Originally Posted by
neTko_iz_mase
Ovo mi je omiljena prica! Mi presli Igman planinu, mi tako nesebicni,, mi opersiali krajnike, mi heroji... Ne, dragi prijatelju, isao si tamo da se zabavljas, da se druzis, naloces, izdimis kutiju-dvije cigara, vidis Prag, islikas se i naravno - bodris svoju reprezentaciju! Nijesi bjezao iz sibirskog zatvora, vec si gledao utakmicu! Da je u pitanju neka utakmica nase lige, razumio bih te do neke granice, ovako... Mrka kapa! Znaci, Mirko nema motiva da igra Evropsko prvenstvo? Razumio bih da se radi o igracu koji je konstantno los, ali ovo...
Ja se nadam da ce se navijaci vratiti, u razmisljanju, u 'filipovicevo luzersko doba', inace ce biti mrtvih ako ne osvojimo ovo svjetsko!
Recite mi nesto iskreno, da li vi stvarno mislite da nasa 'sudbina' toliko zavisi od trenera? Ja nesto nijesam vidio da smo mi ikad imali igru. Svaka utakmica nam je zavisila od uspjesnosti individualnih akcija i tako ce biti i u narednom periodu. Zasto? Jednostavno, zato sto mi nemamo sredinu terena! Kada je Kranjcar postao selektor nase reprezentacije i napravio seriju poraza, nijeste mu zvizdali i trazili ostavku, JER NIJESTE NI DOLAZILI NA STADION!! Toliko ste imali povjerenja u selektora i nacionalni tim! Podsjeticu vas da smo nakon onog dobrog starta u kvalifikacijama, imali par prijateljskih koje su bile gore od ove danas. Sjeca li se ko poluvremena protiv Azerbejdzana, kad nijesmo dva puta sutnuli? Sto smo napravili protiv Uzbekistana za citavu utakmicu? Tada nam je vazna bila samo pobjeda, ali izgleda da su apetiti malo porasli.
Mnogi pokazuju prstom na Brnu kao na glavnog krivca za ispadanje od Ceske i kao najveci razlog navode njegovu 'preofanzivnu' taktiku. Da nijesmo primili neki gol iz kontre?? Da nije Brna kriv za gol sa 30 metara? Da nije za onaj iz prekida? U drugom mecu, da nije Ceska napravila neku kontru, da nije BILO STO napravila za 80. minuta? Na kraju smo ga primili tako sto je covjek prosao kroz trojicu! Jedina razlika izmedju ova dva trenera je SRECA (ili Bonja, kako ko voli). Nije zasluga trenera kad ga Delibasic da u nadoknadi, niti krivica kad ga Mirko promasi sa metar. No, danas sam toliko gluposti cuo da mi se vise i ne ide na stadion. Neki su cak trazili od Jovetica da izadje napolje... Smijesan narod!
Kao sto sam rekao i pred pocetak proslih kvalifikacija - Samo da dobijemo prvu!
Ako je neko od vas anti-Brnovicevaca voljan, spreman sam da se kladim u neku vecu sumu novca da cemo zavrsiti minimum drugi u predstojecim kvalifikacijama...
Bookmarks