a postoji li nka druga varijanta ............za instalaciju CWM
a postoji li nka druga varijanta ............za instalaciju CWM
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
evo ti svi moguci nacini : http://forum.xda-developers.com/wiki/Nexus_One/Guides_%26_Tutorials#Root
i uvijek koristi ovaj sajt za uputstva!
ja opet da pitam![]()
moze li se Wildfire S otkljucati u kucnoj radionosti, postoji li program ili sta ...
ili mozda dje da ga ponesem i koliko je otkljucavanje za njega ... vidjeo sam po netu ima i da se kupe ovi kodovi kao za otkljucavanje , jel to mozda bolja solucija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
klik dugme many pa onda List Update , trebalo bi tako da pise (da updatujes listu repstoriesa)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ovo je aplikacija ''aptoide''
fora kao Market , samo sa brdo krekovanih aplikacija
sto znam ja ga koristimod viska ne boli glava
nasao sam tamo dosta igrica i programa koji se inache placaju a ovamo su free
imate u market i aptoide repos , instalirajte i ovo i dodajte repstories koje on pokupi , opa dobijete u aptoide josh dosta aplikacija![]()
Vracali su prije sigurno ja sam probao desire da otkljucam, ali nije moglo...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
oh yeah, Sense 3.0 goodness![]()
(nečitko)
sweet!!! Odlican apdejt, stvarno donosi puno toga novog! B-)
Hercules, Petronas, potvrdite!![]()
(nečitko)
Ne znam je li pricano, ali evo da se ne mucite....
Ako imate upaljen 2-step verification na vas Gmail nalog necete moc da se ulogujete sa njim na market ili gmail aplikacju koja dodje uz telefon. Treba odraditi sledece: http://www.youtube.com/watch?v=zMabEyrtPRg&t=2m13s
Takodje necete moc ni da se ulogujete kroz web browser nego morate da instalirate Google Authenticator aplikaciju koja generise "tokene".
Mislim da ce vam ovo itekako valjati, a opcija 2-step verification je odlicna jer donosi jos vecu sigurnost gmail naloga.
Moze li dje da se podesi da Gmail trazi neki password prije nego sto udjes u gmail aplikaciju ? Izgubis telefon i ovaj ti prosara po citavom mail nalogu ?
ne znam za ostale ali motorola preko motoblur-a moze da se lock-uje i/ili wipe-uje u slucaju da je izgubis.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
On Tuesday, we announced that Android Market passed 10 Billion app downloads....and since then, you’ve been asking for more details about how we got there. Sooo we took a closer look at the stats and wanted to share a bit more about where, when and how we got to 10 billion app downloads with the infographic below.![]()
![]()
Games ftw
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
jeste ali ne zaboravi da je to samo jedna cetvrtina od svega ostalog
odje se radi da je za 6 mjeseci skinuto 4 biliona apps , Mart-Decembar 7bil. , napreduje munjevito a tek kako ce![]()
Last edited by Stivi; 10-12-11 at 17:55.
Ali svejedno najviše... Games + Entertainment 37%
Što se mene tiče izuzetno napreduje, prvo Asphalt, pa PES, pa ROC, pa PL, pa NFS, jedva čekam šta će mi donijet sjutra...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kad si toliki lover igrica , savjetujem ti da uzmesh iPadpa da oprobas igre
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks