View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 937 of 2251 FirstFirst ... 437837887927933934935936937938939940941947987103714371937 ... LastLast
Results 23,401 to 23,425 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema sanse da je ovo izjavio. ako je ovo izjavio sam je sebi zatvorio vrata za repku dok je brnovic selektor. mislim da nije glup toliko...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    nema sanse da je ovo izjavio. ako je ovo izjavio sam je sebi zatvorio vrata za repku dok je brnovic selektor. mislim da nije glup toliko...
    I u Arenu je izasao clanak istovjetni.Sto se radi polako pocinje ves da izlazi na video, wec vidim losu atmosferu na sledecim mecevima.A sto se tice Djalovica jedini ralzog sto ga je Cico forisrao je taj sto je Cicov kum Djalovicev menadzer.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    U nasoj domovini dje se svi prsimo cojstvom i postenjem i dje se kaze "ubi ga prejaka rijec" jedva se ceka da se nekome "prisije neki rep" pa se to ponavlja i dodaje i tako se ubjedljivo pise i pricao kao da su bas sa Dejom "bili na crti". E kad njemu pukne film pa se usere na te toboznje novinare i trazi dokaz onda nastane frka kako je to nekulturno, nije njegov nivo i trista cuda i samo jos fali ono "on je javna licnost, to je demokratija i svak ima pravo laprdati sta oće..." Samo dvije sekunde teba se staviti u Dejovu kozu pa vidjeti kakav bi bio osjecaj da se trabunja kako je narkoman, iskompleksiran, samovoljan...
    Ja mislim da će se Crna Gora kvalifikovati na SP, a odje jos pricati, "ali on je smijenio Cica..." Niko ne pominje da je Cico smijenjen jednoglasno (glasalo je 11 od 15 clanova,a cetiri clana nije bilo) i sad znam teoriju da se svi boje Deja, on je diktator ali bilo kako bilo to je cinjenica i gradi se teorija kao sa narkoticima.

Prijeki, ada pisalo se i ne treba potezati za postove koji su brisani sa najgnusnijim uvredama i Deja i fudbalera i ako se vratis samo par strana unazad imas na primjer cak i i sopstvenu tvrdnju

i

...... a ovo su samo tvrdnje uzete onako sreda i mi se sad igramo "francuskih sobarica" kako je Dejo ulicarskim zargonom reagovao, a svi ostali lise Dana andjeli.
    Ovim pozivom Dejo je zacepio usta svima koji imaju i zeru mozga i obraza, a ako neko ima gubicu umjesto usta će nastaviti tu pricu jer bi bilo iluzorno i ocekivati da prekine.
    Ja mu skoro oprostio i Vlaisavljevica za ova dva miliona
    Slazem sa Kedown-om

Mislim da on ipak trazi selektora i da je rekao bice neko drugi nastala bi pomama ko ce to biti i od kakve je familije, da li pije, pusi ili se drogira, vracaj Cica pa sta kosta da kosta i trista cuda. Ovako je prepricana prica i Kranjcara i selektora, a kako će biti vidjeće se. U Pragu nas je bilo tri hiljade na sljedecim kvalifikacijam u Varsavi i Kijovu cetiri hiljade, a da li će selektor biti Brna ili neko drugi mali je posa.

Pa ja rekoh ljudi tvrde isto kao sto on tvrdi da je Cico alkoholicar tako da ne vjerujem njemu ni trunku vise nego Podgorickim pricama da je Dejo narkoma.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Možda u decembru izađe tekst sa naslovom: "U inat dušmanima: Đalović ipak strijelac i u 2011. godini"
    Još samo Batak da da izjavu
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Podgoričke priče da je Dejo narkoman su rekla-kazala,ima li đe kakva slika da se to vidi ili video snimak? Ne možeš to dvoje upoređivati jer slika i videa đe je Cico pod gasom imaš ne brini,pa ni njegovi to ne kriju a mi ođe se pravimo avetni kao nije on takav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Podgoričke priče da je Dejo narkoman su rekla-kazala,ima li đe kakva slika da se to vidi ili video snimak? Ne možeš to dvoje upoređivati jer slika i videa đe je Cico pod gasom imaš ne brini,pa ni njegovi to ne kriju a mi ođe se pravimo avetni kao nije on takav.
    Cico ima 50 i kusur godina, evo ja sam gledao jedan video gdje je on pio, ok svaka javna licnost skoro pije i ko javna licnost, negdje ce ga snimati sto je normalno.Ali nije normalno reci za covjeka u kojeg smo se kleli da je ALKOHOLICAR.O tome se ovdje radi samo o tome.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Imas deja komiranog sa bocom dje pjeva ko to kaze ko to laze.Ja cic nisam vidio pjanoga nikad na konferenciju i utakmicu a ni na treninge pred utakmicu koje sam ja gledao,odvratan mi je tip kazem ti ali nije zasluzio da ga Dejo makne prije kraja i da ga jos proziva na onaj nacin.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Oprosti sa tom 'mrtvom pjandurom' jesi bio ozbiljan kao Lihtenstajn ili Andora ili si doshao do drugog sheshira za zrijebanje SP i 16 pozicije na FIFA listi?
    Shto je ovo sa ovim nedokazanim narodom...

A za vas ostale koji zmurite na Dushka i ove ostale pripravnike, samo neka ste mi zdra'o, bice tih turistichkih putovanja josh.
    sto nas ne ostavi u drugi sesir kad je dosao tamo nego poceo da gubi polako konce, ne mora biti mrtav pijan ali pripit vidm to bi oprostio. ne znam jel radis ali zamisli da t isef na posao dlazi u jutro pijan svaki dan. koliko bi ga postovao. da ti sef zakaze sastanak al se napije pa ne dodje, da ti sef ne obavlja duznosti koje mu je direktor dao a vi radnici obavljate svoj posao korektno. a po meni nije nas on doveo nego bonja i vucina, e kad smo to izgubili onda je sve isplivalo na povrsinu. mislim da bi trebalo da bude bolji trener od brnovica ali mozemo li ga priustiti ja to ne znam. ali necu da placem danima i mjesecima za cicom, trazili ste zasto ga je otjerao dobili odgovor ali vama je to beznacajno.
    a sto se dusa tice ne znam sto ga stavljas od mene , jer ako je ko ispisao postova o njemu ja sam. i iskreno ne vidjeh ni jednog forumasa ovdje da ga je podrzao bilo kakvom recenicom ali pretpostavljam da kad nemas argumenata tao nesto pises
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

da jemene onoliko forsirao ja bi mu spomenik digao ispred kuce a ne ovo rekao. pa sto ste ocekivali od njega da kaze , ne moze protiv oca svoga sin vanbracni.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Zaboravih da dodam za ove advokate, niko odje ne brani DAN od Deja, ja taj isti DAN mrzim vishe od Deja, ali isto tako mi smeta shto se Dejo iskakao na A reprezentaciju i naravno shto sa kumashinom Dushkom vrshi nuzhdu na 3 generacije mlade reprezentacije zaredom, bez ikakvog pomaka u bilo chemu te mlade selekcije.
    Naravno tu spada i ova pricha i ludi razlozi za smjenu uspjeshnog trenera, koji nas je digao iz mrtvih.
    Mogao bih se kladiti da sam stariji od tebe. Pritom posjedujem i neke diplome, ukoliko one ista znace u ovom drustvu. Moze li postojati bilo kakva mogucnost da ja malo kvalitetnije rezonujem od tebe, ako nista drugo bar zbog tog veceg iskustva od nekoliko godina?!?!

Ok. U pravu si. Daj ime. Daj novog predsjednika saveza. Budi konstruktivan u kritici.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

a jes oni su se voljeli masu, svaki gol je djaolovic sa njim slavio, grlio ga i ljubio u vrat.. krivo mu je bogomi sto je sad u drugi plan..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Sad me baš zanima oće li Brnović preć preko ove Đalovićeve (sasvim realne) izjave i hoće li ga i dalje zvat u reprezentaciju...

Ja bih volio da se batali ova tragikomična Dejo vs. Dan priča za debile...

Juve 1:0 Palermo na poluvremenu. Vučinić propustio dvije dobre prilike, italijani ponovo komentarišu da je “poco lucido sottoporta”...
    Dosta me brine njegova neefikasnost, pritom ne mislim na reprezentaciju, već kad igra za klub... samo dva gola za Juve ove sezone, prethodne malo golova za Romu... Nadam se da će krenut već jednom da rešeta i da ne griješi u lakim prilikama... Daj bože da u nastavku da gol, sigurno bi mu mnogo značilo na psihičkom planu...
    Last edited by rebel; 20-11-11 at 15:23.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mislim da su dva, uz odlicne igre u derbijima... I ne moze biti slucajan ovaj preporod Juvea. I prosle godine su bili jaki sto se sastava tice, pa trt.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Jes dva gola. Evo izvede ga Konte, i ubacio Kvaljarelu. Ne bi bilo dobro da se Kvaljarela pokaže bolje...
    Vučinić sve ukupno danas 5 šuteva svaki van okvira, 1 asistencija. Dvije šanse je sam izgradio za koje su ga pohvalili, za ostalo ga kude...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Izvodi on Mirka, jer mu je glavni igrac. Gledam stalno Juve ove godine. Svog glavnog igraca pokusava da sacuva za cijelo prvenstvo, jer svi znaju da je sklon povredama. A sad je prebacen i na krilo, pa razlog vise.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Odlicno ga namjesti fino je igrao mada samo realizaciju da popravi i nema zime za njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko da mu neko moze uzet to mjesto po lijevoj strani. Jedino sto mu se moze zamjerit je da manje trci nego ostali. Stara boljka...

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    sto nas ne ostavi u drugi sesir kad je dosao tamo nego poceo da gubi polako konce, ne mora biti mrtav pijan ali pripit vidm to bi oprostio. ne znam jel radis ali zamisli da t isef na posao dlazi u jutro pijan svaki dan. koliko bi ga postovao. da ti sef zakaze sastanak al se napije pa ne dodje, da ti sef ne obavlja duznosti koje mu je direktor dao a vi radnici obavljate svoj posao korektno. a po meni nije nas on doveo nego bonja i vucina, e kad smo to izgubili onda je sve isplivalo na povrsinu. mislim da bi trebalo da bude bolji trener od brnovica ali mozemo li ga priustiti ja to ne znam. ali necu da placem danima i mjesecima za cicom, trazili ste zasto ga je otjerao dobili odgovor ali vama je to beznacajno.
    a sto se dusa tice ne znam sto ga stavljas od mene , jer ako je ko ispisao postova o njemu ja sam. i iskreno ne vidjeh ni jednog forumasa ovdje da ga je podrzao bilo kakvom recenicom ali pretpostavljam da kad nemas argumenata tao nesto pises
    Chitaj pazljivije pa cesh vidjet a drugi dio mog posta je upucen ostalima, malo pazljivije, eo boldovacu ti iduci put.

Ko kaze da da ne bi bili opet u taj drugi sheshir ili tako neshto?Ostavit nas nije mogao kad ga je makao poslije prvog poraza, ali bi nas vratio odma, jer da je ostao ponavljam ovu Cesku bi proshli laganini 0:1 , 1:0 , ukupno 2:0 i gotovo, nazad u drugi sheshir i na EP.
    Bilo je i vecih trenera od Cica shto su pili dosta pa su osvajali trofeje, tako da pushtite te priche, on je iza sebe imao rezultate, dok ima rezultate (do kraja kvalifikacija je MORAO ostat, da nismo toliki cigani osta bi) mozhe da pije koliko oce.
    A to shto je nesoja od Djurkovica ispalio za jednu emisiju, ja bi ga ispalio i da sam potpuno trijezan, shto bi se kutura sa onom avetinjom uru vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Mogao bih se kladiti da sam stariji od tebe. Pritom posjedujem i neke diplome, ukoliko one ista znace u ovom drustvu. Moze li postojati bilo kakva mogucnost da ja malo kvalitetnije rezonujem od tebe, ako nista drugo bar zbog tog veceg iskustva od nekoliko godina?!?!

Ok. U pravu si. Daj ime. Daj novog predsjednika saveza. Budi konstruktivan u kritici.
    Izgleda da su ti dzabe te godine i te diplome jer slabo neshto rezonujesh.

Ja nisam rekao da Dejo treba da ide iz FSCG (iako bi mogao imat par naslednika mogucih odje od ovih starijih fudbalera ali sasvim nebitno) nego da prestane da se zajebava sa svojim lichnim problemima i u to ubacha reprezentaciju, dzabe doprinosio on CG fudbalu u vidu ovih terena i pomoci klubova shto novchano shto uslovima, ako dopushta sebi ovaj luksuz da se ciganishe pred 3 najvaznije utakmice u CG fudbalskoj istoriji, dovodi ove pripravnike, smjenjuje trenera koji nas je preporodio i pushta Dushka da drka **** sa mladom reprezentacijom evo 3 godine a ovamo choche vazhe drugi kriterijumi kad je Cico u pitanju.
    Treba da bude isti po svemu, dobrobit Crnogorske reprezentacije i CG fudbala, niko normalno (nadam se) nece rec da je Brnovic dobro reshenje za CG reprezentaciju niti isto tako da je Dushko dobro reshenje za mladu.(koji je vec trebao 3 otkaza da popije a ne 1)
    Ako je onako sramno najurio Cica zbog 2 utakmice, shta onda cheka sa Dushkom 3 godine?Ovaj prvi mu nije drug ili shta?
    Isti kriterijumi treba da vazhe za sve, od pjetlica do A reprezentacije, jer se odje radi o CG i CG fudbalskoj reprezentaciji, ne o Deju i njegovim prijateljima.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 20-11-11 at 17:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Last edited by Mad_dog_KO; 20-11-11 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tuga prema cici? Ni ja evo po godine.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahhahahaahah...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Pogresno sam prenio vijest.

Mrtva je trka izmedju vas dvojice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post

E stvarno ne znam kako cemo bez Djalovica, znaci tesko je naci zamjenu za njega. Ako je ovo rekao ne treba ni da ga zovu vise, realno i ne treba nam barem spiceva imamo dovoljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

E stvarno ne znam kako cemo bez Djalovica, znaci tesko je naci zamjenu za njega. Ako je ovo rekao ne treba ni da ga zovu vise, realno i ne treba nam barem spiceva imamo dovoljno.
    Da nije mozhda slaga neshto u ovoj izjavi?Nevezano to shto je rekao zbog sebe, shto je kod Kranjcara bio standardan a sto ga kod Brnovica nece igrat, uglavnom nishta slagao nije iako je mislio na svoju guzicu.

Page 937 of 2251 FirstFirst ... 437837887927933934935936937938939940941947987103714371937 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)