View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 854 of 2251 FirstFirst ... 35475480484485085185285385485585685785886490495413541854 ... LastLast
Results 21,326 to 21,350 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Chesi bolnica... Sad ili nikad!
    Kako me nervira kad vidim ovakve komentare.... Što vam je ljudi nismo San Marino ili Andora pa da ovako gledamo na stvari,nisam neskroman ali smatram da kao nacija dobro igramo ovoga đaola,da ovaj uspjeh nije slucajan i da cemo uvijek biti do kraja u igri za prolaze na završne smotre ovih takmicenja, jer imamo i kvalitet i tradiciju i sve sto nam je potrebno za to...tako da ne treba gledat na ovo kao da smo pojmasi neki sto su zalutali u baraz pa da se to nekako iskoristi,ni Estonci tako ne razmisljaju a ne mi....
    Ili kad neko reče, ko zna kad ce se opet " rodit " neki Jovetic ili Vucinic......pa rađat ce se,vazda su se rađali,mi smo nacija talentovana za fudbal i sport uopste, srazmjerno broju stanovnika smo cudo neviđeno prije se govorilo nece vise bit Savicevica i Mijatovica,sad isto za ovu dvojicu,ne sjekirajte se ljudi bice ih koliko ocete,nego stručnog kadra nece nikad bit,to mene brine.....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto Filip je postavio u isto vrijeme ovo,poluđe me kad ovo procitam....

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    pusti ti pare nikakve pare ne mogu kupiti moju radost i prolazak na evropsko.

Ja to ne odvajam.....
    ... Ride away with your mighty horse
    ride away through the land of storms...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Nije to defetistički stav, nego realnost: složile su se kockice maksimalno, njihovom zaslugom, i sad znaju da mogu da ostvare uspjeh bez ikakvih negativnih uticaja sa strane: protivnik je oslabljen a mi u punoj snazi, imaće publike dovoljno da ih bodri, igra se tamo prva... sve je na našu vodu. Ne veli Delibašić da je sad ili nikad, nego da je sad VRHUNSKA šansa, i milo mi je što su svjesni koliko od njih zavisi i šta je u opticaju.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Nije to defetistički stav, nego realnost: složile su se kockice maksimalno, njihovom zaslugom, i sad znaju da mogu da ostvare uspjeh bez ikakvih negativnih uticaja sa strane: protivnik je oslabljen a mi u punoj snazi, imaće publike dovoljno da ih bodri, igra se tamo prva... sve je na našu vodu. Ne veli Delibašić da je sad ili nikad, nego da je sad VRHUNSKA šansa, i milo mi je što su svjesni koliko od njih zavisi i šta je u opticaju.
    Realnost je da smo zasluzeno tu đe smo i da nam to pripada tako da nema potrebe za pricama te vrste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To ti je kume samo slika naseg mentaliteta nista drugo.Prosto ponekad kad citam njihove izjave zapitam se jesu li to igraci.Prije meceva po izjavama bi covjek rekao da su uplaseni ko neki pilici, a kad dodje tekma pokayu svoj karakter.Ko da oni sami misle da je ovo sreca sto su dovde dosli stvarno su nejasni al skroz

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Realnost je da smo zasluzeno tu đe smo i da nam to pripada tako da nema potrebe za pricama te vrste...
    Realnost je i da smo stigli dotle uprkos problemima (kartoni, povrede) i da sad, za promjenu, imamo sve kako treba. Ko zna kad ćemo TO imat' opet, ne priliku da se kvalifikujemo. Toga će biti. Ali da NAMA sve ide na ruku - to rijetko biva, u bilo kom sportu.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by GuGi View Post
    Premala na Cehe , a prevelika na nas////
    a ovo je kladiončarska patka, da navuču ljude na jedinicu, po meni je 25% 2, a 75% X u Pragu jer naši neče gristi po svaku cijenu, nego će čekati duel ovdje, ovo tamo će biti opipavanje...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Za neke igrače ta priča “sad i ko zna kad” je realna jer su već u godinama (Peković, Pavićević, Delibašić, Damjanović)... Za ostale ta priča ne važi, Baša i Mirko mogu glatko još dva ciklusa jer sada ulaze u najzrelije igračke godine, a Jovetić, Savić i Zverotić će sigurno opet doživjeti dobre prilike da idu na veliko takmičenje.

Nadam se da će biti pribrani i svjesni da ne smiju sebi da dozvole da izgore u Pragu. Neka im ona utakmica sa Bugarima bude opomena.
    Kako stvari stoje Bilek će da igra na kontre očekujući upravo to.

Ne mogu a dočekam utakmicu pa samim tim ne mogu da odolim da se u mislima igram selektora.

Sudeći po tipu povrede bolje bi bilo Džuda ostavit za revanš a u prvu računat na Bašu. Drinčić je isto povrijeđen ali ja ionako više volim vezni red bez njega. Jako su dobro funkcionisali Novaković, Peković i Zverotić zajedno u prvim utakmicama.

Nisam siguran da li da se ide ofanzivnije sa Jovetićem kao polušpicem a Vučinićem i Bećirajem (čini mi se da on treba da ima prednost zbog snage i brzine u odnosu na Damjanovića koji mi je tipski blizak Mirku ili Delibašiću koji je u ovoj fazi karijere upotrebljiviji kao džoker)
    Ili opreznije sa napadačem manje a sa tvrdim veznim redom: Novaković, Peković, Zverotić, Vukčević.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma ljudi dobro je da imaju mentalitet da je sad ili nikad. za cehe ovo je sansa da odu na jos jedno evropsko. za nas je pitanje zivota ili smrti. i treba tako da ga dozivljavamo, i raduje me sto i igrace to vide tako. sansa generacije jeste, jer zamisli posle 5 godina od nezavisnosti sa 600 000 da se nadjes na najkvalitetnijem prvenstvu koje postoji. nije mala stvar, a andrija vec ima 30. i normalno je da prica ovo sto prica.

P.s. ubjedjen sam da andrija pocinje protiv ceha
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Za neke igrače ta priča “sad i ko zna kad” je realna jer su već u godinama (Peković, Pavićević, Delibašić, Damjanović)... Za ostale ta priča ne važi, Baša i Mirko mogu glatko još dva ciklusa jer sada ulaze u najzrelije igračke godine, a Jovetić, Savić i Zverotić će sigurno opet doživjeti dobre prilike da idu na veliko takmičenje.

Nadam se da će biti pribrani i svjesni da ne smiju sebi da dozvole da izgore u Pragu. Neka im ona utakmica sa Bugarima bude opomena.
    Kako stvari stoje Bilek će da igra na kontre očekujući upravo to.

Ne mogu a dočekam utakmicu pa samim tim ne mogu da odolim da se u mislima igram selektora.

Sudeći po tipu povrede bolje bi bilo Džuda ostavit za revanš a u prvu računat na Bašu. Drinčić je isto povrijeđen ali ja ionako više volim vezni red bez njega. Jako su dobro funkcionisali Novaković, Peković i Zverotić zajedno u prvim utakmicama.

Nisam siguran da li da se ide ofanzivnije sa Jovetićem kao polušpicem a Vučinićem i Bećirajem (čini mi se da on treba da ima prednost zbog snage i brzine u odnosu na Damjanovića koji mi je tipski blizak Mirku ili Delibašiću koji je u ovoj fazi karijere upotrebljiviji kao džoker)
    Ili opreznije sa napadačem manje a sa tvrdim veznim redom: Novaković, Peković, Zverotić, Vukčević.
    I ja bih volio da vidim Novakovica jer je odlicno odigrao u onih par utakmica, gdje je imao i odlicnu asistenciju kad je Mirko dao gol Svajcarcima. Takodje jedva cekam da vidim Sava po desnoj strani, umije i on da stvori dobru sansu kao protiv Bugara kad je raspalio i pogodio stativu.
    U spicu je mozda ipak bolje da pocne Beciraj, a u zavisnosti od toga kakav ce biti rezultat kasnije da udju Damjanovic ili Delibasic (ili obojica).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

S obzirom na desavanja u cijelim kvalifikacijama, ne znam je li nam sudjeno da osvojimo EP, ali nam je izgleda sudjeno da odemo tamo. Samo polako, ne treba stvarati pritisak na momke, vecina njih je iskusna i znaju kako se igraju ove utakmice.
    Postovanje za protivnika i vjera u sebe. Vjerujem da nasi momci upravo to i misle, i ne bi valjalo da je drugacije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja nabavih karte za pg. odgovorili iz saveza pozitivno))
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grbic na pozajmici u Levadijakosu.

http://www.vijesti.me/sport/grbic-kr...u-clanak-45946

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ja samo da iz prve ruke napisem da svi koji se spremaju za Prag, a nemaju kartu za tribinu dje su nasi navijaci, u Pragu je ne mogu kupiti da je zlatom plaćaju. "Svajcarci" sredjujte karte u Crnoj Gori jer se moze ispasti kratkih rukava
    sredjeno, sredjeno :mrgreen:
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    E sad valja tu šansu da igra iskoristit na najbolji način. Valjaće nam za EURO :biggrin:
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ne znam otkud priča da ne mogu da se uzmu karte u Pragu.
    Stadion će bit polu prazan.
    Ko ne vjeruje:
    http://www.ticketportal.cz/predstave...IDPred=1590036

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko jel slobodan ulaz nocas na trening?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Ne znam otkud priča da ne mogu da se uzmu karte u Pragu.
    Stadion će bit polu prazan.
    Ko ne vjeruje:
    http://www.ticketportal.cz/predstave...IDPred=1590036
    Ne mogu se uzeti karte na tribinu dje su navijaci Crne Gore a ako tvrdis da je suprotno probaj je kupiti

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ne mogu se uzeti karte na tribinu dje su navijaci Crne Gore a ako tvrdis da je suprotno probaj je kupiti
    Istina, ne mogu na tribinu rezervisanu za CG, ali ja sam kupio kartu za Češki sektor gdje će većina navijača bit iz CG
    Vjerujem da ni jedan sektor neće bit bez naših navijača...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa rekao je sekretar Ceskog saveza da ne znaju oce li biti pun stadion xaxaxaxaxa. Tako da ce biti nasih oko 3000 hiljade. A na sajtu za prodaju karata pise da je ostalo jos 3700 karata
    Last edited by NemanjaCG; 08-11-11 at 11:26.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

kad ce se vise moc rezervisat te karte za mec u podgorici?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...o-za-njih.html Jes Dejo kako da ne, prosto svi navijaju u Srbiju za nas .

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...o-za-njih.html Jes Dejo kako da ne, prosto svi navijaju u Srbiju za nas .
    sprdnja....
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nijesu svi, ali vjerujem većina. Što se nažalost ne može reći za pojedine odavde i to je problem. No što ćemo. A za Dejov intervju? To je diplomatski odgovorio. On uostalom nikad nije ni krio da navija za Srbiju kad ne igra Crna Gora. To je njegova stvar, kao što je stvar svakog od nas kako ćemo se odrediti prema određenoj tuđoj reprezentaciji. Postavljeno mu je pitanje i dao je diplomatski odgovor i tu ne treba ništa zamjerati i ne opterećivati se.
    Dick Laurent is dead!

Page 854 of 2251 FirstFirst ... 35475480484485085185285385485585685785886490495413541854 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)