Page 445 of 832 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... LastLast
Results 11,101 to 11,125 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Bice odmah zamijenjeni. Nije SK. Necemo otvarat kladionicu.
    Ja ne mogu da vjerujem kakav si ti odgovor dao. Sramota.

Nije ni BBM sjajan, ali kad imas SOS, SK, SK+, Arena 1,2,3,4, EuroSport 1 i 2 onda je opet koliko toliko dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

do sad koristim m-cabl
    nisam zadovoljan izborom kanala a mjesečna preplata je 10e

jedino što me do sada držalo da koristim ovu kablovsku je mogućnost gledanja više tv-a

može li mi neko reći o extra tv tj. i jeli bolja opcija od m-cabl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imas na sajtu popis svih kanala koji se prikazuju i to je to.

Extra TV ima bolji kvalitet slike, a BBM bolju ponudu kanala uz sasvim dobar kvalitet slike..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mkabl je tri puta bolji od ove nazovi usluge koju nudi picom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Mkabl je tri puta bolji od ove nazovi usluge koju nudi picom.
    može li malo jasnije poređenje ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidim da si kod mkabla nezadovoljan izborom kanala, s tim sto ekstra tv nema bolji izbor kanala od pomenutog operatera. Da bi koristio ekstra tv moras imat telefonsku liniju a ako jos koristis i adsl od picoma male su sanse da ce ti internet i televizija raditi kako treba. Evo procitaj samo dvije tri stranice unazad u ovoj temi sta korisnici kazu o tome kako im rade servisi picoma.

uzmi bbm ili total, imaju bolji izbor kanala i isti kvalitet slike. Sve ti je bolje od pcoma i njihovih servisa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Vidim da si kod mkabla nezadovoljan izborom kanala, s tim sto ekstra tv nema bolji izbor kanala od pomenutog operatera. Da bi koristio ekstra tv moras imat telefonsku liniju a ako jos koristis i adsl od picoma male su sanse da ce ti internet i televizija raditi kako treba. Evo procitaj samo dvije tri stranice unazad u ovoj temi sta korisnici kazu o tome kako im rade servisi picoma.

uzmi bbm ili total, imaju bolji izbor kanala i isti kvalitet slike. Sve ti je bolje od pcoma i njihovih servisa.

e to je već bolje znači da se ne zaljećem za extra tv , total sam imao ali skinuo kad su nekad svi imali sve programe ex-yu, a tada je skysat imao opciju više tv-a i to je bilo to, a sad vraćat tanjir na zgradu verat se po krovu ne vjerujem !
    Zbog toga sam baš zapeo za taj extra tv a i imam fiksni sam bi ga ugradio, ali vidim da se žale i na extra tv pa već se preispitujem.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jedi knight View Post
    da ne zna neko zasto pocinje da mi sjecka extra tv, kada povezem svoj tp link ruter (ugasen dhcp) sa pirelijem, i to ih ne povezujem preko wan-a, nego preko lana, znaci samo ih bridgujem?
    niko a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vjerovatno je bilo prije price o ovome ali prastajte.
    Posle kolko ce mi se pojavit arene ako ih aktiviram preko risivera?
    Funkcionise li ona zamjena preko Ritam kluba jedan mjesec besplatno npr arenasport jer kolko se sjecam billo je nekih smetnji ranije?
    Sto znaci ono besplatnu pretplatu mozete koristit tek od narednog mjeseca, u meniju ritam kluba?

Ili da skratim.Mogu li ja sad aktivirat arenu i ukljucit da mi bude besplatno mjesec dana preko ritam kluba?
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Vjerovatno je bilo prije price o ovome ali prastajte.
    Posle kolko ce mi se pojavit arene ako ih aktiviram preko risivera?
    Funkcionise li ona zamjena preko Ritam kluba jedan mjesec besplatno npr arenasport jer kolko se sjecam billo je nekih smetnji ranije?
    Sto znaci ono besplatnu pretplatu mozete koristit tek od narednog mjeseca, u meniju ritam kluba?

Ili da skratim.Mogu li ja sad aktivirat arenu i ukljucit da mi bude besplatno mjesec dana preko ritam kluba?

1.Pojaviće se posle 5 minuta...i vodi računa da ih deaktiviraš posle mjesec dana i to dan prije...
    Npr. aktiviraš ih danas 26 novembra a deaktiviraš ih 25 decembra... i to je to...

2.Funkcioniše zamjena preko ritam kluba...

3.Možeš...ali tek ide 1 decembra...znači ako ideš preko ritam kluba...aktiviraj je danas i ide od 1 decembra...I dektiviraj je 31 decembra...
    Ako ideš na plaćanje...dakle 4.50 eura...onda ide posle 5 minuta aktivacija...
    Last edited by bobobarpodgorica; 26-11-11 at 10:07.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Extra TV i ADSL pefektno funkcionisu preko jedne parice, sto potvrduje oko 50 000 prikljucaka, konrektno izvjestaj agencija:

http://www.ardcg.org/index.php?optio...d=186&Itemid=1

Od ukupnog broja korisnika ovih usluga u Crnoj Gori, najviše ih koristi IPTV (39,54%) i DTH(satelitsku) distribuciju (29,70%). Sa druge strane, MMDS platforma ima zastupljenost od 16,34%, a
    kablovska distribucija 14,42%.
    Iako se u posmatranom periodu bilježi rast broja priključaka na nivou tržišta od 1,66%, različite
    platforme su imale značajne razlike u tržišnoj penetraciji. Kablovska i MMDS distribucija su zabilježile
    smanjenje broja priključaka (KDS -3,35%, MMDS -4,76%). Rast broja korisnika su ostvarile DTH (6,18%),
    kao i IPTV platforma (3,19%).
    http://www.ekip.me/download/KABLOVCI-OKTOBAR.pdf

Informacija o stanju tržišta elektronskih komunikacija za oktobar 2011. godine.

Učešće pojedinih platformi koje se koriste za distribuciju TV/R programa do krajnjih korisnika u oktobru 2011. godine izraženo u
    procentima je: KDS=14,08%, MMDS=16,37%, IPTV=40,31% i DTH=29,24%.
    Za sve eventualne probleme dostupan je call centar na besplatnom broju 1500 (00-24h), pa prijavite i bice rijeseno.

U toku je akcija 0 eur oprema i bez pretplate do kraja godine http://www.telekom.me/sjajna_ponuda.nspx

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izaberite uslugu – ili ih kombinujte!

Svaki novi ADSL, Extra TV ili Extra Trio korisnik dobija povoljnosti:

• 0€ pretplata do kraja godine
    • 0€ oprema

Požurite, pogodnosti očekuju sve one koji se prijave za usluge do kraja 2011. godine. Posjetite T-Centar.
    Instalirajte usluge sami i tada ne plaćate instalacionu taksu. Ugovori se potpisuju na 24 mjeseca. U ADSL ponudi besplatno dobijate jednoportni modem.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nije mi jasno ovo O eura do kraja godine?
    Valjda samo jedan mjesec bez pretplate? :frown:

Nije neka povoljnost...
    Najbolje bi bilo da ovaj tim što radi promociju ode na kolektivni godišnji odmor...
    Nemam ja ništa protiv Vas ali malo mi je sve nekako smiješno...treba da pridobijete nove korisnike, malo je tržište, bolje bi bilo da se malo više potrudite i omogućite još neke povoljnosti, a kada pridobijete veći broj korisnika onda je lako imate stalni priliv novčanih sredstava...

Na kraju krajeva vi ne proizvodite program... i ne vidim u čemu je problem ubaciti još nekoliko zanimljivih kanala ?
    Na taj način bi dobili više korisnika i zadovoljstvo bi bilo obostrano...

(Ubacili ste ovaj Mondo ili tako nešto...Smiješno...)...

Ne kažem ja da je Ektra TV loš...ali radite malo i na tome da ipak malo čujete želje vaših korisnika...

Imam platu 450 eura i od toga izdvajam oko 40 eura za vaše usluge, pored toga imam malo dijete i milion stvari koje završavam pa bi bilo fer i korektno od Vas sa malo izađete u susret svojim korisnicima i njihovim željama...
    Last edited by bobobarpodgorica; 26-11-11 at 14:55.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

To je oko 38+ eur ustede za trio paket, akcija je iz oktobra, pa oni koji su se tada prijavili nece platiti pretplatu za oktobar, novembar i decembar, sto opet dobra usteda. Prava za skoro sve kanale se placaju, tako da to nije nesto sto besplatno pada sa neba. Ima nekih kanala koji se i ne mogu ugovoriti zbog raznih ekskluzivnih ugovora.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ovako korisnik sam adsl+extra tv 2god servis je ok ali im je oprema na strani korisnika smece, oni novi pireli odnosno ADB ruteri su klasicno ******, kad sam izbacio pireli i ubacio kompletno svoju opremu sve funkcionise odlicno tako da njihova politika da ustede na korisnicima zbog prslih rutera je VIDIMO SE
    Imam lud da sam papir!!

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Taj router uopste nije los i uopste nije jeftin. Ako si imao problema, trebao si da prijavis da se uredjaj zamijeni.

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

a Sale zasto zadnjih deset dan meni a vidim i ostalima puca net na 30sek pa se vraca u normalu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je oko 38+ eur ustede za trio paket, akcija je iz oktobra, pa oni koji su se tada prijavili nece platiti pretplatu za oktobar, novembar i decembar, sto opet dobra usteda. Prava za skoro sve kanale se placaju, tako da to nije nesto sto besplatno pada sa neba. Ima nekih kanala koji se i ne mogu ugovoriti zbog raznih ekskluzivnih ugovora.
    Pa nisam glup pa da ne znam da se prava plaćaju...ali imate veliki broj korisnika a svakako bez problema pokrivate i te troškove...
    Ja razumijem i to sa ugovorima sve mi je jasno...ali ovi kanali što postoje kod drugih operatera šta sa njima...pa uvedite bar neke od njih...Npr. TV 1000, BN Music itd.
    U svakom slučaju nisam došao da se svadjam sa tobom već samo polemišemo o nekim stvarima...
    Pozdrav...

E da i moram reći da mi se internet normalizovao u zadnjih par dana...
    Last edited by bobobarpodgorica; 28-11-11 at 13:12.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Evo me u NS trenutno i sjedim i gledam na SBB standardnom paketu... TV1000, VIASAT History i Explorer, RTL, SportKlub (sa Prime i +), FOX Crime, kompletan Pink paket, SciFi, Ultra, FilmPlus, Cinemania... em što većina niđe nema u CG, em bi koštali milion i da ima. Eh...
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

stvarno ste siromasni sa programima,razmisljam da vas odjavim,em sto mi net puca svakih sat dva i resatuje mi se ruter sam od sebe em nema se sta krsteno vidjeti,da nije ovog topika Net TV ne bih imao sta gledati...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Evo me u NS trenutno i sjedim i gledam na SBB standardnom paketu... TV1000, VIASAT History i Explorer, RTL, SportKlub (sa Prime i +), FOX Crime, kompletan Pink paket, SciFi, Ultra, FilmPlus, Cinemania... em što većina niđe nema u CG, em bi koštali milion i da ima. Eh...
    Sve to ima u Total CG i sve je to osnovni paket od 10 eura,6 Pinkova isto,ostali su u posebne pakete,Pink Music i Pink Film.BBM ima isto skoro sve,nema samo SK Prime i nema sve Pinkove ali opet najvaznije ima u Pink paketu:Pink Movies,Pink Film,Pink Action,Pink Folk i Pink Family.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako je! u BBM ima to sve> Foxcrime, foxlife, tv1000, VIASAT History, Explorer, Sportklub, sportklub+, Ultra, Cinemania, Filmplus, DoQ, Travel, 6 Pink kanala ... BBM ima bas dobru ponudu kanala za razliku od drugih kablovskih

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Jel ti to jakuza dao spisak? Ili si to ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali opet i kvalitet slike je na stranu Extra TV-a. Meni da kucnem (cuk, cuk, cuk) u zadnje vrijeme funkcionise odlicno, a jos imam i dva risivera.
    Daj vise odmora jeziku nego rukama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakav ti je kvalitet slike na sportklub?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Jel ti to jakuza dao spisak? Ili si to ti
    Sasa,samo korisnici PI-Coma ne znaju za ove kanale,a itekako su dostupni u CG
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 445 of 832 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)