da, ali kako sam mogla da sačekam kad mi niko nigdje nije rekao da ćemo imati poklon? Ja ti kažem vrlo iskreno da jesam to uključila i nijesam zanemarila ništa, jer nijesam imala pojma o poklonu, samo nazvala vašu podršku kad sam saznala i koja mi je dala pogrešnui informaciju, zato sam je isključila, da ne plaćam ono što ME SLEDUJE KAO VRLO REVNOSNOG KORISNIKA...je li to ok? Inače, mi smo vaše besplatne kanale dobili 4 dana kasnije, i juče, bukvalno juče oko 14 sati ste nam ih isključili (juče je bio 12.) ali mi reci, ako ste planirali da nas častite, zašto je problem SVIMA koji su iz neznanja uključili ne obračunati POKLON! Pobogu, vi ste ga dali, nijesam vam ga tražila? Nije mi jasna samo ta stavka u vašem poslovanju!
Boli me uvo za 5 eura ja ću ih i ovaj i sledeći mjesec platiti, i plaćam vam ekstra evo dvije godine i još ću, ali mi nije jasna poslovna politika da nekoga čašćavate, a da mu naplatite to što on redovno koristi jer nije znao da ga čašćavate?!
Zar nijeste trebali svim korisnicima koji su imali pravo na tu nagradu na ekranu ili u info napisati poruku desetak dana ranije: poštovani korisniče, povodom godišnjice našeg i vašeg t-com-a, u mjesecu septembru ćete imati besplatne kanale te i te, vaš T-com"...onda ne bih uključila arenu, Emile

Bookmarks