Nisam očekivao, ali eto... Razočara se čovjek! Ne igra nam Cg svake neđelje pa da se ne može stalno izdvajat za to!
Stream i gotovo...
Nemojte mi reci da ste se zacudili. Kao shto sam vam rekao-nema rezultata i igre-odmah opada interesovanje. Sad je u modi Evrovizija zbog Ramba i to je to.
Ovo je jedan od glavnih razloga zbog kojih i potenciram toliko smjenu Brnovica i promjenu kompletnog nacina vodjenja reprezentacije.
Deserve's got nothing to do with it.
Nisam očekivao, ali eto... Razočara se čovjek! Ne igra nam Cg svake neđelje pa da se ne može stalno izdvajat za to!
Stream i gotovo...
Begija bez Kompanija i Vermalena.
Za sad, tim bi trebao da izgleda ovako:
Courtois (Atlético)
Odoi (Anderlecht), Vertonghen (Ajax), Alderweireld (Ajax), Lombaerts (Zenit)
Simons (Nurnberg), Fellaini (Everton), Witsel (Benfica)
Hazard (Lille), De Camargo (Gladbach), Dembele (Fulham)
Ne piše nam se dobro.
Bijo si poziw koi se neodbija
kakva je ovo ekipa ludaka....lagano mogu uzet prvo mjesto u sledece kvalifikacije
Nemaju para za prenos ,moraju isplatit one vrhunske sportske novinare sto su doveli sa IN televizije.Je li moguce da smo tako jadni....Evo i odluke saveza da se buducnost-rudar igra pred praznim tribinama...Sve gore od goreg....
prenos Belgija - Crna Gora:
Carvas - 19,2E
Club RTL - 19,2E
Polsat Sport Extra - 13E
Ma kakve pare,za što? ..je li za ove Volkove i slične? ..nadam se da će Belgija da nas nakanta sa jedno pe šest pa neka poslije toga Brnjo i savez dovede još par ovih što im se ne zna koliko država imaju na srcu..
Naprijed Belgija do pobjede.
Last edited by Montenegrino-CT; 24-05-12 at 18:04.
Ovo da se desi u nekoj normalnoj drzavi, mnogi bi se pozdravili sa direktorskim foteljama. Ne zanima me ni jedan razlog, hocu da gledam reprezentaciju kad igra!!!
A kad kuci igramo sa Engleskom, Italijom, Ceskom od jagnjece brigade se ne moze do ulaznice doci. A mi sto ih pratimo na svakom mecu??? :livid::livid:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
http://www.vijesti.me/caffe/mesi-ulc...e-clanak-75080
da vidimo sta ce biti od njega... od batrovica i ostalima koji su bili na probu u chelsea, arsenal itd mrka kapa
danas slusam na radio ima prenosa ali nisam cuo dje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
- Utakmicu će na golu početi Božović, a u odbrani će igrati Pavićević, Baša, Savić i Jovanović. U veznom redu igraće Drinčić i još jedan igrač u sredini, na lijevom krilu Volkov, a na desnom Bećiraj. U špicu će igrati Vučinić, a iza njega Vukčević - otkrio je karte Brnović.
volkov odma igra...ee moj brnovicu
Kolika je kvota na Belgiju? lagano to treba singlovat hiljadu za par sigurnih stotina eura.
Znaci, zgromice nas.... Nerealno kako mocan sastav imaju.
Ne bih da budem bezobrazan, ali realno, mi smo imali taj baraz i jedinstenu priliku da se plasiramo na Euro i samim tim ispisemo istoriju. Nesto ne vjerujem da ce se tako nesto desiti u skorijoj buducnosti... Pogotovo ne sa likovima poput gdina Brnovica, Milosevica itd....
Nadam se da grijesim
RTCG ruleZ.
dzizesfakenkrajst.
:lolblue:
Ja se nadam da ne griješiš i da će biti vaterpolo rezultat,nekih 7-0 ili slično. Zanima me oće li volko pjevati našu ili njihovu himnu,ko zna možda se ponudi i Belgiji nakon utakmice jer sam neđe pročitao da mu je je to uvijek bila želja da igra za Belgiju..
Volio bih da nasi dobiju 3 0, pa da malo ucutimo svi, strucnjaci.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Nasi mogu dobit samo ako kladionice namjeste mec
Kao sto su namjestili da mi izgubilo od Albanije pod goricom.
Oće, oće. Kako neće. Isto kao Vlaisavljević što je pošao.
Navijaj ti slobodno protiv Crne Gore. Imaćeš sigurno dosta onih koji će slijediti tvoj put. S tim što im objasni da ti zapravo Crnu Goru voliš i da navijaš protiv nje iz ljubavi i zbog boljitka, a oni navijaju protivCrne Gore iz mržnje. No eto, makar ćete jednom biti na istoj strani.
Dick Laurent is dead!
Pošto se pričalo o Miljenoviću i Sutjeskoj, Miljenović je reagovao
----------------------------
ALEKSANDAR MILJENOVIĆ, SELEKTOR OMLADINACA, ODGOVORIO NA PROZIVKE IZ SUTJESKE
Niko nije zapostavljen
Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović odgovorio je juče, neposredno pred put u Englesku, Fudbalskom klubu Sutjeska, na prozivke izrečene na konferenciji za novinare u ponedjeljak.
– Ne želim da ulazim u polemiku, niti mi je to namjera, a ne bih ni komentarisao spisak igrača koji putuje na kvalifikacije. Ali, kada su organizovali konferenciju za novinare posvećenu omladinskoj reprezentaciji, nalazim sa shodno da pojasnim neke stvari. Uvijek sam imao korektnu komunikaciju sa svim klubovima. Već treću godinu sam selektor i ovo je prvi put da se neko oglašava na ovaj način i to neposredno pred put, iako je do sada odigrano i dosta kvalifikacionih, prijateljskih i selektivnih utakmica, a spisak je objavljen prije desetak dana. Sve sam nejasnoće kolegama iz FK Sutjeske mogao da obrazložim u u neposrednoj komunikaciji, ali primoran sam sada na ovaj način. Poznato je da ja vodim generacije 1993. i 1994. Kroz generaciju 1993. iz Sutjeske su pozivani: Radović, Nikolić, Ćuković, Jaredić, Ostojić, Drinčić, Zorić i rizikujem da nekoga ne zaboravim, jer ovog govorim sa aerodroma. Neki su igrali prijateljske, neki selektivne utakmice, a neki su bili učesnici kvalifikacionih turnira. Što se tiče generacije 1994, prije njihovog okupljanja u razgovoru sa tadašnjim njihovim trenerom, a sada sportskim direktorom Jovanom Gardaševićem, predložio mi je Janjuševića i Jovovića, a naknadno i Počeka. Pored njih pozivao sam Radulovića i Višnjića. Janjušević i Poček su prije deset dana bili u mlađoj omladinskoj selekciji i igrali protiv Švajcarske u gostima. Ovo su sve podaci koje je lako provjeriti, da ne nabrajam sve utakmice u kojima su nastupali. Prema tome, iz ovog se jasno vidi da omladinci FK Sutjeska ni u jednom trenutku nijesu zapostavljeni – kazao je Miljenović.
Strateg „crvenih” se osvrnuo i na komentare Nikšićana da o ulasku u reprezentaciju odlučuju nefudbalski kriterijumi.
– Što se tiče tih komentara, ali i onih da nisam gledao nijednu utakmicu Sutjeske, to nije vrijedno komentara. Ja sam vaspitan, a i čast mi je što sam selektor omladinske reprezentacije i da mi u razmišljanjima nikada nije bilo ništa nefudbalsko. Svaki vikend provodim gledajući utakmice Prve, Druge i omladinske lige. Sve derbije u kojima su omladinci Sutjeske igrali sam gledao uživo, ali nemam običaj da se javljam klubovima, pogotovo ne trenerima, kada dolazim na stadion. Čak površni poznavaoci fudbala znaju da omladinska selekcija pravi uspjehe i da je tri puta uzastopno u elitnoj rundi kvalifikacija za EP. Dakle, sve se radi u interesu fudbala i sigurno je da je 18 najboljih u ovom trenutku otišlo u Englesku. Sve druge prozivke odbacujem – kaže se u reagovanju Aleksandra Miljenovića.
Kad smo već kod omladinaca
Omladinska reprezentacija sjutra protiv Švajcarske
Omladinska reprezentacija Crne Gore sjutra u kolijevci fudbala počinje takmičenje na turniru elitne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.
Selekcija Aleksandra Miljenovića debitovaće protiv Švajcarske (sjutrašnji meč počinje u 16 časova), utakmica sa domaćinom Engleskom odigraće se u nedjelju, dok je za 30. maj zakazak okršaj sa Slovenijom.
Biće to treća sreća za “sokole”, koji su i u prethodne dvije godine učestvovali na turniru elitne runde...
Crnogorska selekcija kompletirala se danas na Ostrvu, kada su doputovali vezista Rudara Andrija Kaluđerović i golman Čelika Nikola Delibašić (njihovi timovi igrali su finale Kupa u srijedu veče pod Goricom).
"Veliki uspjeh je što smo se našli u elitnoj rundi. Teško da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali vjerujem da možemo da napravimo neki pozitivan rezultat. Važno je i da ćemo igrati jake utakmice", kazao je selektor Miljenović.
Konkurencija je žestoka, a domaćin turnira neprikosnoveni favorit.
"Selekcija Engleske je sastavljena od igrača koji su se već oprobali u Premijer ligi i svakako da su favoriti. Švajcarci takođe imaju dobru generaciju, koja je u generalnoj probi za ovaj turnir savladala domaćina Evropskog prvenstva, Estoniju sa 4:0. Slovenci su u posljednja dva prijateljska meča savladali Austriju kod kuće sa 5:1, te Grčku u gostima sa 4:2. Hendikepirani smo izostankom Šalete Kordića, pogotovo za meč sa Engleskom u kojem bi njegovi kvaliteti došli do punog izražaja", zaključio je Miljenović.
Na spisku su - golmani: Danijel Petković (Bokelj), Nikola Delibašić (Čelik).
Odbrana: Boris Tatar, Boris Kopitović (Budućnost), Dejan Milošević (Mogren), Igor Vujačić (Zeta), Filip Mitrović (Mladost), Mirko Mustur (OFK Beograd).
Sredina: Deni Hočko (Lovćen), Marko Vukčević, Miloš Kalezić (Budućnost), Marko Bakić (Mogren), Marko Janković (Partizan), Hasan Pepić (Karlsrue), Andrija Kaluđerović (Rudar).
Napad: Luka Đorđević (Mogren), Dejan Zarubica (Crvena zvezda), Aleksandar Boljević (Zeta).
Dick Laurent is dead!
Jesam li ja lud ili on nije i dalje objasnio zasto nije pozvao Stjepovica i Kosovica koji su odigrali skoro svaku utakmicu prve lige ( 50 meceva zajedno ). Cak je izbjegao i da ih pomene. Rekao je da je neke zvao na prijateljske, zasto nijedan igrac nije na spisku putnika za Englesku? Zoric iz Celika, osvajac kupa Crne Gore, i najbolji strijelac Celika u ligi.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ne bih se slozio s tobom, jer vidim veliko nepoznavanje fudbalske igre u tvom postu.
Mi jedino i mozemo da igramo kao Barselona, jer nam je tim takav. I tako bismo drzali igru na sredini terena i cesto na protivnickoj polovini.
Bookmarks