e to mi je vec od pomoci
imam DHD, i nikad cuo za opciju "auto paljenja wi-fi-ja". Ima apps kao sto su locale i automate it, al ne rade to sto ti kazes da rade... i rade na svakom androidu, a ne samo dhd
e to mi je vec od pomoci
imam DHD, i nikad cuo za opciju "auto paljenja wi-fi-ja". Ima apps kao sto su locale i automate it, al ne rade to sto ti kazes da rade... i rade na svakom androidu, a ne samo dhd
(nečitko)
Imam problem sa slanjem poruka. Svaku poruku moram po nekoliko puta poslati da bi bila poslata. Iz Tcoma mi kazu da su provjerili, i utvrdili da telefon pokusava da salje poruke preko pogresnog sms centra. Usao sam u podesavanja, opet unio njihov broj sms centra, ali i dalje isti problem. Ima li neko ideju sta moze biti?
Nadji stari neki telefon pa promijeni SMS centar. Može bit da je u SIM karticu ukucan stari SMS centar pa da to pravi problem. Tako sam ja rješavao problem na neke Nokie nove
Na android sve radi normalno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Na istoj kartici u proslom telefonu je sve radilo kako treba.
jel ti telefon dekodiran/skidan sa neke mreze?
(nečitko)
moguce da ko god je radio to otkljucavanje, nije ga odradio kako treba. Kao alternativu mozes da koristis ovu app sto je neko maloprije postavio, salje sms za dz, ne radi lose, a digao sam ruke od toga prije X godina. Iako imam unlimited SMS na postpaidu, valjace za sms prema inostranstvu, kao i kad sam u roamingu![]()
(nečitko)
Oce li mi ko rec kako da podesim da mi ne trazi mobilnu mrezu automatski nego manual? Jer mi se telefon zna nakacit na AL mrezu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mobile network Settings
network operator
Manual
pa odaberi tvoju mrezu sad, od te tri ponudjene![]()
Zna li neko zašto ne mogu da instaliram ovaj najnoviji OTA update za HTC Desire. Skinem regularno (preko check for software updates), install now, pokrene se instalacija, ali se vrlo brzo i prekine (mali android logo i iznad njega znak upozorenja) i pokaže se poruka:
Tel. je rootovan, verzija androida 2.2.E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
Installation aborted
ne mozes na rootovan tel da instaliras OTA!!
(nečitko)
Evo, vidimTotalni sam noob za ovakve stvari. Nije mi jasno ni što sam rootovao kad nikakve advanced opcije ne koristim.
prvi tel koji ce dobiti ICS (posle GN-a) - Huawei U8860 Honor![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks