Ovo sa paljevinom ujutru i uvece nije normalno. Pa cek, radi li iko ista, ili svi primaju platu da ne bi radili ?
Voda ?
Putarina za Trebinje ili HN ? Pitam ih ja na rampi, za koji dio puta se placa drumarina, kazu oni meni od kruznog toka do rampe. Dobro, a ko odgovara za kanonadu go*ana po putu, kerove, krave i ovce sto non stop idu po putu, rupetinu od odrona od novembra prosle godine, ulje po putu, ogranicenje uglavnom 40 - 60 km/h (ja za isto vrijeme stizem sada u Trebinja kao i prije rekonstrukcije). Znate kakav pogled je bio ovog na naplatnoj rampi. E nek ti je tesko da uzmes tri eura. Ali ajd sve to, nego niko ne gleda sustinu. Ej, preduzece koje je placalo radove na putu je Univerzal Holding iz Beograda, inace ogranak srpskog DB-a. Nisu bili ni mastoviti u kreiranju firme u CG pa su je krstili nesto tipa Univerzal Montenegro. I jos su za ove kvazi radove dobili dobro parce zemljista, i jos naplacuju nazovi drumarinu. Dakle sve ove pare, umjesto u HN idu za Bg.... i za njihove mutne poslove...
Nema mi druge no da razmisljam o novoj selidbi... Sto dalje od CG i Srb... Sve kratkorocni i sebicni interesi se ganjaju..
Ova muzika nije normalna. Pa ko bre dozvoljava distribuciju ovako jakih ozvucenja i montiranje istih u otvorenim prostorima?

Reply With Quote
Bookmarks