Kako nece Sofro prec na Rtcg samo ove nase utakmice da prenosi..e one mrtvake ne mogu slusat.
Super..taman! Nisam odavno bio na Cetinje.No ćemo se pomes ka ona ženska rabota![]()
pa sto je cudno sto je pitao jel gledao utakmice i jel ga nesto zabrinulo, vaaljda je navikao na nase koji nista ne gledaju i nista ne brinu.)
ma to su degeni ti iz vijesti, nekad sam vlio te novine a zaddnje vrijeme su uzasni i sve su gori tako da me ovakav amateizam ne cudi. dobro ga nije pitao a jeste li pozvali igrace na utakmicu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja samo da iz prve ruke napisem da svi koji se spremaju za Prag, a nemaju kartu za tribinu dje su nasi navijaci, u Pragu je ne mogu kupiti da je zlatom plaćaju. "Svajcarci" sredjujte karte u Crnoj Gori jer se moze ispasti kratkih rukava![]()
Kad su treninzi?
Eo sad dodjoh sa treninga pa da vam prenesem moje utiske : Atmosfera je odlicna , igraci su vec na ovom prvom treningu kidisali ko da je trning pred mec ,jos nema jovetica , vucinica i jos nekilocine.Sto se tice Base i Dzudovica oba su trenirali odvojeno, prvo su malo sa loptom igrali pa je posle Dzudovic nastavio trcanje oko terena , dok je Basa prekinuo trening.Mislim da ce oba konkurisati za prvi tim.Igraci koji su se danas izdvojili na treningu su bili ; Vukcevic koji je bio bas raspolozen i Delibasic ovi ostalo stanadardno.l
Vala su prećerali sa Češkom....dobro nisu stavili kvotu 1,25....
http://www.flashscore.com/detail/nZx8R9mc/#match-summary
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
ne znam GuGI da li znas ali cesi nikada nisu propustili EP od kada su samostalni? Ljudi lakse malo sa tom euforijum sve ce nam se vrnut ka bumerang kako smo krenuli.
Sva ova prica da nemaju podrsku i to me plasi jer normaalno je da ce kidisat i trudit se da odigraju sto bolje da bi zadobili povjerenje navijaca.Tako da ne treba te stvari gledat..
Kvota da se Cg kvalifikuje je 2.50 na bet365, valja uplatit![]()
Do juce kvota na Crnu Goru je bila 5.5, a danas je 5.0 i nastavice da pada sto mech bude blizi. Uplatih na CG malo povece pare dok je kvota bila 3.85 da CG dobije, a pare se vracaju ako bude nerijeseno ("Draw no bet"). Inace, ne igram kladionicu ali ovakvu kvotu nijesam moga propustit, jos je to moja zemlja za koju se kladim!
Pusti de ja se nadam da ce nas i Cesi potjecniti ko kladionacari isto pa da im pokazemo onda u te dvije utakmice kako i sta.
Podcijenili ili ne , tako ce im biti .. a i ja se nadam da cemo na X2 ili 2 ili DNB2 uzeti pare ...duboko sam ubijedjen da nasi nece izgubiti ....
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Ja bih samo volio da prestanu ovo ga govore:
Delibašić: Ko zna kada će nam se ukazati ovakva šansa
"Naš motiv ne može da bude veći od ovoga. Imamo šansu koja nam se neće ukazati u skorijoj budućnosti i daćemo sve od sebe da je iskoristimo", zaključio je 30-godišnji napadač.
-Ovakav stav mi se nimalo ne svidja. Znaci u sledece kvalifikacije ulazimo sa stavom da necemo nista postici. Ne znam cemu takvo razmisljanje. Momci definitivno moraju malo vise da vjeruju u sebe!
Sto se tice Dzudovica:
"Već tri ili četiri dana radim individulno, kombinujem teren i teretanu. Utorak ili srijedu veče, u dogovoru sa doktorom, odradiću cijeli trening i tada ću vidjeti da li ću moći da igram", kazao je Džudović, kome je stradalo koljeno nakon brutalnog starta napadača CSKA iz Moskve Vagnera Lava.
"Imao sam sreću, jer nakon onakvog starta obično ide lom noge, ili stradaju ligamenti koljena. Prava je sreća što nisam ozbiljnije povrijeđen", kazao je Džudović okupoljenom novinarskom bataljonu na trening kampu FSCG.
Problem bi, međutim, moglo da predstavlja stanje Nikole Drinčića. Iako je u subotu odigrao kompletan meč za svoj tim, vezista Krasnodara osjetio je bol u mišiću nakon utakmice, pa je većerašnji trenig u trenerci i patikama odgledao sa strane.
http://www.vijesti.me/sport/delibasi...a-clanak-45904
pusti ti pare nikakve pare ne mogu kupiti moju radost i prolazak na evropsko.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks