Ovi su kese sto igraju protiv Marselja,medju zadnjima su i nisu dobili mec 8 kola vec,od toga kuci 5 meceva. Gubili su i po 5-2 pa ne vidim zasto Marselj ne bi mogao kao sto je i bobby rekao i sa hendikepom da dodje posebno jer im treba pobjeda da im se moral digne.
Benfika-Porto GG @ 1.55 ili GG3+ @ 2.00
Dvije napadacki orijentisane ekipe,igrali prije nekoliko i u ligi 2:3 za Porto je bilo. U prvoj utakmici ove sezone je takodje bilo 2:2. Sve ide u prilog da ce biti golova,pogotovo jer je i kup utakmica.
Valensia strasno igra u zadnje vrijeme,moze li Buducnost da im se suprostavi?![]()
WTA Miami
19:30h
Domingez - Jovanovski 1, @2.00
Last edited by BlackVelvet; 20-03-12 at 16:38.
Who let the dogs out
Zna li iko zasto mi ne stize pismo od manibejkersa sa veri.kodom?jer bez tog koda nema rada preko njih ili moze?!
World»Club Friendly
20:30 Cork City - Waterford TIP-2 / ODD: 5.20
Panathianikos-1
Furth-GG
Birminghem-2
Sheffield w-1,3+
KV:9,9
ovo sam ja odigra![]()
2 zicera za noćas.
Šefild 1.6
Oksford 1.7
Sefild 1-1 2.7
Oksford 1-1 2.45
pojma nemas. no takvi danas dobijaju![]()
2 zicera od mene, Marsej i Dortmund.
cekam buducnost citu jedinicu aaaa izdrzite plizzz
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Portland-Milvoki 2 2.20
Milvoki je doveo Monta Elisa top igraca,dok je su se ovi rasformirali ,ako oce neko sigurnije H2 +4,5
Bogami mrka kapa od ovog Sefilda na golove :/ A 8 : 4 u suteve i ne htje makar jedan uc na poluvrijeme ...
kako me s*eba ovaj kristal p.
cekao sam ih za pare 1-1 :/
mene ce na kraju sefild da zakolje...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sto je sa Leedsom u picku materinu, kako debilna ekipa?!
Eo sefild 2 komada pade za 2 minutaSad ga i Birningem primi mada mislim da ce oni to okoncat do kraja kako treba
Leeds 3-5 ??????
Kakva namjestaljka Portsmauth-Birningem , dobija birnigem crveni ne prodje minut eo 2-1 to je to...pa vise srece drugi put :/
Leeds najludja ekipa na kugli zemaljskoj.Padam cesto na njih ali su mi omiljeni, ovo mogu samo oni![]()
A sto je ovo, zasto ja ubacim na tiket lids nije mi jasno..
There are currently 50 users browsing this thread. (0 members and 50 guests)
Bookmarks