na 200mb i ponovo kao izgasim nekoliko aplikacija. ugasim tel i upalim kad ono sve isto. packet data ugasen, background sranja i sinhronizacije ugaseni, oce li mi neko rec kakve su to aplikacije sto on sam pokrece te mi puni ram ili o cemu se radi
hvala
this is pointless
Nije nije...
Normalan rad Androida, naime kada "kiluje" sve aplikacije, ugasiš i one koje su sistemske. One se same podignu poslije manje od minuta i ti ih opet ugasiš. Menadžment aplikacije ja poboljšan na verzijama 2.3.x i većim pa ti task killer i nije potreban više. On je tu više kao prva pomoć za slučaj nužde a ne kao stvar koja je obavezna za koristiti.
Uh kad se sjetim SE P800 i P900 sa UIQ, nostalgija me uhvati ... sad bih volio jedan da imam opet
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moguce je da i Nokia udje u Android vode... ako WP8 propadne:
http://www.gsmarena.com/android_is_n...-news-4471.php
Treba mi aplikacija za zakljucavanje galerije, tj da mi trazi sifru pri svakom ulasku u galeriju. Zna li neko ime aplikacije?
imas takvih aplikacija koliko ti volja.... ukucas u search gallery lock...sigurno ce ti izbacit dosta toga...
Secondly, and this is worse, a staggering 64 percent of Android users are still stuck on Gingerbread, which is 19 months old. And even worse, 17.3 percent of Android users are on Froyo, which was released 26 months ago. And then there are some who are still on Eclair, which was released some time during the Stone Age.
What this tells us is that if you're waiting to get Android 4.1 Jelly Bean on your non-Nexus devices, you are going to have to wait for a long, long time.
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
sramno ali ide na dusu proizvodjaca telefona, ne Google-a. oni za Nexuse redovno 'pustaju' update.
Moj skromni komentar. Moje je misljenje da dosta uticaja na ovu statistiku ima to koju verziju androida proizvodjaci daju preinstaliranu na uredjaje, jer ruku na srce, licno sam svjedok, da velika vecina android korisnika ni ne zna da koristi android a kamoli da ga updateuje ili slicno. Takodje ne znam da li su u ovu statistiku usli podaci koji se odnose na verzije androida na prodatim telefonima ili verzije androida koje se u stvari koriste (npr. neko je kupio tel sa 2.2i updateovao ga je na 2.3.7 - u kojem se on segmentu ove ""pite" nalazi)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Moj takođe skromni komentar je da pola 2.1, 2.2 i 2.3 čine non-branded kinezi (što telefoni što tableti)
A to update, šta da se update-uje? Nekolicina Samsunga, HTC-ova, Sony-a i par Motorola, malo Asus i Samsung tableta (pričam za oficijalno), tek slijedeće godine u ovo doba možda pređe ICS 50%, a ovi pričaju o JB-u koji tek treba da izađe na jedan telefon i jedan tablet.
Meni su smješna hvaljenja kako Android ima zajednicu sve u 16, aplikacije, xda i ostali, drži ih google, statistika nenormalna, pare, marketing, samsung i htc ubijaju Nokiju i apple, a dok su pojedini čekali ICS, Nokija je ažurirala svaku platformu po nekoliko puta, iako Symbian ima 6-7 telefona, Meego 1 ('mrtve platforme') a Winmo 3-4 telefona.
Kada je predstavljen ICS (oktobar), sve kompanije su odmah dobile source code. HTC, Samsung i SE, odmah prekratile listu uređaja koji će dobiti ICS (odma komentari 'I can throw my phone now') i rekoše svi će ih dobiti oko nove godine. Neki su dobili tokom februara i marta a neki neće ni do kraja ljeta.
U pravu je ovo što kaže clapton, ali kada se kašnjenje dogodi kod Nokije ili Apple to je smak svijeta
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Imao sam jednu, ali nesto krije slike, pa mora preko te aplikacije da se ulazi... neprakticna mi je... ocu jednostvno kod kad se ulazi na fabricku aplikaciju galeriju
Probao sam preko App lock, ali kad se udje u kameru, mogu sve slike da se gledaju :/ Kad zakljucam i kameru, udje se u task manager 'clear memory' i moze lagano da se udje opet.
Last edited by NeroAzzurro; 03-07-12 at 21:16.
nisu problem low end telefoni vec ovi poput SGS2 ili Note-a koji su cekali po pola godine, mozda i vise.
bolje sam ja pros'o sa prastarim SGS-om jer su developeri posle mjesec, 2 napravili potpuno funkcionalan ROM, tacnije port-ovali sa Nexus S-a (koji je maltene isti tel). za mjesec dana a vjerovatno i manje cu i JB imat.
Ima li neko jos problem danas sa marketom (play store) ? Evo ni kod mene ni kod druga ne moze se instalirati niti jedna aplikacija. Normalno pocinje download ..ali kad se zavrsi uopste je ne instalira??
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Always,forever and beyond ...
Krene meni download ali malo sporije. Kad dodje na 100% jednostavno nestane.
Always,forever and beyond ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks