A tako vam to ide kada se na vodi racuna o svojim mladim kadrovima.. Mislim da smo o svemu ovome pricali ima i godina dana i da sam napisao da ce takva sudbina da zadesi Jadran, ode Gajo u partizan pa se vi slikajte drugovi moji. A sto nisu potpisali neki ugovor sa njim, ugovor o stipendiranju, sto nisu vasu ponudili stan ili tako nesto? Cekaju da ih zastiti savez..xaaxaaxa a od koga da ih zastiti, od njih samih nesposobnihAli umjesto toga direktora Mracevica treba pitati gdje su mu pare od sponzora nestale, kako to da je on u trenutcima najvece krize Jadrana zavrsio vilu na skveru tik iznad bazena??? Moze li se povuci neka paralela oko toga kako to da se grade vile i bazen u isto vrjeme? Vise nego dovoljno razloga za sumnju.... I tako
E bas ce to da sprijeci Parizan da udje u Jadransku liguSudeci po onome sto moze Jadran da im ponudi ( Bebicu i kompaniji) , oni ce im fino kazati, gospodo draga ako vam to ne odgovara a vi je nemojte igrati
![]()

Reply With Quote
Ali umjesto toga direktora Mracevica treba pitati gdje su mu pare od sponzora nestale, kako to da je on u trenutcima najvece krize Jadrana zavrsio vilu na skveru tik iznad bazena??? Moze li se povuci neka paralela oko toga kako to da se grade vile i bazen u isto vrjeme? Vise nego dovoljno razloga za sumnju.... I tako

Bookmarks