A ko nije, hahahha. Super...![]()
Rado bi prozivjela neke trenutke ponovo..
Ća je život vengo fantažija!
Leleskinje, boboskinje,koga ceteeee)
tamagochi moj jadni....3 dana prezhivio nije![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nikad autice nisam imao. Nisam ih volio. Ali sam imao gomilu robota i raznih transformersa. Bio sam jedino dijete u kraju koje je takve igracke voljelo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dosta toga se pominje ovdje,a bogami dosta toga i ne ...sjetice se neki i ovoga,nesto je pominjano prije ali nema veze![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Mali veseljace, nikada neces odrasti...
![]()
Ća je život vengo fantažija!
Ja sam ih imao ali samo zbog toga jer su se svi oko mene igrali sa njima. Ja nikakav osjećaj igre sa njima nijesam imao i osjećao. Jer mi je to bilo glupo kao i dan danas... Vučem auto po tepihu, stolu i govorim BRMMM BRMMM BRMMM... veze bez.
Iskreno moja omiljena igračka je bila štipavica. U tome sam uživao, od štipavica sam pravio pištolje, kuće, ljude, robote, transformerse, vojnike itd...
Love, peace and respect.
Vala, zbilja, ni meni nikad lutke nisu bile interesantne kao svim ostalim djevojcicama. Imala sam ih, naravno, ali se nikad nisam igrala sa njima, to mi je bilo tako dosadno... Milije mi je bilo poigrati zmurke, izmedju dvije vatre, core bake, rata, lastike, glumatati nekakve princeze, profesore, doktore, prodavce (kad se sjetim tih artikala i nekakvih kasi i popisa hahahah), pjevati, igrati, praviti nekakva sklonista, isprobavati majkine stikle, sminku, nakit (uh, te srece!) - nego ista!![]()
![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
hahahahhahah bas
ccc ostaralo se![]()
hahahhaha, sad se sjetih onoga 'spustaaaaaj mooooost, diiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiii mooooost!'![]()
hahahahahahhahah....
i "slatka mala izvrnuta torto...svi te vole....svi te cene....slatka mala izvrnuta torto...dno ti na vrhu stoji"...hahahahahahahahha..
pa je li bi bilo glupljeg crtaca od toga....![]()
![]()
A nemoj, ja sam plakala na onaj 'umocicu...', uh koliko mi je zao bilo one djece, majko mila...Originally Posted by aLaPaCha
))
i na njega jednom, ali kad sam bila starija, a na cira sam svaki put ogrijesila od placa... aooo kad se sjetim...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Hahhahahahha...e ja vala nijesam... Imala sma chak i video kasetu....Sjecam se majka nam je kupila sa sve nekim prelijepim pakovanje...i bili su na njoj taj crtac sa UMOCICU, ili "negde u zemlji snova", koji inache datira iz '36 godina...
...i onaj sa onom pticom nekom.....Ma, cijela kolekcija tih iz te famozne 36.godine
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks