Postoji. Factory reset STB-a sa zadnje strane.
Postoji li mogućnost da odjednom izbrišem sav snimljeni sadržaj?
Postoji. Factory reset STB-a sa zadnje strane.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
tema sa najvise ispisanih stranica na CDM, ubjedljivo...
Ima li kakvih noviteta, sem da stizu daljinski koji ce se naoplacivati 12.99EUR
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
kako ste zadovoljni sa internetom?
dvoumim se izmedju totala i extra tv...
Internet je dobar, ali Total bez razmisljanja uzmi! Ne moze se uporediti sa Extra TV.
Total nema nasih tj- CG programa, to je najveci problem, i malo je crnjak kad oces da gledas nasu televiziju da prebacas sa AV na TV mode... ima bolji izbor ostalih programa, ali je slika na extra tv bolja + snimanje, premotavanje, zakazivanje snimanja, ako ti to ista znaci![]()
U HBO videoteci pod serijom Hung već nekoliko dana stoji 4 epizode,pa zatim sedma,bez 5-te i 6-te. Prenesi ovo Sale gdje treba.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Radovi na unapređenju Extra TV servisa
Obavještavamo vas da će se u srijedu 07.12.2011, četvrtak 08.12.2011 i petak 09.12.2011, obavljati radovi na unapređenju Extra TV servisa, u trajanju od 00:00h do 06:00h. U tom periodu, mogući su kratkotrajni prekidi u funkcionalnosti Extra TV servisa.
Kada restartujes STB i kada se na dugmicu za standby ukljuci narandzasta/zuta lampica (umjesto zelene ili crvene) odmah na STB pritisni i drzi "OK" i "strelicu prema dolje". Blinkace REC i sve sa diska ce biti pocisceno, ali ne i zakazana snimanja. Samo ces sacekati da se zavrsi preuzimanje softwarea nekih 5-15 minuta.
S obzirom koliko ste revnosni u promociji novih pogodnosti (sa navodnicima i bez), mogli biste isto tako revnosno i da svaki od navedenih radova predstavite: šta njima konkretno korisnici dobijaju.
Ako dobijaju, to bi trebalo istaći ponosno, jer i vama ide u prilog. Zar ne?
Pominjao je neki update softvera, ali ne zvuči mi kao to. Ovim riječima se obično najavljuje neki random servis hardvera.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
mozda ugradjuju stedne sijalice...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Šta se dešava sa HRT2? Nema ga od petka veče.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Konkretan benefit je to što T-com na foru "unapređenja platforme" već dvije godine uzima od svakog priključka po euro mjesečno, što u ovom trenutku izađe na preko 600.000€ na godišnejm nivou.
Ako pitaš za benefit nas korisnika, to je vjerovatno osmjeh na licu svakog od 50.000 prezadovoljnih korisnika(ovo je moj)
Evo šta srpski telekom nudi:
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti....&nav_id=563293
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Evo vise od dva sata nemam bez tri, cetri programa na extra tv. Zna li iko zivi o cemu se radi? Tehnicka podrska se ne javlja, kao da ne postoje....Stvarno ovo prevazilazi sve granice....trebalo mi je mjesec dana da naceram strucnjake da se pozabave problemom oko rutera, koji se svaki dan sam od sebe restartuje, i evo kad ga zamijenise jos gore....Tacno se nekom od direktora treba savit kakvu sipku preko ledja nebi li se naucili da postuju tudje pare.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sale ti je CEO tamo :biggrin:
Evo sad vidim sto je Sale napisao, ali to ne mijenja moj stav o tehnickoj podrsci. Kad nude kakve nove gluposti za extra tv, posalju poruku preko cijelog tv ekrana, zasto onda i za ovakve stvari ne obavjestavaju tim putem.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam bio korisnik Extra TV-a nekih pola godine,malo vise... Da mi daju besplatno koristenje servisa dozivotno,ne bi ih vise prikljucio. Niti je radio internet kako treba, niti televizija! Stalno se gasio,restartovao sam od sebe,kocila se slika... Dok nisam igrom slucaja imao priliku da se pozalim jednom od direktora,ne bi mi do kraja ugovora odnijeli smece iz kuce... Toliko od mene! P.S. Sad koristim Total CG i prezadovoljan sam...
Da si problem prijavio, bio bi rijesen. Inace po ugovoru si obavezan da opremu vratis u T-Shop pri raskidanju ugovora, inace ce ista biti naplacena po cijeni iz ugovora.
Sto je bolje sto sam ja prijavljivao mjesec dana, sto putem telefona, sto u T-com centru za korisnike? Tek kad sam rekao da cu da idem da razgovaram sa nekim od pretpostavljenih, odmah sjutradan su me zvali, dva puta, zamijenili router i dva sata poslije toga nem bez para kanala, i tako cijeli dan danas. Zovem sinoc tehnicku podrsku niko se nejavlja...I ocemu ti pricas prijatelju. Mora korisnik da "prijeti" da ce da pise direktorima da bi se neko smilovao da odradi svoj posao.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
sale oce li bit sto novih kanala,ovo je bruka od izbora.max tv hrvatski mnogo bolji izbor ima a ista firma.samo da ne bude novih kanala kao tv corona,sun tv,jer toliko su dobri da ih stalno gledam
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks