View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 957 of 2253 FirstFirst ... 4578579079479539549559569579589599609619671007105714571957 ... LastLast
Results 23,901 to 23,925 of 56318

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Djelimično vezano za ovaj topic jer je u pitanju odličan potez saveza. To je svakako dobro za budućnost fudbala u Crnoj Gori, a ovakve akcije treba pozdraviti
    http://fscg.co.me/201112082155/Vijes...-eti-liga.html

Još par vijesti, mada su za sada u pitanju spekulacije
    http://cg-fudbal.com/2011/12/08/dvoj...crvene-zvezde/
    http://cg-fudbal.com/2011/12/08/mlad...bovi-i-utreht/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Taj info da iz Zete zeli igrace CZ je nesto najrealnije, kad se uzme u obzir ko se uvalio u tu Zvezdu. A cudi me to od te ljudskovine, s obzirom da je navodno veliki navijac Partizana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba pohvaliti ovu grass roots kancelariju FSCG jer radi bash dobar posao. Ova Djetic liga je izvrsna ideja, a sad se sjetih bash finog njihovog gesta kada su organizovali posjetu reprezentativaca(mislim da je bio Savic i jos neko) djeci ometenoj u razvoju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Djelimično vezano za ovaj topic jer je u pitanju odličan potez saveza. To je svakako dobro za budućnost fudbala u Crnoj Gori, a ovakve akcije treba pozdraviti
    http://fscg.co.me/201112082155/Vijes...-eti-liga.html
    Odlican projekat koji ce dugorocno sigurno dati rezultate. Kroz 7-8 godina mogli bi da imamo kvalitetnih igraca koji su poceli u ovoj Djetic ligi. Trebalo bi, sto neko pomenu ranije napraviti i jednu pravu akademiju fudbala gdje bi se moglo objediniti dosta ovih trenera koji drze neke svoje privatne skole fudbala.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Treba pohvaliti ovu grass roots kancelariju FSCG jer radi bash dobar posao. Ova Djetic liga je izvrsna ideja, a sad se sjetih bash finog njihovog gesta kada su organizovali posjetu reprezentativaca(mislim da je bio Savic i jos neko) djeci ometenoj u razvoju.
    Cini mi se da je bio jos jedan. mozda Drasko Bozovic. A ne bi me iznenadilo da su ekonoma poslali... Fora kod gotovo svih njihovih akcija je sto ne poslase Mirka nidje. Zamisli kako bi srce bilo puno toj djeci... Bio je Stevan jednom nedje, valjda u svoju osnovnu skolu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Savic i Grbic su bili.

Obicno posalju ove za koje znaju da ne mogu odbit, imam utisak da kazu Mirku da treba da ode tako nedje samo bi uslijedio onaj dzigavi pogled.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

zasto jovetic ne igra?. jesu zuti ili nesto drugo?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    zasto jovetic ne igra?. jesu zuti ili nesto drugo?
    Zbog povrede kuka.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Simon zabio. I to glavom... Bas nesto jutros pricam ako Simon bude igrao, moze lako biti prevaga.

I dalje nosi masku.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 11-12-11 at 14:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Velika prevaga za Blekburn, taj Simonov go. Daju go i onda 70 minuta bunker.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo veli Brnovic:"Odomorio sam se, sigurno, napravili smo veliki uspjeh"

A sta si ti napravio, lunjo?

Thanks Thanks Given 
    116
    Thanks Thanks Received 
    126
    Thanked in
    74 Posts

Evo Djurdjevac sada rece da iako Vlaisavljevic ne uspije sa kvalifikacijama idalje ce biti selektor samo sto ce uzeti mladje igrace/mladju generaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A dobro, ne mozemo se odrec strucnjaka takvog kalibra zbog jednog loseg rezultata.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Niti tri.Ipak je on metak.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cuh li ja ovo dobro ljudi,letimice dok su se prebacali kanali,Brnovic rece da je rano jos da Djordjevic ide u inostranstvo?

Thanks Thanks Given 
    116
    Thanks Thanks Received 
    126
    Thanked in
    74 Posts

Da budem do kraja precizan.Djurdjevac rece da Vlaisavljevic ostaje selektor U-21 reprezentacije, samo sto ce se nakon eventualnog neuspjeha u ovim kvalifikacijama podmladiti tim.A on jedini sigurno ostaje.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Upravo cuh na RTCG2: "..zato je dobro sto je Savicevic odmah izjavio da ce Brnovic da ostane na kormilu reprezentacije"

Zemljo, otvori se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A sto ste pojahali dijete, ne date mu ni ucit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    A sto ste pojahali dijete, ne date mu ni ucit.
    Ohohoohohohohohohohohohohohoohoohohhohohohohohohoh ohohohohohohohohoohoho apsolutni hit veceri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by suponik View Post
    Evo Djurdjevac sada rece da iako Vlaisavljevic ne uspije sa kvalifikacijama idalje ce biti selektor samo sto ce uzeti mladje igrace/mladju generaciju.
    E to ce vec zahtijevati transparente i skandiranje na utakmicama "Dusko odlazi"

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Što se Vukana Savićevića tiče tu imam loše vijesti. Naime, Dejo Savićević je u intervjuu Vijestima govorio kako imaju problem sa državom u vezi sa izdavanjem pasoša i upravo je njega naveo kao primjer. On je ranije igrao prijateljske mečeve za kadetsku reprezentaciju Crne Gore, ali na kvalifikacionom turniru kadeta prošle godine kad je nastupala njegova generacija iskrsnuo je taj problem i nemogućnost izdavanja pasoša. U pitanju je kapiten omladinaca Zvezde, a potpisao je i profesionalni ugovor što dovoljno govori o potencijalu. Problem je što je sad pozvan da igra za Srbiju.
    http://www.mojacrvenazvezda.net/1822...eprezentaciju/

E sad bih molio one koji kažu "ti što se premišljaju nam ne trebaju" da porazmisle dobro što pričaju/pišu. Kad su mlađe reprezentacije u pitanju nema pravila i oni mogu igrati za više reprezenatacija sa kojim imaju veze sve dok ne stignu do A reprezentacije i tu već popravnog nema. Momku je otac iz Nikšića (kako je Dejo rekao) i ima pravo da igra za Crnu Goru, ali nema pasoš. Naravno, mnogi se ponašaju kao da nas ima kao Kineza i isključivi su kad neko ne zna da odgovori za koju će reprezentaciju igrati (primjer Kasalice) a istoj Srbiji koja ima neuporedivo veću bazu od naše to ni najmanje ne smeta.
    Valjalo bi da povodom ovog slučaja, jer je vijest stara dva dana, ko poznaje nekog novinara neka mu prenese i neka isti upita zvaničnike FSCG-a. Nebitno je li to Savićević ili Đurđevac. Budući da FSCG ima dobre odnose sa kolegama iz Srbije ne znamo je li to napravljeno (mislim na ovaj poziv) u dogovoru s njima ili s igračem ili je jednostavno izgubljen za naredne akcije naših mlađih selekcija. Valjalo bi da znamo koji su tačno administrativni problemi oko izdavanja pasoša u pitanju. U pitanjima skautinga naših mladih talenata imam veliko povjerenje u naš savez, inače, ali ni oni kao što vidimo nijesu svemoćni. Tako da, ko poznaje novinare, eto mu priče koju valja istražiti pa bi valjalo da to podijeli sa nama na forumu. Naravno, ko ima informaciju iz prve ruke, a ukoliko se nešto taji, može i pm

http://www.kamptalenata.me/
    Bitno je da je Cook odmah dobio pasos u ruke, a kad se radi o nekom kome je otac iz Nk postoje administrativni problemi.

A i kad dodje Sinavatra sa kojim milionom ne postoje administrativni problemi.

Nato, bombarduj nas, nijesmo za boljega.
    Last edited by Albatros; 12-12-11 at 03:47.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Cuh li ja ovo dobro ljudi,letimice dok su se prebacali kanali,Brnovic rece da je rano jos da Djordjevic ide u inostranstvo?
    Ima logike. Ne znam kad momak odlazi, ali vjerujem da bi mu bilo bolje da malo igra u našoj ligi (kakva god ona bila) i time zaradi neophodno iskustvo sa starijim kolegama jer u Zenitu bi vjerovatno igrao u omladinskoj ligi. To je moja pretpostavka koja se ne mora uopšte pokazati kao tačna.

Inače, u vezi sa Crvenom Zvezdom Robi je saopštio transfer listu. Na njoj ima Reljića, ali nema Vešovića što će reći da on računa na njega. Želja mu je Filip Kasalica, no još uvijek ne znamo je li to informacija za ovaj topic.
    Last edited by amnesiac; 12-12-11 at 17:50. Reason: pomiješao Đurđevca i Brnovića :)
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Fudbal Plus Milorad Đurković - Sve o crnogorskom fudbalu (10 decemb. 2011) ..gost emisije selektor crnogorske fudballske reprezentacije Branko Brnović...
    Sad odgledah. Dakle, Vlaisavljević je izgleda planiran da bude doživotni selektor, kao Maršal Tito. Možemo ga zvati Maršal Duško. Suponik je dobro shvatio, nažalost. E sad bi se stvarno valjalo organizovat sa skandiranjem jer je ovo već bezobrazluk bez presedana.

Što se drugih stvari tiče, Brnović je govorio da će neki iz naše lige dobijat više šansi što je po meni razumljivo i ispravno ako ni zbog čega drugog a ono zbog toga što su neki naši reprezantativci u poznim fubalskim godinama. E sad, pominjao je i potencijalna imena i to je vjerovatno svima interesantno. Istina, moglo se i naslutiti o kome se radi ko god prati našu ligu. Dakle, Dragan Bošković i Điđo Vukčević iz Budućnosti, kao i Vladan Adžić i Blažo Igumanović iz Rudara.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Adzic i Điđo. Gaga nije taj kalibar, a o Blazu ne bih ni trosio rijeci. Zali Boze onog Petra Vukcevica. Kakvo smo vihorno krilo trebali imati, ali trt.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Adzic i Điđo. Gaga nije taj kalibar, a o Blazu ne bih ni trosio rijeci. Zali Boze onog Petra Vukcevica. Kakvo smo vihorno krilo trebali imati, ali trt.
    Što bi s tim momkom? Đe je? A pazi, prošle sezone je solidno odigrao. Drago mi je što je Risto Radunović dobio šansu, istina, a sa ovoliko ofanzivnih igrača je bilo teško stavit i igrača njegovih karakteristika van mjesta lijevog beka u Budućnosti.

Mene zabrinjava i mjesto desnog beka u našoj reprezentaciji. Pominjalo se dosta ovđe mjesto lijevog beka i tražila pojačanja sa strane, ali tu makar imamo solidnih igrača a i perspektivnih. Na mjestu desnog beka imamo Sava Pavićevića a na njegovo mjesto može uskočit Savić, no on je neophodan na mjestu štopera gotovo uvijek. Računalo se da imamo perspektivu u vidu Draška Božovića ali on sad ne može igrat ni u Budućnosti. Nemamo baš ni nekog perspektivnog igrača (Igor Ivanović možda, ali on je više sredina). Za sad kad ne igra Savo samo improvizujemo na toj poziciji.
    Dick Laurent is dead!

Page 957 of 2253 FirstFirst ... 4578579079479539549559569579589599609619671007105714571957 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)