Kakav je Mirko Vucinic igrac...Tek kad je usao,razigrao je Jovetu,vidi se da ne mogu sami nista.
MOgu da igraju dje god oce na svijetu...
ao navijaci...sto ve ufatila neka mizerija? ne daj boze da smo izgubili 2-1, a ne dobili. al bi se tek onda kljukale tablete za smirenje.
uzivajte ljudi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakav je Mirko Vucinic igrac...Tek kad je usao,razigrao je Jovetu,vidi se da ne mogu sami nista.
MOgu da igraju dje god oce na svijetu...
1908.
Inace, Sasa Balic potpisao danas za ukrajinski Kryvbas. Cetvorogodisnji ugovor, posle OFK Beograda, Grblja i Zapresica sigurno korak naprijed.
Otarasismo se nekako Bataka e da mi je jos vidjet da se otarasimo od onoga kukavca od V.Bozovica....Jovanovic nocas katastrofa,dok Joveta gazi,cak i Beciraj dosta unese po onoj desnoj strani,mislim da trebaju i Delibasic i Beciraj da dobijaju sansu ispred onog Damjanovica...
Kako se slabo nude vezni igraci srpdnja..Ne znam zasto forisra trener Damjanovica..Ali stvarno je smotan nekako,nista konkretno da odradi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovaj Island pojma nema.Znaci trebalo je minimum 3-0 da bude za nas a mogli smo izgubit 2-1 kako je bilo krenulo.Dobro je da smo dobili cisto radi same pobjede.Nisam bolje ni ocekiva od ovoga sto se tice igre mada sam stvarno se nada da necemo primit gol.Da krenem od toga,minimum jednom na svaku utakmicu desi nam se da nam onako prodje jedna lopta ili neuspjela ofsajd zamka.Najmanje jednu sto posto sansu moramo poklonit pa moramo.Izgledalo mi je da su nasi bas bukvalno svatili da cemo igrati po zemlji i od golmana.Sto je ono bre ka da su Abidal i Pujol a ne Bozovic i Jovanovic.
Sto se tice Vlada Bozovica i Damjanovica pokazalo se ono sto smo vec znali.Ja da sam Bozovic,mene bi sramota bilo da se vise odazivam.Bas ne znam da igram fudbal ali kunem vam se da treniram kolko on bio bih duplo bolji sigurno.Bolje je Pejovica drzat no njega.Kakav god da je bolji je od onoga marsovca.Cetkovic ili bilo koji sa sredine bi odigra bolje od njega.Damjanovica isto treba polako ispratit jer je preveliki strucnjak.Ne mogu ostali da isprate njegove zamisli.Pa onda bolje da vise ne poteze put ovamo. Drincica isto pozdravit.Premalo bas premalo prikazuje.Zverotic je masu bolji igrac od njega.Simon se raspa,vidjelo se da ne igra u Englesku.Ostali dobri.
Simpaticna formacija,Island nejak,stvorili smo masu sansi.Za sad je dobro,ali mora se bolje ozbiljnije.Kako bi nam dobro pao neki jak trener jer bas imamo potencijala.Da jug ne prozva sjever ne bi skandirali nikad Brna odlazi.A treba skandirat bez pardona.Ovo nece valjat ovako.A bijah zaboravio da imamo konzilijum na klupu.
Konzilijum vrsnih strucnjaka.....Bolje je ubaciti ljude koji trenutno imaju minutazu u timovima pa kakvi god da su nego da drzimo neke "zvijezde" koji fudbala nisu igrali vise mjeseci....
Podgorica Podgoricanima!
Kako je propao Simon ljudi, kao da je u zatvor svo ovo vrijeme od kad ode iz Sportinga a ne u klub iz Premier lige.
Najmiliji igrac iz te reprezentacije sigurno, i cesto je bio los ali cini mi se od ovoga sad nije nize bio.
Nije se brija i sisa ove godine.Zamislite vi koji je njemu crnjak.Dolazi iz Engleske dje ga nekakva budala drzi na klupu u najgori tim Premier lige da bi odigra 45 vjerovatno najgorih minuta u reprezentaciju i osta nezapazen.Ma zajebi sve.I sad treba da se vrati tamo da ga onaj bezmozgovic kin baca da igra sa rezervama i da o jadu radi.
Meni je on pljunuti Gatuzo izgledom sad. Ako nije, srece mi![]()
DICIOTTO
a kakva je probirljiva niksicka publika sto skandira Brnovicu a tako mi takvih ``navijaca`` ,aj odjebite malo pustite coeka da radi posa ,kad nemamo para za boljeg to nam je sto nam je !
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Nisam upucen niti zelim , znam ono samo sto se na terenu vidi a to je da se nekim igracima treba zahvalit jer ocigledno su postali trop a tu ni Kapelo ne pomaze
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
covjek je tek poceo da sklapa tim, i igra posebno u drugo poluvrijeme odlicna. imali su pad od 5 minuta kad smo primili gol ostalo je bas dobro izgledalo. a ovi sto zvizde bozovicu i brnovicu bas dobro zele reprezentaciji. isti ti su i vucinicu zvizdali. veli strucnjaci sve, dodju iskompleksirani samo da bi pljuvali i zvizdali. mene je sramo takvih i stidim se za nnih kad oni obraza nemaju.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
prije bi se brinuo za vlaisavljevica nego za brnu, jer koliko toliko ce mo nesto napraviti sa brnovicem, a vlaisavljevic upropasti 4-5 generaciju
a sto se tice brnovica... svi znamo da on nije trener ali pustite ga jednom jer je vecina pljuvala po kranjcaru kada je preuzeo klupu i 3 poraza vezao... mozda ce biti nesto od brnovica
a bolje da se zvizdi dusku, taj nam upropasti i nerodjenu djecu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Veceras se najbolje vidjelo koliko su Jovetic i Vucinic bitni za nasu igru u napadu, ko zna na sto bi licila igra veceras da nisu oni igrali, a i citavo prvo poluvrijeme igra je bila, blago receno, ocaj. Brnovicu se vidjelo jasno da nema jasnu viziju kakvu igru mi treba da gradimo, osim toga da lopta ide obavezno od noge do noge sto nas je u par navrata moglo skupo kostati. Formacijiski smo poceli sa klasicnim 4-4-2 a kasnije sam Bog zna koja je tacno formacija bila sa 4 klasicna napadaca. To ce mozda protiv Islanda i proci, ali protiv neke jace ekipe - ne vjerujem. Odbrana ocajna, jedino Dzudovic je odigrao po meni zadovoljavajuce, Savic je bio prilicno nesiguran veceras takodje, a Vladimir Bozovic i Jovanovic pogotovo. Jovanovic mi se cini kao half teska kiksara, a Bozovic nije ni na sta veceras licio. Valjda taj Balic proigra pa da on bude alternativa Jovanovicu za tu poziciju. A bez Base odbrana nam je dvostruko nesigurnija. Vezni red kao da nije postojao, ni Zverotic a ni Drincic nisu veceras bili na nivou, i jedan i drugi su bjezali od lopte, sto za igru od noge do noge ne smije da se desava. Simon ocajan, bas je propao igracki, veceras je odigrao ispod svih nivoa. Cetkovic po meni solidan, ali se takodje krio od lopte, trebao je malo vise inicijative da pokaze. Napadaci - Jovetic maestralan, Vucinic odlican za ovo sto je odigrao mada se vidjelo da je polupovrijedjen, Damjanovic veliko nista, Delibasic vrlo koristan jer je pravi gol igrac, sto rece Radevic "hoce ga lopta". Beciraj dosta dobar takodje.
Sto se tice mlade reprezentacije i doktora Duska - dokle?!?
Last edited by Socrates; 29-02-12 at 21:17.
Stvarno, ne razumijem sto treba Dusko Dugousko da napravi da bi ga makli. Nije mi jasno, zaisto. Nema trenera koji gore rezultate ostvaruje od njega. Cak ni veliki Ranko Ranieri.
DICIOTTO
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks