propustismo masu sansi ali nema veze bice bolje drugi put idemo na docek
a za fb se ne pali jedno 2 dana sad dok ih ne prodje....![]()
Za mene su oni vec osvojili jedno zlato protiv Madjara,moglo je doc u obzir jos jedno allii SVAKA IM CAST onu utakmicu protiv Madjarske cu pamtit duugo i duugo...
Iscrpljenost je bila vidna posebno kad je Brguljan imao kontru i nije imao snage da isplva nego je stao kad ga je Prlainovic udario,bar sam ja to tako vidio...
Boze zdravlja,sledece tamcicenje pamet u glavu da na vrijeme zavrse rabotu ,da se ne kockaju,pa da u miru docekaju finale!
Momci 27.01.2012 ste za mene osvojili zlato....
Last edited by Armagedon~; 29-01-12 at 16:50.
propustismo masu sansi ali nema veze bice bolje drugi put idemo na docek
a za fb se ne pali jedno 2 dana sad dok ih ne prodje....![]()
Evo da i ja cestitam prvo nasima srebro, pa onda Srbima zlato.
Idem da cekam te ljude, i necu da ispadne kako sam nezadovoljan i slicne gluposti. Ali 2 igraca vise da se ne sutne. Oooooooooo. No aj da ne pisem opet cu se iznervirat.
Bravo momci.
Svaka im cast stvarno, igrati bez 2 centra (Klikovca ne brojim jer je rookie :mrgreenpa ona dva iskljucenja sa pravom zamjena, veliki hendikep a opet smo se drzali. Odbrana nam je bila perfektna, ali nas je ponovo zaebala ta igra sa igracem vise.
Isto mi je krivo sto nije svirano ono udaranje nad Tonijem i Draskom a sa druge strane su to kaznjavali najstrasnije.
Nemojte zajebavat ljudi,pored onoliko hendikepa mi izgubili samo gol razlike.Ne velim imali smo neke svoje zicere koje nismo iskoristili ali i pored svega bili smone odlicni no fenomenalni.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vratice Ranko ovu repku na vrh imam osjecaj. Pozdrav do Londona.
Opsirno, subjektivno, vruce glave...
http://www.mondocafe.me/ostali-sport...zlato-4444.php
P r i m o r a c
E u ovome se razlikuju covjeg i gnjida.
Vratis ekipu u vrh evropskog vaterpola i ne mozes dvije rijeci da progovoris jer si izgubio zlato. Da je onaj smeco jos tu sad bi bilo ovo je ogroman uspjeh mi ovaj hendikep mi onaj hendikep oni bolji.
Bravo Capro doktore, bravo momci.
kad god dosli u kotor cekacu ih makar sam bio!
glava mi opada ali je srce puno!
OJHA!
Sa Janovićima i Zlokovićem bili bi bolji bar za 2 gola. I ovo je veliki uspjeh, a ima toliko prostora za napredak do olimpijade. Sudije će da ukopaju ovaj sport, kakav elastičan kriterijum, rastegni na jednu, pa na drugu stranu. Udovičić trener i igrač rijetko antipatični ljudi.Ipak čestitke na pobjedi. Ovi što slave poraz sopstvene države rijetko tužni ljudi. Isto kao i ovi što su se danas raspisali vođeni strastima koje veze nemaju sa sportom.
Hvala, ali mislim da ovo vise nikad necu radit'. Ovi sto su samnom gledali znaju sto znaci kad po sred' akcije (u ovakvoj utakmici) pritisnem pauzu, da bih napisao sto se tacno desilo u prethodnom napadu
Inace, cestitka Srbima i odje, zasluzena pobjeda.
Znao sam da ce sudije cim Srbi preokrenu promijenit kriterijum (radili su nam u prvom poluvremenu isto sto i protiv mađara, bilo je gotovo svako iskljucenje bez lopte), ali nismo se snasli... Onako vruc sam najvise Nikoli zamjerao, ali on je gotovo citamv mec bio na 2m...
Bili smo isuvise hendikepirani u drugom poluvremenu da bismo bilo sto uradili... Da se nije Sasa Radovic raspucao mozda bismo i ubjedljivo bili porazeni.
Daleko od toga da su Srbi blistali, 4x (cini mi se) kod igraca vise im se vraca lopta (2x su to iskoristili), dakle falilo je i srece... Mlađan dobro zatvoren, sto sam i ocekivao.
P r i m o r a c
Bravo momci! BRAVO!!! Jesam ljut (2 put 2 igrača više smo imali i nijednom ne dadosmo go) ali sam i ponosan! Nije se mnogo očekivalo a dobrili smo stvarno dosta.
Čestitke pobjednicima!
Bravo ajkule, glavu gore!
BRAVO ZA NASE MOMKE JOS JEDNOM!!!!!!!!
Dobra tekma, svaka cast!
Zao mi je sto ne mogu da budem u Podgorici veceras!
Ća je život vengo fantažija!
SVI NA DOCEK!!!
Neko na aerodrom, neko na podgoricki stadion malih sportova, a neko u Kotor!
P r i m o r a c
Kotor!!!!!!!!:triumphant:
Ća je život vengo fantažija!
Ja sam ponosan. Malo sam bio razocaran poslje utakmice. Mozda je bolje ovako. Da smo uzeli zlato ponovo bi bio veliki pritisak na buducim takmicenjima. Ovako smo se na pravi nacin vratili u sam vrh.
E viva
ps ove sto su navijali protiv svoje drzave pozdravljam i zelim selidbu u njihovu otadzbinu i majku srbiju.
E viva denmark
Mislio sam da neću, ali sam se "unsubscribe"-ovao na FB od statusa jedne osobe.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Svaka cast CG ali od'pocetka sam znao da ce Srbija da dobije,jednostavno su bolji...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks