a holandjani ga vise nece omirisat moj tiket
Who let the dogs out
kako ja kiksah.. zadnje pare na online uplatih roma manje, sporting manje (uhvatim te 2) i dodah espanjol manje a ne vidjeh da imaju igraca vise.... i dali su ga za 3:1 pih pih pih![]()
juve vs milan gg (1,74) uzevsi u obzir forme ovo dvoje reko bi da je ovo poklon kvota na ovaj tip..
edit: da se proba ovako:
doncaster gg (1,73)
west ham gg (1,86)
birmingham 3+ (1,95)
reading gg (1,65)
Last edited by Shadow'91; 20-03-12 at 00:37.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i za ove rane jutarnje sate troje japanaca da probam:
yamgata gg (1,72)
fukoka 3+ (1,80)
oita 0-2 (1,70)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pogešan rezultat sam ubacio, bilo je Lacio-Đenova 1:2 (1:0) 18.09.2011 http://www.betexplorer.com/soccer/it...atchid=6811795 ove sezone.
Svejedno, ne dođe Roma sinoć(
Crystal Palace - Barnsley 1 1.85 singl dana
Russia!
i meni je zapao sa oko
dubl:
Donkaster 1
Lids 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
evo sto sam nasao za donkaster :Doncaster u poslednjih 10utakmica jednom su triumfovali, 3 kljucna odbranbena igraca su povredjena i pored njih jos par: Spurr, Stock, Woods, Bamogo, George... Mivol je poslednju utakmicu protiv Southampton/a izgubio bas nesrecno do 85min su imali rezultat od 2-1 kad su usledila 2 sok penala za goste koje su olako realizovali, pored toga u ovom mecu milvol je bio bolja ekipa i definitivno ne zasluzuju trenutnu poziciju na tabeli ovom pobedom su sebe koliko toliko sacuvali od opasne zone.
Russia!
jesu li sigurne ove informacije o povredama?
Shrewsbury 1
Rotheram 1
Swindon 1&D2+
K Palas 1
Sheff Wed 1
trebalo bi ovaj birminghem danas da dodje 2 (2,00), portsmouth je pretrpio bankrot i oduzimanje bodova, a birmingham se bori da odrzi tu play off poziciju, a kako je velika guzva za te gornje pozicije moraju da iskoriste ovaj mec i uzmu sva tri boda.. uostalom dva najbliza pratioca blackpool i middlesborough imaju teske meceve i ako kiksaju birminghem bi mogo da pobjegne na 2-3 boda razlike.. (west ham docekuje middlesborough, a blackpool docekuje leicestera u srijedu)
Sheffield Wednesday - Walsall Tip 3+, Kvota 1.8
Sheffield se nalazi na 3 mjestu i bori se za 2 poziciju koja vodi u drugu ligu. Ove godine su dali 64 gola a primili 43 na 37 meceva. Sa druge strane Walsal koji se bori za opstanak dao je 35 golova na 36 meceva a primio 41. Kad je Sheffield bio domacin, nije bilo 0-2. Zadnji mec kad je Walsal bio domacin je zavrseno 2:1.
2010/2011 Sheffield Wed - Walsall 3:0
2004/2005 Sheffield Wed - Walsall 3:2
2002/2003 Sheffield Wed - Walsall 2:1
2001/2002 Sheffield Wed - Walsall 2:1
Piterboro-Reding 4+ @2.85
Piterboro se nalazi na 18 mjestu u Campionsipu,10 bodova vise od mjesta za ispadanje i uz gol razliku 56:60. Ekipa je napadacki nastrojena i olako primaju golove sto po kazuje i statistika. Reding nasuprot se nalazi na 2 mjestu,i zaista su u nevjerovatnoj formi,dobivsi 9 od zadnjih 10 meceva uz samo jedan nerjeseni. Davaju dosta golova,a znaju i da prime po neki. Uz ovaj tip ide i tradicija gdje u prosjeku pada i do pet golova po mecu. Srecno!
K.Palas , Birningem , Sefild V 3+
Kvota 6,3 sa 10e![]()
Po meni,fix dana
Panatinaikos - Macabi +6.5 h2 .
mislim da se ovo ne moze promasiti.
1908.
Buducnost - Valensija 2
Juventus - Milan GG
Marsej 2
----------------------
kako dolazi tenis neke kvalifikacije..pratitemm.
![]()
Blekburn-Sanderlend - 3+
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Marsej mora da pobijedi, za 7 dana igraju protiv bajerna, pobjeda u ovoj utakmici ce podic moral ekipi, nisu dobili 7 utakmica u ligi(zadnjih 5 izgubili), a i nista u ligi ne mogu da urade tako da ce ozbiljno shvatit ovu kup utakmicu i izvest skoro cijelu prvu postavu, ako ne i nepromijenjenu od vikenda. Mislim da lagano dolazi i h2.
There are currently 65 users browsing this thread. (0 members and 65 guests)
Bookmarks