e zabprawih da recem necesto al cete sad reci da umisljam pri ulasku beciraja i mise beciraj dobio gromoglasniji aplauz a misu se skro cuo nije ne znam cemu toliko negodovanje prema njemu jes da nije savrsenal oca mu ***** kapiten je i pola tima
Da se oće makar jednom strefit da Vučinić ovako odigra za Crnu Goru jer nije da mu saigrači neumiju bačit lopta ka ove golove što je lagao dao a dao ih je masu
deuscroix
Dakle Brnovic je isprobavao - vec probane igrace!? Sem njih 2-3 ostali su iznijeli teret posljednjih kvalifikacija.
Gledajuci sve sanse - odlican rezultat.
Ovoj reprezentaciji ako nedostaje makar jedan od dvojca Vucinic-Jovetic - mrka kapa.
Brnovicu, idi treniraj Ribnicu, Kom ili Graficar, prepusti mjesto nekome ko zna posao. Pa svoj sistem, u kom se branis od jebenog Islanda, uspostavljaj u nekom od navedenih timova.
Svi danas igraju fudbal, vjetar, neravan teren...ne prolazi kod mene ta prica.
P r i m o r a c
Ovo mi je omiljena prica! Mi presli Igman planinu, mi tako nesebicni,, mi opersiali krajnike, mi heroji... Ne, dragi prijatelju, isao si tamo da se zabavljas, da se druzis, naloces, izdimis kutiju-dvije cigara, vidis Prag, islikas se i naravno - bodris svoju reprezentaciju! Nijesi bjezao iz sibirskog zatvora, vec si gledao utakmicu! Da je u pitanju neka utakmica nase lige, razumio bih te do neke granice, ovako... Mrka kapa! Znaci, Mirko nema motiva da igra Evropsko prvenstvo? Razumio bih da se radi o igracu koji je konstantno los, ali ovo...
Ja se nadam da ce se navijaci vratiti, u razmisljanju, u 'filipovicevo luzersko doba', inace ce biti mrtvih ako ne osvojimo ovo svjetsko!
Recite mi nesto iskreno, da li vi stvarno mislite da nasa 'sudbina' toliko zavisi od trenera? Ja nesto nijesam vidio da smo mi ikad imali igru. Svaka utakmica nam je zavisila od uspjesnosti individualnih akcija i tako ce biti i u narednom periodu. Zasto? Jednostavno, zato sto mi nemamo sredinu terena! Kada je Kranjcar postao selektor nase reprezentacije i napravio seriju poraza, nijeste mu zvizdali i trazili ostavku, JER NIJESTE NI DOLAZILI NA STADION!! Toliko ste imali povjerenja u selektora i nacionalni tim! Podsjeticu vas da smo nakon onog dobrog starta u kvalifikacijama, imali par prijateljskih koje su bile gore od ove danas. Sjeca li se ko poluvremena protiv Azerbejdzana, kad nijesmo dva puta sutnuli? Sto smo napravili protiv Uzbekistana za citavu utakmicu? Tada nam je vazna bila samo pobjeda, ali izgleda da su apetiti malo porasli.
Mnogi pokazuju prstom na Brnu kao na glavnog krivca za ispadanje od Ceske i kao najveci razlog navode njegovu 'preofanzivnu' taktiku. Da nijesmo primili neki gol iz kontre?? Da nije Brna kriv za gol sa 30 metara? Da nije za onaj iz prekida? U drugom mecu, da nije Ceska napravila neku kontru, da nije BILO STO napravila za 80. minuta? Na kraju smo ga primili tako sto je covjek prosao kroz trojicu! Jedina razlika izmedju ova dva trenera je SRECA (ili Bonja, kako ko voli). Nije zasluga trenera kad ga Delibasic da u nadoknadi, niti krivica kad ga Mirko promasi sa metar. No, danas sam toliko gluposti cuo da mi se vise i ne ide na stadion. Neki su cak trazili od Jovetica da izadje napolje... Smijesan narod!
Kao sto sam rekao i pred pocetak proslih kvalifikacija - Samo da dobijemo prvu!
Ako je neko od vas anti-Brnovicevaca voljan, spreman sam da se kladim u neku vecu sumu novca da cemo zavrsiti minimum drugi u predstojecim kvalifikacijama...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
bez jovetica i vucinica crno bi nam se pisalo....a i ovako nam se pishe tamno teget bojim se....
pijandura bozhovic katastrofa, cus klanjaju mu se u rumuniju hahahahaha
savic izgubljen skroz, simon gattuso nikakav, drincic nikakav, jovanovic nikakav, damjanovic standardno nikakav
shto se ne isprobavaju ovi novi igrachi? pa nek izgubimo, bar da vidimo kakvi su
shto novakovic ne igra standardno?
shto igramo sa 4 napadacha kad ne umijemo? bojao sam se da ne ubachi josh kojeg kad primismo gol...btw ko uopshte igra sa 4 napadacha??? :?
jovetic i vucinic komentara bez <3
P.S: dje je TheLucas, dje se izgubi taj chovjek....falje mi njegove analize :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Dragi moj Kefalo, volio bih ja da je to tako, ali sve ti je to tuc muc. Jovanovic u svom klubu igra shtopera. Savic je protiv Engleza igrao desnog. Dzudovic je bio dje je i vazda. Basha jeste najbolji igrac nashe odbrane, ali on je injury prone i moramo se na to i navici. Problem je onaj stopostotni ignorant koji igra po lijevoj strani i onaj koji ga drzhi gdje ga drzhi. Sa Pejovicem je cak izgledalo bolje-jes on limitiran puno, ali makar zna da se postavi na terenu. V. Bozovic ni to ne umije.
Sad si poceo kao navijaci Barcelone kad kiksaju utakmicu-jes da smo imali malo shansi ali smo "dominirali" i imali 574 pasaOriginally Posted by Kefalo
Nema to nikakve veze-mi smo tu Englesku, na Wembleyu, bez Vucinica i Jovetica sveli na ravno 3 shanse(dvije je odbranio golman). Mi smo imali jednu. To je bolji statisticki skor od vecine ekipa koje dodju na Wembley. I vjeruj mi da to nije slucajno doshlo, niti smo 4 utakmice bili bez primljenog gola jer je eto golman imao "dobre noci". To je odbrana koja zna shta radi na terenu, i ekipa koja zna shta radi na terenu. Ovo sinoc(a tako je bilo u svakoj utakmici pod Brnovicem osim drugog poluvremena protiv Engleza kad smo imali igraca vishe a ovima bilo dosta nerijeseno) je tuga bozhija. Kazhe trener: igracemo presing na protivnicku odbranu-a onda 5 puta gledam scenu kako tri nasha igraca bezglavo trce na jednog defanzivca Islanda(alo ljudi, Island) koji hladnokrvno doda drugom i sve ih posalje kod Feta na porciju zeljanice. I onda nam je Vucinic kriv shto ne trci. Kako da ne
![]()
Kojeg strpljenja Kefalo? Nama je ona Cheshka bila sad pa ko zna kad, a ovaj Brazil nam je, bojim se, poslednja shansa za dugi niz godina. Jer pazi neshto, posle 2014 Pavicevica, Bashe, Pekovica, Vucinica, Delibasica, Novakovica, Drincica...vjerovatno nece biti u reprezentaciji. A kad se uzme u obzir shto onaj nepomenik radi sa mladom ekipom-sumnjam da cemo imati bash kvalitetne zamjene. I tuga, bash tuga je gledati kako ta, vrlo je moguce, poslednja shansa za neko vrijeme, ide u nepovrat zbog totalne ignorancije selektora(koji to nije, cim dozvoljava da mu se igrac klase i kalibra V.Bozovica onako dere u sred utakmice) i arogancije celnika FSCG, preciznije predsjednika te organizacije.Originally Posted by Kefalo
Stevan je jedan od najboljih igraca Calcia ove sezone, Mirko igra odlicno u Juventusu i to na poziciji gdje se vishe asistira nego daje golova(stoga i ima vise asistencija), Vukcevic nije u nekoj pas-gol formi ali zato brate se i igra defanzivna formacija-kad smo igrali na 1:0 svaku Simon je sve to nadoknadjivao sjajnom defanzivom i igrom po krilu. Bonja brani evo vec 3-4 mjeseca redovno u klubu, a koliko god ja ne podnosio City(a prilicno ga ne podnosim)-iskreno ne vidim sto Savicu tamo fali. Nije to nikakav problem-problem je u covjeku koji niti umije, niti hoce da radi posao selektora reprezentacije. Jer kad ti neko kazhe da zheli da igra pas igru i na posjed, a onda mu glavni playmaker bude Drincic, to mozhe biti samo ili totalna neznalica ili neko ko se namjerno nameracio da upropasti ekipu. Ovo drugo nije sigurno, zato je ovo prvo.Originally Posted by Kefalo
Niko nije nezadovoljan rezultatom. Ali zakljucak ti ne valja-jer je citava prica o tome da se ovakvim metodima nivo igre NE MOZE podici. Jer mi svaku utakmicu(ukljucujuci i ovu sinoc) konstantno igramo GORE od prethodne.Originally Posted by Kefalo
P.S. I dajte molim vas, ne samo ti Kefalo nego se svima obracam, da ne slusamo gluposti o vjetru, terenu i tako dalje. Kriv je vjetar, sudija, Mirko Vucinic, Cico Kranjcar, Marko Miljanov...svi su krivi samo nije onaj koji ne radi svoj posao. E to je ta vrsta pecke price.
Last edited by Recordare88; 01-03-12 at 07:35.
Deserve's got nothing to do with it.
netko iz mase, kefalo potpuno se slažem.
svi zaboraviše da jedva dobismo vels ođe (prečka i go iz ofsajda u zadnjih 10 min), švajcarska 3-4 100% šanse nije iskoristila, u sofiji dali go iz prvog prelaska centra, a prije toga bugari kampovali u naš 16erac, london da ne pominjem. još je najbolja igra bila protiv budara u prvih 60 min ođe, al smo onda potpuno pali, imali sreće što i ne izgubismo na kraj. kad bi nabrojali samo sudijske nepravde i nesrećne okolnosti koje su bile protiv nas u prvom ciklusu (go georgijeva u nadoknadi, mirkovu šansu pred kraj utakmice u lećeu,izmišljeni penal za žabare i vjerovatni crveni za kanavara u pg, igranje bez cijele prve postave u gruziji, očigledan penal ne sviran u dablinu...) dolazimo do činjenice da bi uz malo sreće i tada bili u borbi za 2.mjesto.
Mislim da je borba za 2. poziciju nešto što je realnost ove reprezentacije i da u zavisnosti od forme igrača i zdravlja igrača, rezultata na početka kvalifikacija, pa što da ne kažemo i sreće odlučivati da li ćemo i dolaziti do cilja ili ne.
Što reče neko, kako bi tek zviždali protiv albanije kad smo odigrali možda i najgoru utakmicu u pg, ali srećom tada niste ni bili tu. za ovaj ciklus imamo izabranog selektora i sviđalo se to nama ili ne, teško će biti mijenjan u skorije vrijeme, tako da bi umjesto zvižduka i ćeranja bolje bilo da se da podrška i njemu i momcima bar dok se ne odigraju prve utekmice na jesen.
Da ne komentarishem ostatak posta jer ce rasprava krenuti u pravcu vec sto puta ispricane price, nego da se zadrzhim na ovom. Sa igrom kakvu prikazujemo od novembra 2011 realnost ove ekipe je borba za 5-o mjesto sa Moldavijom. Svi bi mi voljeli da se osvoji Svjetsko, ali treba realnosti pogledati u oci. Prvi preduslov da se ovakva situacija promijeni je promjena selektora(to jest, postavljanje selektora, jer ovaj nije selektor), drugi je pozdravljanje ocigledno nedovoljno kvalitetnih igraca(Bozovic, Damjanovic, Drincic) i davanje shanse mladima, pogotovo u prijateljskim utakmicama.
Od organizovane ekipe pretvorili smo se u divlju ekipu. To je najveci problem.
Deserve's got nothing to do with it.
Ajde sve,ali vjetar i teren i vanzemaljci.Mene bi bilo blam to pomenut.
Donesoše mi Dule Vlaisavljević i njegovi pare na kladionicu singlovi i na konačni rezultat i na golove poklon za ne odbiti.Stvarno brate dokle ona individua kao selektor mlade reprezenetacije? Ko još treba da se istrese na nama da bi njega smijenili?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vucinic jeste da ima odlican smisao za igru ,pregled,ali pas igra nije mu jaca strana 2-3 krucijalna pasa mu nisu prosla pa sut....
Podgorica Podgoricanima!
Podgorica Podgoricanima!
Tu je, tu je, samo pod drugim imenom![]()
Zvižduci su upućeni prije svega treneru jer mi bolje igrače od ovih što su na spisak nemamo i dobro znamo kako su ti igrači igrali prije godinu ipo a kako igraju sad u taktičkom smislu...pas igru može da igra Barsa i ispred svog gola (mada im se ponekad to obije o glavu) ali mi nema potrebe da to forsiramo nego treba da forsiramo rezultat...REZULTAT...sad,jel to atraktivno,nije,ali se pamte golovi a za to igrače imamo (Jovetić sinoć fine golove dao)...onaj šmek sa jakom sredinom,dodavanjem bekova naprijed i presing cijelu utamicu...meni je to OK iako to nije toliko atraktivno sasvim OK za mene... čak mi je super ta kombinacija
![]()
deuscroix
Branko Brnovic podnio vise nije trener fudbaske reprezentacije.Ovome se nisam nadao!!!!
potpisujem sve, ali ovo boldovano si ubo vrhunski!!! sjecam se ka` da je juce bilo, koliko se samo u narodu pljuvalo dovodjenje kranjcara, a tek posle 3 poraza kakva je prica bila.
ja sam bio na svaku utakmicu od kad se reprezentacija oformila, i nikad sebi nisam dozvolio da zvizdim igracu zbog loseg dana, posebno ne igracu koji nam je osvojio najmanje 9 bodova u proslim kvalifikacijama.
moram pomenut i ovog recorare-a. sto je s tobom kralju, daj malo skalaj! od starta napadas cojeka. pusti ga malo da dise. oces li imat obraza da pises ovuda kad-ako napravi neki rezultat?!
ponovicu ono sto su mnogi rekli, sto se tice cicovog skora.
-vezana 3 poraza od kojih je jedan od albanije u pg, i pobjeda protiv sjeverne irske na suvu klasu cicovog miljenika radomira.
-potpuno ujednacena utakmica sa velsom, dje je svako mogao da ponese 3 boda, i dje su velsani imali bod u dzepu, ali je mirko vucinic donio pobjedu svojom klasom.
-slucajna pobjeda protiv mnogo boljih bugara.
-opet mirkova klasa protiv ravnopravnih svajcaraca.
-onda mladen bozovic!
-cicova prdnjava o odlasku na celo dinama i hrvatske, ne pojavljivanje u emisiju itd.
-prva utakmica dje smo imali inicijativu, ali ne i koncentraciju i kiksali protiv bugara. pod cicovom komandom, po meni jedina vrijedna pomena!
Da me ko pogresno ne svati, ali meni je milo sto je data brni prilika, zato sto ce konacno andrija koji umije go da potrefi, igrat a ne bit zamjena djalovicu, koji ne moze u amkar da se upise.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks