E ovo je sad svedeno na nivo prepucavanja iz osnovne skole i Dejo ako je Dzek ce iskulirat ove lagano.
Ahahahahhahahahaha nema se tu sto dokazivat no neka mu uplate odmah ahahahahah
E ovo je sad svedeno na nivo prepucavanja iz osnovne skole i Dejo ako je Dzek ce iskulirat ove lagano.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
"...Zanimljivo je da Savićević kaže da smo ga pro*glasili ludim i da tvrdimo da je narkoman. U našem tekstu to nigdje ne piše, naprotiv, ali ako Savićević sam o sebi tako mi*sli, nemamo razloga da mu ne vjerujemo", kaže se u saopštenju DAN-a.
Kako su nekome pocele da se tresu gace od tuzbe, pa su vec pocele price "a nisam ja to reka'!". Na srecu (bolje reci nesrecu), ta novina ima nekoliko desetina hiljada tiraz, a tamo eksplicitno stoji ovo sto, kako oni kazu, nigdje ne pise. Mene jos vise odusevljava cinjenica da zivimo sa dobrim dijelom naroda kojima je svaka rijec sto "Dan" napise zakon, a ovime se dobro vidi kakva su novina. Kad za ovakve banalne stvari tako bezocno lazu, kako je tek za neke ozbiljnije stvari.
Ne znam što Deju treba da se prepucava sa splačinarima iz “Dan-a”...
Ili mu baš treba pa da među svim tim nebulozama i milionima eura nikome ne padne na pamet da ga priupita za neke stvari... jer bome što je bitnije, nije dati preče ko je selektor mlade reprezentacije u odnosu na to je li neko narkoman ili bolesan u glavu i čija je sujeta više povrijeđena.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ti kao da je neko lud pa ne zna što se time htjelo reć'.
Svejedno, ovo kokošarenje je odvratno i želim da prestane. Reprezentacija je ispala iz kvalifikacija i zadnje što me zanima je vuče li Deša ponekad poneku liniju.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
"...Njegova duhovna vertikala, za razliku od naše, proteže se od nosa do Kolumbije..." - je li moze ikako direktnije od ovoga?!? Ako mi uspiju ovu recenicu rastumacit na bilo koji drugi nacin, ja cu im dat ta 2 miliona.
Inace mozda ovo sve i izadje na dobro, mozda se ovim novcem od te moguce tuzbe pokusava rijesit budzet za novog selektora. Sto bi bila fora, "Dan" platio novog selektora Crne Gore
![]()
![]()
![]()
Zaboravih da dodam za ove advokate, niko odje ne brani DAN od Deja, ja taj isti DAN mrzim vishe od Deja, ali isto tako mi smeta shto se Dejo iskakao na A reprezentaciju i naravno shto sa kumashinom Dushkom vrshi nuzhdu na 3 generacije mlade reprezentacije zaredom, bez ikakvog pomaka u bilo chemu te mlade selekcije.
Naravno tu spada i ova pricha i ludi razlozi za smjenu uspjeshnog trenera, koji nas je digao iz mrtvih.
Ne znam jesu li pojedini ođe ludi ili se samo prave. Niko ne brani Dan. Niko ne brani Deja. Zabolje me i za njih i za njega. Radi se o tome da kad je on pljuvao po Cicu svi ste ćutali, a kad je Dan napisao isto to o Deju, svi odma' sve najgore. Alo?! Dan je napisao iste stvari koje je Dejo rekao Komneniću jedan dan ranije. Ne viđeh da je niko skočio da ga pljuje, a kad u Dan izađe članak svi napisaste sve najgore. Možete li bit' objektivni?
Upravo tako. Mene ne zanima pije li trener, drogira li se predsjednik saveza i j*be li Veselin Drljević što. Ako trener drmne koji viski tu i tamo i iskulira, ne smeta mi dok su rezultati tu.
Ne bi mi smetao ni Joe Fagan, ni Shankly, ni Ferguson. J*be mi se pije li Cico.
Što se Dukija tiče, ne vjerujem da onaj uzima nešto. Jedino esid možda ponekad. A znam mu i nešto malo familije najbliže pa o njemu ne bi'. Čoek sve govori na terenu i u izjavama, od kojih se svi ježimo (nadam se).
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ja josh placem. ufff
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
jedn je jel drmne koji viski tu ili tamo a drugo u 10 ujutro tresten pijan, kasni na treninge ne moze pres konferencije da drzi i sl. jedino ako zelis da budemo ozbiljni kao lihenstajn i andora mada ni oni nemaju mrtve pijane trenere na utakmice pa da mu se i to prasta. sto se dukija tice, samo da je zdravo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zvoncice, ne zelim da te uvrijedim jer nemam nikakvog razloga za to. Unaprijed se izvinjavam ako se nadjesh uvrijedjena. Ali zbog ovakvih tvrdoglavih, nazadnih i prosto glupih(nema bolje rijeci) stavova postizemo rezultate ispod nasih mogucnosti i ocekivanja na svim poljima, pa i u sportu. Njemu se mora vjerovati? Je li on (bilo ko, ne odnosi se samo na Deja) Bog Zvoncice? Je li Mesija? Jel ima vojsku od 5 miliona ljudi pa ce sve da nas pobije ako mu ne vjerujemo? Jer koliko god da je neko uspjesan, kolike god da su mu zasluge, koliko god da djeluje nepogreshivo, NE POSTOJI osoba na ovoj planeti kojoj se MORA vjerovati. Znamo kako su zavrsavali takvi za koje su pricali da im se mora vjerovati, i znamo kako su zavrsavala njihova ostvarenja. Kroz istoriju sporta, ekonomije, politike, umjetnosti...ima milion takvih primjera. Ovo nije mjesto da ih nabrajam, ali cu ti to rado uciniti gdje i kad god hoces.
Prashtajte na off-u svi.
Deserve's got nothing to do with it.
Savićević nudi DAN-u dva miliona eura i ostavku ukoliko dokažu da je narkoman
U nasoj domovini dje se svi prsimo cojstvom i postenjem i dje se kaze "ubi ga prejaka rijec" jedva se ceka da se nekome "prisije neki rep" pa se to ponavlja i dodaje i tako se ubjedljivo pise i pricao kao da su bas sa Dejom "bili na crti". E kad njemu pukne film pa se usere na te toboznje novinare i trazi dokaz onda nastane frka kako je to nekulturno, nije njegov nivo i trista cuda i samo jos fali ono "on je javna licnost, to je demokratija i svak ima pravo laprdati sta oće..." Samo dvije sekunde teba se staviti u Dejovu kozu pa vidjeti kakav bi bio osjecaj da se trabunja kako je narkoman, iskompleksiran, samovoljan...
Ja mislim da će se Crna Gora kvalifikovati na SP, a odje jos pricati, "ali on je smijenio Cica..." Niko ne pominje da je Cico smijenjen jednoglasno (glasalo je 11 od 15 clanova,a cetiri clana nije bilo) i sad znam teoriju da se svi boje Deja, on je diktator ali bilo kako bilo to je cinjenica i gradi se teorija kao sa narkoticima.
Prijeki, ada pisalo se i ne treba potezati za postove koji su brisani sa najgnusnijim uvredama i Deja i fudbalera i ako se vratis samo par strana unazad imas na primjer cak i i sopstvenu tvrdnju
i
...... a ovo su samo tvrdnje uzete onako sreda i mi se sad igramo "francuskih sobarica" kako je Dejo ulicarskim zargonom reagovao, a svi ostali lise Dana andjeli.
Ovim pozivom Dejo je zacepio usta svima koji imaju i zeru mozga i obraza, a ako neko ima gubicu umjesto usta će nastaviti tu pricu jer bi bilo iluzorno i ocekivati da prekine.
Ja mu skoro oprostio i Vlaisavljevica za ova dva miliona![]()
Slazem sa Kedown-om
Mislim da on ipak trazi selektora i da je rekao bice neko drugi nastala bi pomama ko ce to biti i od kakve je familije, da li pije, pusi ili se drogira, vracaj Cica pa sta kosta da kosta i trista cuda. Ovako je prepricana prica i Kranjcara i selektora, a kako će biti vidjeće se. U Pragu nas je bilo tri hiljade na sljedecim kvalifikacijam u Varsavi i Kijovu cetiri hiljade, a da li će selektor biti Brna ili neko drugi mali je posa.
Oprosti sa tom 'mrtvom pjandurom' jesi bio ozbiljan kao Lihtenstajn ili Andora ili si doshao do drugog sheshira za zrijebanje SP i 16 pozicije na FIFA listi?
Shto je ovo sa ovim nedokazanim narodom...
A za vas ostale koji zmurite na Dushka i ove ostale pripravnike, samo neka ste mi zdra'o, bice tih turistichkih putovanja josh.
To!
I Dejo i ovi iz Dana su,ako se ko sjeca,za onaj komunisticki cirkus Corona.Cirkus u kojem su glavne tacke bile lav od 150e i par magaraca.
Za ovu Dejovu opkladu dje spominje dva miliona,mogu reći da bi sad isto ponudili recimo Mutu i Maradona.....Dok Kanidja i Asprilja ne bi nikadOvo cisto kazem jer je zadnjih dana nazivao bivseg selektora alkoholicarem...Jeste,Cico voli da pije,to svi znamo.Ali dok je bio selektor Crne Gore,nije on imao problema sa alkoholom,nego je alkohol imao problem s njim.:blah:
Previse posvecuje vremena neozbiljnoj novini kakva je Dan,kod kojih zakljucak svake price se zavrsava tamo nedje put Gornjeg Milanovca....Ima preceg posla.....
Last edited by Insua; 20-11-11 at 10:15.
Ljudi, čovjek je od kako je smijenio Kranjčara napadan da je to zbog sujete, nije mogao da izdrži da mu se ne miješa u posao itd. Sad kad kaže prave razloge, onda je nekulturan, brav, klošar podgorički... Jednostavno čovjek odgovara na spekulacije i napade argumentima. Onako kako on zna. On je fudbaler, neobrazovan i ne znam kakav vokabular i način izražavanja očekujete od njega. Zašto se za formu hvatate? Zar nije suština najvažnija u cijeloj priči?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks