Taj info da iz Zete zeli igrace CZ je nesto najrealnije, kad se uzme u obzir ko se uvalio u tu Zvezdu. A cudi me to od te ljudskovine, s obzirom da je navodno veliki navijac Partizana.
Djelimično vezano za ovaj topic jer je u pitanju odličan potez saveza. To je svakako dobro za budućnost fudbala u Crnoj Gori, a ovakve akcije treba pozdraviti
http://fscg.co.me/201112082155/Vijes...-eti-liga.html
Još par vijesti, mada su za sada u pitanju spekulacije
http://cg-fudbal.com/2011/12/08/dvoj...crvene-zvezde/
http://cg-fudbal.com/2011/12/08/mlad...bovi-i-utreht/
Dick Laurent is dead!
Taj info da iz Zete zeli igrace CZ je nesto najrealnije, kad se uzme u obzir ko se uvalio u tu Zvezdu. A cudi me to od te ljudskovine, s obzirom da je navodno veliki navijac Partizana.
Treba pohvaliti ovu grass roots kancelariju FSCG jer radi bash dobar posao. Ova Djetic liga je izvrsna ideja, a sad se sjetih bash finog njihovog gesta kada su organizovali posjetu reprezentativaca(mislim da je bio Savic i jos neko) djeci ometenoj u razvoju.
Deserve's got nothing to do with it.
Odlican projekat koji ce dugorocno sigurno dati rezultate. Kroz 7-8 godina mogli bi da imamo kvalitetnih igraca koji su poceli u ovoj Djetic ligi. Trebalo bi, sto neko pomenu ranije napraviti i jednu pravu akademiju fudbala gdje bi se moglo objediniti dosta ovih trenera koji drze neke svoje privatne skole fudbala.
Cini mi se da je bio jos jedan. mozda Drasko Bozovic. A ne bi me iznenadilo da su ekonoma poslali... Fora kod gotovo svih njihovih akcija je sto ne poslase Mirka nidje. Zamisli kako bi srce bilo puno toj djeci... Bio je Stevan jednom nedje, valjda u svoju osnovnu skolu...
Savic i Grbic su bili.
Obicno posalju ove za koje znaju da ne mogu odbit, imam utisak da kazu Mirku da treba da ode tako nedje samo bi uslijedio onaj dzigavi pogled.
zasto jovetic ne igra?. jesu zuti ili nesto drugo?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Simon zabio. I to glavom... Bas nesto jutros pricam ako Simon bude igrao, moze lako biti prevaga.
I dalje nosi masku.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 11-12-11 at 14:59.
Velika prevaga za Blekburn, taj Simonov go. Daju go i onda 70 minuta bunker.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Evo veli Brnovic:"Odomorio sam se, sigurno, napravili smo veliki uspjeh"
A sta si ti napravio, lunjo?
Evo Djurdjevac sada rece da iako Vlaisavljevic ne uspije sa kvalifikacijama idalje ce biti selektor samo sto ce uzeti mladje igrace/mladju generaciju.
A dobro, ne mozemo se odrec strucnjaka takvog kalibra zbog jednog loseg rezultata.
Niti tri.Ipak je on metak.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Cuh li ja ovo dobro ljudi,letimice dok su se prebacali kanali,Brnovic rece da je rano jos da Djordjevic ide u inostranstvo?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Da budem do kraja precizan.Djurdjevac rece da Vlaisavljevic ostaje selektor U-21 reprezentacije, samo sto ce se nakon eventualnog neuspjeha u ovim kvalifikacijama podmladiti tim.A on jedini sigurno ostaje.
Upravo cuh na RTCG2: "..zato je dobro sto je Savicevic odmah izjavio da ce Brnovic da ostane na kormilu reprezentacije"
Zemljo, otvori se.
A sto ste pojahali dijete, ne date mu ni ucit.
Last edited by Albatros; 12-12-11 at 03:47.
Ima logike. Ne znam kad momak odlazi, ali vjerujem da bi mu bilo bolje da malo igra u našoj ligi (kakva god ona bila) i time zaradi neophodno iskustvo sa starijim kolegama jer u Zenitu bi vjerovatno igrao u omladinskoj ligi. To je moja pretpostavka koja se ne mora uopšte pokazati kao tačna.
Inače, u vezi sa Crvenom Zvezdom Robi je saopštio transfer listu. Na njoj ima Reljića, ali nema Vešovića što će reći da on računa na njega. Želja mu je Filip Kasalica, no još uvijek ne znamo je li to informacija za ovaj topic.
Last edited by amnesiac; 12-12-11 at 17:50. Reason: pomiješao Đurđevca i Brnovića :)
Dick Laurent is dead!
Sad odgledah. Dakle, Vlaisavljević je izgleda planiran da bude doživotni selektor, kao Maršal Tito. Možemo ga zvati Maršal Duško. Suponik je dobro shvatio, nažalost. E sad bi se stvarno valjalo organizovat sa skandiranjem jer je ovo već bezobrazluk bez presedana.
Što se drugih stvari tiče, Brnović je govorio da će neki iz naše lige dobijat više šansi što je po meni razumljivo i ispravno ako ni zbog čega drugog a ono zbog toga što su neki naši reprezantativci u poznim fubalskim godinama. E sad, pominjao je i potencijalna imena i to je vjerovatno svima interesantno. Istina, moglo se i naslutiti o kome se radi ko god prati našu ligu. Dakle, Dragan Bošković i Điđo Vukčević iz Budućnosti, kao i Vladan Adžić i Blažo Igumanović iz Rudara.
Dick Laurent is dead!
Adzic i Điđo. Gaga nije taj kalibar, a o Blazu ne bih ni trosio rijeci. Zali Boze onog Petra Vukcevica. Kakvo smo vihorno krilo trebali imati, ali trt.
Što bi s tim momkom? Đe je? A pazi, prošle sezone je solidno odigrao. Drago mi je što je Risto Radunović dobio šansu, istina, a sa ovoliko ofanzivnih igrača je bilo teško stavit i igrača njegovih karakteristika van mjesta lijevog beka u Budućnosti.
Mene zabrinjava i mjesto desnog beka u našoj reprezentaciji. Pominjalo se dosta ovđe mjesto lijevog beka i tražila pojačanja sa strane, ali tu makar imamo solidnih igrača a i perspektivnih. Na mjestu desnog beka imamo Sava Pavićevića a na njegovo mjesto može uskočit Savić, no on je neophodan na mjestu štopera gotovo uvijek. Računalo se da imamo perspektivu u vidu Draška Božovića ali on sad ne može igrat ni u Budućnosti. Nemamo baš ni nekog perspektivnog igrača (Igor Ivanović možda, ali on je više sredina). Za sad kad ne igra Savo samo improvizujemo na toj poziciji.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks