View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 981 of 2251 FirstFirst ... 4818819319719779789799809819829839849859911031108114811981 ... LastLast
Results 24,501 to 24,525 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

ao navijaci...sto ve ufatila neka mizerija? ne daj boze da smo izgubili 2-1, a ne dobili. al bi se tek onda kljukale tablete za smirenje.

uzivajte ljudi.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je Mirko Vucinic igrac...Tek kad je usao,razigrao je Jovetu,vidi se da ne mogu sami nista.
    MOgu da igraju dje god oce na svijetu...
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Inace, Sasa Balic potpisao danas za ukrajinski Kryvbas. Cetvorogodisnji ugovor, posle OFK Beograda, Grblja i Zapresica sigurno korak naprijed.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Otarasismo se nekako Bataka e da mi je jos vidjet da se otarasimo od onoga kukavca od V.Bozovica....Jovanovic nocas katastrofa,dok Joveta gazi,cak i Beciraj dosta unese po onoj desnoj strani,mislim da trebaju i Delibasic i Beciraj da dobijaju sansu ispred onog Damjanovica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se slabo nude vezni igraci srpdnja..Ne znam zasto forisra trener Damjanovica..Ali stvarno je smotan nekako,nista konkretno da odradi.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Inace, Sasa Balic potpisao danas za ukrajinski Kryvbas. Cetvorogodisnji ugovor, posle OFK Beograda, Grblja i Zapresica sigurno korak naprijed.

Odlicna stvar korak naprijed otisao u ligu gdje moze fino da se razvije i mozda doddjje i u zapadnu evropu, nije mi jasno sto ga nije pozvao ljepse mi je da on ko mlad igrac i igrac u buducnosti kiksa no kad vidim naseg beka

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    ao navijaci...sto ve ufatila neka mizerija? ne daj boze da smo izgubili 2-1, a ne dobili. al bi se tek onda kljukale tablete za smirenje.

uzivajte ljudi.
    Jos gore bi bilo,ali treba biti objektivan.Ja sam cak i subjektivno rekao da je ovo katastrofa...Kako bi bilo da neki sportski znalac kaze objektivno danas kako je bilo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Otarasismo se nekako Bataka e da mi je jos vidjet da se otarasimo od onoga kukavca od V.Bozovica....Jovanovic nocas katastrofa,dok Joveta gazi,cak i Beciraj dosta unese po onoj desnoj strani,mislim da trebaju i Delibasic i Beciraj da dobijaju sansu ispred onog Damjanovica...
    bogami bez Bozovica danas rezultat bi bio 1:1 na kraju.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Jos gore bi bilo,ali treba biti objektivan.Ja sam cak i subjektivno rekao da je ovo katastrofa...Kako bi bilo da neki sportski znalac kaze objektivno danas kako je bilo
    objektivno....nijesu zajedno igrali cetiri mjeseca, pa neka se tu zavrsi prica. tek je poceo ovaj ciklus. sta se ocekivalo od prve utakmice nakon 4 mjeseca neigranja zajedno? 4:0? ne sprdajte se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj Island pojma nema.Znaci trebalo je minimum 3-0 da bude za nas a mogli smo izgubit 2-1 kako je bilo krenulo.Dobro je da smo dobili cisto radi same pobjede.Nisam bolje ni ocekiva od ovoga sto se tice igre mada sam stvarno se nada da necemo primit gol.Da krenem od toga,minimum jednom na svaku utakmicu desi nam se da nam onako prodje jedna lopta ili neuspjela ofsajd zamka.Najmanje jednu sto posto sansu moramo poklonit pa moramo.Izgledalo mi je da su nasi bas bukvalno svatili da cemo igrati po zemlji i od golmana.Sto je ono bre ka da su Abidal i Pujol a ne Bozovic i Jovanovic.
    Sto se tice Vlada Bozovica i Damjanovica pokazalo se ono sto smo vec znali.Ja da sam Bozovic,mene bi sramota bilo da se vise odazivam.Bas ne znam da igram fudbal ali kunem vam se da treniram kolko on bio bih duplo bolji sigurno.Bolje je Pejovica drzat no njega.Kakav god da je bolji je od onoga marsovca.Cetkovic ili bilo koji sa sredine bi odigra bolje od njega.Damjanovica isto treba polako ispratit jer je preveliki strucnjak.Ne mogu ostali da isprate njegove zamisli.Pa onda bolje da vise ne poteze put ovamo. Drincica isto pozdravit.Premalo bas premalo prikazuje.Zverotic je masu bolji igrac od njega.Simon se raspa,vidjelo se da ne igra u Englesku.Ostali dobri.
    Simpaticna formacija,Island nejak,stvorili smo masu sansi.Za sad je dobro,ali mora se bolje ozbiljnije.Kako bi nam dobro pao neki jak trener jer bas imamo potencijala.Da jug ne prozva sjever ne bi skandirali nikad Brna odlazi.A treba skandirat bez pardona.Ovo nece valjat ovako.A bijah zaboravio da imamo konzilijum na klupu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    bogami bez Bozovica danas rezultat bi bio 1:1 na kraju.
    Bez Bozovica bi danas bilo 3-0

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by etranaz View Post
    Ovaj Island pojma nema.Znaci trebalo je minimum 3-0 da bude za nas a mogli smo izgubit 2-1 kako je bilo krenulo.Dobro je da smo dobili cisto radi same pobjede.Nisam bolje ni ocekiva od ovoga sto se tice igre mada sam stvarno se nada da necemo primit gol.Da krenem od toga,minimum jednom na svaku utakmicu desi nam se da nam onako prodje jedna lopta ili neuspjela ofsajd zamka.Najmanje jednu sto posto sansu moramo poklonit pa moramo.Izgledalo mi je da su nasi bas bukvalno svatili da cemo igrati po zemlji i od golmana.Sto je ono bre ka da su Abidal i Pujol a ne Bozovic i Jovanovic.
    Sto se tice Vlada Bozovica i Damjanovica pokazalo se ono sto smo vec znali.Ja da sam Bozovic,mene bi sramota bilo da se vise odazivam.Bas ne znam da igram fudbal ali kunem vam se da treniram kolko on bio bih duplo bolji sigurno.Bolje je Pejovica drzat no njega.Kakav god da je bolji je od onoga marsovca.Cetkovic ili bilo koji sa sredine bi odigra bolje od njega.Damjanovica isto treba polako ispratit jer je preveliki strucnjak.Ne mogu ostali da isprate njegove zamisli.Pa onda bolje da vise ne poteze put ovamo. Drincica isto pozdravit.Premalo bas premalo prikazuje.Zverotic je masu bolji igrac od njega.Simon se raspa,vidjelo se da ne igra u Englesku.Ostali dobri.
    Simpaticna formacija,Island nejak,stvorili smo masu sansi.Za sad je dobro,ali mora se bolje ozbiljnije.Kako bi nam dobro pao neki jak trener jer bas imamo potencijala.Da jug ne prozva sjever ne bi skandirali nikad Brna odlazi.A treba skandirat bez pardona.Ovo nece valjat ovako.A bijah zaboravio da imamo konzilijum na klupu.
    Ziva ti je ovo istina sve... samo ovo za Brnu znamo svi kako je dosao on na tu poziciju ni kriv ni duzan e tako ne moze ni otic svojom voljom,tako da se moze skandirat kolko ocemo.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Konzilijum vrsnih strucnjaka.....Bolje je ubaciti ljude koji trenutno imaju minutazu u timovima pa kakvi god da su nego da drzimo neke "zvijezde" koji fudbala nisu igrali vise mjeseci....
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako je propao Simon ljudi, kao da je u zatvor svo ovo vrijeme od kad ode iz Sportinga a ne u klub iz Premier lige.

Najmiliji igrac iz te reprezentacije sigurno, i cesto je bio los ali cini mi se od ovoga sad nije nize bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije se brija i sisa ove godine.Zamislite vi koji je njemu crnjak.Dolazi iz Engleske dje ga nekakva budala drzi na klupu u najgori tim Premier lige da bi odigra 45 vjerovatno najgorih minuta u reprezentaciju i osta nezapazen.Ma zajebi sve.I sad treba da se vrati tamo da ga onaj bezmozgovic kin baca da igra sa rezervama i da o jadu radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je on pljunuti Gatuzo izgledom sad. Ako nije, srece mi
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a kakva je probirljiva niksicka publika sto skandira Brnovicu a tako mi takvih ``navijaca`` ,aj odjebite malo pustite coeka da radi posa ,kad nemamo para za boljeg to nam je sto nam je !
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    a kakva je probirljiva niksicka publika sto skandira Brnovicu a tako mi takvih ``navijaca`` ,aj odjebite malo pustite coeka da radi posa ,kad nemamo para za boljeg to nam je sto nam je !
    Kad bi zna on sto je posa,nisi upucen o pricu o ugovoru izmedju njega i deja.Ima se pare za nekog sigurno ,ali kao sve u drzavi,svako na visokoj funkciji oce para od svega
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kad bi zna on sto je posa,nisi upucen o pricu o ugovoru izmedju njega i deja.Ima se pare za nekog sigurno ,ali kao sve u drzavi,svako na visokoj funkciji oce para od svega
    ne bih sad reko da se ima para nije isto uzet trenera rukotesa , kosarkasa i fudbalera.Iole dobrog trenera ispdo 300 hiljada tesko ce se naci , cico je primjer da nismo htijeli da damo neke pare za njega kad je trazio pa bolje onda brnovica kad ne iziskuje mnogo para.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Nisam upucen niti zelim , znam ono samo sto se na terenu vidi a to je da se nekim igracima treba zahvalit jer ocigledno su postali trop a tu ni Kapelo ne pomaze
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

covjek je tek poceo da sklapa tim, i igra posebno u drugo poluvrijeme odlicna. imali su pad od 5 minuta kad smo primili gol ostalo je bas dobro izgledalo. a ovi sto zvizde bozovicu i brnovicu bas dobro zele reprezentaciji. isti ti su i vucinicu zvizdali. veli strucnjaci sve, dodju iskompleksirani samo da bi pljuvali i zvizdali. mene je sramo takvih i stidim se za nnih kad oni obraza nemaju.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prije bi se brinuo za vlaisavljevica nego za brnu, jer koliko toliko ce mo nesto napraviti sa brnovicem, a vlaisavljevic upropasti 4-5 generaciju
    a sto se tice brnovica... svi znamo da on nije trener ali pustite ga jednom jer je vecina pljuvala po kranjcaru kada je preuzeo klupu i 3 poraza vezao... mozda ce biti nesto od brnovica

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a bolje da se zvizdi dusku, taj nam upropasti i nerodjenu djecu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veceras se najbolje vidjelo koliko su Jovetic i Vucinic bitni za nasu igru u napadu, ko zna na sto bi licila igra veceras da nisu oni igrali, a i citavo prvo poluvrijeme igra je bila, blago receno, ocaj. Brnovicu se vidjelo jasno da nema jasnu viziju kakvu igru mi treba da gradimo, osim toga da lopta ide obavezno od noge do noge sto nas je u par navrata moglo skupo kostati. Formacijiski smo poceli sa klasicnim 4-4-2 a kasnije sam Bog zna koja je tacno formacija bila sa 4 klasicna napadaca. To ce mozda protiv Islanda i proci, ali protiv neke jace ekipe - ne vjerujem. Odbrana ocajna, jedino Dzudovic je odigrao po meni zadovoljavajuce, Savic je bio prilicno nesiguran veceras takodje, a Vladimir Bozovic i Jovanovic pogotovo. Jovanovic mi se cini kao half teska kiksara, a Bozovic nije ni na sta veceras licio. Valjda taj Balic proigra pa da on bude alternativa Jovanovicu za tu poziciju. A bez Base odbrana nam je dvostruko nesigurnija. Vezni red kao da nije postojao, ni Zverotic a ni Drincic nisu veceras bili na nivou, i jedan i drugi su bjezali od lopte, sto za igru od noge do noge ne smije da se desava. Simon ocajan, bas je propao igracki, veceras je odigrao ispod svih nivoa. Cetkovic po meni solidan, ali se takodje krio od lopte, trebao je malo vise inicijative da pokaze. Napadaci - Jovetic maestralan, Vucinic odlican za ovo sto je odigrao mada se vidjelo da je polupovrijedjen, Damjanovic veliko nista, Delibasic vrlo koristan jer je pravi gol igrac, sto rece Radevic "hoce ga lopta". Beciraj dosta dobar takodje.

Sto se tice mlade reprezentacije i doktora Duska - dokle?!?
    Last edited by Socrates; 29-02-12 at 21:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno, ne razumijem sto treba Dusko Dugousko da napravi da bi ga makli. Nije mi jasno, zaisto. Nema trenera koji gore rezultate ostvaruje od njega. Cak ni veliki Ranko Ranieri.
    DICIOTTO

Page 981 of 2251 FirstFirst ... 4818819319719779789799809819829839849859911031108114811981 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)