e da...i zanima me dje mogu nabavit duboke branike i koliko bi to moglo bit...oprastajte...hvala
sto su gurtne?
a reci mi koliko para moze bit (okvirno+ruke) sve ovo da se odradi?
e da...i zanima me dje mogu nabavit duboke branike i koliko bi to moglo bit...oprastajte...hvala
zna li ko Zorana Marovica...nekog majstora iz donje gorice?
to sam odma i uradio... zupcasti i radilica je zamijenjeno kao prvo i osnovno ( onako bez razmisljanja)
ok...to je onda to...hvala lijepa
Radilicu si zamijenio?
TAKUMI
vrlo lako ces provjerit http://www.facebook.com/profile.php?id=100003205574005 veoma korektne cijene
zamijenjena radilica, sto?
Pa nista, samo mi je bilo malo cudno.
TAKUMI
pa nisam zajebao nista, a? auto je boca kazem ti ali mi je neko rekao da to odradim, pa zato...nije dugo ni vozen... otvorim cep za ulje i stavim maramicu i na ful gas do kraja nema ni kapi ulja...eto jedino gledam sto da odradim tih sitnica da od dugog stajanja se ne desi nesto lose inace nista drugo necu dirat...
Malo mi je cudno. Auto kao nov, a radilica u kurcu. Onda, zamijenio je radilicu a lezajeve nije dirao.
Mozda ti je taj majstor uzeo 100-150 eura i cao.
TAKUMI
vjerovatno misli na remenicu![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
e **** ga... remenice, radilica...sjutra cu saznat....znaci zajeb ako je radilica a nije i lezaj sa njom zamijenjen....moram vidjet koji je to dio...mozda je i ta remenica...ynaci sjutra to da provjerim
Remenica most likely...
TAKUMI
prvi put cujem da se radilica mijenja iz predostroznosti....
moram prevesti auto na svoje ime, probah naci neki podforum ili sl da nadjem proceduru ali bezuspjesno,pa ako zna proceduru samo da mi ispise ovdje da se ne vrtim po gradu ,takodje da li auto stanic (jer treba nakon toga produziti registraciju) ima neki svoj sajt ,ili jos bolje kalkulator kao lovcen auto da izrecunam kolika ce kod njih biti registracija
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Otidi u bilo koju auto kucu koja se bavi registracijim vozila i oni ce ti to zavrsiti bez cimanja...
Koliko se moze naci audi a3, novi model? Znaci od 2009? Dizel...
Auto Centar Jankovic
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
A sto bi sa onim besplatnim prevodom, sto su mnogi forumasi najavljivali![]()
i od mene pitanje moze li se preves auto sad a reggu tamo kad odlucim da ga reggujem?
moze.
they share a look in sileNce and everything is understood...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks