Nije problem spustit loptu al je problem sto momak nece da prihvati poraz takav kakav je !! Sigurno ti je neko drugi kriv sto si promasio 2 puta po 2 igraca vise i peterac !
promasen peterac + 2 put neiskoriscena 2 igraca vise. janovici podbacili.
Nije problem spustit loptu al je problem sto momak nece da prihvati poraz takav kakav je !! Sigurno ti je neko drugi kriv sto si promasio 2 puta po 2 igraca vise i peterac !
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Dzizs, koji je djavo sa himnama?! Kao da je izlizan disk sa kojeg pustaju ili tako nesto![]()
Fire in the hole!
laciale kako spustit loptu, kada ljudi iz Crne Gore navijaju protiv nje. A gore mi je to nego ovaj poraz. Pih! Kako ih nije sramota.
Citam komentare na par srpskih portala. Jadno i smijesno.
Pozdrav za sve da se ne bi prepirali vise nema potrebe,cestitam svima sve![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
aj da razumijem izrode pa da navijaju za srbiju u koju nisu bili dva puta...ali da navijaju protiv svoje drzave dje zive 20. godina.... MRS ONDA U SRBIJU!!!!!!!!!
A NASIM MOMCIMA SVAKA CAST...FALILO JE MALO SRECE!
ja čestitam rođendan Vladuc Gojkoviću
C R N A G O R A
SVI NA DOČEK 21:45, STADION malih SPORTOVA!
Ocemo li u Beograd da docekamo delfine?![]()
prvo, sve cestitke igracima srbije na osvojenom zlatu, zasluzili su. ne mogu reci da su bili bolji, ali su bili hrabriji, strpljiviji i imali malo vise srece u nekim momentima.
ono sto se od pocetka vidjelo, a sto je cattaro jos prije najavio, vidjelo se da srbija igra s ogromnim respektom prema nama, a i bojazni, nakon one nase utakmice s madjarskom. bili su nervozni, dosta grijesili, a mi smo se jako dobro branili u pocetku, pogotovo scepanovic.
tesko je naci opravdanje, niti zelim, ali moram napomenuti da smo mi ovu utakmicu odigrali bez klasicnog centra, ogroman hendikep je bilo neigranje zlokovica, klikovac se vise davio nego sto je igrao, a nikola janovic je odigrao krvavu utakmicu. toliko je problema srpskoj odbrani zadavao na 2m i borio se, stvarno skidam kapu. naravno, trosio se puno tu, tako da ga na vanjskim pozicijama nije bilo, imamo je svega 2 ili 3 suta.
od starta se vidjelo da su nasi umorni, tesko su plivali, tesko se vracali u odbranu, ali su stisli zube i izdrzali do kraja (da su otisli u produzetke ne znam kako bi izdrzali).
tesko je ovim momcima nesto zajeriti, ali ja imam par zamjerki i po mom misljenju smo mogli 'lagano' da dobijemo utakmicu.
prvo, znali smo od pocetka da imamo jednog igraca manje (zlokovica), da smo umorni, i da ce se igraci morati paziti nepotrebnih faulova i iskljucenja. stvarno ne znam zasto je toniju petrovicu trebalo da napravi 2 iskljucenja po isteku naseg napada, potpuno nepotrebno i mislim da je tu mnogo odmogao nasim igracima, jer ih je ostavio da igraju vise od 2ipo cetvrtine sa jos jednim igracem manje. klikovac takodje. vidjelo se da ga udovicic cupa za kosu (lako je i vanja mogao dobiti s pravom zamjene), ali onako krenuti na udarac preko vode, i to ispred sudija, potpuno bzvz.
drugo, imali smo tri puta dva igraca vise, i tu smo mogli postici lake golove, ali mi smo ostali bez muda (oprostite na izrazu). prvi put nismo ni sutnuli, drugi put smo sutnuli iz potpuno nemoguce pozicije i pravo u golmana, treci put smo dali gol.
i trece, promaseni peterac mladjana janovica. zasto je onako sutirao, to samo mladjan zna, ali ono je bio katastrofalan udarac. da je sutirao iznad glave, pa da kaze covjek, ali on je bukvalno sora u lice pogodio, i to je jos jedan gol koji smo ispustili.
u ovakvoj utakmici, na izmaku snaga, mislim da je stvarno preveliki luksuz takve sanse za gol ispustiti.
na sudjenje i nemam neke zamjerke, jer je bio poprilicno izjednacen kriterijum, mada je srbija dobila dosta iskljucenja bez lopte, i na poluvrijeme je ta razlika u igracu vise bila ogromna. kasnije su sudije svirale ok. ali veliki propust sudija sto nisu nikicu dali brutality nakon udaranja petrovica sakom preko vode (vjerovatno je to nastavak onog mrskanja nakon utakmice u grupi), ali dobro.
na kraju, nasim momcima svaka cast na borbenosti, pruzenoj igri, volji, zelji, slogi, i za mene su oni sampioni bez obzira na sve.
sledeca stanica, london (nakon turnira u kanadi naravno).![]()
<--- leuk
Nikad u životu ne obrisah više ''prijatelja'' sa fejsbuka.
Raspadi jedni.
Navijaj za Srbiju, boli me ku*ac, ali što pljuješ po zemlji koja te je rodila jbm ti mater!!!
ja nesto vaterpolo ne varim kao sport nikako, pa mi manje-vise svejedno, ali.. nasi vaterpolisti direktno sa aerodroma prvo idu kod Igora Luksica??? Koji ce kuuurac oni kod Igora Luksica?? Ovo mi je crnje od samog poraza.. Zar ne bi trebao premijer da pridje sportistima i cestita im, no moraju oni njemu na koljena da dolaze?? Oooo, piiiiihh!!!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Brate golman je imao dobrih odbrana, al zato nedopustivih gresaka. Da nema snage da izadje iz vode katastrofa. 2 puta po 2 igraca vise i ne mogu gol da daju, a makse.
Para vrti dje burgija neće.
Cestitke Srbiji na zlatu, zasluzeno.
Nasima svaka cast, pored svih problema i teskog rasporeda, momci su pokazali srce i igrali odlicno. Ima nekih stvari koje se mogu ispraviti, kao realizacija igraca vise i malo vise kombinovanja (a ne ono predvidljivo kruzenje lopte). Al raduje ovo srebro, iako mi je krivo sto nije zlato.
U svakom slucaju, nije sramota izgubiti od ovakvog protivnika. Srbija je veceras bila za nijansu bolja, u kljucnim momentima su bolje igrali nego mi, i to je to.
Politicke prepirke su mi ******, daj batalite vise ta prozivanja. Ovo je sport seljoberi jedni obicni.
Neka svako navija za koga hoce i protiv koga hoce. Ko je normalan, dostojanstveno ce proslaviti pobjedu ili istrpjeti poraz. Cao.
topla braca![]()
Last edited by gatsbyy; 29-01-12 at 16:38.
AJMO CRNA GORO !!!
Ko mi/nam o zlu mislio o ..... nam visio![]()
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Fidimose bravo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks