Samo li śutra ne nađem neseser pun klikera ima nekog da odrobijam doma...![]()
Сјећам се тога серхи, откад не виђех ту справу.
Само да знате колико сам патио што немам аутиће што мијењају боју.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Samo li śutra ne nađem neseser pun klikera ima nekog da odrobijam doma...![]()
#fakenews
Kakav čovjek, što free bird reče, nevjerovatno... Još mi je u śećanju ostala urezana emisija koju sam gledao dok sam imao manje od 10 godina, sa dječakom bez ruku koji piše i crta nožnim prstima... Uhvatih prije jedno pola godine reprizu njegove emisije o đetetu iz doma u Sarajevu, malo je falilo da zaplačem... Fale nam ovakakvi ljudi prije svega, a tek posle toga ovakvi novinari...
#fakenews
O, Serhi. Poslije toliko godina otvori mi oci sta bi ta sprava.
I am so post-rock I shit sad birds.
Hahahahahahahah o qq cega si se sjetioImao sam ja jedan al dosadi posle 2h igranja sa njim (makar se sjecam tako) treba si pod toplu vodu da ga drzis da bi on promjenio boju .... posle ga ''izdzaras'' malo i to je to ... nisi nista propustio
Ja sam patio sa onim igrackama onog italijasnkog crtanog sa NABILDOVANIM MISEVIMA I AJKULAMA ako se sjecate ... mislim davali su se na raiuno![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Attachment 80470
Attachment 80471
Attachment 80472
Pesma leti po svetu,
Kroz Pariz, London i Bec,
Imamo gosta poetu
I dajem novu rec!
- 5 bambija za sve na temi!
Alo, JA sam se sjetila autica koji mijenjaju boju, i bas je propustio dosta! E.
Koliko sam samo staza i raskrasnica za autice na livadi napravila od zemlje, sa osusenim borovim iglicama kao trotoar, i drvorede smo sadili, pa tuneli, parking mjesta, zgrade i ostalo. Pa sutra jedva cekas da se probudis da nastavis gdje si stao sa gradnjom. Uf.
majorete ha ?najbolji autici ikad pa ga gurnes da skakuce na federe i gledas kako je dobar jebenti , sjecal se ko lustera jedno vrijeme sa fake kristalima sto odu u braon boju pod vodom ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
hahahahah e tos i ti likovi !!! U to doba jedan tajkun u zacetku je svom sinu kupio ove igracke ... da zna samo kako sam ga mrzio i da sam se samo zbog toga druzi sa njim ne bi mu sve jedno bilo
A kad vec pomenu ... sjecate li se one igre po IVICNJACIMA sa auticima pa ig gurkas ... mislim da smo to zvali JEDAN DVA ?! Obicno smo pravili na ivicnjake staze kako bi bilo teze jer ako ga gurnes ''lose'' pane ti sa ivicnjaka ... jos ako nije bilo sa ''druge'' strane ivicnjaka TROTOARA ihaaaaaaaaaa to je bilo pravo mora si da budes ekspert![]()
Brate, ti si bas CRKA. Pogledaj predhodnu stranicu ili par njih unazad.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ako cu Crkaaaano mi pade na pamet ...
:mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
I sad mi ponekad dodje da uradim to..Ali jbg, nema takvih vrata
![]()
You'll Never Smoke Alone..
Ja skroz zaboravio na ovo....eee sve li se radilo![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
a sto bi ono ljudi, kao neka plasticna kartica, i upreš prstom i ostaju boje, i sa strane boje koje koznacavaju kakvo ti je zdravlje?
ja evo par godina trazim te autice sto mijenjanju boju, i nailazio sam na neka sranja od modela, strasno ruzni modeli. nedje 2008 sam isao za beogra di tamo sam ih trazio i nidje nista.
Sad postoji (cak) jedan jedini model u citavu podgoricu, nevezano dje se podje. A taj model je sra.nje zivo.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja jesam, sve!![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
i jaaaaa)))
Me, myself and I
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks