View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte mi reci da ste se zacudili. Kao shto sam vam rekao-nema rezultata i igre-odmah opada interesovanje. Sad je u modi Evrovizija zbog Ramba i to je to.

Ovo je jedan od glavnih razloga zbog kojih i potenciram toliko smjenu Brnovica i promjenu kompletnog nacina vodjenja reprezentacije.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam očekivao, ali eto... Razočara se čovjek! Ne igra nam Cg svake neđelje pa da se ne može stalno izdvajat za to!

Stream i gotovo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Begija bez Kompanija i Vermalena.

Za sad, tim bi trebao da izgleda ovako:

Courtois (Atlético)
    Odoi (Anderlecht), Vertonghen (Ajax), Alderweireld (Ajax), Lombaerts (Zenit)
    Simons (Nurnberg), Fellaini (Everton), Witsel (Benfica)
    Hazard (Lille), De Camargo (Gladbach), Dembele (Fulham)

Ne piše nam se dobro.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva je ovo ekipa ludaka....lagano mogu uzet prvo mjesto u sledece kvalifikacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemaju para za prenos ,moraju isplatit one vrhunske sportske novinare sto su doveli sa IN televizije.Je li moguce da smo tako jadni....Evo i odluke saveza da se buducnost-rudar igra pred praznim tribinama...Sve gore od goreg....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prenos Belgija - Crna Gora:
    Carvas - 19,2E
    Club RTL - 19,2E
    Polsat Sport Extra - 13E

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma kakve pare,za što? ..je li za ove Volkove i slične? ..nadam se da će Belgija da nas nakanta sa jedno pe šest pa neka poslije toga Brnjo i savez dovede još par ovih što im se ne zna koliko država imaju na srcu..
    Naprijed Belgija do pobjede.
    Last edited by Montenegrino-CT; 24-05-12 at 18:04.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo da se desi u nekoj normalnoj drzavi, mnogi bi se pozdravili sa direktorskim foteljama. Ne zanima me ni jedan razlog, hocu da gledam reprezentaciju kad igra!!!
    A kad kuci igramo sa Engleskom, Italijom, Ceskom od jagnjece brigade se ne moze do ulaznice doci. A mi sto ih pratimo na svakom mecu??? :livid::livid:
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/caffe/mesi-ulc...e-clanak-75080

da vidimo sta ce biti od njega... od batrovica i ostalima koji su bili na probu u chelsea, arsenal itd mrka kapa

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

danas slusam na radio ima prenosa ali nisam cuo dje
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Naprijed Belgija do pobjede.
    Ne mogu da vjerujem da ovo pises...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    danas slusam na radio ima prenosa ali nisam cuo dje
    Radio Crne Gore ce prenosit mech iz Belgije.

Ovim penisima iz Televizije zelim brzi rak glave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

- Utakmicu će na golu početi Božović, a u odbrani će igrati Pavićević, Baša, Savić i Jovanović. U veznom redu igraće Drinčić i još jedan igrač u sredini, na lijevom krilu Volkov, a na desnom Bećiraj. U špicu će igrati Vučinić, a iza njega Vukčević - otkrio je karte Brnović.

volkov odma igra...ee moj brnovicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Ne mogu da vjerujem da ovo pises...
    Ništa se nemoj čuditi drug,kad mogu igrati ovi Volkovi mogu vala i ja navijati protiv sve dok ne promjene to što rade.Ovako će prije Brnja otići,valjda..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kolika je kvota na Belgiju? lagano to treba singlovat hiljadu za par sigurnih stotina eura.
    Znaci, zgromice nas.... Nerealno kako mocan sastav imaju.

Ne bih da budem bezobrazan, ali realno, mi smo imali taj baraz i jedinstenu priliku da se plasiramo na Euro i samim tim ispisemo istoriju. Nesto ne vjerujem da ce se tako nesto desiti u skorijoj buducnosti... Pogotovo ne sa likovima poput gdina Brnovica, Milosevica itd....

Nadam se da grijesim

RTCG ruleZ.
    dzizesfakenkrajst.

:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja se nadam da ne griješiš i da će biti vaterpolo rezultat,nekih 7-0 ili slično. Zanima me oće li volko pjevati našu ili njihovu himnu,ko zna možda se ponudi i Belgiji nakon utakmice jer sam neđe pročitao da mu je je to uvijek bila želja da igra za Belgiju..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    na lijevom krilu Volkov, a na desnom Bećiraj. U špicu će igrati Vučinić, a iza njega Vukčević - otkrio je karte Brnović.

volkov odma igra...ee moj brnovicu
    Barem nije slagao da će da proba nove stvari.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volio bih da nasi dobiju 3 0, pa da malo ucutimo svi, strucnjaci.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasi mogu dobit samo ako kladionice namjeste mec
    Kao sto su namjestili da mi izgubilo od Albanije pod goricom.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ništa se nemoj čuditi drug,kad mogu igrati ovi Volkovi mogu vala i ja navijati protiv sve dok ne promjene to što rade.Ovako će prije Brnja otići,valjda..
    Oće, oće. Kako neće. Isto kao Vlaisavljević što je pošao.
    Ja se nadam da ne griješiš i da će biti vaterpolo rezultat,nekih 7-0 ili slično. Zanima me oće li volko pjevati našu ili njihovu himnu,ko zna možda se ponudi i Belgiji nakon utakmice jer sam neđe pročitao da mu je je to uvijek bila želja da igra za Belgiju..
    Navijaj ti slobodno protiv Crne Gore. Imaćeš sigurno dosta onih koji će slijediti tvoj put. S tim što im objasni da ti zapravo Crnu Goru voliš i da navijaš protiv nje iz ljubavi i zbog boljitka, a oni navijaju protivCrne Gore iz mržnje. No eto, makar ćete jednom biti na istoj strani.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Pošto se pričalo o Miljenoviću i Sutjeskoj, Miljenović je reagovao

----------------------------
    ALEKSANDAR MILJENOVIĆ, SELEKTOR OMLADINACA, ODGOVORIO NA PROZIVKE IZ SUTJESKE

Niko nije zapostavljen

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović odgovorio je juče, neposredno pred put u Englesku, Fudbalskom klubu Sutjeska, na prozivke izrečene na konferenciji za novinare u ponedjeljak.
    – Ne želim da ulazim u polemiku, niti mi je to namjera, a ne bih ni komentarisao spisak igrača koji putuje na kvalifikacije. Ali, kada su organizovali konferenciju za novinare posvećenu omladinskoj reprezentaciji, nalazim sa shodno da pojasnim neke stvari. Uvijek sam imao korektnu komunikaciju sa svim klubovima. Već treću godinu sam selektor i ovo je prvi put da se neko oglašava na ovaj način i to neposredno pred put, iako je do sada odigrano i dosta kvalifikacionih, prijateljskih i selektivnih utakmica, a spisak je objavljen prije desetak dana. Sve sam nejasnoće kolegama iz FK Sutjeske mogao da obrazložim u u neposrednoj komunikaciji, ali primoran sam sada na ovaj način. Poznato je da ja vodim generacije 1993. i 1994. Kroz generaciju 1993. iz Sutjeske su pozivani: Radović, Nikolić, Ćuković, Jaredić, Ostojić, Drinčić, Zorić i rizikujem da nekoga ne zaboravim, jer ovog govorim sa aerodroma. Neki su igrali prijateljske, neki selektivne utakmice, a neki su bili učesnici kvalifikacionih turnira. Što se tiče generacije 1994, prije njihovog okupljanja u razgovoru sa tadašnjim njihovim trenerom, a sada sportskim direktorom Jovanom Gardaševićem, predložio mi je Janjuševića i Jovovića, a naknadno i Počeka. Pored njih pozivao sam Radulovića i Višnjića. Janjušević i Poček su prije deset dana bili u mlađoj omladinskoj selekciji i igrali protiv Švajcarske u gostima. Ovo su sve podaci koje je lako provjeriti, da ne nabrajam sve utakmice u kojima su nastupali. Prema tome, iz ovog se jasno vidi da omladinci FK Sutjeska ni u jednom trenutku nijesu zapostavljeni – kazao je Miljenović.
    Strateg „crvenih” se osvrnuo i na komentare Nikšićana da o ulasku u reprezentaciju odlučuju nefudbalski kriterijumi.
    – Što se tiče tih komentara, ali i onih da nisam gledao nijednu utakmicu Sutjeske, to nije vrijedno komentara. Ja sam vaspitan, a i čast mi je što sam selektor omladinske reprezentacije i da mi u razmišljanjima nikada nije bilo ništa nefudbalsko. Svaki vikend provodim gledajući utakmice Prve, Druge i omladinske lige. Sve derbije u kojima su omladinci Sutjeske igrali sam gledao uživo, ali nemam običaj da se javljam klubovima, pogotovo ne trenerima, kada dolazim na stadion. Čak površni poznavaoci fudbala znaju da omladinska selekcija pravi uspjehe i da je tri puta uzastopno u elitnoj rundi kvalifikacija za EP. Dakle, sve se radi u interesu fudbala i sigurno je da je 18 najboljih u ovom trenutku otišlo u Englesku. Sve druge prozivke odbacujem – kaže se u reagovanju Aleksandra Miljenovića.

Kad smo već kod omladinaca

Omladinska reprezentacija sjutra protiv Švajcarske

Omladinska reprezentacija Crne Gore sjutra u kolijevci fudbala počinje takmičenje na turniru elitne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.
    Selekcija Aleksandra Miljenovića debitovaće protiv Švajcarske (sjutrašnji meč počinje u 16 časova), utakmica sa domaćinom Engleskom odigraće se u nedjelju, dok je za 30. maj zakazak okršaj sa Slovenijom.
    Biće to treća sreća za “sokole”, koji su i u prethodne dvije godine učestvovali na turniru elitne runde...
    Crnogorska selekcija kompletirala se danas na Ostrvu, kada su doputovali vezista Rudara Andrija Kaluđerović i golman Čelika Nikola Delibašić (njihovi timovi igrali su finale Kupa u srijedu veče pod Goricom).
    "Veliki uspjeh je što smo se našli u elitnoj rundi. Teško da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali vjerujem da možemo da napravimo neki pozitivan rezultat. Važno je i da ćemo igrati jake utakmice", kazao je selektor Miljenović.
    Konkurencija je žestoka, a domaćin turnira neprikosnoveni favorit.
    "Selekcija Engleske je sastavljena od igrača koji su se već oprobali u Premijer ligi i svakako da su favoriti. Švajcarci takođe imaju dobru generaciju, koja je u generalnoj probi za ovaj turnir savladala domaćina Evropskog prvenstva, Estoniju sa 4:0. Slovenci su u posljednja dva prijateljska meča savladali Austriju kod kuće sa 5:1, te Grčku u gostima sa 4:2. Hendikepirani smo izostankom Šalete Kordića, pogotovo za meč sa Engleskom u kojem bi njegovi kvaliteti došli do punog izražaja", zaključio je Miljenović.
    Na spisku su - golmani: Danijel Petković (Bokelj), Nikola Delibašić (Čelik).
    Odbrana: Boris Tatar, Boris Kopitović (Budućnost), Dejan Milošević (Mogren), Igor Vujačić (Zeta), Filip Mitrović (Mladost), Mirko Mustur (OFK Beograd).
    Sredina: Deni Hočko (Lovćen), Marko Vukčević, Miloš Kalezić (Budućnost), Marko Bakić (Mogren), Marko Janković (Partizan), Hasan Pepić (Karlsrue), Andrija Kaluđerović (Rudar).
    Napad: Luka Đorđević (Mogren), Dejan Zarubica (Crvena zvezda), Aleksandar Boljević (Zeta).

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Oće, oće. Kako neće. Isto kao Vlaisavljević što je pošao.
    Ljudski je vjerovati..

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Navijaj ti slobodno protiv Crne Gore. Imaćeš sigurno dosta onih koji će slijediti tvoj put. S tim što im objasni da ti zapravo Crnu Goru voliš i da navijaš protiv nje iz ljubavi i zbog boljitka, a oni navijaju protivCrne Gore iz mržnje. No eto, makar ćete jednom biti na istoj strani.
    Ne navijam protiv Crne Gore da se odmah razumijemo već protiv brnje i volkova..što se tiče ovih što će "slijediti" ja i oni nikad nećemo biti na istoj strani..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesam li ja lud ili on nije i dalje objasnio zasto nije pozvao Stjepovica i Kosovica koji su odigrali skoro svaku utakmicu prve lige ( 50 meceva zajedno ). Cak je izbjegao i da ih pomene. Rekao je da je neke zvao na prijateljske, zasto nijedan igrac nije na spisku putnika za Englesku? Zoric iz Celika, osvajac kupa Crne Gore, i najbolji strijelac Celika u ligi.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Begija bez Kompanija i Vermalena.

Za sad, tim bi trebao da izgleda ovako:

Courtois (Atlético)
    Odoi (Anderlecht), Vertonghen (Ajax), Alderweireld (Ajax), Lombaerts (Zenit)
    Simons (Nurnberg), Fellaini (Everton), Witsel (Benfica)
    Hazard (Lille), De Camargo (Gladbach), Dembele (Fulham)

Ne piše nam se dobro.

Kako nam se pise,to najvise od nas zavisi.Belgija ima jak sastav,ali ako bi mi igrali kako jedino mozemo,odnosno defanzivno ja onda ne bi bio tako siguran ni da ce nas dobit.Ako cemo(a izgleda da ocemo) izigravat Barselonu kao protiv Ceske,onda gud lak Brnovicu.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne bih se slozio s tobom, jer vidim veliko nepoznavanje fudbalske igre u tvom postu.
    Mi jedino i mozemo da igramo kao Barselona, jer nam je tim takav. I tako bismo drzali igru na sredini terena i cesto na protivnickoj polovini.

Page 1018 of 2254 FirstFirst ... 18518918968100810141015101610171018101910201021102210281068111815182018 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (3 members and 6 guests)

1. avet,
  2. miha,
  3. rebel